-
Xa xa kali i eksipnada tous sto autobild ......se ena xrono pou tha bgei i nea 575 me ta 600hp na do ti autokinito tha kribei i koukoula!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Xa xa kali i eksipnada tous sto autobild ......se ena xrono pou tha bgei i nea 575 me ta 600hp na do ti autokinito tha kribei i koukoula!M6 CSL
-
Ανάρπαστες οι Μ5/Μ6 στη Βρετανία:
http://www.automotopress.gr/showarticle.asp?ID=3613
Eμίσησε κανείς τους Βρετανούς ;;;
-
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ (ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ).
ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ FERRARI.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Μ6 ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΞΥΛΟ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ CL 55 AMG
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ CL 65 AMG...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Κακο παιδι technik...πως τολμας να βαζεις τετοιες φωτο???
Τσ τσ τσ...ντροπη.... -
Ο χρήστης AMG έγραψε:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ (ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ).ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ...
Ηρεμησε...
Μην λες πραγματα που δεν ισχυουν. -
Ο χρήστης AMG έγραψε:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ (ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ).ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ...
Ιεροσυλία; Γιατί ;
Απεναντίας, βρήκα πολύ πετυχημένη την εν λόγω φωτογράφιση,
δίνοντας με μια εικόνα την ουσία. -
CL 55 AMG 4.8 sec 0-100
CL 65 AMG 4.4 sec 0-100Η Μ6 ΠΟΣΟ? 5.2 sec
ΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ FERRARI
ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ... -
Ο χρήστης AMG έγραψε:
CL 55 AMG 4.8 sec 0-100
ΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ FERRARI
ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ...Φιλε μου δεν ειναι μονο οι χρονοι....
Καμια mercedes δεν μπορει να φτασει σε επιπεδο handling μια bmw
Οσο για την ferrari που λες δεν θα διαφωνησω...παραμενει παντα ενας θρυλος
-
ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ HANDLING ΟΛΩΝ ΤΩΝ BMW.
ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΟΔΗΓΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ MERCEDES
ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ...
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
CL 55 AMG 4.8 sec 0-100
CL 65 AMG 4.4 sec 0-100CL 68 AMG, 4.2 sec
.
.
CL 76 AMG, 4.0 sec
.
.
CL 83 AMG, 3.8 sec
.
......................
............................... -
Εγω περιμένω τις AMG με 3ψήφιους αριθμούς, τότε θα κολλήσω και εγω
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
CL 55 AMG 4.8 sec 0-100
ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ...Καταρχήν αυτές οι μετρήσεις (0-100) είναι ίσως απο τις πιο άχρηστες και μόνο ασφαλή συμπεράσματα δε βγάζει κάποιος.
Δεύτερον είδαμε περιοδικά τους προηγούμενους μήνες να συγκρίνουν Μ5 με F430. Ιεροσυλία και αυτό; Δε νομίζω... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
ευνουχισμος στο τυπο με το μπλουζακι! οι υπολοιποι
που ηταν παρων στην φωτογραφιση και δεν εφεραν
αντιρηση να μην τους ξανασηκωθει ποτε!μετα μου λενε καγκουρες αυτους που βαζουν στο
fiat coupe το εικοσημο της εταιριας του πρωην μηχανικου
της alfa romeo.. -
Καταρχήν αυτές οι μετρήσεις (0-100) είναι ίσως απο τις πιο άχρηστες και μόνο ασφαλή συμπεράσματα δε βγάζει κάποιος.
