-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΤΙ ΛΕΤΕ;;;; Μια καλή διπλής όψεος (3M) μια χαρά θα κρατήσει. Έχω δει που κρεμάνε μαρσπιέ με αυτήν, με τον καθρέφτη δε θα υπάρξει απολύτως κανένα πρόβλημα.
Το παρμπριζ ζεσταίνεται παρα πολυ απο τον ηλιο και απο το καλοριφερ.Η ταινια θα αναλιγώσει και θα πεσει ο καθρεπτης.
Καλοκαίρι, Αύγουστος, το βεντιλατέρ να τα έχει παίξει και εγώ να πηγαίνω 2 το μεσημέρι με το καλοριφέρ στο φουλ για να κρατησω τη θερμοκρασία του κινητήρα σε λογικά πλαίσια...
Από τότε δεν το έχω φτιάξει (μάλλον το έχω φτιάξει αλλα χαλάει πάλι) οπότε κινούμαι με καλοριφέρ στο τέρμα πολύ συχνά.
Η ταινία είναι ακόμα εκεί και κρατάει τον καθρέφτη.
@νδρέας
-
εγώ έχω δει κόλλα BISON μόνο για εσωτερικούς καθρεύτες!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
εγώ έχω δει κόλλα BISON μόνο για εσωτερικούς καθρεύτες!Νομίζω και εγώ, στο Praktiker αλλά έχω βολευτεί με την tesa από το βιβλιοπωλείο που μου έχει χρησιμέψει και σε 10άδες άλλες περιπτώσεις.
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
εγώ έχω δει κόλλα BISON μόνο για εσωτερικούς καθρεύτες!
Νομίζω και εγώ, στο Praktiker αλλά έχω βολευτεί με την tesa από το βιβλιοπωλείο που μου έχει χρησιμέψει και σε 10άδες άλλες περιπτώσεις.
@νδρέας
Ναι την έχει στο praktiker 100%
-
Όντως την έχει το Praktiker στο ράφι με τις κόλλες (κοντά στα χρώματα) και όχι στα είδη αυτοκινήτου και είναι της μάρκας Bison και ονομάζεται CAR MIRROR (και για όποιον είχε ακόμα αμφιβολία έχει και φωτογραφία έναν εσωτερικό καθρέφτη αυτοκινήτου). Τιμή 8,90 που μου φάνηκε ακριβό. Λέει ότι φτάνει για δύο χρήσεις.
Θα τη χρησιμοποιήσω αύριο και θα σας πω εντυπώσεις. -
Η διαδικασία δείχνει επιτυχής... Βέβαια δεν έκανα ελιγμούς στον καθρέφτη για να τον ζορίσω αφού μάλιστα δεν είχαν περάσει οι 24 ώρες....
-
(όταν βγει ο ήλιος βάλε καμια κουκούλα καλού κακού )
-
SOS!!!
άστην παραπάνω από όσο λένε οι οδηγίες!!!! όταν κολλάω με εποξική περιμένω κάνα 2μερο, όταν οι οδηγιές λένε 12 ώρες, τότε έχει απόκτήσει το 100% της αντοχής. Το μπετόν π.χ. θεωρείται ότι στεγνώνει πλήρως μετά από 28 μέρες, αν και σε μία εβδομάδα φαίνεται στεγνό...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ταινία διπλής όψεως (εννοείται καλής ποιότητος) δε θα κάνει γι αυτή τη δουλειά;Εσύ τι να τον κάνεις τον καθρέπτη? Αφού μένεις πάντα τελευταίος και δεν έχεις κανέναν από πίσω σου*.
*πώς αλλάζουν τα πράγματα όταν είσαι στο αμάξι ε?
-
Παθον αλλα βρηκα το θεμα και πηρα οδηγιες επιδιορθωσεως,
-
Εχει δοκιμάσει κανείς να κολήσει καθρέφτη με ταινία VHB?
Επίσης πουλάνε VHB σε κομμάτια? Ολόκληρο το ρολό είναι πανάκριβο.
