-
Αυτό είναι ψιλοχαζό όμως...
Δηλαδή χθες το πήγα από το 10 στο 16,1%, και μετά θα έρθουν οι... μαραθώνιοι και θα τρέχω όλη μέρα για να το πάω από τι 95,0 στο 95,1%...
Το ΠΟΛΥ καλό είναι πως μπορείς να βάλεις σε οποιοδήποτε πιτ στοπ το B-spec και να οδηγεί το μηχάνημα (ο άλλος οδηγός και καλά), και μετά να ξαναπάρεις τον έλεγχο όταν ξεκουραστείς!!!
Ρεαλιστικό, ε;;;
Σαν να τρέχεις ΛεΜαν!!!Επίσης έχω εντοπίσει και άλλα ψιλοκουλά...
α) ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ!!!
Πήρα δώρο διάφορα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και μέσα στα tuning options εκτός από διάφορα λάστιχα (φυσιολογικό) και μεγαλύτερη τουρμπίνα (λογικό μιας και τα αγωνιστικά έχουν περιορισμούς) έχει ΝΙΤΡΟ (έστω αποδεκτό...), αλλά το ΤΡΑΓΙΚΟ είναι πως μπορείς να βάλεις... ΡΟΛΛ ΚΕΪΤΖ!!!!!!!!
Βρε χαζοβιόληδες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!β) Στο Special Conditions ή όπως λέγεται (στα μενού είναι αριστερά) τρέχεις εναντίον ενός άλλου. Αν χτυπήσεις στον τοίχο σου βάζει πρόστιμο, 5 δευτερόλεπτα με περιοριστή ταχύτητας (επιτάχυνσης καλύτερα) στα 50 χαώ. Σωστό, για να μην κλέβεις... Το κουλό εδώ είναι πως αν σκάσεις άτσαλα από άλμα σου βάζει πρόστιμο... Αλλά έστω...
Επίσης αν τρακάρεις τον άλλον πάλι 5 δευτερόλεπτα (σωστό μεν, υπερευαίσθητο δε...).
ΟΜΩΣ!!! Αν ο άλλος σε εμβολίσει δεν παίρνει ΚΑΝΕΝΑ πρόστιμο!!! Ο οποίος μπορεί να σε στείλει στον τοίχο και να φας εσύ το πρόστιμο!!!
Τελικά ενώ είναι ωραίο mode τα χαλάει όλα εκειπέρα...
Υ.Γ. Αυτοί οι αγώνες ΔΕΝ παίζουν σε B-specγ) Αμάξια των 900 ίππων που κάνει ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ 3-4 δευτερόλεπτα να πιάσει κόφτη με τέρμα γκάζι!!! Αυτό το είχε και στο πρώτο Gran Turismo...
Ναι μεν έχουν πολλά άλογα ψηλά και είναι νεκρά χαμηλά, αλλά ΤΟΣΟ πολύ αδύνατο το βλέπω...
Αλλά και έτσι να ήταν, σε τόσο ειδικά αμάξια θα ρύθμιζες ρελαντί στις 2-3Κ στροφές στην πραγματικότητα... -
πλακα-πλακα ο kid εχει γραψει απουσιες...
-
Έπεσε μαχόμενος!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Petran την έβαλες την 512? Είσαι έτοιμος για ένα session?'εδώ υπάρχει emoticon που σφυράει αδιάφορα' (σπύρο κάνε την κατάλληλη προσθήκη).
Και μετά λες άλλους 'κότες' πετράν..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Petran την έβαλες την 512? Είσαι έτοιμος για ένα session?
'εδώ υπάρχει emoticon που σφυράει αδιάφορα' (σπύρο κάνε την κατάλληλη προσθήκη).
Και μετά λες άλλους 'κότες' πετράν..
ΩΧ!!! μου την ειπε το παιδι μου τωρα???
ΡΕ!!!
1ον) στο Gotham3:
Main Menu -> Achievements -> Leaderboards -> Online Career -> World Ranking
οπως θα δεις ειμαι 1ος στο Friends List σου, ενω εσυ εισαι 5ος στο δικο μου.2ον) για να παρεις μια καλυτερη ιδεα σε ποιον τη λες, δες το online του forza:
900τοσοι αγωνες online (ranked),
550τοσες πρωτες θεσεις,
200τοσες δευτερες και
100τοσες τριτες..
περισοτερο απο τριτος ζητημα να εχω βγει 2-3 φορες,
ενω οι υπολοιπες εκτος βαθρου ειναι αμα τυχον ειχα lag και με πεταγε.JUNIOR!!!!
τελος, μην μπλεκεις την αληθινη ζωη με το simulation ή εστω το gaming (για να μην παραπονιεται κι ο trelopterios)
-
Γιατί δεν λύνετε τις 'διαφορές' σας με μια κοντρίτσα?
