-
Παντως Γιωργο το μονο που σκεφτομαι ειναι επειδη δεν το εχουμε δει απο κοντα αν θα χανει το αμαξι σε ομορφια εξωτερικα σε σχεση με το κανονικο που ειναι κουκλι και το εχουμε δει live.Παντως εχθες ειδα το OPC και επαθα πλακα μιλαμε για οπλο.Κριμα που δεν βγαινει σε αυτο το μπλε και το απλο GTC.Αληθεια εσυ γιατι χρωμα σκεφτεσαι Γιωργο?Εγω μαλλον μαυρο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάντως από εμπειρία σε C4 με πανοραμική οροφή, είναι όντως πολύ όμορφη αίσθηση. Φαντάζομαι πως στο Astra, μια που δεν έχει την οριζόντια κολώνα του C4 θα είναι ακόμη καλύτερη αίσθηση.
Η απουσία αυτής της κολώνας, επηρεάζει την ακαμψία άραγε?
Λογικά ναι... Δεν ξέρω αν θα φαίνεται στο δρόμο η διαφορά, αλλα πιθανόν να υπάρχουν τριγμοί και άλλα παρατράγουδα...
-
Ο χρήστης ΣΑΒΒΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΗΣ έγραψε:
Παντως Γιωργο το μονο που σκεφτομαι ειναι επειδη δεν το εχουμε δει απο κοντα αν θα χανει το αμαξι σε ομορφια εξωτερικα σε σχεση με το κανονικο που ειναι κουκλι και το εχουμε δει live.Παντως εχθες ειδα το OPC και επαθα πλακα μιλαμε για οπλο.Κριμα που δεν βγαινει σε αυτο το μπλε και το απλο GTC.Αληθεια εσυ γιατι χρωμα σκεφτεσαι Γιωργο?Εγω μαλλον μαυρο.καλο το μαυρο ρε Σαββα αλλα στην Ελλαδα και ιδιως στην Αθηνα θα λερωνει. αν εχεις χωρο για συχνο πλυσιμο λεει ... του παει πολυ το μαυρο. εγω μεταξυ ασημι και ασημογαλαζιο, αα παιζει και ενα μολυβι.. δεν ξερω..θα δω.. το πανοραμα απο οσο εχω δει στις φωτο ειναι το ιδιο κουκλι!! και ισα ισα που θα ειναι και πιο ευχαριστα για τους πισω που στο υπαρχον αστρα ειναι καπως σκοτεινα πισω.. ..ασε που με την πανοραμικη εχεις εχτρα και στης γυναικες που θα ειναι στο καθισμα του συνοδηγου... θα τις ριχνει το αμαξι πριν απο εμας.. χαχαχαχαχα
-
Καλύτερα όχι ασημί για τα δικά μου γούστα. Ασημογάλαζο, μολυβί ή μαύρο πηγαίνουν καλύτερα σ' αυτό το μοντέλο.
-
Και εγώ είμαι ανάμεσα στα 2 αυτά μοντέλα. Το GTC είναι σαφώς πιο εντυπωσιακό και όμορφό εξωτερικά. Είναι όμως πιό στενό και 'κλειστοφοβικό' σε σχέση με το Focus. Στα 1.8 με 140 άλογα βγαίνει 21000 με Parctronic
Το Focus από την άλλη υστερεί λίγο σε εμφάνιση. Αυτό μέχρι να δώ ένα ντυμένο (Trend) στη έκθεση σήμερα. Σπόιλερ (μπρός, πίσω, πλαινά) , πιό έντονη αεροτομή, προβολάκια, 17άρες πολύ όμορφες ζάντες, διπλή απόλιξη εξάτμισης, χαμηλωμένο και με σκληρή ανάρτηση. Το 1.6 Trend βγαίνει στα 20400 χωρίς μεταλλικό. Οι χώροι του είναι σαφώς μεγαλύτεροι...
Το σκέφτομαι...
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Και εγώ είμαι ανάμεσα στα 2 αυτά μοντέλα. Το GTC είναι σαφώς πιο εντυπωσιακό και όμορφό εξωτερικά. Είναι όμως πιό στενό και 'κλειστοφοβικό' σε σχέση με το Focus. Στα 1.8 με 140 άλογα βγαίνει 21000 με ParctronicΤο Focus από την άλλη υστερεί λίγο σε εμφάνιση. Αυτό μέχρι να δώ ένα ντυμένο (Trend) στη έκθεση σήμερα. Σπόιλερ (μπρός, πίσω, πλαινά) , πιό έντονη αεροτομή, προβολάκια, 17άρες πολύ όμορφες ζάντες, διπλή απόλιξη εξάτμισης, χαμηλωμένο και με σκληρή ανάρτηση. Το 1.6 Trend βγαίνει στα 20400 χωρίς μεταλλικό. Οι χώροι του είναι σαφώς μεγαλύτεροι...