Δεύτερον είδαμε περιοδικά τους προηγούμενους μήνες να συγκρίνουν Μ5 με F430. Ιεροσυλία και αυτό; Δε νομίζω...ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.......... ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ FERRARI ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝΕ ΜΕ ΕΝΑ BMW.ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ BMW.ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ FERRARI.ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ, ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡ...ΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ AMG ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ F430 ΜΕ ΤΗΝ Μ5.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ,ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ, ΣΥΓΚΡΙΝΑΝΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
-
ãéáôß ôé êáêü Ý÷åé ç óýãêñéóç Ì6 êáé ÖåññÜñé 575 ?Éäéï ðáêÝôï ÷ñåéÜæåóáé ãéá íá ôéò ðÜñåéò /óõíôçñÞóåéò (ãéá ðïëëÜ ëåöôÜ ìéëÜìååå)
Äåí Ýäùóå êáíÝíáò Üöåóç áìáñôéþí óôçí ÖåññÜñé(ðþò íá ôçí äþóåéò Üëëùóôå óôçí áìáñôßá ôçí ßäéá ).åîÜëëïõ áõôüò åßíáé êáé Ýíáò áðï ôïõò ëüãïõò ãéá ôïõò ïðïßïõò ç ößñìá áõôÞ óõíäõÜóôçêå ìå ôï åîùôéêü .Ãéáôß ðÜíôá áðïôåëïýóå ôï êüêêéíï ðáíß ãéá üëïõò .Ïé êüíôñåò ôïõ ÃÝñïõ äþóáíå ôçí áöïñìÞ óå öáíôáóôéêÝò ìç÷áíÝò íá äçìéïõñãçèïýí .ÕðÞñîáíå êáé êÜðïéïé ðïõ ÷áëáñÜ Ýöôéáîáí /öôéÜ÷íïõí êÜñá ðïõ ìðïñïýí íá 'óïõâëßóïõí' ôçí üðïéá ÖåññÜñé óå üðïéï äñüìï êáé ôï êÜíáíå Üëëïôå ãéá íá äþóïõí Ýíá ìÜèçìá óôïõò Éôáëïýò åßôå ãéáôß ãïõóôÜñáíå íá âãÜëïõí ãïýóôá (êáé åìåßò ìáæß ôïõò )
Èåùñþ ôçí óýãêñéóç Ì5 -Ö430 Ýíá éäáíéêü ôñüðï ãéá íá êáôáëÜâïõìå ðïõ óôï êáëü Ý÷ïõí öôÜóåé êÜðïéá ëåãüìåíá 'ðáñáãùãÞò' êáèþò êáé ãéá íá áíôéëçöèïýìå ðïõ óôï êáëü 'âüóêïõí' ´ôá ìéêñÜ ôùí êáôáóêåõáóôþí óðüñ áõôïêéíÞôùí.Ðáñåðéðôüíôùò ôçí Ì5 ôçí Ý÷ïõí äïêéìÜóåé óõãêñéôéêÜ êáé ìå 911Óôá õðåñáõôïêßíçôá áò áöÞóïõìå ôçí ôåëåõôáßá ôÜîç ôùí ÖåññÜñé Ðüñóå Ëáìðïñãêßíé ...Ãéáôß åßíáé êáé ôá ìüíá ðïõ ôï áîßæïõí .... ï ðéü öáíáôéêüò öåññáñßóôé èá Ýâáæå óôçí ßäéá ìïßñá ð.÷ F40 ìå F430 Üó÷åôá áí ç ìéêñÞ ìðïñåß íá áðïäåé÷ôåß ôá÷ýôåñç ãåíéêþò .
-
Την καινουργια Μ6 την εχει ο γειτονας μου!
Παρκαρει διπλα στο VIII μου!
Ειναι πραγματικα πολυ εντυπωσιακο, πανεμορφο και κανει φοβερο θορυβο!
Αψογη!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Την καινουργια Μ6 την εχει ο γειτονας μου!Παρκαρει διπλα στο VIII μου!
Αψογη!
τυχεραι , πες του να τα ανταλεξεται για μια βολτα...
αλλα που να καταδεχτει αυτος να μπει σε ενα μιτσουμπισι...ολοκληρη μ6 εχει... (πλακα κανω ) -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Αψογη!
αλλα που να καταδεχτει αυτος να μπει σε ενα μιτσουμπισι...ολοκληρη μ6 εχει... (πλακα κανω )Μαζι με το Μ6 εχει και ενα Evo VI RS2
Μεσα στο γκαραζ εχουμε την πολυτελια να φιλοξενουμε ενα VI, ενα VIII και φυσικα την Μ6! 1000+ αλογα
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Αψογη!
αλλα που να καταδεχτει αυτος να μπει σε ενα μιτσουμπισι...ολοκληρη μ6 εχει... (πλακα κανω )Μαζι με το Μ6 εχει και ενα Evo VI RS2
Μεσα στο γκαραζ εχουμε την πολυτελια να φιλοξενουμε ενα VI, ενα VIII και φυσικα την Μ6! 1000+ αλογα
ουτε ενα καροτσι σουπερ μαρκετ μπορειτε να σπρωξετε με τοσα αλογα......
Υ.Γ
θοδωρη δωσε το τρακατιρι σου ( ) και πανε προς γερμανο-ιταλια μερια....... παιξτο back door man
BMW M6