-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδα το Ice Age ΙΙ. Είναι καλό, σχεδόν ισάξιο με το Ι, νομίζω.Ειδικά το Scrat είναι για να κλαις απ' τα γέλια!
Το ειδα μεταγλωτισμένο (κατά λάθος) και ο Φιλιππίδης στον ρόλο του Βραδύποδα δίνει ρέστα, πραγματικα!
Το είδα κι εγω, εμενα μου φάνηκε ακομα καλυτερο από το πρωτο
Επίσης είδα (μιας κ πιάσαμε τα παιδικά) και το Monsters Inc σε dvd (δεν το χα δει.. ) νταξ.. καλό ηταν, το ice age μαρεσε περισσότερο!
Επισης σε dvd το 'νυχτερινη πτήση'.. Καλή βλακεία ήταν!
-
Το Ice Age 2 ήταν καταπληκτικό! Θα συμφωνήσω μαζί σας.
Όσο για το Monsters Inc. είχα πάει και το είχα δει στο σινεμά.
Αρκετά παιδικό μεν, πολύ ωραίο δε. Εγώ είχα ενθουσιαστεί!! -
Όλοι οι ώριμοι εδώ μαζευτήκαμε, βλέπω...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Όλοι οι ώριμοι εδώ μαζευτήκαμε, βλέπω...speak for yourself doc... Εμεις μια χαρα ωριμοι ειμαστε!
(το Μαγαδασκάρη τι λέει?? Λεω να το παρω σημερα να το δω )
-
ωραιο ειναι! να το δεις...οι πιγκουινοι ειναι τρελα!
-
Πολύ αστείο το Μαγαδασκάρη, όντως! Οι πιγκουίνοι δε, κορυφαία μαφία!
Και το ice age 2, όπως είχα πει. Αυτός ο σκίουρος... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ωραιο ειναι! να το δεις...οι πιγκουινοι ειναι τρελα! -
Ταινίες με ηθοποιούς κουνελάκια
http://www.imdb.com/title/tt0081505/ -
Σε αυτό το link μπορείτε να δείτε το trailer του TITANIC 2.
Και αν ήδη σας ακούγεται χείριστη η ιδέα του sequel για αυτή την ταινία πριν καν δείτε το trailer, τότε σας λέω ότι δεν έχετε δει τίποτε ακόμα!!!
Πρέπει να το δείτε οπωσδήποτε!!! Οι τύποι το έχουν χάσει ΤΕΛΕΙΩΣ!!
Αφού το δείτε, θέλω να μου πείτε και ποιοι από εσάς θα βλέπατε την ταινία αυτή!! Και θα πληρώνατε και 10-12 ευρώ να τη δείτε (κομπλέ έξοδα σινεμά)!!
Υ.Γ.
Δείτε όλο το trailer, όσο προχωρά γίνεται και πιο εμετικό...!! -
Opterie, είναι fake Μια έξυπνη φάρσα που έκανε κάποιος ταλαντούχος στο μοντάζ. Έχει πάρει σκηνές από διάφορες ταινίες.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Σε αυτό το link μπορείτε να δείτε το trailer του TITANIC 2.Και αν ήδη σας ακούγεται χείριστη η ιδέα του sequel για αυτή την ταινία πριν καν δείτε το trailer, τότε σας λέω ότι δεν έχετε δει τίποτε ακόμα!!!
Πρέπει να το δείτε οπωσδήποτε!!! Οι τύποι το έχουν χάσει ΤΕΛΕΙΩΣ!!
Αφού το δείτε, θέλω να μου πείτε και ποιοι από εσάς θα βλέπατε την ταινία αυτή!! Και θα πληρώνατε και 10-12 ευρώ να τη δείτε (κομπλέ έξοδα σινεμά)!!
Υ.Γ.
Δείτε όλο το trailer, όσο προχωρά γίνεται και πιο εμετικό...!!Opterie, είναι fake Μια έξυπνη φάρσα που έκανε κάποιος ταλαντούχος στο μοντάζ. Έχει πάρει σκηνές από διάφορες ταινίες.
Το τρέιλερ είναι τόσο καλοφτιαγμένο (μοντάζ, ήχος, κλπ) που προσωπικά ψάρωσα μέχρι ενός σημείου, καθώς ουκ ολίγες ταινιάρες ξέρω που έχουν γεννήσει 'sequels' χωρίς κανένα απολύτως νόημα...
Βέβαια, όποιος προσέξει λίγο καλύτερα ίσως αναγνωρίσει σκηνές από διάφορα γνωστά έργα - 'The Abyss', 'Demolition Man', 'Con-Air', 'Catch me if you can', 'Forever Young', 'The Beach', κ.α. (για πείτε!!!..)
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
(για πείτε!!!..)Austin Powers!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Είδα το Ice Age ΙΙ. Είναι καλό, σχεδόν ισάξιο με το Ι, νομίζω.
Ειδικά το Scrat είναι για να κλαις απ' τα γέλια!
Το ειδα μεταγλωτισμένο (κατά λάθος) και ο Φιλιππίδης στον ρόλο του Βραδύποδα δίνει ρέστα, πραγματικα!
Το είδα κι εγω, εμενα μου φάνηκε ακομα καλυτερο από το πρωτο
:
λέω να ιδρύσουμε Scrat Fun Club.....
-
Ο χρήστης face έγραψε:
λέω να ιδρύσουμε Scrat Fun Club.....Μέσα!!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
λέω να ιδρύσουμε Scrat Fun Club.....
Μέσα!!!!
Να το ονομάσουμε....' SCRAT OFFICIAL GREEK ENTHUSIASTS CLUB,ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΕΛΑΝΙΔΙ''....??
-
Σαν χασαποταβερνα ακουγεται, αλλα οκ! Καλό ειναι!
-
Και γω μέσα είμαι!
-
ειδα scary movie 4, αν σας αρεσουν οι παρωδιες βλεπεται....κορυφη το 'δουλεμα' για τον τομ κρουζ στο τελος του εργου και τις λαλακιες που εκανε στην οπρα ουινφρευ...
-
Είδα 'Το τέλος της βίας' του Κρόνενμπεργκ. Πολύ καλή ταινία, που αναφέρεται στη βίαιη πλευρά του ανθρώπου...
-
Χθες έκατσα και είδα το 'Τα παιδιά του Σουίνγκ'.
Δεν το είχα ξαναδεί παρ' ότι είναι ταινία σχετικά παρα-παιγμένη.
Μου άρεσε αρκετά , εκτός ίσως λίγο από το τέλος της, παραήταν προβλέψιμο.Πάντως είμαστε τυχεροί που δεν έχουμε ζήσει τέτοια ζόρια.
Πολύ τυχεροί.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]