-
Το γούστο ενός άνδρα στις γυναίκες φανερώνει γι' αυτόν όσα περίπου και τα... παπούτσια του (ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάμε σε έναν άνδρα).
Άντε, αμέσως ο νους σας στο πονηρό! -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Το γούστο ενός άνδρα στις γυναίκες φανερώνει γι' αυτόν όσα περίπου και τα... παπούτσια του (ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάμε σε έναν άνδρα).
Άντε, αμέσως ο νους σας στο πονηρό!Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει τι φανερώνουν τα παπούτσια του
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Άντε, αμέσως ο νους σας στο πονηρό!Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει τι φανερώνουν τα παπούτσια του
Φαντάζομαι δεν έχεις ενημερωθεί ακόμα για το ειδικό μαθηματικό μοντέλο που έχει εξελίξει το international women's council, στο οποίο εισάγεις σα μεταβλητή το μήκος και το πλάτος του παπουτσιού και μετά από την επίλυση των σχετικών εξισώσεων έχουμε σαν output τις αντίστοιχες διαστάσεις (μήκος και διάμετρος) ενός άλλου μέλους του σώματος.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Φαντάζομαι δεν έχεις ενημερωθεί ακόμα για το ειδικό μαθηματικό μοντέλο που έχει εξελίξει το international women's council, στο οποίο εισάγεις σα μεταβλητή το μήκος και το πλάτος του παπουτσιού και μετά από την επίλυση των σχετικών εξισώσεων έχουμε σαν output τις αντίστοιχες διαστάσεις (μήκος και διάμετρος) ενός άλλου μέλους του σώματος.
Μάλλον με 48 νούμερο κάτι δεν μου λένε
Πέρα απο την πλάκα πρέπει να έχουν και άλλο τεστ με βάση το είδος του, σχήμα, χρώμα που αποφαίνονται για τον ψυχικό κόσμο-πορτοφόλι
Για το δεύτερο ενδιαφέρομαι να μάθω -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Άντε, αμέσως ο νους σας στο πονηρό!κι αν τον δεις στην παραλία;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Άντε, αμέσως ο νους σας στο πονηρό!κι αν τον δεις στην παραλία;
Κοιτάει τις... σαγιονάρες του
Πλάκα πλάκα, τα παπούτσια είναι από τα πρώτα που κοιτάω σε έναν άνθρωπο, γυναίκα ή άνδρα. Offtopic
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Άντε, αμέσως ο νους σας στο πονηρό!Πλάκα πλάκα, τα παπούτσια είναι από τα πρώτα που κοιτάω σε έναν άνθρωπο, γυναίκα ή άνδρα. Offtopic
Σπύροοοοο
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Ωραια η εκθεση. Αλλα χασαμε το νοημα...ηταν εκθεση αυτοκινητου...οχι μοντελων!Ειχα την τιμη και χαρα να μπω εγω και ο αδερφος μου στο περιπτερο της Ferrari επειδη ειμαστε μελοι του FerrariWorld.
Πηγαμε τη Τριτη και μπηκαμε στο περιπτερο της και κατσαμε διπλα απο τα 430 και 612.
Χτες ξαναπηγαμε να κανουμε το GTI test drive και μας ειπε ο κυριος να ερθουμε κατα τις 9.30 το βραδυ.
Πηγαμε...και κατσαμε μεσα...απο τουλαχιστον ενα 20λεπτο ο καθενας. Ειδαμε τον κινητηρα πισω...και ειχαμε ενα χαμογελο μεχρι τ’αυτια! Ολα τα αλλα αυτοκινητα στην εκθεση για μενα εκμηδενιστικαν!!!!
Ειμασταν οι μοναδικοι πιστευω μη μελλοντικοι αγοραστες της Ferrari που ειχαμε αυτη την τιμη να μπουμε μεσα απ’ολη την εκθεση και ελικρηνα ευχαριστουμε την GENESIS.
Αλλα δε τελειωστε εκει...! Εχει κι αλλο!
