-
Δειτε μερικα μωρα-κια Κορεατικα για να δειτε οτι σας σκεφτομαι και δε σας ξεχναω...Οι Κορεατες κανουν θαυματα...
ΕΔΩ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕΜΝΕΣ ΩΡΑΙΩΝ ΜΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΚΟΥ..
-
Δειτε μερικα μωρα-κια Κορεατικα για να δειτε οτι σας σκεφτομαι και δε σας ξεχναω...Οι Κορεατες κανουν θαυματα...
ΕΔΩ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕΜΝΕΣ ΩΡΑΙΩΝ ΜΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΚΟΥ..
-
-
Όπως και στα αυτοκίνητα, έτσι και με τις γυναίκες.
Japan με Κορέα = η μέρα με τη νύχτα...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Όπως και στα αυτοκίνητα, έτσι και με τις γυναίκες.Japan με Κορέα = η μέρα με τη νύχτα...
Γιατι ρε ΠΑΠΑΤΖΑ δε σου αρεσουν οι Κορεατισσες??Μηπως ΕΣΥ εισαι σε θεση να τις ξεχωρισεις απο τις Ιαπωνεζες??Επειδη νομιζω οχι..ας θεωρησουμε ακυρη την απαντηση σου...
ΣΣ.Εχω παει και με γκεισα και με κορεατισσα και με κινεζα και με φιλιπινεζα και ξερω να ξεχωριζω το καλο λαδι..
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Όπως και στα αυτοκίνητα, έτσι και με τις γυναίκες.
Japan με Κορέα = η μέρα με τη νύχτα...
Γιατι ρε ΠΑΠΑΤΖΑ δε σου αρεσουν οι Κορεατισσες??Μηπως ΕΣΥ εισαι σε θεση να τις ξεχωρισεις απο τις Ιαπωνεζες??Επειδη νομιζω οχι..ας θεωρησουμε ακυρη την απαντηση σου...
ΣΣ.Εχω παει και με γκεισα και με κορεατισσα και με κινεζα και με φιλιπινεζα και ξερω να ξεχωριζω το καλο λαδι..
Αρπα και ενα ωραιο Κορεατικο αμαξι..Ακου να μας πει οτι δεν του αρεσουν τα Κορεατικα μωρα..
-
MADAKOS..
-
MADAKOS..
Ποια ειναι αυτη η ''κακομοιρα''? Κορεατισσα ειναι και αυτη?
Παντως φιλτατε Random1 η πιο ωραια Κορεατισσα ειναι αυτη
Αυτη στα αριστερα βεβαιως βεβαιως
-
Παρε να χεις και αλλες αφου σου αρεσαν..Τι να κανω μας εφαγε η σοβαροτητα με τις αστυνομιες κλπ ας ανοιξει και λιγο το ματακι μας βρε αδερφε..
Αυτα προς το παρον..εβαλα και μερικες Αμερικανες..
-
Γιατι ρε ΠΑΠΑΤΖΑ δε σου αρεσουν οι Κορεατισσες?? Μηπως ΕΣΥ εισαι σε θεση να τις ξεχωρισεις απο τις Ιαπωνεζες?? Επειδη νομιζω οχι..ας θεωρησουμε ακυρη την απαντηση σου...Like I said...Η μέρα με τη νύχτα
-
Εγώ είμαι παιδί της νύχτας, προτιμώ τη δεξιά στο ποστ του οπτέριου.
Ευρωπαίες rulezzzzzzzz... Μπορεί να μην είναι τόσο ανθεκτικές οσο οι Ανατολικές, αλλά έχουν άλλη φινέτσα και στυλ
-
αυτά συμβαίνουν όταν κοιμούνται οι mods
-
Εγώ συμφωνώ πάντως με τον opterio
Αν και τα σουηδικά μοντέλα είναι υπεράνω πάσας κριτικής
-
Πολύ όμορφες όλες τους, τα σέβη μου στο ασιατικό μπλόκ.
Αλλά ας τις πάει κάποιος να ψωνίσουν κανα παπούτσι τις προκοπής...
-
Θέμη λες να με παντρεύεται?
-
yihaaaaaaaa!!!!!
nice photos
που ειναι η κορεατισα οεο -
MADAKOS..
ετσι ετσι πειτε μου δεν ειναι κουκλαρα
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
ετσι ετσι πειτε μου δεν ειναι κουκλαρα
Δεν είναι κουκλάρα
-
-
Aυτο το κολαζακι το ειχα κανει στο Μουντιαλ για wallpaper. Απιστευτο μωρο.
Ψαξτε επισης για Sung Hi Lee. Σουπερ Κορεατισα δεν τη βαζω γιατι δεν διαθετω σεμνες της -
Μπράβο ρε random, υψηλού επιπέδου το τόπικ, χωρίς συνέχεια όμως. [moderator]
Random΄s babes