-
εχω επισημες πληροφοριες οτι κανατε σεξ
-
θα χα κολλησει ειντζ....
παντως το εξωτερικο κανουν γαματα πραματα με νετ.....
εβλεπα ειδησεις ειχανε κανονησει ενα τσουρμο πιτσιρικια στη αμερικη ξυλο μεσα απο νετ
αλλοι συναντηση για βανδαλισμο χιλιαδες ατομα αγνωστα στο ξεκαρφωτο η για πλιατσικο.....
μπορει και εδω να οργανονωνται αναρχικοι η χουλιγκανοι μεσω ιντερνετ -
-
καλά κι εδώ μη νομίζεις, οργανώνονται συναντήσεις αλητών-κοντράκηδων και ακολουθούν επιδρομές σε χασαποταβέρνες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
καλά κι εδώ μη νομίζεις, οργανώνονται συναντήσεις αλητών-κοντράκηδων και ακολουθούν επιδρομές σε χασαποταβέρνεςεσυ ομως δεν εμφανιζεσαι γιατι οι αλφιστι θελουν να σε δειρουν
-
αλλά τελικά 'τρώνε ξύλο'
-
Βασικά δεν είμαι κατά να γνωρίσεις άτομα απο το νετ, όχι κα ιγκόμενες όμως....δλδ όχι αν βγεις για να γνωρίσεις γκόμενα.
Αν μιλάς καιρό με άτομα όπως εδω μέσα κλπ, κα ιπάνε όλοι για φαί, κα ιείνα ι1-2 κοπέλες, είπαμε επιτρέπετε να τους μιλήσεις!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΆΛΛΟ
τι αλλο βρε παιδι μου;
Εσύ έβαλες την επιλογή αυτή στην ψηφοφορία και ρωτάς εμένα τι εννοώ;;
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
εγω πιο πολυ ιντερνετ καθομαι και χαζευω
σπανια μιλαω σε μσν κ τσατ κ τετοια σοβαρα τουλαχιστον...Και τι νομίζεις ότι κάνεις σε αυτό το forum; Chat κάνεις κι εδώ...
για να βρεις καμια πρεπει να καθεσαι να της λες την ιστορια της ζωης σου κ βλακειες κ γλυψιματα κ ποσο βαρετα ειναι αυτα
Μπορείς πάντοτε να πληρώσεις, για να παρακάμψεις αυτές τις βαρετές βλακείες.
-
Ποιος σου είπε ότι όταν μπουρδολογείς προκειμένου να ρίξεις γκόμενα, δεν πληρώνεις?
Αν το καλοσκεφτείς αν έκλεινες μαι βιζιτού για 6 μήνες κάπου εκεί θα σου έβγαινε
Τα παραλέω λίγο αλλά δεν ξέρω και πόσο παίρνουν!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τα παραλέω λίγο αλλά δεν ξέρω και πόσο παίρνουν!
(μας έπεισες...)
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ποιος σου είπε ότι όταν μπουρδολογείς προκειμένου να ρίξεις γκόμενα, δεν πληρώνεις?Η αλήθεια είναι ότι έχεις ένα point.
Τουλάχιστον, όμως, μία γυναίκα μπορεί εν δυνάμει να σου προσφέρει και άλλα πράγματα εκτός του σεξ.
Ε..... έτσι έχω ακούσει δηλαδή....
-
γενικά δεν το ψάχνω καθόλου για γυναίκα μέσω νετ,
ίσως να προέκυπτε κάτι καλό, ίσως και όχι, δεν το γνωρίζωείμαι γενικά ανοιχτός σε γνωριμίες μέω νέτ/φόρουμ κτλ...
άλλωστε νιώθω περήφανος για αρκετά άτομα που έχω γνωρίσει
κυρίως από εδώ μέσα (αν και δεν ήμουν τόσο ασισιόδοξος στην αρχή) -
Ναι να σου χαλάσει την ψυχική σου υγεία!
CARυοθραύστης
-
Ψήφισα το 1 χωρίς να πιστεύω ιδιαίτερα στην όλη φάση. Απλά νομίζω πως σήμερα είναι όλα -κατά βάση- τόσο επίπλαστα και στο πόδι είτε γνωρίζεις κόσμο μέσω νετ είτε μέσω κοινωνικών (όπως αποκαλούνται) επαφών, που είναι τουλάχιστον υποκριτικό και τραβηγμένο να θεωρούμε πως οι ιντερνετικές γνωριμίες είναι γνωριμίες ενός κατώτερου θεού λόγω της φύσης τους απλά. Θέλω να πω δηλ πως δε φταίει το μέσο... Πάντως θα συμφωνήσω με τα παιδιά που γράψαν πιο πάνω πως στο εξωτερικό κάνουν θραύση. Στην Ελλάδα, μάλλον επειδή κουβαλάμε τις μαλακίες του νεοέλληνα και στο νετ (νοοτροπίες, κλισέ, ματαιοδοξία, υποκρισία κλπ) δεν έχουν ακόμα αποενοχοποιηθεί στη συνείδηση των πολλών..και θεωρούνται κατά βάση ως τύπος γνωριμιών είτε των b class ατόμων είτε των σεξοπεινάλων κι επίδοξων κερατάδων...(παντρεμένων κ μη)
-
Η φάση μου θυμίζει telemarketing.