Μετα αφου εφυγε ο κοσμος μπηκα μεσα εγω, ο αδερφος μου επελεξε εμενα ενω αυτος βιντεοσκοπουσε, και η κοπελα που ηταν εκει και την εβαλε μπροστα για να κλεισει την οροφη. Ολα αυτα στο F430 Spider γιατι το 430 Coupe ηταν ιδιοκτητη και δε το ανοιγαν!
Αφου μαζεψε την οροφη...πατησε μια γκαζια (κριμα γιατι ηταν και κρυα!) μεχρι τις 7,000 με 8,000 και κουφαθηκαν ολοι!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!
Ειμαι πολυ χαρουμενος που ειχα εγω και ο αδερφος μου αυτη τη χαρα και μοναδικη ευκαρια.
Μετα απο αυτο...ολα τα αλλα αυτοκινητα φαινονται απλα αυτοκινητα με 4 ροδες!
Ελπιζω να εχεται κι εσεις την ευκαιρια να μπειτε σε Ferrari...εμενα προσωπικα με ειχαν παει βολτα με ενα 550 Μaranello στην Αγγλια. Εμπειρια ζωης!! Νομιζα οτι ημουν σε τρενακι στο Allou! Δε περιγραφεται!!! Με τιποτα!
Οποτε καταλαβαινετε η αποψη μου για την εκθεση ειναι αρκετα διαφορετικη απο μερικους!
20 λεπτά ο καθένας?! Ε καλά έκαναν και σας άφησαν τότε. Όταν κάθεσαι 20 λεπτά μέσα σε ένα αυτοκίνητο και το χαζέυεις τότε τι να πώ. Αγαπάς πραγματικά!
Που να την έβγαζες και στον δρόμο καμία βόλτα να δείς έρωτα βέβαια. Σου το εύχομαι κάποτε να την οδηγήσεις.
Εγώ θυμάμαι το 1998 με μια bugatti eb110 που έπαιρνε τις στροφές στα λιμανάκια με 160 και με το ενα χέρι στο τιμόνι. Τι να πω, εμπειρίες μιας ζωής. Αρκεί βέβαια μετά να προσγειώνεσαι... -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Το γούστο ενός άνδρα στις γυναίκες φανερώνει γι' αυτόν όσα περίπου και τα... παπούτσια του (ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάμε σε έναν άνδρα).Θα μας παραπέμψεις σε κανένα τεύχος του cosmo να μάθουμε τι φανερώνει;
*Πλάκα πλάκα τί υποτίθεται πως δείχνει; *
Αυτή είναι μία απορία ετών... -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Θα μας παραπέμψεις σε κανένα τεύχος του cosmo να μάθουμε τι φανερώνει;
Αυτή είναι μία απορία ετών...Είναι γενικώς αποδεκτή αρχή ότι οι γυναίκες (αλλά και οι άνδρες) στα παπούτσια έχουν μια καλή ένδειξη του γούστου ή/και της οικονομικής κατάστασης του φορέα !
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Θα μας παραπέμψεις σε κανένα τεύχος του cosmo να μάθουμε τι φανερώνει;
Αυτή είναι μία απορία ετών...Είναι γενικώς αποδεκτή αρχή ότι οι γυναίκες (αλλά και οι άνδρες) στα παπούτσια έχουν μια καλή ένδειξη του γούστου ή/και της οικονομικής κατάστασης του φορέα !
Από τα παπούτσια θα το καταλάβουν..;
-
Πάντως εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτή του 407, το στόμα της ήταν πιο μεγάλο και από του τραγουδιστή των Aerosmith... η μελαχρινή στη C6 ήταν η πιο γυναίκα απ' όλες. Σπύρο respect για τις φωτός...
Όταν βρω χρόνο θα βάλω και δικές μου...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντως εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτή του 407, **το στόμα της ήταν πιο μεγάλο και από του τραγουδιστή των Aerosmith... ** -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
20 λεπτά ο καθένας?! Ε καλά έκαναν και σας άφησαν τότε. Όταν κάθεσαι 20 λεπτά μέσα σε ένα αυτοκίνητο και το χαζέυεις τότε τι να πώ. Αγαπάς πραγματικά!Που να την έβγαζες και στον δρόμο καμία βόλτα να δείς έρωτα βέβαια. Σου το εύχομαι κάποτε να την οδηγήσεις.
