-
Αν ανήκει εδώ την έβαψε:
inetnum: 194.219.77.0 - 194.219.77.255 netname: MOPO-NET descr: Ministry of Public Order country: GR admin-c: TNB1-RIPE tech-c: TNB1-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: FORTHNETGR-MNT source: RIPE # Filtered person: Theodwros N. Blaxos address: P. Kanellopoulou 4, Athens address: Greece phone: +30 2310 6484132 nic-hdl: TNB1-RIPE mnt-by: FORTHNETGR-MNT source: RIPE # Filtered % Information related to '194.219.77.0/24AS30770' route: 194.219.77.0/24 descr: MOPO-NET origin: AS30770 mnt-by: FORTHNETGR-MNT source: RIPE # Filtered
-
-
εμενα οτι μου ειπε αυτα λεω δεν εχω πει τιποτα απο μονος μου τελος
-
H γρια τι εγινε ρε παιδια?????
-
Συγγνώμη για να καταλάβω. Πάτησε ο Pai Mei άνθρωπο με τα πόδια και τον έβαλαν στην στενή?
Αν είναι να μπει και στα Guiness, τί να πω. -
απιστευτο θρεντ!
-
Μάλλον πάτησε Εγγλέζα γριά, γι'αυτό τον βούτηξαν τον pai-mei πράκτορες της ΜΙ5 και τώρα τα λέει από μυστική φυλακή της Βουλγαρίας. Απόδειξη: δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες το pc. Αν πατήσει alt-shift θα βγουν κυριλλικά.
Pai-mei, οι τύποι γύρω σου δεν είναι Αλβανοί κρατούμενοι, είναι Βούλγαροι γηγενείς. Μην ψαρώνεις όμως, δείξε τους τι εστί ελληνική λεβεντιά. Και που 'σαι, αν σου πέσει κάτω ο αναπτήρας, καλύτερα να τον αφήσεις εκεί, μη σκύβεις!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάλλον πάτησε Εγγλέζα γριά, γι'αυτό τον βούτηξαν τον pai-mei πράκτορες της ΜΙ5 και τώρα τα λέει από μυστική φυλακή της Βουλγαρίας. Απόδειξη: δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες το pc. Αν πατήσει alt-shift θα βγουν κυριλλικά.Pai-mei, οι τύποι γύρω σου δεν είναι Αλβανοί κρατούμενοι, είναι Βούλγαροι γηγενείς. Μην ψαρώνεις όμως, δείξε τους τι εστί ελληνική λεβεντιά. Και που 'σαι, αν σου πέσει κάτω ο αναπτήρας, καλύτερα να τον αφήσεις εκεί, μη σκύβεις!
-
.
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μετά τοίχο τοίχοΚαι που 'σαι, αν σου πέσει κάτω ο αναπτήρας, καλύτερα να τον αφήσεις εκεί, μη σκύβεις!
Και να πάρεις αφρόλουτρο για το μπάνιο, όχι σαπούνι...
.
-
Μadako πηγα εγω τελικα και πληρωσα την εγγυηση... για τον PaiMei 1500Ευρω ρε γμτ μου..θα ορισθει παντως τακτικη δικασιμος γιατι η γρια δεν ειναι καλα...ειναι στην εντατικη..... βρε τι παθαμε πρωτοχρονιατικα...Και του ειπα του PaiMei να μη φοραει αυτες τις μποτες δεν με ακουσε......
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Μadako πηγα εγω τελικα και πληρωσα την εγγυηση... για τον PaiMei 1500Ευρω ρε γμτ μου..Και τώρα πως θα βάλεις τα λάστιχα στο σάντα? Με τι λεφτά?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μadako πηγα εγω τελικα και πληρωσα την εγγυηση... για τον PaiMei 1500Ευρω ρε γμτ μου..
Και τώρα πως θα βάλεις τα λάστιχα στο σάντα? Με τι λεφτά?
Εχω την alpha golden visa credit limit 10k EURO
-
Μadako πηγα εγω τελικα και πληρωσα την εγγυηση... για τον PaiMei 1500Ευρω ρε γμτ μου..
Α, εγώ θα έλεγα να στα κάνει δώρο ο πάι μέι που τον έβγαλες από την στενή.. Μην σου πω να σου κάνει δώρο και το 19άρι το ζαντικό (χ4 πάντα)..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Α, εγώ θα έλεγα να στα κάνει δώρο ο πάι μέι που τον έβγαλες από την στενή.. Μην σου πω να σου κάνει δώρο και το 19άρι το ζαντικό (χ4 πάντα)..
Σαν πολλα δεν ξερεις εσυ??
-
Σαν πολλα δεν ξερεις εσυ??Παιδιά είμαστε?
-
Και του ειπα του PaiMei να μη φοραει αυτες τις μποτες δεν με ακουσε......Mα φαίνεται ξεκάθαρα και από τα αποτελέσματα της euro ncap ότι η προστασία προς τους πεζούς είναι απαράδεκτη!
Model WERMACHT
Year 1940
Adult Occupant Rating ****
Pedestrian Test Rating 0 -
o pai mei είναι παιδί του λαού γι'αυτό την πάτησε
-
Λοιπόν, παιδιά, μόλις επικοινώνησα με την εντατική, η γριά σώθηκε.
Βέβαια, ελπίζω τώρα να πήρε το μάθημά της, ότι δεν περπατάμε δηλαδή μέσα στη μέση του πεζοδρομίου και κάνουμε άκρη όταν κάποιος βιάζεται.Ήξερα, ότι θα χαρείτε, για αυτό σας το ανακοινώνω.
Βρίσκομαι σε ελληνικό έδαφος, μόλις εγκατέστησα την ελληνική γραμματοσειρά, είχε το cd ο φύλακας και μου το δάνεισε.
Το κελί είναι μια χαρά. Έχω συγκρατούμενο ένα φιλήσυχο γέρο καμιά 80αριά χρονών, που πριν 15 χρόνια από ότι μου είπε έσφαξε τη γυναίκα του με το τυρμπουσόν, γιατί λέει την πέρασε για κρασομπούκαλο.
Αλλά όταν είδε ότι δεν υπήρχε φελός, και ότι αντί για κρασί, έσταζε αίμα κατάλαβε το λάθος του. Κρίμα γιατί είναι καλός άνθρωπος.Κατά τα άλλα, Ραντομάκο, κακώς έσκασες τα λεφτά για την εγγύηση, γιατί σήμερα σκοπεύω να αποδράσω. Σου χα πει να τα μαζέψεις να βάλεις το ζαντικό.
-
Υπόγραψε όμως και καμιά δήλωση μετανοίας ρε Pai Mei, πριν βγεις, για να είσαι συνεπής με το άβατάρ σου!...
-
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ(τρεχει σε αυτοσχεδιους αγωνες με rallye) PAI MEI....
ο pai mei einai filaki (ta parakato mou ta eipe o pai mei)