Αν δεν δεις, δεν πιάσεις, δεν μυρίσεις... -
Μάνο συμφωνώ, πιστεύεις ωστόσο πως πολλοί (μα πάρα πολλοί ) από αυτούς/ες που γνωρίζονται έξω πέρα από το να βλέπουν (δε χρειάζεται προσπάθεια γιαυτό άλλωστε, ούτε κανένα ταλέντο), πιάνουν-μυρίζουν-νιώθουν-σκέφτονται κι εν τέλει..πωρώνονται-ερωτεύονται;
-
Βασικά τα τελευταία 4-5 χρόνια που ασχολούμε με αυτοκινητιστικά φόρα -πάντα ήθελα να το γράψω έτσι έχω γνωρίσει πάρα μα πάρα πολλά άτομα και έχω κάνει και καμια 10ρια φίλους! Καλούς φίλους -σας φαίνοντε πολλοί?κι όμως είναι αλήθεια- φίλους που έχουν τρέξει σε ότι μου έχει χρειαστεί χωρίς να το ζητήσω, φίλους για τους οποίους έχω επίσης τρέξει και θα τρέξω στο μέλλον!
Όταν συναντάς σε ένα TD 10 άτομα, και μετά απο 3 μήνες τα ξανασυναντάς και γίνεται αυτό 4-5 φορές, και αρχίζεις και βγαίνεις για καφέ κλπ, και γίνεστε φίλοι, δεν έχει τπτ μεμπτό, και το ότι συναντηθήκατε κάπου που είχε κανονιστεί μέσα σε ένα φόρο δεν σημαίνει κάτι!
Το να είσαι εδω μέσα και να στέλνεις πμ στις 2-3 γθναίκες που μπαίνουν και να τους λες να πάτε για καφέ, ε πρέπει να είσαι καμένος!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
εγω πιο πολυ ιντερνετ καθομαι και χαζευω
σπανια μιλαω σε μσν κ τσατ κ τετοια σοβαρα τουλαχιστον...Και τι νομίζεις ότι κάνεις σε αυτό το forum; Chat κάνεις κι εδώ...
για να βρεις καμια πρεπει να καθεσαι να της λες την ιστορια της ζωης σου κ βλακειες κ γλυψιματα κ ποσο βαρετα ειναι αυτα
Μπορείς πάντοτε να πληρώσεις, για να παρακάμψεις αυτές τις βαρετές βλακείες.
κοιτα σε φορουμ μπορεις απλα να απαντας σε θεματα να βαζεις θεματα κ να μη μιλας τοσο προσωπικα για τον αλλο.....
δλδ εγω σε ολα τα φορα που ειμαι εκτος απο ενα απλα απανταω η συμμετεχω σε συζητησεις ουτε κανω 'πλακιτσες' σε αλλα μελη η μιλαω μαζι τους με μηνυματα
οταν κανεις τσατ γνωριζεσαι με τον αλλο κ ξερεις για αυτονε καποια πραματα -
Εγώ παντως εχω γνωρισει πολυ κοσμο απο εδω μεσα, με μερικούς μιλάμε και αρκετα συχνα και δεν με ενοχλει που ειναι απο το νετ. Βεβαια οταν πρωτοσυναντιόμαστε αισθανομαι λιγο αμηχανα για κανα ... 5 λεπτο..
Επισης εχω γνωρισει παρα πολλα παιδια και ενα πολυ καλο φιλο που εχει σταθει σε δυσκολες και ευκολες στιγμες απο ενα ποδηλατικο φορουμ στο οποιο γραφω.
Εκει επισης γνωρισα και μια κοπελα με την οποια περασα παρα πολυ ομορφα.
Αν εννοειται να γνωρισω γυναικα απο τσατρουμ, οχι δεν το εχω κανει ποτε, αλλα δεν το κατακρίνω καθως εχω φιλο που εχει γνωρισει 2-3 κοριτσια φίνα
-
Στο internet είναι φυσικό να προκύψουν γνωριμίες και μάλιστα απο πολύ ενδιαφέρουσες εως άκρως ατυχείς...
Εκείνο που έχει σημασία είναι πως το αντιμετωπίζεις σε προσωπική βάση.
Απλά πρέπει να ξέρεις πάντα τι ζητάς και που απευθύνεσαι.
Ομολογώ ότι έχουν προλύψει γνωριμίες μέ εξαιρετικά άτομα που κάτω απο άλλες συνθήκες δεν θα γνώριζα ποτέ...
...και βέβαια έχω κάνει γνωριμίες με κοπέλες και μάλιστα με κάποιες απο αυτές ταιριάξαμε και ερωτικά ...
Αλλά εκείνο που είναι πιο σημαντικό είναι η ανταλλαγή απόψεων και η γνώση που αποκομίζεις μέσα απο τόσα διαφορετικά άτομα που γνωρίζεις...που σε διαφορετική περίπτωση θα απαιτούσε άπειρο χρόνο και απίστευτη εκμετάλλευση του ελέυθερου χρόνου για να επιτευχθεί..
e-σχεσεις