-
A και κατι αλλο. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΓΚΙΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΚΚΑ. Με το που μπηκε μεσα τους περναγε 10-10. Αυτον τον Παπαδημητριου τον λυπηθηκα ετσι που τον περναγε. αχαχα.
Αυτη ειναι ομαδαρα . Και με αντιπαλους ζουλου και διαιτησια θα νικαμε -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Υ.Γ balo o manso ειναι γυρω στις 300 φορες καλυτερος απο τον εκι. [/img]
Αντε γεια πελατη και @@ της ευρωπης. Φαγατε τις 5αρες σας φαγατε και τις ηττες σας μεσα εξω και πονατε.
Οσο ομως ο Θρυλος εχει αυτους τους παικταραδες δεν φοβαται τιποτα. Ετσι να παιζουν με παθος και ας βαλουν μεσα να σφυραει ο balo,o GTI_ ,o traveller kai h funis.H αλήθεια είναι ότι ο μανσο είναι ΠΟΛΥ καλός παίκτης.Δεν έχει και άδικο ο κόκκινος στρατός σε αυτό που λέει...Κι εγώ πιστεύω ότι σαν παίκτης είναι καλύτερος από τον ΡιβάλντοΧ2 αλλά όχι και 300 φορές!!Είπαμε..Απλά ο έκι έχει αυτό το θάρρος να στηρίζει μια ομάδα..(αν λέγεται ομάδα ο φετινός βάζελος δηλαδή.. )
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Υ.Γ balo o manso ειναι γυρω στις 300 φορες καλυτερος απο τον εκι. [/img]
Αντε γεια πελατη και @@ της ευρωπης. Φαγατε τις 5αρες σας φαγατε και τις ηττες σας μεσα εξω και πονατε.
Οσο ομως ο Θρυλος εχει αυτους τους παικταραδες δεν φοβαται τιποτα. Ετσι να παιζουν με παθος και ας βαλουν μεσα να σφυραει ο balo,o GTI_ ,o traveller kai h funis.H αλήθεια είναι ότι ο μανσο είναι ΠΟΛΥ καλός παίκτης.Δεν έχει και άδικο ο κόκκινος στρατός σε αυτό που λέει...Κι εγώ πιστεύω ότι σαν παίκτης είναι καλύτερος από τον ΡιβάλντοΧ2 αλλά όχι και 300 φορές!!Είπαμε..Απλά ο έκι έχει αυτό το θάρρος να στηρίζει μια ομάδα..(αν λέγεται ομάδα ο φετινός βάζελος δηλαδή.. )
Τον Μάνσο τον κυνηγούσε ο ΠΑΟ εδώ και χρόνια αλλά τον πήρε τελικά η Ξάνθη
-
A ρε πάλι ο συνταξιούχος [κατα τους βάζελους] έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά...ένα φαουλάκι ο «στραβοκάνας» και τελείωσε και η ΑΟΞ.
Ο Μάνσο όντως ωραίος παίκτης...και σοβαρός όχι σαν κάτι Χ2 που υπάρχουν...
-
Ακριβώς!!Έναν καλό παίχτη βάλατε και εσείς στο μάτι και τελικά ΔΕΝ τον πήρατε...!!
Πάντως όλοι αυτοί που έλεγαν ότι ο ριβάλντο ήρθε για διακοπές τώρα φαντάζομαι που είναι κρυμμένοι..Το παληκάρι μας έχει σώσει πάμπολλες φορές,παίζει ωραία μπάλα,δίνει πολύ θέαμα και γενικά έχει τιμήσει και με το παραπάνω το συμβόλαιό του..!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ακριβώς!!Έναν καλό παίχτη βάλατε και εσείς στο μάτι και τελικά ΔΕΝ τον πήρατε...!!Πάντως όλοι αυτοί που έλεγαν ότι ο ριβάλντο ήρθε για διακοπές τώρα φαντάζομαι που είναι κρυμμένοι..Το παληκάρι μας έχει σώσει πάμπολλες φορές,παίζει ωραία μπάλα,δίνει πολύ θέαμα και γενικά έχει τιμήσει και με το παραπάνω το συμβόλαιό του..!!!
Αυτα να τα ακουει η κουκλιτσα η funis που εχει κολλημα με τον αμπαλο τον Εκι. Κοπελα μου βαλε μια photo του Ριμπο στο δωματιο σου να βρεις την υγεια σου.
