-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάνετε τον κόπο όποτε βρίσκετε κάποιον με καμμένη λάμπα να του το λέτε. Κατά κανόνα δεν το γνωρίζουν.Χτες το απόγευμα την ώρα που γύριζα σπίτι μπροστά μου ήταν ένα atos του οποίου δεν άναβε το δεξί στοπ.Σταματάω δίπλα του & του το λέω & η απάντησή του ξέρετε ποια ήταν;;'Τι σε νοιάζει εσένα ρε;Δικό σου είναι;''
Όπως καταλαβαίνετε έμεινα άφωνος
Κλείνω το παράθυρο & αφού έριξα αρκετά μπινελίκια
είπα δεν θα ξανασχοληθώ ποτέ,δεν πάνε να π@#@$^$%^$ε...... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάνετε τον κόπο όποτε βρίσκετε κάποιον με καμμένη λάμπα να του το λέτε. Κατά κανόνα δεν το γνωρίζουν.
Να λείπει το βύσσινο. Δύο φορές με έχουν βρίσει από όσες το έκανα. Δεν πα να γ@#@%@$%#νε...
Σε σκοτεινό στενό πάντως είναι εύκολο να τσεκάρεις αν δουλεύουν τα φώτα, όλα τα φώτα. Το κάνω αρκετά συχνά.
...ή όταν σταματάτε δίπλα σε καταστήματα με τζαμαρίες...θα δείτε την μία μεριά.
Σε άλλο δρόμο με διαφορετική φορά θα δείτε και την άλλη.
Στο προηγούμενο αμάξι μου πάντως μου είχε παίξει τα φώτα κάποιος σε φανάρι ότι δεν λειτουργουν τα stop μου. Τον ευχαριστώ.
-
Δεν θα μπορουσαν αραγε εδω και καμποσα χρονια να εχουν μια ενδειξη (π.χ ενα λαμπακι στον πινακα οργάνων) που να πληροφορεί για καμμενη λαμπα ??
Ευτυχως σε πολλα καινούργια αυτοκινητα υπαρχουν σχετικές ενδειξεις ειτε με λυχνια ειτε με καποιο μήνυμα στην οθονη ενδείξεων
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Δεν θα μπορουσαν αραγε εδω και καμποσα χρονια να εχουν μια ενδειξη (π.χ ενα λαμπακι στον πινακα οργάνων) που να πληροφορεί για καμμενη λαμπα ??Ευτυχως σε πολλα καινούργια αυτοκινητα υπαρχουν σχετικές ενδειξεις ειτε με λυχνια ειτε με καποιο μήνυμα στην οθονη ενδείξεων
Kάποια ιταλικά είχαν τέτοιες ενδείξεις πριν αρκετά χρόνια κιόλας.
-
Αν κράταγαν τα ηλεκτρικά τους περισσότερο από τις λάμπες κιόλας...
-
Χτες μεσημέρι, επιστρέφοντας από γραφείο, λίγο έξω απ την Κόρινθο (είσοδο στρατοπέδου για όσους έχουν κάτι να θυμούνται...)
Λόγω έργων υπάρχει τρελό μποτιλιάρισμα. Μπροστά μου έχω ένα Μοντεό Στείσον, που αργότερα έμαθα οτι οδηγούσε γυναίκα και μπροστά της φορτηγό-ΜΕΓΑΛΟ, ΟΡΑΤΟ!!!
Έχουμε κανα 5λεπτο να κινηθούμε και λόγω έλλειψης a/c κινηγάω τον ίσκιο στους ευκάλυπτους.
Ξαφνικά και ενώ δεν έχουμε κάνει βήμα, σβήνουν τα φώτα φρένων το9υ Μοντέο, αυτό γκαζώνει και σκάει πάνω στο φορτηγό!!!Κατεβαίνει ο φρτηγατζής και γεμάτος απορία:
'Ρε κοπελιά 5 λεπτά είμαι μπροστά σου ακίνητος, δε με πήρες χαμπάρι;!!' -
axaxaxaxaxaxxaxaxax
-
Zwo typos me thn gynaika toy se mple xsara picaso katebaine thn syggroy me 40 klm shmera kata tis 9:30 kai sthn aristerh..... Pisw toy toylaxiston 15-20 aytokinhta poy prospa8oysan na bgoyn na perasoyn apo deksia alla htan adynato afoy oloi osoi erxontoysan apo pisw pernagane tapa (afoyn eixan dei ti paizei sthn aristerh apo makrya) apo thn messaia kai den mporoysame na bgoyme.....
-
ποιον μου 8υμιζει ποιον μου θυμιζει
-
Ζώο, δυστυχώς χωρίς χιούμορ η ΗΛΙΘΙΑ με το Γκολφ4 βαμμένο σε χρώματα εταιρείας, η οποία οδηγούσε, έχοντας στα πόδια της ένα κοριτσάκι
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Ζώο, δυστυχώς χωρίς χιούμορ η ΗΛΙΘΙΑ με το Γκολφ4 βαμμένο σε χρώματα εταιρείας, η οποία οδηγούσε, έχοντας στα πόδια της ένα κοριτσάκιΣε άλλη χώρα, με ένα τηλ. στην εταιρεία θα είχε πάρει πόδι το ΖΩΟ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ζώο, δυστυχώς χωρίς χιούμορ η ΗΛΙΘΙΑ με το Γκολφ4 βαμμένο σε χρώματα εταιρείας, η οποία οδηγούσε, έχοντας στα πόδια της ένα κοριτσάκι
Σε άλλη χώρα, με ένα τηλ. στην εταιρεία θα είχε πάρει πόδι το ΖΩΟ!
Αυτό θα πρπεπε να το χα σκεφτεί κι ας μην είχε αποτέλεσμα...
Δεν αρκεί να διαπιστώνεις το στροβό... -
Sto ekswteriko pisw apo ka8e etairiko exei sticker poy leei.....
HOW I'M DRIVING....?
PLEASE CALL: 23456789 -
και ειναι call with out charge
-
Ναι, και στην Αμερική υπάρχει το αμίμητο:
HOW'S MY DRIVING?
1 - 800 - EAT SHIT
-
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Δεν θα μπορουσαν αραγε εδω και καμποσα χρονια να εχουν μια ενδειξη (π.χ ενα λαμπακι στον πινακα οργάνων) που να πληροφορεί για καμμενη λαμπα ??Τα Bmw από το 96 πάντως έχουν...
Υ.Γ: Δεν ξέρω για τα μωβ/μπλε Bmw βέβαια...
-
Και τα μωβ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΕ έχουν εγκαθετε κομπακτάκια!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant:Και τα μωβ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΕ έχουν εγκαθετε κομπακτάκια!!!
Kαλα για τα μπλε, αλλα για τα ΜΩΒ εσυ που το ξερεις?
-
Για να δουλέψουν τα φωτάκια χριστουγεννιάτικο δέντρο, πρέπει να πάρουν και μπροστά
Ζώα ζώα ζώα