-
Τόσο καλή είναι αυτή η ταινία;
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0 ... pe&_sop=15 -
VHB έχει η πλαστική βάση που κολλάει στο παρμπρίζ για το μηχανάκι της Αττικής οδού. Μιά φορά χρειάστηκε να βγάλω τη βάση για να τη βάλω σε άλλο αυτοκίνητο και απο το πολύ τράβηγμα την έσπασα.
Ο καθρέφτης είναι αρκετά βαρύτερος αλλά πιστεύω οτι θα κολλάει με VHB.
-
Υπαρχουν κατι ταινιες διπλης οψης νομιζω ΤΕΣΑ η καποια παρεμφερης μαρκα, που ειναι για εξωτερικο χωρο και κολλας λαμπες, γραμματοκιβωτια κλπ σε τοιχους, και λενε μεχρι 10 κιλα. Κολλησα μια φορα ενα καθρεφτη μεγαλο και βαρυ, 1χ1,6μ σε μια ντουλαπα, ελαχιστα στραβα μου πηγε, πηγα να το διορθωσω 5 δευτερολεπτα μετα, ΤΕΛΟΣ, τον πουλο, μονο με σπασιμο πλεον εβγαινε.
Μια τετοια και ο καθρεφτης στο αυτοκινητο θα κατσει αιώνια. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Υπαρχουν κατι ταινιες διπλης οψης νομιζω ΤΕΣΑ η καποια παρεμφερης μαρκα, που ειναι για εξωτερικο χωρο και κολλας λαμπες, γραμματοκιβωτια κλπ σε τοιχους, και λενε μεχρι 10 κιλα. Κολλησα μια φορα ενα καθρεφτη μεγαλο και βαρυ, 1χ1,6μ σε μια ντουλαπα, ελαχιστα στραβα μου πηγε, πηγα να το διορθωσω 5 δευτερολεπτα μετα, ΤΕΛΟΣ, τον πουλο, μονο με σπασιμο πλεον εβγαινε.
Μια τετοια και ο καθρεφτης στο αυτοκινητο θα κατσει αιώνια.στο αυτοκινητο το καλοκαιρι η θερμοκρασια ξεπερναει ευκολα τους 60-65 βαθμους
-
http://www.dimou-mastoremata.gr/shop/%C ... ctite-319/
Και προς θεού ποτέ στο παρμπρίζ κόλλα στιγμής π.χ logo,bison...
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Μια τετοια και ο καθρεφτης στο αυτοκινητο θα κατσει αιώνια.στο αυτοκινητο το καλοκαιρι η θερμοκρασια ξεπερναει ευκολα τους 60-65 βαθμους
Δε γνωριζω τη συμπεριφορα θα εχει σε υψηλες θερμοκρασιες.
-
Γεια σας. τελειώσαμε
-
καλές οι λύσεις που προτείνετε αλλά κρυπτονίτη εισαγωγής από τον Κρόνο περιέχει και κοστίζει το 0,5ml 6,8€; = 13600€ το λίτρο. Δεν αγοράζεις καινούργιο αυτοκίνητο με τον καθρέφτη ήδη κολλημένο;
Πλάκα κάνω έτσι....
-
Αν έχει ξηλωθεί ο καθρέπτης μαζί με την βάση του από το παρ-μπριζ, πας σε ένα Carglass (ή όποια άλλη αλυσίδα) και στο κολλάνε σε 5 λεπτά και δεν σου πέρνουν ούτε Σεντ. Αν έχει σπάσει ο πλαστικός βραχίωνας τους καθρέπτη είναι το ζόρι. Εκεί το κολλάς μόνος με Byson, Logo στιγμής ή κάτι αντίστοιχο και αν δεν πιάνει μόνο του, κάνει έναν εξωτερικό νάρθηκα με ένα άλλο πλαστικό για να ενώσεις τις επιφάνειες.
Επανασυγκόλληση εσωτερικού καθρέφτη ;