-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατι? Αυτή είναι και η μαγκιά! Να έχεις εξασφαλίσει τα παιδιά σου, να μένεις στο δικό σου σπίτι και να μην τον χρωστάς, να έχεις το αυτοκινητάκι σου, να έχεις το σπιτάκι σου στο χωριό αλλά να περνάς μια ζωή φυσιολογική. Χωρίς γκαλά, επώνυμα ρούχα που κοστίζουν μια περιουσία, ακριβά χόμπυ και λοιπά φαιδρά.+10000!!!!
'Παν μέτρον .....κλπ,κλπ,κλπ' λέγανε καποιοι κάποτε...
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
τι με νοιαζει? γραμμενους τους εχω ολους. και στο τελος η υστεροφημια δεν ειναι αυτοσκοπος.πεθαινεις. dead. gone.
αφήνεις όμως και παιδιά πίσω....
-
Ο χρήστης face έγραψε:
τι με νοιαζει? γραμμενους τους εχω ολους. και στο τελος η υστεροφημια δεν ειναι αυτοσκοπος.
πεθαινεις. dead. gone.
αμα ειχα τα λεφτα αυτα καλυτερα να εδινα απο κατι σε 2 οικογενειες με ηδη παιδια ωστε να τα μεγαλωναν με ολες τις ανεσεις παρα να εκανα δικα μου! αλλωστε δεν με ενδιαφερει να αποκτησω παιδια
-
Αν μου έπεφταν τρελά λεφτά δεν θα τα σκόρπαγα αλόγιστα, θα αγόραζα ένα πανέμορφο σπίτι για να το μοιραστώ με τους ανθρώπους που αγαπώ, ένα καλό αυτοκίνητο (όχι κραυγαλέο) και θα το έριχνα στα ταξίδια (πάλι με τους ανθρώπους που αγαπώ).
Πράγματα που δεν μου λείπουν (σεξ, γλέντια μέχρι πρωίας, 'φίλους' κόλακες-διασκεδαστές) δεν θα επιδίωκα να τα κάνω. -
Ο χρήστης face έγραψε:
Σε αυτούς που έχω μεγάλο respect είναι τα παιδιά με γονείς εκατομυριούχους που παρ'ολ'αυτα δεν ζητάνε ή ξοδεύουν και κοιτάζουν πώς να τα καταφέρουν μόνοι τους επαγγελματικά κλπ...
Ναι η σεμνότητα μας μάρανε..
ρεεεεεεεεεεε πάτε καλά;
μια γαμημένη ζωή την έχουμε ξυπνάτε..
εγώ αν ήμουν καπιτάλας θα έκανα full καυλέα ζωή.. σιγά μην το'παιζα λιτότητα
δε μπορώ να ακούω κάτι κομπλεξικά αυτού του είδους.. γι'αυτό δε θα πάμε ποτέ μπροστά, γιατί υπάρχει ζήλεια.. ο ένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου
αν ήταν οι γονείς μου εκατομυριούχοι θα περνούσα φίνα..
απλά θα έκανα αυτά που γουστάρω και μόνο, αφού θα μπορούσα
σιγά μην κάνω το λακαμά για να κάνω το σεμνό και δε συμμαζεύεται.
εννοείται θα έκανα full κατάχρηση και θα ζούσα μια ζωή γεμάτη αμαρτίες και υπερβολές
όποιος διαφωνεί μαζί μου είναι λακασμα (πλάκα κάνω )-1000
υστεροφημία???
Τι δουλεια εχει η υστεροφημία;
Δηλαδη να γραφει στον ταφο 'Ηταν πλούσιος αλλα ζουσε λιτά';
Καλο κορόιδο ήταν τούτος -
υστεροφημια αφορά τους δικού σου που αφήνεις πίσω..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Σε αυτούς που έχω μεγάλο respect είναι τα παιδιά με γονείς εκατομυριούχους που παρ'ολ'αυτα δεν ζητάνε ή ξοδεύουν και κοιτάζουν πώς να τα καταφέρουν μόνοι τους επαγγελματικά κλπ...
ρεεεεεεεεεεε πάτε καλά;
δε μπορώ να ακούω κάτι κομπλεξικά αυτού του είδους.. γι'αυτό δε θα πάμε ποτέ μπροστά, γιατί υπάρχει ζήλεια.. ο ένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου
εννοείται θα έκανα full κατάχρηση και θα ζούσα μια ζωή γεμάτη αμαρτίες και υπερβολές
όποιος διαφωνεί μαζί μου είναι λακασμα (πλάκα κάνω )Δεν λέω αν καταφέρω ποτέ να έχω χρήματα τότε τα πολλά θα ξοδευτούν σε ταξίδια και αυτοκίνητα. Μην καταντήσουμε σαν την Paris Hilton όμως...
