-
skullone, πάρε μια βαθιά αναπνοή, ηρέμησε (μια βόλτα στον καθαρό αέρα θα βοηθούσε επίσης) και παρέθεσε τα επιχειρήματά σου (πχ. τι έχεις να πεις για την Carnival Cruises) χωρίς βρισιές και προσβολές, από τις οποίες όλοι χάνουν και πρώτος εσύ.
(Moderator nass)
-
A, ξεχάσαμε το σκανδαλάκι με την Carnival Cruises; Ε λοιπόν, επειδή βαρέθηκα να διαβάζω τις κοτσάνες του γαβριλάκου (από το ότι θεωρεί το Faux News αντικειμενική πηγή καταλαβαίνετε ότι, αν ζούσε στην Ελλάδα, μάλλον Espresso θα διάβαζε και θα τη θεωρούσε πιο αντικειμενική από την Καθημερινή ή την Ελευθεροτυπία...), θα σας κάνω μια σύντομη επανάληψη:
Η προσφορά της Ελλάδος με ημερομηνία 4/9/2005 απερρίφθη, διότι η FEMA είχε ήδη κλείσει από τις 3/9 συμβόλαιο με την Carnival Cruises για τρία κρουαζιερόπλοια έναντι 236 εκατομμυρίων δολλαρίων για έξι μήνες. Το ποσόν αυτό είναι ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ των κερδών που θα είχε η εταιρεία αν, γι'αυτούς τους έξι μήνες, τα είχε τα καράβια στις γραμμές κρουαζιερών. Εννοείται ότι τα λεφτά αυτά τα πληρώνει ο αμερικανικός λαός, ενώ, αν δέχονταν την ελληνική προσφορά - πιθανώς σε συνδυασμό με ενοικίαση ενός ακόμη πλοίου - , το κόστος για τους πολίτες θα ήταν πολύ μικρότερο.
http://www.wwltv.com/local/stories/WWL0 ... 5a418.html
http://www.wwltv.com/local/stories/WWL0 ... f5107.html
Αλλά τι περιμένετε, όταν έχουν νομοθέτες που λένε για τη συμφορά αυτήν βλακείες όπως αυτές στο κάτωθι linkάκι;
http://www.wwltv.com/local/stories/WWL0 ... 358ce.html
Αλήθεια, πώς σας φάνηκε το ότι ο μπαμπάς Μπους βγήκε στα κανάλια και είπε - ούτε λίγο ούτε πολύ - 'αν έχετε πρόβλημα με το πώς ο γιόκας μου χειρίστηκε την Κατρίνα, πάτε στη Μπάρμπαρα να παραπονεθείτε, αλλά να φοράτε πανοπλία';
Και μετά μου λέτε ότι υπάρχει περιθώριο λογικής συζήτησης με το γαβριλάκο... Απ'της μυλωνούς τον απαυτό ζητάτε ορθογραφία μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Aχ ρε πρόεδρε..Είδαμε και πάθαμε να ησυχάσουμε από τον KAFRIL,τώρα πάλι τα ίδια.Πας και παίρνεις και το μέρος του...λυπάμαι αλλά καλά να πάθεις.....
????Που είδες να παίρνω το μέρος κάποιου βρε Στάθη?!!!
Είναι φορές που η πολιτική των ίσων αποστάσεων (βλέπε διεθνή παράγοντα στα ελληνοτουρκικά) ισοδυναμεί με εύνοια προς τον παραβάτη, κάτι που, στο δικό μου λεξικό μεθερμηνεύεται ως 'ζεσταίνω φίδι στον κόρφο μου'.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Διαφωνώ με αυτά που λες αλλά θα αγωνίζομαι για να τα λες!
Σας λέει τίποτα αυτή η πρόταση;Ναι καλά.
Και τι δουλειά έχουν με το Διαφωτισμό οι Αμερικάνοι;;.Μην τους βάζεις δύσκολα αδερφέ.