Το σκέφτομαι...
αυτο το πακετο που ειδες ειναι το starline και παει απο 1000 εως 1300 ευρω. ΚΑπου διαβασα οτι επειδη ειναι προσθετο της ελληνικης αντιπροσωπιας και οχι της μαμας ford (ψαξε να δεις οτι δεν το διαθετουν αλλου στην ευρωπη) ακουσα λοιπον οτι ξεβαφουν τα προσθετα πλαινα μασπιε η ο προφυλακτηρας μπρος ..τελος παντων κατι απο ολα αυτα..
οσο για μεσα το οπελ εξακολουθει να ειναι ενα κλικ καλυτερο . πιο γερμανικο πιο δεμενο πιο ποιοτικο πιο ομορφο (γουστα βεβαια) οσο για τους χωρους ναι υστερει... αλλα αν θες σπορ μοντελο δεν μπορεις να εχεις και χωρους κλπ././... τι λες? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλύτερα όχι ασημί για τα δικά μου γούστα. Ασημογάλαζο, μολυβί ή μαύρο πηγαίνουν καλύτερα σ' αυτό το μοντέλο.εχεις δικιο φιλε.. συνφωνω με τα χρωματα
-
Μάλλον δεν είναι το starline γιατί αυτό που λέω κοστίζει για το Trend 2900
-
[quote='nickval']Μάλλον δεν είναι το starline γιατί αυτό που λέω κοστίζει για το Trend 2900
-
Ο χρήστης giod8 έγραψε:
οποτε εχουμε και λεμε 1.6 με 115 αλογα και με τιμη μαζι με το plus καπου στα 21.000 και οχι με πολυ πλουσιο εξοπλισμοΜετρητοις εχει δυο χιλιαρικα εκπτωση
-
Ο χρήστης giod8 έγραψε:
Καλύτερα όχι ασημί για τα δικά μου γούστα. Ασημογάλαζο, μολυβί ή μαύρο πηγαίνουν καλύτερα σ' αυτό το μοντέλο.
εχεις δικιο φιλε.. συνφωνω με τα χρωματα
Εγω παντως Γιωργο προτεινω το μολυβι.Ημουν μεταξυ αυτου και του μαυρου και τελευταια στιγμη αποφασισα για το δευτερο μιας και το ειχα δει απο κοντα και ημουν σιγουρος αλλα και το αλλο ειναι πολυ ομορφο χρωμα και του παει
-
Τον καιρό που σκεφτόμουν το χρώμα και ήμουν ανάμεσα στο ασημογάλαζο/silver lightning και στο ανθρακί/moonland (δεν φαίνονται τόσο σωστά στις εικονίτσες), πήγα σε μια αντιπροσωπεία που είχαν μόνο το ασημογάλαζο και ρώτησα αν μπορώ να δω το ανθρακί.
Ο πωλητής μου είπε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο, αλλά ότι 'χθες δώσαμε ένα σε πελάτη και ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ χρώμα'. Είχε δίκιο, του πάει πολύ και είναι σαφώς ωραιότερο από την αντίστοιχη απόχρωση άλλων μοντέλων/εταιρειών που μοιάζει περισσότερο με γκρι 'ποντικί' (πχ audi, vw, toyota, hyundai).
Πάντως για να το δει κάποιος όπως πραγματικά είναι, πρέπει να το δει σε υπαίθριο χώρο. Οι λάμπες στο εσωτερικό των αντιπροσωπειών αλλάζουν σημαντικά το χρώμα, ειδικά το ασημογάλαζο που άλλοτε μοιάζει ασημί, άλλοτε γαλάζιο και άλλοτε γκρι, αναλόγως του φωτισμού.
Το μαύρο είναι πανέμορφο, αλλά γενικά μη πρακτικό για την Ελλάδα. Βρωμίζει αμέσως από τη σκόνη, καίει και τσουρουφλάει όταν έχει ήλιο και κάθε γρατζουνιά ξεχωρίζει από μακρυά.