Υ.Γ Αν θες βαλε και μια του Σοφοκλα
-
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=38335
Γιατί έτσι ρε παιδιά;
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=38335Γιατί έτσι ρε παιδιά;
E δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο...Εφόσον ούτε ο ολυμπιακός πήρε εισιτήρια στο ΟΑΚΑ (έστω και για λόγους ασφαλείας όπως επικαλείται..) έχει το δικαίωμα να πεί ότι δεν δίνει εισιτήρια για τον ίδιο λόγο..Είναι λογικό..Αν έλεγε ότι δε σας δίνουμε εσιτήρια γιατί δε σας γουστάρουμε,τότε να πω ότι είναι λάθος.Αλλά τώρα..Σκέψου μόνο ότι με τα επεισόδια που θα γίνονταν (σε κάθε περίπτωση ) αυτός που θα την πλήρωνε πιο πολύ θα ήταν σαφώς ο γηπεδούχος..Δηλαδή κλασσικά:5 αγωνιστικές,χρηματικό πρόστιμο κλπ..Αν δεν βάλουν μυαλό μερικοί..τότε καλύτερα έτσι .
-
Δυστυχώς...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Δυστυχώς...Δυστυχώς #$%@!$#%@$%#$%
Γιατί δηλαδή να μην μπορώ να δω την ομάδα μου ΚΑΙ εκτός έδρας?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δυστυχώς...
Δυστυχώς #$%@!$#%@$%#$%
Γιατί δηλαδή να μην μπορώ να δω την ομάδα μου ΚΑΙ εκτός έδρας?
Γιατί ζεις στην Ελλάδα
-
A και κατι αλλο. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΓΚΙΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΚΚΑ. Με το που μπηκε μεσα τους περναγε 10-10. Αυτον τον Παπαδημητριου τον λυπηθηκα ετσι που τον περναγε. αχαχα.
Αυτη ειναι ομαδαρα . Και με αντιπαλους ζουλου και διαιτησια θα νικαμερε παιδιά αυτός ο Οκκάς έχει χαλάσει..
παλιά έτρεχε τουλάχιστον..
τώρα εκνευρίζεται συνέχεια κ γενικά δε φτουράει..
χίλιες φορές να βάζει τον Μπαμπαγκίτα που τρέχει πάνω κάτω και γενικά κάνει ζημιά κ με σεντρες αλλά κ με προσωπικές ενέργειες με τρίπλες κλπ -
Ρε γαβράκια...!!!Παικταράς ο Μάνσο ε;;; 300 φορές καλύτερος από τον Equi....μάλιστα...Έχετε μάτι πάντως...( ).Όσο γι αυτό....
υγ. τον Μάνσο τον ήθελε ΜΟΝΟ ο Μαρκαριάν που ήταν χοντροκολλημένος με την πάρτη του.Άγνωστο (σχεδόν) γιατί...Αλλά τώρα εσείς οι φανατικοί φίλοι και θαυμαστές του μπορείτε να τον απολαμβάνετε κάθε εβδομάδα στα ελληνικά γήπεδα πια!!!Δεν είναι υπέροχο;;;;;!!!!!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Ναι...τελικά έχει τζαζέψει ο Τζίγγερ...Τι πόλεμος και κουραφέξαλα και αντιπαναθηναϊκοι και αηδίες...Α ρε βλάκα και άσχετε Τζίγγερ...που κυνηγάς φαντασματα...Τρεις κλάσεις ανώτερος ο γαύρος φέτος...Ουστ...
http://www.sportime.gr/UserFiles/Image/Videos/Vasileiou.mpgακους εκεί ευνοείται από τη διαιτησία ο γαύρος....άσχετε Equi και τζίγγερ...
Φίλε balo, το να μιλάτε οι Παναθηναϊκοί για αδικία και διαιτησία, ειδικά φέτος, είναι εντελώς παράλογο. Ο Ολυμπιακός είναι μακράν των άλλων ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα μου πεις... ο μονοφθαλμος στους τυφλούς? Δεν θα 'χεις και άδικο. Ότι είναι πολύ καλύτερος από ΠΑΟ και ΑΕΚ όμως, ισχύει.
-
Θα διαφωνήσω φίλε krus αλλά τι βαρετά που θα τανε αν συμφωνούσαμε όλοι σε όλα...Δες πάντως το βιντεάκι...προσφέρεται και για sitcom!!!Τα γέλια λείπουν από το background!!!
-
οεο
και φέτος πάλι στο λιμάνι παλιό
άντε βαζελάκια βάλτε λίγο
να ξεχαστείτε απ'τον πόνο σας -
προς τον κοκκινο στρατο :
εγω μονο θα πω οτι αν οι φιλαθλοι της Ξανθης ειναι ζουλου, τοτε οι δικοι σας τι είναι???