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
ρεεεεεεεεεεε πάτε καλά;
όποιος διαφωνεί μαζί μου είναι λακασμα (πλάκα κάνω )Δεν λέω αν καταφέρω ποτέ να έχω χρήματα τότε τα πολλά θα ξοδευτούν σε ταξίδια και αυτοκίνητα. Μην καταντήσουμε σαν την Paris Hilton όμως...
χωρις να θελω με κανενα τροπο να υπερασπιστω τον τροπο ζωης της, δεν μου φαινεται παντως να περναει ασχημα...
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
ρεεεεεεεεεεε πάτε καλά;
Συμφωνω. Το να αποχτησει κανεις λεφτα και μετα να γινει περιγελος με νεοπλουτιστικες ενεργειες και να καταντησει μονιμος κατοικος στα κοσμικη στηλη και στο δελτιο συμβαντων της αστυνομιας ειναι λιγακι αστειο.
Και εγω θα ηθελα να μην χρειαζομαι να δουλευω και να εχω την ευχερια να ταξιδευω. Οσο για τα αυτοκινητα μου φαινεται οτι μετα απο 5-10 θα τα βαριωμουνα. Στο κατω ποσα αυτοκινητα μπορει κανεις να οδηγαει;
Επι πλεον δεν θα αγοραζα ποτε αυτοκινητο. Παντα με leasing. (που φυσικα ειναι πολυ διαδεδομενο εν ΗΠΑ). Πχ. ενα leasing για μια Cayenne Turbo S για 4 χρονια ειναι 2.200 δολ ενω για μια απλη Cayenne S ειναι 'μονο' 900 δολ (και τα δυο με καθολου λεφτα σαν προκαταβολη). Απο εκει καταλαβαινει κανεις ποσα αυτοκινητα μπορει να αλλαζει κανεις και ποσο συχνα.
Νικος
-
Founder of the Swedish furniture and home goods company IKEA, Ingvar Kamprad is the proud owner of a 13-year-old Volvo 240 GL. Though he may own a Volvo, Kamprad still takes the bus and even uses his pensionersύ discount card, as he explained in a rare 1999 interview. Despite being a double-digit billionaire, Kamprad also still flies economy class and avoids luxury hotels. In fact, in his self-scribed 1976 Bible, ύA Furniture Dealer's Testament,ύ Kamprad decries that ύIKEA people do not drive flashy cars or stay at luxury hotels.ύ Indeed, Ingvar Kamprad practices what he preaches.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
ρεεεεεεεεεεε πάτε καλά;
Συμφωνω. Το να αποχτησει κανεις λεφτα και μετα να γινει περιγελος με νεοπλουτιστικες ενεργειες και να καταντησει μονιμος κατοικος στα κοσμικη στηλη και στο δελτιο συμβαντων της αστυνομιας ειναι λιγακι αστειο.
Και εγω θα ηθελα να μην χρειαζομαι να δουλευω και να εχω την ευχερια να ταξιδευω. Οσο για τα αυτοκινητα μου φαινεται οτι μετα απο 5-10 θα τα βαριωμουνα. Στο κατω ποσα αυτοκινητα μπορει κανεις να οδηγαει;
Επι πλεον δεν θα αγοραζα ποτε αυτοκινητο. Παντα με leasing. (που φυσικα ειναι πολυ διαδεδομενο εν ΗΠΑ). Πχ. ενα leasing για μια Cayenne Turbo S για 4 χρονια ειναι 2.200 δολ ενω για μια απλη Cayenne S ειναι 'μονο' 900 δολ (και τα δυο με καθολου λεφτα σαν προκαταβολη). Απο εκει καταλαβαινει κανεις ποσα αυτοκινητα μπορει να αλλαζει κανεις και ποσο συχνα.
Νικος
Εγώ θα έπερνα πολλά. Μερικά μάλιστα θα ήταν και αγωνιστικά π.χ. Porsche 962 Ferrari 512BBLM ακόμα και Φόρμουλα 1 θα αγόραζα!!
