-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
καλο ειναι να σπερνεις παιδια κι ας μην εισαι παντρεμενος,,ενα απο δω δυο απο εκει και αστα να τα μεγαλωνουν οι γυναικες μονες τους η το σοι τους..Ειναι οτι καλυτερο και ετσι κανεις και πολλα παιδια που ειδαλλως δε θα μπορουσες να εχεις.....Oooh my goooood, they breed!!!
-
καλο ειναι να σπερνεις παιδια κι ας μην εισαι παντρεμενος,,ενα απο δω δυο απο εκει και αστα να τα μεγαλωνουν οι γυναικες μονες τους η το σοι τους..Ειναι οτι καλυτερο και ετσι κανεις και πολλα παιδια που ειδαλλως δε θα μπορουσες να εχεις.....Κι οτι αναρωτιομουν που χαθηκε αυτη η ψυχη ειδικα μετα τη βαρεμαρα που μου προκαλεσαν τα TFRC vs αλλοι (τι μιζερια θεε μου και χωρις λογο...) και Octavia vs Passat vs 6 κ.ο.κ. topics
-
TZI TZI MPRITZI TZI TZI MΠΡΙΤΖΙ....
Καλό είναι να αλλάξεις avatar!!![kouk]
-
καλο ειναι να σπερνεις παιδια κι ας μην εισαι παντρεμενος,,ενα απο δω δυο απο εκει και αστα να τα μεγαλωνουν οι γυναικες μονες τους η το σοι τους..Ειναι οτι καλυτερο και ετσι κανεις και πολλα παιδια που ειδαλλως δε θα μπορουσες να εχεις.....Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον έναν που πριν κάποια χρόνια έκανε αυτό που περιγράφεις και το αποτέλεσμα το πληρώνουμε εμείς εδώ τώρα...
-
γκουχ γκουχ!
δε γυρναμε σιγα σιγα στο θεμα?τεχνητη μητρα πχ. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
γκουχ γκουχ!
δε γυρναμε σιγα σιγα στο θεμα?τεχνητη μητρα πχ.Έχεις δίκιο, αλλά και η υπομονή έχει όρια. Με συγχωρείτε!
-
Sex and The City Forum...
και εγώ βγαίνω με τις φιλενάδες μου και συζητάμε γιατί τους πιέζουν τα αγόρια τους και αυτές έχουν και καριέρα άσε που τους πιέζουν και στο ερωτικό και τι να κάνω..
Κάνουμε τα meeting μας και συζητάμε τα sex and the city προβλήματά μας..
'Η Νίτσα δε θέλει να παντρευτεί..'
'Ο Στράτος δεν είναι και τόσο προικισμένος όσο έλεγε..'
'Η μαμά μου άνοιξε το συρταράκι μου και καταλάβατε φιλενάδες μου τι βρήκε'
'Αχ καλή πώς την πάτησες έτσι και πάμε για καφέ και ψώνια στα εμπορικά κτλ'
επίσης είναι κανόνας... πάντα σ'αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει ένας gay. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
και εγώ βγαίνω με τις φιλενάδες μου και συζητάμε γιατί τους πιέζουν τα αγόρια τους και αυτές έχουν και καριέρα άσε που τους πιέζουν και στο ερωτικό και τι να κάνω..
Κάνουμε τα meeting μας και συζητάμε τα sex and the city προβλήματά μας..
'Η Νίτσα δε θέλει να παντρευτεί..'
'Ο Στράτος δεν είναι και τόσο προικισμένος όσο έλεγε..'
'Η μαμά μου άνοιξε το συρταράκι μου και καταλάβατε φιλενάδες μου τι βρήκε'
'Αχ καλή πώς την πάτησες έτσι και πάμε για καφέ και ψώνια στα εμπορικά κτλ'
επίσης είναι κανόνας... πάντα σ'αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει ένας gay. -
skye etsi einai oi kopeles stis meres mas. mono kafe, tsigaro, pswnia pswnia kai pali pswnia, fai se kala estiatoria, kai protimoun ta erwtika 'andikimena' kai 'vohthimata' apo enan andra.
-
τι αλλο να κανουν?
-
οι γυναικες πρεπει να διασκεδαζουν οπως αυτες θελουν.....
Αφηστε τες πια..αρκετα εχουμε μαμακιστει και εμεις οι αντρες....Εχουμε μια ταλαιπωρη και ξενομαμαμε..Τοτε γιατι να εχετε σχεση ρε?? Εγω μπορει να κοιταω ΔΞ και ΑΡ αλλα προς το παρον δεν εχω σχεση..
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΕΣ...
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
skye etsi einai oi kopeles stis meres mas. mono kafe, tsigaro, pswnia pswnia kai pali pswnia, fai se kala estiatoria, kai protimoun ta erwtika 'andikimena' kai 'vohthimata' apo enan andra.Αναρωτιεμαι με τι γυναικες κανεις παρεα!!Πιθανον να φταιει και η διαφορα ηλικιας (αναμεσα μας) αλλα δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι,τουλαχιστον αυτες που εχω γνωρισει εγω.
Οταν βρισκεις αυτον/ην που πραγματικα αγαπας και σε αγαπα τοτε καταλαβαινεις ποσο μονος εισουν πριν.Βασιλης
-
oh say can you see...
εχεις δικιο μπιλαρα,σοβαρα μιλαω!
-
When I was 14, all I wanted was a girlfriend.
When I was 16, I dated a girl, but there was no passion. So I decided I needed a passionate girl with a zest for life.