-
Το έχω ξαναγράψει.
Τελικά αυτό το thread έχει πολύ πλάκα. Μιλάμε για πάρα πολύ πλάκα :eusa_dance:
-
Αυτη ειναι ομαδαρα . Και με αντιπαλους ζουλου και διαιτησια θα νικαμεΒρε ρεντ ο Μπαμπαγκιντα ειναι μολις 1.50 τι τεραστιος παικτης μας λες ????Θεοκοντος ειναι.....
Οσο για τη διαιτησια,οριστε τι ειπε ο Πανοπουλος: «Κατέβηκα στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους είπα ότι σήμερα μας στέρησαν την αξιοπρέπεια. Στοιχείο που έχουν όλοι οι άνθρωποι από τον πιο φτωχό έως τον πιο πλούσιο. Τι να πρωτοπούμε; Για τα τρία λεπτά καθυστέρησης; Τόσο μεγάλη ανάγκη προστασίας έχουν οι μεγάλες ομάδες; Για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπουλούτ, για τα φάουλ στον Μάνσο, για το φάουλ που έδωσε στον Ριβάλντο. Μη τυχόν σηκώσει το κεφάλι ο μικρός. Μας χόρτασαν στην Ελλάδα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Ημαρτον! Και θα τους φάμε για άλλα 50 χρόνια. Εγώ ευτυχώς δεν θα μείνω πολύ. Δεν έχουν να κάνουν με την Σούπερ Λίγκα αυτά που λέω. Κάποτε ήταν ένας πολύ ψηλός ληστής και ένας πολύ κοντός. Όταν μοίρασαν τη λεία της ληστείας ο ψηλός έβαζε πολλά λεφτά μπροστά του και λίγα μπροστά στον κοντό. Σε κάθε μοιρασιά ο κοντός ζητούσε και ένα φιλάκι. Όταν ο ψηλός τον ρώτησε γιατί ζητάει συνέχεια φιλιά, ο κοντός απάντησε: Όταν με γ…. θέλω και φιλιά. Εμάς ούτε καν μας φίλησαν».
-Τον αγωνα δεν τον ειδα,οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη,για το αν ειναι σωστη η λαθος η ανακοινωση της Ξανθης...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αυτη ειναι ομαδαρα . Και με αντιπαλους ζουλου και διαιτησια θα νικαμεΒρε ρεντ ο Μπαμπαγκιντα ειναι μολις 1.50 τι τεραστιος παικτης μας λες ????Θεοκοντος ειναι.....
Οσο για τη διαιτησια,οριστε τι ειπε ο Πανοπουλος: «Κατέβηκα στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους είπα ότι σήμερα μας στέρησαν την αξιοπρέπεια. Στοιχείο που έχουν όλοι οι άνθρωποι από τον πιο φτωχό έως τον πιο πλούσιο. Τι να πρωτοπούμε; Για τα τρία λεπτά καθυστέρησης; Τόσο μεγάλη ανάγκη προστασίας έχουν οι μεγάλες ομάδες; Για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπουλούτ, για τα φάουλ στον Μάνσο, για το φάουλ που έδωσε στον Ριβάλντο. Μη τυχόν σηκώσει το κεφάλι ο μικρός. Μας χόρτασαν στην Ελλάδα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Ημαρτον! Και θα τους φάμε για άλλα 50 χρόνια. Εγώ ευτυχώς δεν θα μείνω πολύ. Δεν έχουν να κάνουν με την Σούπερ Λίγκα αυτά που λέω. Κάποτε ήταν ένας πολύ ψηλός ληστής και ένας πολύ κοντός. Όταν μοίρασαν τη λεία της ληστείας ο ψηλός έβαζε πολλά λεφτά μπροστά του και λίγα μπροστά στον κοντό. Σε κάθε μοιρασιά ο κοντός ζητούσε και ένα φιλάκι. Όταν ο ψηλός τον ρώτησε γιατί ζητάει συνέχεια φιλιά, ο κοντός απάντησε: Όταν με γ…. θέλω και φιλιά. Εμάς ούτε καν μας φίλησαν».
-Τον αγωνα δεν τον ειδα,οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη,για το αν ειναι σωστη η λαθος η ανακοινωση της Ξανθης...
Δεν έχω ιδέα για την ορθότητα της ανακοίνωσης (ούτε με ενδιαφέρει), σίγουρα όμως βγάζει γέλιο!
Το παραπάνω ειπώθηκε σε τηλεόραση/ραδιόφωνο ή εκδόθηκε και γραπτώς;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]