Άλλο ένα πλεονέκτημα (ας πούμε) του moonland είναι ότι τα πλαστικά εξωτερικά τμήματα (προφυλακτήρες, προστατευτικά, καθρέπτες) είναι μεν μαύρα, αλλά έχουν μια επιπλέον επίστρωση χρώματος...άνθρακί. Έτσι μια μικρογρατζουνιά εκεί δεν φαίνεται, ακόμα κι αν φύγει το χρώμα, γιατί από κάτω υπάρχει πλαστικό ίδιου χρώματος. -
Φίλος τις απόκριες πήρε το 3πορτο focus 1.6 115 sport me 17500 με την έκπτωση. Απο οτι μου είπε δυστυχώς δεν μπορούσε να διαθέσει 3000 να πάρει το astra gtc. Αν δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα χώστο στις δόσεις και θα χαίρεσε το αυτοκίνητο σου χωρίς να λές δυστυχώς!!!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Φίλος τις απόκριες πήρε το 3πορτο focus 1.6 115 sport me 17500 με την έκπτωση. Απο οτι μου είπε δυστυχώς δεν μπορούσε να διαθέσει 3000 να πάρει το astra gtc. Αν δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα χώστο στις δόσεις και θα χαίρεσε το αυτοκίνητο σου χωρίς να λές δυστυχώς!!!Το πηρα ηδη σε ευχαριστω παντως φιλε.
-
Σαν το δικό μου gris fer δηλαδή Mano...στα ελληνικά σκοτεινό γκρι.
Είναι υπέροχο χρώμα! -
Στα ελληνικά 'γκρι του σιδήρου' για την ακρίβεια. Ναι, μοιάζουν πολύ.
-
Ο χρήστης ΣΑΒΒΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΗΣ έγραψε:
Φίλος τις απόκριες πήρε το 3πορτο focus 1.6 115 sport me 17500 με την έκπτωση. Απο οτι μου είπε δυστυχώς δεν μπορούσε να διαθέσει 3000 να πάρει το astra gtc. Αν δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα χώστο στις δόσεις και θα χαίρεσε το αυτοκίνητο σου χωρίς να λές δυστυχώς!!!
Το πηρα ηδη σε ευχαριστω παντως φιλε.
το πηρες η θα σου ερθει?? αντε καλοριζικοοοοοοο και καλοταξιδο...
γαμωτο εγω μπηκα στην πριζα παλι... εκανε σημερα προσφορα to C 4 και το περνω με 16900 το VTR pack 1.6 με πολλα καλουδια μεσα... απο την αλλη το opel ειναι σαφως καλυτερη επιλογη για μενα παντα , εχει γκαζια , μεταποληση ποιοτητα αλλα και 4.000 παραπανω... και εγω το αμαξι δεν σκεφτομαι να το κρατησω 10 χρονια αλλα εκει απο 5-7 χρονια.. τι να κανω ..μπλεχτικα ασχημα σημερα!!!!! -
Ο χρήστης giod8 έγραψε:
Το πηρα ηδη σε ευχαριστω παντως φιλε.
το πηρες η θα σου ερθει?? αντε καλοριζικοοοοοοο και καλοταξιδο...
γαμωτο εγω μπηκα στην πριζα παλι... εκανε σημερα προσφορα to C 4 και το περνω με 16900 το VTR pack 1.6 με πολλα καλουδια μεσα... απο την αλλη το opel ειναι σαφως καλυτερη επιλογη για μενα παντα , εχει γκαζια ,
μεταποληση ποιοτητα αλλα και 4.000 παραπανω... και εγω το αμαξι δεν σκεφτομαι να το κρατησω 10 χρονια αλλα εκει απο 5-7 χρονια.. τι να κανω ..μπλεχτικα ασχημα σημερα!!!!!Δεν το πηρα ακομα στα χερια μου δυστυχως απλα το παραγγειλα.Θα ερθει σε δυο μηνες.Παντως Γιωργο κοιτα και το C4 αλλα εγω θα σου πω οτι το ειχα κουρασει πολυ το θεμα και ημουν αναποφασιστος αλλα τελικα πηρα αυτο που γουσταρα πραγματικα και οχι αυτο που μου αρεσε μεν δεν με τρελαινε δε αλλα με συμφερε πιο πολυ οικονομικα.Παντως στην επιλογη μου για το αστρα μετρησε πολυ η ηλιοροφη στοιχειο το οποιο το διαφοροποιουσε πολυ σε σχεση με τα αλλα.Αν δεν επαιρνα ηλιοροφη μπορει και να πηγαινα σε κατι πιο οικονομικο.
OPEL ASTRA GTC 1800 SPORT H FORD FOCUS SPORT 1600 115HP?