@GeorgeTabs: Όταν βάζεις τον B-Spec οδηγό, μπορείς και να επιταχύνεις τον χρόνο(όχι τον ρυθμό που τρέχει ο Β' οδηγός) και έτσι να τελειώνεις νωρίτερα.
-
blah blah blah..
Σοβαρά, κανά session πότε θα κάνουμε? τώρα που είμαι και με 1mbit..
-
Ο χρήστης vasilakis έγραψε:
Γιατί δεν λύνετε τις 'διαφορές' σας με μια κοντρίτσα?μα εγω τον κυνηγαω και δεν μπορουμε να συνδεθουμε..
και ποιες διαφορες? μαθημα θα του κανω!!blah blah blah..
Σοβαρά, κανά session πότε θα κάνουμε? τώρα που είμαι και με 1mbit..
1mbit?
ελα νεος, κανε με invite!! online ειμαι!!
ελα να σε ξυλισω λιγακι -
ελα μωρη λουλου!! περιμενω!!! τι εγινε? εχασες την κονσολα??
-
ARG!!!!!!!!
Γύρισα Αθήνα και η κονσόλα είναι στην τηλεόραση που βλέπει ταινία η mom! Μόλις τελείωσει ετοιμάσου για πολύ ξύλο.. Πάνω από μισάωρο δεν νομίζω να έχει..
Α, εχθές όταν σε έκανα invite γιατί δεν ήρθες? ΟΕΟ?
-
χτες εκανα downloads και upgrade στα sites μου..
ουτε που το πηρα χαμπαρι.. και μηνυμα δεν ελαβα.. θα το εβλεπα..
lkar, ε lkar -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
χτες εκανα downloads και upgrade στα sites μου..
ουτε που το πηρα χαμπαρι.. και μηνυμα δεν ελαβα.. θα το εβλεπα..
lkar, ε lkarcheap excuses..
Τι αυτοκινητάκι θα πάρεις πουλάκι μου?
-
διαλεξε εσυ την κλαση.. και βλεπουμε
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
διαλεξε εσυ την κλαση.. και βλεπουμεGallardo ή Sagaris? Sagaris ή Gallardo?
-
none of the above...
σε αυτη την κατηγορια (D)
Noble M14 ή Farboud GTSκαι θα τρεξουμε career ωστε να χασεις καννα ποντακι για να βαλεις γλωσσιτσα μεσα
-
Αφενός δεν έχω αρχίσει ακόμα να ασχολούμαι με το online career, περιμένω να τελειώσω το solo career πριν πικράνω τους συν-καμμένους!
Αφετέρου, ξεκίνα να τρέμεις, η ταινία τελειώνει...
-
Στο gt4 ποσο % εχετε φτασει οσοι απο εσας παιζετε???
εγω ειμαι γυρω στο 72-73 αν θυμαμαι καλα αλλα εχω να παιξω καιρο και εχω αφησει στην μεση το τελευταιο πρωταθλημα απο το δευτερο hall που εχει(δεν θυμαμαι αν ειναι το extreme ή το professional ).ειναι αυτο που τρεχουν R92CP,R89CP κτλ.Εγω τρεχω με GT-One το οποιο βρηκα στα μεταχειρισμενα σε μαυρο με 3 εκατομμυρια -
ποιο θες να σε τσαγιωσει?
α)
ή
β)
MONO career πιτσικοκο!! να μαθεις!!
-
απατεωνας!!! παλι τα ιδια!!!
απο ολο τον κοσμο παιδια, μονο με τον kid δεν μπορω να συνδεθω!! συμπτωση??!!
LAN my friend!! αφου εισαι αθηνα!! να δουμε εκει τι θα σκαρφιστεις!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αυτό είναι ψιλοχαζό όμως...Δηλαδή χθες το πήγα από το 10 στο 16,1%, και μετά θα έρθουν οι... μαραθώνιοι και θα τρέχω όλη μέρα για να το πάω από τι 95,0 στο 95,1%...
Το ΠΟΛΥ καλό είναι πως μπορείς να βάλεις σε οποιοδήποτε πιτ στοπ το B-spec και να οδηγεί το μηχάνημα (ο άλλος οδηγός και καλά), και μετά να ξαναπάρεις τον έλεγχο όταν ξεκουραστείς!!!
Ρεαλιστικό, ε;;;
Σαν να τρέχεις ΛεΜαν!!!Δεν έχεις και άδικο...σήμερα έτρεξα σε b-spec έναν 300άρη (Km) αγώνα κι έναν 200άρη (miles) και το ποσοστό μου άλλαξε από το 29,3% στο 29,6%...!!
PS3 vs X-Box 360