Εγώ θυμάμαι το 1998 με μια bugatti eb110 που έπαιρνε τις στροφές στα λιμανάκια με 160 και με το ενα χέρι στο τιμόνι. Τι να πω, εμπειρίες μιας ζωής. Αρκεί βέβαια μετά να προσγειώνεσαι...20 λεπτα...και ειναι και λιγα! Δεν ειναι ενα απλο αυτοκινητο...δεν ειναι ενα καθημερινο αυτοκινητο. Ειναι Ferrari. Γιαυτο σου λεω...λιγα ειναι τα 20 λεπτα!
Πιστευω οτι 160 και ενα χερι στο τιμονι ειναι απλα βλακωδες...ωραιοι οδηγοι υπαρχουν...τι να πω...
-
Εγώ πάλι δηλώνω γοητευμένος από 2 ωραιότατες δεσποινίδες Η μία ήταν η μελαχρινή δεσποινίς του C6 ( η οποία κάποια στιγμή κατέβηκε για να χαιρετήσει μια φίλη της και τα είδα όλα ) και η δεύτερη είναι αυτή
Στο μέλλον θα προστεθούν και άλλες φωτογραφίες και από μένα. Ελπίζω μόνο να βρώ το χρόνο για να γράψω και ένα κειμενάκι εντυπώσεων.
Υ.Γ Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία τους αθηναίους συνforumites. Kouk, syele ( πιάσαμε πρώτα τους moderators μην φάμε κανα ban ), chrmes, krusenstern, Bασίλη και tsilis ( ελπίζω να μην ξέχασα κανένα ) χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε και από κοντά, αν και έχω να καταγγείλω οτι ο κύριος krusenstern με έβαλε ,Παοκτσή άνθρωπο, να τον περιμένω ανάμεσα στο ΣΕΦ και το Καραϊσκάκη... -
Kίνησα κι εγώ σαν τον Εβραίο το Σάββατο και πήγα Κυριακή τελευταίες ώρες.Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Το τι μποτιλιάρισμα έφαγα από τη στροφή της Βουλιαγμένης μέχρι να παρκάρω, δε λέγεται. Μέσα η κατάσταση ήταν ακόμη χειρότερη . Κάπως έτσι:
Πήγα κι εγώ όλο χαρά να δω την 159 , νόμιζα ότι ήταν με αλφαβητική σειρά τα αυτοκίνητα κι έπεσα πάνω στη Nissan. Δε μου άρεσε το Pathfinder εμφανισιακά αλλά μου άρεσε αρκετά το 'La note' το μικρούλι. Το έχετε βάλει, να μην πιάνω τσάμπα χώρο.
Αντίθετα είμαι πολύ περίεργος να δω , ποιος θα σπαταλήσει χρήματα, για τούτο δω το πράμα:
Με τους Βολβούς δεν ασχολήθηκε και κανείς . Ούτε κρύο ούτε ζέστη από μένα. Το XC90 μπορεί να μη λέει και πολλά, μπορεί να είναι ψιλομούφα η τετρακίνησή του, μπορεί να μην πλησιάζει καν τα καθαρόαιμα αλλά εγώ το βρήκα συμπαθητικό εμφανισιακά σε σχέση με τα άλλα SUV.
Δυστυχώς δε μπορεσα να τραβήξω το ACCORD στην έκδοση 'sigma'. Μου άρεσε πάρα πολύ. Πιθανότατα θα έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά. Κρίμα που ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα πάει άπατο, λόγω της νοοτροπίας μας και λόγω της πολιτικής της εδώ αντιπροσωπείας. Πραγματικα κρίμα.
