-
Δεν ξερω τι εφταιγε αλλα αν μπορεσω να παιξω σε καποιον απο τους επομενους αγωνες θα τους παιξω απο το σπιτι μου,καλυτερα εκει που δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα σε οσους αγωνες εχω παιξει παρα στο καφε που δεν μπορουσα να κατσω μεσα ουτε 5 λεπτα
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
τοση προπονηση για το τιποτα ρε γαμωτοΚαλα αν πουμε και για την προπονηση το μονο που εχω να πω ειναι οτι στο μονακο εχω κανει τους περισσοτερους γυρους προπονηση και μετα εδω .
Το σπασιμο που εφαγα χτες δεν περιγραφεται,πηγα σε καφε για καλυτερα και ειδαμε......τα καλυτερα -
Ο αγώνας αυτός μπορεί να επαναληφθεί εφόσον το θέλει η πλειοψηφία των συμμετεχοντων.
Μέρα και ώρα όμως;
Ο αγώνας την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι ο τελευταίος μου, πνίγομαι στην σχολή... -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ο αγώνας αυτός μπορεί να επαναληφθεί εφόσον το θέλει η πλειοψηφία των συμμετεχοντων.
Μέρα και ώρα όμως;Εγω συμφωνω να ξαναγινει, αλλα και να το θελει η πλειοψηφια εχετε δικαιωμα βετο εσυ και ο iron, γιατι χανετε καλα πλασαρισματα.
Αν τελικα ξανατρεξουμε επειδη ειναι και μεσοβδομαδα προτεινω κατευθειαν αγωνα (αντε 5-10 λεπτα practice) με το σωστο grid. Για μερα και ωρα εγω μαλλον δεν θα εχω προβλημα.
Ο αγώνας την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι ο τελευταίος μου, πνίγομαι στην σχολή...
Κι εγω μαλλον θα λειπω για λιγο μετα τον επομενο αγωνα...
-
Αντε ms να λειπεις και εσυ να παρω καμια νικη τελευταιο αγωνα
-
Ειναι κανεις για καμια δοκιμη τωρα?
-
Αντε ρε κανεις δεν θελει?
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Ειναι κανεις για καμια δοκιμη τωρα?Ασε ρε Alonso σκιστηκαμε στη δοκιμη στην Κινα, πρεπει να'γραψα καμια 400ρια γυρους και παλι μαπα ηταν το setup, ουτε ξερω ποσες σβουρες εφαγα χθες... Εκεινο το ατιμο το καμπερ του Vasilaki πρεπει να φταιει
-
Ελα ρε συ δεν θα κανουμε και αγωνα ρε.Για πλακα ετσι να κανουμε κανενα γυρο.Αν δεν θες κινα κανε οπου θες
-
Συγνωμη φιλε ετσι κι αλλιως δεν μπορω τωρα
-
ΟΚ
-
Κι εγώ **δεν έχω πρόβλημα να ξαναγίνει ο αγώνας!
**
Σιγά, παιχνίδι είναι και καλό είναι να είναι σωστό και **με πιο πολλές συμμετοχές!
**
Τι αξία έχει με 3 παίχτες. Όπως η **Ferrari **στις ΗΠΑ 2005!Και σιωπηλά, θα ξαναπώ για το F1RST!
-
-
παιδιά ο αγώνας δε θα γίνει ξανά γιατί πήραν συμμετοχή 5 άτομα, ανεξάρτητα από το πόσοι τερμάτησαν τον αγώνα, διότι αλλιώς όποιος θέλει μπορεί να φέυγει από τον αγώνα όποτε θέλει και να τον ακυρώνει αυτόματα. Έχουμε πει, αγώνας θα γίνεται όταν συμμετέχουν 4 άτομα τουλάχιστον στα δοκιμαστικά και στην εκκίνηση του αγώνα.
Τέλος να πω, ότι στη βαθμολογία πήραν βαθμό εγώ και ο patrox επειδή πήραμε συμμετοχή στην εκκίνηση του αγώνα. Ο patrox βαθμολογήθηκε τελευταίος επειδή ήταν ο 1ος που αποχώρησε κ.ο.κ.
-
Σαν να ακούω τον Charlie Whiting ρε γμτ!
-
τώρα που το παρατήρησα.... ακόμα και να μη συμμετέχω στους επόμενους 2 αγώνες... έχω πάρει το πρωτάθλημα..
edit: πολύ γέλιο το μεσαίο smiley!
-
Σώωωωωπα καλέ!!!
Στα σοβαρά τώρα, αν η πλειοψηφία ζητήσει επανάληψη γιατί να μην γίνει;
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Σώωωωωπα καλέ!!!Στα σοβαρά τώρα, αν η πλειοψηφία ζητήσει επανάληψη γιατί να μην γίνει;
ότι θέλετε εντάξει δεν έχω πρόβλημα, αλλά εγώ δε ξέρω αν θα έχω την όρεξη να συμμετέχω.
[edit] πάλι ίδια προβλήματα θα έχουμε... γιατί να περάσουμε πάλι τα ίδια?!?
-
Απ' οτι θυμάμαι δεν τα είχαμε πριν αυτά, παρά μόνο σε ελάχιστους αγώνες(Γερμανία-Κίνα). Και τρέξαμε σχεδόν οι ίδιοι μια χαρά στην Ιταλία.
Υ.Γ. Αύριο στις 9:30 τι λέει;
-
Χθες το βραδυ,υστερα απο αυτα που ακουγα οτι συνεβησαν...μου ηρθε μια ιδεα σχετικα με το πρωταθλημα,αλλα ειναι λιγο ψιλο-exterme...
16ος αγώνας F1C-2004 mode-CHINA Δευτέρα 6/2/06