-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
..
Συμφωνα με τους επίσημους καταλόγους:
190 2.5-16 EVO II 1990
Chassis: 201.036
Engine: 102.992
KW: 173
Production: 502Μαζί με την evo I ίσως η πιο σπάνια MB της εποχής της (εκτός από κάτι θωρακισμένα, εξάπορτα, μυστήρια G-Wagen κλπ κλπ). Το αυτοκίνητο είναι τίγκα στην καγκουριά γιατί βγήκε για ομολογκασιόν προκειμένου να τρέξει στο DTM ενάντια στα Μ3 Ε30. Το θέμα είναι οτι στη συγκεκριμένη περίπτωση τα φτερά και τις απλώστρες δεν τις έχει για πλάκα, ούτε είναι κούφια απο μέσα! Εγώ, πάντως, πολύ θα ήθελα ένα...
Αυτό το αυτοκίνητο μόνο 'Μερσεντές' (προσέξτε τον τονισμό) δεν είναι. Πού και πού τους ξεφεύγουν και κάτι τέτοια πραγματικά αστέρια και μας μπερδεύουν εκεί στη Στουτγάρδη!
Και για κάποιο λόγο η 'καγκουριά' στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δε με χαλάει καθόλου.
-
Δεν ξέρω αν είναι πραγματική η φωτό αλλά μου φάνηκε πολύ αστεία:
-
photoshop??? μηπως???
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σίγουρα???
Για δες...
[URL=httΤο είχαν βγάλει και στο C&SC πριν κανα τρίμηνο...Πως να τα ποτίζει άραγε;
-
Θα μας τρελάνουν αυτοί οι 'Αυστραλοί'!!
-
Τουλάχιστον παρέμεινε MR!
-
Πέραν των τουρμπινών, το φτερό του σφυροκέφαλου καρχαρία, είναι όλα τα λεφτά!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πέραν των τουρμπινών, το φτερό του σφυροκέφαλου καρχαρία, είναι όλα τα λεφτά!!O τακος στην πισω αριστερη ροδα ειναι ολα τα αυστραλεζικα $$!!!
-
απιστευτο........
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Eπίσης πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως ότι είναι μαμά δεν είναι καγκουριά γιατί κάποιος από εδώ μέρα (ονοματα δεν λέμε... ) όταν του έδειξα σε φωτογραφία μία mercedes E190 EVO2 (road legal έκδοση του DTM) γύρισε και μου είπε τι καγκουριά είναι αυτή!
Μπράβο, το έχω πει τουλάχιστον 2 φορές αυτό το πράγμα, αλλά διαφωνούν μερικοί εγκάθετοι.
Μοδεράτορ 'Kruiser' παρακαλώ αναλάβατε τον κύριο, ο οποίος να σας υπενθυμίσω διαθέτει εις την κατοχήν του αυτοκίνητον μάρκας Opel.
-
-
-
-
Τι κουκλίιιιιιιιιι είναι αυτό;
-
-
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μια λίγο καθυστερημένη φωτογραφία από την έκθεση αυτοκινήτου. Πιστεύω ότι κάθε ιδιοκτήτης Vitara ονειρεύεται να δει το αυτοκίνητό του έτσιhttp://www.csd.uoc.gr/~serfioti/DSCN0323.JPG
Υ.Γ.: Κάτι δεν παίζει με το imageshack. Θα την ανεβάσω εκεί μόλις μπορέσω.
Highlights: οι ζάντες από άουντι, και το πλαϊνο σκαλάκι με επιγραφή: 'ΜΗ ΠΑΤΑΤΕ'
edit: πώς μου ξέφυγε αυτό???
-
-
Australia Uber Alles!!!!!