Εδώ μάλλον έχει μηδενίσει το κοντέρ:
...για το LEON μιλάμε πάντα
Μοναξιές στη Ρενώ :(βάλε ζουμ ρε βλάκα )
Μου άρεσε πολύ το RS4 ειδικά αυτό το χρώμα , σχεδιαστηκα δεν είχε να πει κάτι παραπέρα αλλά το όλο θέαμα του αυτοκινήτου μου έκανε κάτι. Ωραίο το **407 **, πάρα πολύ όμορφο. Εκείνος ο μπροστινός πρόλοβος να ήταν κάπως αλλιώς ρε γμτ. Ο κακός χαμός γινόταν με το νέο Grand Vitara. Eνας στους είκοσι να το αγοράσει από αυτούς που ...ξερογλύφονταν, θα θησαυρίσει η Suzuki. Aντίθετα δε μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετει η νέα έκδοση του απερχόμενου RAV4. Σάμπως θα την αγοράσει και κανείς;; Περίμενα πώς και πώς μήπως δω το καινούριο αλλά ατύχησα. Πάντως ότι πιο ενδιαφέρον είδα στην **TOYOTA **είναι αυτό :
Μεταξύ του ΒΟRA και του **PASSAT **θα διάλεξα σαφώς το πρώτο, εκτός και αν έψαχνα να βρω καμια μαούνα να βγαίνω για ψάρεμα.
Χίλιες φορες 'GOLF με ουρά' παρά τη Φαλκονέρα. Περί ορέξεως βέβαια...Πάμε τώρα στις παλιές αγάπες, τις τωρινές και τις μελλοντικές.
Πίκρα πίκρα πίκρα από το περίπτερο της ALFA. Θαύμασα για ακόμα μια φορά τη GT. Σοβαρά μιλάω. Την είχαν και σε κόκκινο, ψυχολαλά έπαθα. Τι να πω για τη BRERA. Mια κύκλα την έκανα κι έφυγα. Σίγουρα το αυτοκίνητο θα δίνει ρεστα στο δρόμο αλλά από εμφάνιση, άστα να πάνε.
Ηθελα να' ξερα ποιος έφερε την **159 **σε εκείνο το σκοτωμένο ασημί χρώμα με κείνο το ξασπρουλιασμένο εσωτερικό. Πάντως το αυτοκίνητο είναι 'αλλού' από ποιότητα. Το αποπνέει, το δείχνει , το 'φωνάζει'. Σχεδιαστικά δε με ξετρελανε πάντως. Ελάχιστα διαφορετικά από το τωρινό face-lift της 156, τουλάχιστο για έναν σαν κι εμένα που δεν είναι από τους πολύ μυημένους. Μέχρι ενός σημείου πάντως έχουν δίκιο καθώς 'ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει'....and the Oscar goes to : HONDA ACCORD SIGMA
Kαι του χρόνου μάγκες να είμαστε καλά να ξαναπάμε.
Υ.Γ οι φωτό είναι ψιλοτρισάθλιες , ίσα που πρόλαβα να φορτίσω τη μηχανούλα. Ούτε το manual δεν έχω ανοίξει. Σορυ
-
Δεν βλεπω καμια φτο σου Traveller
-
Σάμπως βλέπω εγώ;; μια φαίνονται , δέκα δε φαίνονται. Προσπαθώ να το δορθώσω μια ώρα τωρα αλλά δε μπορώ να βρώ που έχω κάνει λάθος. Ολα εντάξει μου φαίνονται. Αλλοτε τις δείχνει στην 'προεπισκόπηση' και άλλοτε όχι.
-
Εγώ πάντως βλέπω και τις 6 φωτογραφίες κανονικά...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Σάμπως βλέπω εγώ;; μια φαίνονται , δέκα δε φαίνονται. Προσπαθώ να το δορθώσω μια ώρα τωρα αλλά δε μπορώ να βρώ που έχω κάνει λάθος. Ολα εντάξει μου φαίνονται. Αλλοτε τις δείχνει στην 'προεπισκόπηση' και άλλοτε όχι.με δεξί κλικ και 'show/view image', φαίνονται.
Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2005 [ΕΛΛΗΝΙΚΟ]