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Founder of the Swedish furniture and home goods company IKEA, Ingvar Kamprad is the proud owner of a 13-year-old Volvo 240 GL. Though he may own a Volvo, Kamprad still takes the bus and even uses his pensionersύ discount card, as he explained in a rare 1999 interview. Despite being a double-digit billionaire, Kamprad also still flies economy class and avoids luxury hotels. In fact, in his self-scribed 1976 Bible, ύA Furniture Dealer's Testament,ύ Kamprad decries that ύIKEA people do not drive flashy cars or stay at luxury hotels.ύ Indeed, Ingvar Kamprad practices what he preaches.τους υπαλληλους του τους ρωτησε εαν θελουν το ιδιο και αυτοι???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Founder of the Swedish furniture and home goods company IKEA, Ingvar Kamprad is the proud owner of a 13-year-old Volvo 240 GL. Though he may own a Volvo, Kamprad still takes the bus and even uses his pensionersύ discount card, as he explained in a rare 1999 interview. Despite being a double-digit billionaire, Kamprad also still flies economy class and avoids luxury hotels. In fact, in his self-scribed 1976 Bible, ύA Furniture Dealer's Testament,ύ Kamprad decries that ύIKEA people do not drive flashy cars or stay at luxury hotels.ύ Indeed, Ingvar Kamprad practices what he preaches.
τους υπαλληλους του τους ρωτησε εαν θελουν το ιδιο και αυτοι???
Έλα τώρα, Σπύρο (Λάτση)!
Tα γράφεις αυτά επειδή ζηλεύεις που είσαι 51ος ενώ ο Ingvar Kamprad είναι 4ος! -
Oτι και να λεμε, αυτοι οι άνθρωποι κατάφεραν κατι σημαντικο στη ζωη τους. Το να χτισεις μια αυτοκρατορία σαν την ΙΚΕΑ π.χ απο το μηδέν για μενα ειναι μια εμπειρια ζωής που ομως θελει (μεταξυ αλλων) οραμα και αφοσίωση. Το πώς επιλεγει να ζει καποιος ειναι δικο του θεμα, ανεξαρτητα απο το ποσα χρήματα έχει..
Το να χτισεις μια αυτοκρατορια ειναι άθλος το να την γκρεμισεις το μονο εύκολο
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρεεεεεεεεεεε πάτε καλά;
όποιος διαφωνεί μαζί μου είναι λακασμα (πλάκα κάνω ) -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
τι με νοιαζει? γραμμενους τους εχω ολους. και στο τελος η υστεροφημια δεν ειναι αυτοσκοπος.
πεθαινεις. dead. gone.
αμα ειχα τα λεφτα αυτα καλυτερα να εδινα απο κατι σε 2 οικογενειες με ηδη παιδια ωστε να τα μεγαλωναν με ολες τις ανεσεις παρα να εκανα δικα μου! αλλωστε δεν με ενδιαφερει να αποκτησω παιδια
Yeah. That's because you're 20 years old
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Oτι και να λεμε, αυτοι οι άνθρωποι κατάφεραν κατι σημαντικο στη ζωη τους. Το να χτισεις μια αυτοκρατορία σαν την ΙΚΕΑ π.χ απο το μηδέν για μενα ειναι μια εμπειρια ζωής που ομως θελει (μεταξυ αλλων) οραμα και αφοσίωση. Το πώς επιλεγει να ζει καποιος ειναι δικο του θεμα, ανεξαρτητα απο το ποσα χρήματα έχει..Το να χτισεις μια αυτοκρατορια ειναι άθλος το να την γκρεμισεις το μονο εύκολο
Συμφωνω 100%.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Founder of the Swedish furniture and home goods company IKEA, Ingvar Kamprad is the proud owner of a 13-year-old Volvo 240 GL. Though he may own a Volvo, Kamprad still takes the bus and even uses his pensionersύ discount card, as he explained in a rare 1999 interview. Despite being a double-digit billionaire, Kamprad also still flies economy class and avoids luxury hotels. In fact, in his self-scribed 1976 Bible, ύA Furniture Dealer's Testament,ύ Kamprad decries that ύIKEA people do not drive flashy cars or stay at luxury hotels.ύ Indeed, Ingvar Kamprad practices what he preaches.Εκανα λιγακι ερευνα και αυτος ειναι ελαφρως παραξενος. Εχει τις ιδιοσυγκρασιες του αλλα βεβαια οτι τον βοηθησαν να γινει παμπλουτος τις αναιρουν. Επισης δεν ηξερα οτι το ΙΚΕΑ δεν ειναι μετοχικη εταιρεια αλλα ιδιωτικη. Απο οτι φαινεται δεν ανακατευεται πλεον ενεργα στην διαχειριση της εταιρειας αλλα ακομα ειναι ιδιοκτητης.
Νικος
ΥΓ: Φαινεται οτι ειχε κατι φιλιες με την ναζιστικη νεολαια και επισης φιλιες με την Σουηδικη εκδοση. Λεει οτι ηταν λαθη της νιοτης.
Οι πλουσιοτεροι ανθρωποι στον κοσμο '07 (σελ. 7)