In college, I dated a passionate girl, but she was too emotional. Everything was an emergency, she was a drama queen, she cried all the time and threatened suicide.
So I decided I needed a girl with some stability. I found a very stable girl, but she was boring. She was totally predictable and never got excited about anything. Life became so dull that I decided I needed a girl with some excitement.
I found an exciting girl, but I couldn't keep up with her. She rushed from one thing to another, never settling on anything. She did mad, impetuous things and flirted with everyone she met. She made me miserable as often as happy. She was great fun initially and very energetic, but directionless.
So I decided to find a girl with some ambition. I found a smart, ambitious girl with her feet planted firmly on the ground and married her. She was so ambitious that she divorced me and took everything I owned.
Now all I want is a girl with big tits.
Όχι, δεν είναι για τα ανέκδοτα.
-
σιγουρα οχι!
-
Πριν από λίγες μέρες είχα βγει με μια παρέα από κατόχους ακριβών και όμορφων αυτοκινήτων. Στο γυρισμό ένας από αυτούς είχε ατύχημα, σε μια στροφή έχασε την ουρά του άτσαλα με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε ένα φράχτη και μετά σε μια κολώνα. Όταν έφτασα εγώ στον τόπο του ατυχήματος με έπιασε η καρδιά μου με το θέαμα του όμορφου και ακριβού αυτού αυτοκινήτου να κείτεται στραπατσαρισμένο στην άκρη του δρόμου.
Περιμένοντας την οδική βοήθεια -που έκανε τελικά πάνω από ώρα να φτάσει- και επειδή δεν πολυήξερα τα παιδιά πέρναγα την ώρα μου παρατηρώντας τις αντιδράσεις των διερχόμενων οδηγών στο θέαμα. Πρόσεξα λοιπόν πως σχεδόν όλοι οι άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας ή οικονομικής κατάστασης αντέδρασαν στο θέαμα, οι περισσότεροι με λύπηση για το αυτοκίνητο και κάποιοι ακόμα και με χαιρεκακία που ένα πλουσιόπαιδο 'την πάτησε' (:roll:). Αντίθετα όλες μα όλες οι γυναίκες δεν έστρεψαν ούτε τα μάτια τους στο τρακαρισμένο υπεραυτοκίνητο, και πολλές ούτε καν μείωσαν ταχύτητα. Την ίδια αντίδραση είχαν και οι γυναίκες συνοδηγοί, κάποιες μάλιστα έδειξαν δυσφορία που ο άνδρας οδηγός έκοψε για να περιεργαστεί το θέαμα.
Γιατί οι γυναίκες ήταν τόσο επιδεικτικά αδιάφορες; Επειδή δεν τους αρέσουν τα αυτοκίνητα; Επειδή δεν ήταν δικό τους πρόβλημα αλλά κάποιου άλλου -και μάλιστα άνδρα, δεν υπήρχε γυναίκα στην παρέα; Επειδή το αυτοκίνητο ήταν ακριβό, άρα politically incorrect; Εσείς τι πιστεύετε;
-
Γιατί δεν ήταν 'δικό-τους' ίσως. Ή γιατί αρκετές από αυτές δεν ξέρουν τι σημαίνει να δουλεύει κάποιος για τουλάχιστον ένα χρόνο για να αποκτήσει αυτοκίνητο, περιμένουν από τον κουβαλητή. Ή γιατί το αυτοκίνητο για τις περισσότερες είναι απλώς μέσο μετακίνησης, όπως μέσο για άλλες δουλειές είναι το μίξερ, το σεσουάρ, η τηλεόραση, σε αντίθεση με τους περισσότερους άντρες που βλέπουν το αυτοκίνητο ως ένα ωραίο παιχνίδι ή μέσο κοινωνικής καταξίωσης. Υποθέσεις αρκετές κάνω, σε κάποια θα πέσω μέσα.
-
Ούτε εγώ σταματάω ιδιαίτερα στα ατυχήματα που βλέπω στο δρόμο (και δυστυχώς βλέπω ένα σχεδόν κάθε εβδομάδα). Ο λόγος είναι απλός: αν δεν χρειάζεται να βοηθήσω σε κάτι, προτιμώ να φύγω και να μην ασχοληθώ γιατί ξέρω ότι θα στενοχωρηθώ και θα ψυχοπλακωθώ.
Μπορεί να ακούγεται χαζό ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, αλλά αν μπορώ να αποφύγω το θέαμα ενός τρακαρίσματος -και μάλιστα άσχημου- θα το κάνω.
Λυπάμαι το αυτοκίνητο (σκέφτομαι πώς θα ήταν αν επρόκειτο για το δικό μου), τους ανθρώπους που ενδεχομένως να έχουν τραυματιστεί και αυτό αρκεί να μου χαλάσει τη βραδιά.
Ίσως φταίει ότι είμαι ακόμα νέα οδηγός. Ίσως το γεγονός ότι όταν μπαίνω στο αυτοκίνητό μου για να πάω κάπου, δεν θεωρώ και δεδομένο ότι θα γυρίσω πίσω.... -
ωχ ωχ ωχ!!!
εχει να γινει τωρα του κουτρουλη ο γαμος!
-
ειναι πολλοι παντως που δεν αντεχουν το θεαμα ενος δυστυχηματος,φοβουνται και μηπως δουνε αιμα,δηλαδη μου φαινεται φυσιολογικο το να μην θελει καποιος να δει τι γινεται...
Πώς επηρεάζει η κοινωνία την αντιμετώπιση γάμου-σχέσεων;