-
Δεν ξερω ρε παιδια παντως ο Φισι ειναι οτι ναναι.Δλδ δεν μπορουσε να κρατησει για 8 γυρους απο την στιγμη που βγηκε ο κιμι.Δεν ξερω τι να πω.Αντε αυτο αλλα δεν μπορουσε να κρατησει για 1 γυρο.Αν παρατηρησατε οταν ειχε in car απο τον κιμι στο τελευταιο S ο Φισι επαιρνε παντα αλλη γραμμη και ο κιμι τον εφτανε στην ευθεια ενω δεν τον ειχε κολλησει ακομα.
-
πρεπει να βγαλουμε μια αποψη για τον φιζικο...
τον θελουμε η οχι?
ειλικρινα αυτη τη στιγμη δε ξερω! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τον θελουμε η οχι?
ειλικρινα αυτη τη στιγμη δε ξερω!Κρατήστε τον κρατήστε τον, καλό μας κάνει
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τον θελουμε η οχι?
ειλικρινα αυτη τη στιγμη δε ξερω!Τον ίδιο προβληματισμό έχουμε κι εμείς για τον Μόντυ
-
ναι αλλα εσας ειναι υποψηφιος πρωταθλητης και μας ειναι υποψηφιος 4ος μια ζωη...και ποιον να φερεις?τον ραλφ?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
τον θελουμε η οχι?
ειλικρινα αυτη τη στιγμη δε ξερω!Τον ίδιο προβληματισμό έχουμε κι εμείς για τον Μόντυ
Γιατί δεν θέλετε τον Μόντυ Χάρη? Εξήγησε μου αν θέλεις τα επιχειρήματα που οδηγούν σε μια τέτοια εκτίμηση.
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
τον θελουμε η οχι?
Γιατί δεν θέλετε τον Μόντυ Χάρη? Εξήγησε μου αν θέλεις τα επιχειρήματα που οδηγούν σε μια τέτοια εκτίμηση.
Δεν είπα ότι δεν τον θέλουμε. Είπα ότι προβληματιζόμαστε στο αν τον θέλουμε ή όχι (δεν έχουμε καταλήξει δηλαδή σε συμπέρασμα )
Προσωπικά με εκνευρίζει η έλλειψη διάρκειας που τον διακατέχει.
-
Ζω για τη στιγμη που το διδυμο της ΜακΛαρεν θα ειναι Μοντυ-Αλονσο. Για ποτε θα γινουν ιπταμενοι και οι δυο!
Πλακα κανω -
Υπομονή μέχρι του χρόνου, αν και πιστεύω ανεξαρτήτως απόδοσης θα ολοκληρώσει το υπάρχον συμβόλαιο του.
Άντε, λίγος σεβασμός στον χώρο που βρισκόμαστε. Renault δεν είναι?
Au revoir! -
Μια χαρα ειναι οι οδηγοι μας. Αν ειναι να αλλαξουμε καποιον πρεπει να βρουμε αξιο αντικαταστάτη πρωτα ετσι δεν ειναι; Οχι να λεμε Ο Φισι δεν μας κανει αλλαξτε τον.
-
φυσικα και γω δε μπορω να σκεφτω καποιον αλλο τωρα...εκεινος ο ουεμπερ τι κανει?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μια χαρα ειναι οι οδηγοι μας. Αν ειναι να αλλαξουμε καποιον πρεπει να βρουμε αξιο αντικαταστάτη πρωτα ετσι δεν ειναι; Οχι να λεμε Ο Φισι δεν μας κανει αλλαξτε τον.Το κακο ειναι οτι το 'Ο Τρουλι δε μας κανει αλλαξτε τον' το ειπατε περσι, χωρις να βγει ιδιαιτερα ωφελημενη η ομαδα.
Οχι πως πιστευω οτι ο Τρουλι εχει διαφορετικα ψυχικα προσοντα, αλλα... -
προτιμω τον φιζικο απο τον τρουλι...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ζω για τη στιγμη που το διδυμο της ΜακΛαρεν θα ειναι Μοντυ-Αλονσο. Για ποτε θα γινουν ιπταμενοι και οι δυο!
Πλακα κανωΑφού ρε greo δεν γίνεται να αδηγάς McLaren και να μην είσαι ιπτάμενος!
Όσον αφορά τον Fisichella (ο οποίος φέτος έχει απογαητεύσει) θα τον κρίνουμε καλύτερα του χρόνού (όπως και τον Montoya) -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
τον θελουμε η οχι?
Δεν είπα ότι δεν τον θέλουμε. Είπα ότι προβληματιζόμαστε στο αν τον θέλουμε ή όχι (δεν έχουμε καταλήξει δηλαδή σε συμπέρασμα )
Προσωπικά με εκνευρίζει η έλλειψη διάρκειας που τον διακατέχει.
Νομίζω ότι δεν έκανε λίγα φέτος ο Μοντόγια. Βασικά είχε δύο 'ελαφρυντικά': 1.Πρώτη χρονιά στην ομάδα. 2.Με το καλημέρα σχεδόν ατύχημα (τέννις ή ό,τι άλλο) που τον άφησε αρκετά πίσω. Τώρα αν του... 'τη πέφτουν' όσοι κόβει γύρο, αυτό σίγουρα δεν αποτελεί αποκλειστικά ευθύνη του ίδιου...
-
Επί της ουσίας όμως παραμένει ασταθής για την ομάδα, Αλέξανδρε. Εγώ εννοείται πως θέλω να αλλάξει, τουλάχιστον όσο οδηγεί για τη ΜακΛάρεν (αν παέι αλλού, ας μείνει έτσι )
-
OK καταλαβαίνω το σκεπτικό σου
-
Εδω ο Μπριατορε δεν κανει αυξηση στον Αλονσο που πηρε το πρωταθλημα θελετε να παρουμε και καλυτερο οδηγο απο τον Φισι?Με τι λεφτα.....???
Εκτος αν βρει κανενα ταλεντο (Kovalainen) στο τζαμπα.... -
λετε να χουμε κανα φινλανδο απο του παραχρονου?
και να θελαμε αλλαγη,απο τους υπαρχοντες δε βλεπω κανενα κατα πολυ καλυτερο...
-
Να φέρουν πίσω τον Trulli...για να υπάρχει ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα γιατι μου φαίνεται ο Fisico δεν ξέρει τι του γίνεται..
Ο Μοntoya απο φέτος έδειξε τι κάνει: νικες, poles και πολλους βαθμούς σε λιγότερους αγώνες..
RENAULT -VIVE LE SPORT