-
Τυμβορύχοι.
Τα χρυσα δόντια τα λιώνουν,τίς μασέλες τίς ξαναπουλάνε
γιού κέν μπάι,ε σέκοντ χέντ μασέλα
-
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
xtkz>Απο το ιδιο μερος, οχι η ιδια φωτο ομως.Αυτή που τράβηξα εγώ είναι από το Ναύπλιο.
Πλακα κανεις!! Που ακριβως? Την επομενη φορα που 8α παω, 8α παω να ρωτησω!
-
Όταν ξεμείνω από μασέλα θα ξέρω τουλάχιστον δύο μαγαζιά με καταπληκτικές ευκαιρίες.
-
Πολύ βελούδο επιδερμίδα, ρε παιδί μ', αυτή η ξαπλωμένη μπεμπέκα πιο πάνω, που τηράει τελεόραση...
-
Ο χρήστης Strifter έγραψε:
Πολύ βελούδο επιδερμίδα, ρε παιδί μ', αυτή η ξαπλωμένη μπεμπέκα πιο πάνω, που τηράει τελεόραση...Μην ξερογλίφεσαι φίλε Strifter, κοίτα το δεξί της δάχτυλο!!!
-
...Βρέθηκε ο Strifter την προηγούμενη βδομάς, ν'αποτίσει φόρο τιμής στα πάτρια εδάφη, αλλά και να κόψειν κίνησιν, σχετικήν με τον ιθαγενήν γυναικοπληθυσμόν...
Σήμα κατατεθέν της πόλης, ο επιβλητικός Ταΰγετος, φρουρός παντοτινός και άυπνος από πάνω της, ενώ την ίδια ώρα η κοκέτα Καλαμάτα δροσίζει τα πόδια της στο Μεσσηνιακό κόλπο... Εμ, έτσι είναι οι αρχόντισσες, φίλε Συνστρίφτη...
Και μιας και το'φερε ο θέμας για το Μεσσηνιακό κόλπο, μικρό του τμήμα απαθανατίζει αυτή η Panasonicιά λήψη... Χαλαρωτικό γαλάζιο, μέσα στο δείλι... Σα γυναικείο βλέμμα, που σε προ(σ)καλεί... Άσε, μην το θίξω τώρα αυτό...
Βόλτα απογευματινοβραδινή στην παραλία, Ταϋγέτου επιβλέποντος... Εκ των ων ουκ άνευ (must, ελληνιστί)...
Άιντε και μια ακόμα άποψη του Βουνού... Παρυφές αυτή τη φορά...
Αυτός ο αυγουστιάτικος φεγγάρης βάζει ιδέες... (Ντροπή ούλοι σας, ρε!)
Πολλή η ζέστη... Η αρμύρα όμως, της θαλασσινής αύρας σε ανακουφίζει... Κι ας κολλάς μετά...
Τι έλεγε το παλιό τραγούδι για κάποιο μάθημα πορείας νυχτερινό;; -
Πού είναι ο ιθαγενής γυναικείος πληθυσμός φίλε Strifter; Ή μόνο τα εδάφη απαθανάτισες τελικά;
-
Πολυ καλη δουλεια!!
Ωραιες photo!!
Μαλλον θα περασες ωραια!! -
Κολλας και εσυ σε κατι λεπτομερειες!!!!!!
-
ΤΟ είδα και εγώ αυτό,,,μπορεί να είναι διακοσμητικό όμως! Αλήθεια, ποιά είναι η κοπέλα;
-
Καταπληκτικά, φίλοι... Αφού, να σκεφτείτε, το'ριξα στις φωτό...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Πού είναι ο ιθαγενής γυναικείος πληθυσμός φίλε Strifter; Ή μόνο τα εδάφη απαθανάτισες τελικά;Πολυ καλη η ερωτηση του Νασου!!!
Απαντηση ομως......... -
Πολύ βελούδο επιδερμίδα, ρε παιδί μ', αυτή η ξαπλωμένη μπεμπέκα πιο πάνω, που τηράει τελεόραση...Paintshop...Photoshop...Gimp ...κτλ κτλ
-
Καταπληκτικά, φίλοι... Αφού, να σκεφτείτε, το'ριξα στις φωτό...χαχαχαχαχα τοσο καλα ε? γιατι ρε συ ?
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ομορφα πραγματα.ωραια περνας.
αλλα..
αληθεια μετα απο σουμπαρου κ πεζω τι καβαλας τωρα?Κοίτα το αβατάρ του.
-
φοβερές φωτό , δεν έχω πάει Ταύγετο, θα ήθελα να πάω καποια στιγμή
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ομορφα πραγματα.ωραια περνας.
αλλα..
αληθεια μετα απο σουμπαρου κ πεζω τι καβαλας τωρα?Κοίτα το αβατάρ του.
προσπαθησα ρε ταζ κ δεν καταλαβα.λεον ειναι?
Ναι και τρελοcampero.
-
Καταπληκτικά, φίλοι... Αφού, να σκεφτείτε, το'ριξα στις φωτό...Γιαπωνέζος τουρίστας;
-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Kαι γ..ω τις γαριδομακαροναδες στη Συρο λεμε..Δυστυχως η κατωθι φωτογραφια τραβηχτηκε αφου καποιο μελος ειχε παρει ηδη 2 γαριδες στο πιατο του....
Σόρι ρε...
Αφου εφαγα κ εγω ρε Μανο
Βάγγο τις τίμησες τις στροφούλες που έχει μετά την άνω σύρο?
Δεν μπόρεσες να το κάνεις εσύ ε,και είπες μήπως μπορούν να το κάνουν οι άλλοι;;
Ο Βαγγέλης δεν μπορέι να μη τις τίμησε...Τις τιμησα,αλλα οχι πολυ ρε γμτ..Ειχε πολυ κινηση στο νησι κ οι δρομοι ειναι στενοι οσο δεν παιρνει αλλο
Τιμησα παντως τις τοπικες σπεσιαλιτε
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (θεμα ελευθερο - πολλες φωτος)