Ναι, εδώ αγωνίζονται (με την οικογένεια Μπους πρώτη και καλύτερη) να αποβάλουν τη θεωρία της εξέλιξης από τα σχολεία και να επιβάλουν τον 'δημιουργισμό' (δηλαδή ότι τα είδη των ζώων κλπ έγιναν όπως λέει η βίβλος), πού να πάρουν μυρωδιά από... Διαφωτισμό;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επαναλαμβάνω υπογραμμίζοντας, για πολλοστή φορά (underline is my middle nameΗ κίνηση της Βοσνίας να στείλει τόσο λίγα λεφτά, ήταν καθαρά ειρωνική. Προσωπικά, στη θέση τους θα έκανα το ίδιο.- Ελπίζω (ξανά-μανά-για-πολλοστή-φορά) να έγινα σαφής.
Πολύ ακριβή ειρωνεία. Εγώ $1 θα έστελνα στην κυβέρνηση. Αν, τώρα, είχα εκεί άτομα που να τα νοίαζομαι, θα τους έστελνα στον καθένα ό,τι μπορούσα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Bosnia and Herzegovina Pledged $ 6,414 Ρεστα θελουν?
ΚΑΛΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ;
εχεις δει κανενα --- διαγράφηκε προσβλητική έκφραση --- να ντρεπεται??
Παιδιά, σεμνά παρακαλώ!
(Moderator nass)
Από πότε είναι προσβλητική έκφραση οποιοδήποτε συνώνυμο της λέξης αμερικάνος;
-
Και δε μας λες [kouk],Για λεγε, για λεγε...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Και δε μας λες [kouk],
Για λεγε, για λεγε...
Εξακολουθείς να μην έχεις συναίσθηση πως, όταν κάποιος χρησιμοποιεί αυτόν τον όρο, εννοεί ΕΣΕΝΑ, γαβριλάκο μου.
-
και θέλετε να μας τους μπάσετε και στην Ε.Ε. (να πάει η ανεργία 60%, να γίνει τρίτος παγκόσμιος... Μαλάκες πλανητόβλαχοι κι εσείς και οι καποτήδες - εκ του cup of tea), τι βοήθεια σας δώσανε; Μήπως τρία ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;
LMAO while ROTF...
Please stop, δεν μπορω αλλο, θα γινουν οι κυλιακοι απο 8, 16
-
Σοβαρα εχω σκηστει στο γελιο, πρεπει οπωσδηποτε να φερεις το Skullone Κουκο στο ουζερι
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
skullone, πάρε μια βαθιά αναπνοή, ηρέμησε (μια βόλτα στον καθαρό αέρα θα βοηθούσε επίσης) και παρέθεσε τα επιχειρήματά σου (πχ. τι έχεις να πεις για την Carnival Cruises) χωρίς βρισιές και προσβολές, από τις οποίες όλοι χάνουν και πρώτος εσύ.(Moderator nass)
Παρ-Α-θεσε, προσοχή στην σύνταξη αγαπητε moderator, προστακτική χρησιμοποιείς, όχι αόριστο 3ου προσώπου!
-
και θέλετε να μας τους μπάσετε και στην Ε.Ε. (να πάει η ανεργία 60%, να γίνει τρίτος παγκόσμιος... Μαλάκες πλανητόβλαχοι κι εσείς και οι καποτήδες - εκ του cup of tea), τι βοήθεια σας δώσανε; Μήπως τρία ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;
LMAO while ROTF...
Please stop, δεν μπορω αλλο, θα γινουν οι κυλιακοι απο 8, 16
Εξακολουθείς να μην απαντάς... ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΣΑΣ;
-
Θα σου'λεγα να πας να κάνεις κάτι που αρχίζει από 'γ' και στη φράση μπαίνει στην παθητική φωνή, αλλά κάτι τέτοιο είναι ευχή για έναν geek σαν κι ελόγου σου... Πού σε βρήκαμε ρε μαλάκα γαμώτο, πού σε βρήκαμε...
skullone πες μου, ποιοι μεζεδες σ'αρεσουν να τις εχω ηδη παραγγηλει απο τον σερβιτορο πριν φτασεις στην πλακα να το πιουμε Τυροκαφτερη τρως?
-
Ε λοιπόν, επειδή βαρέθηκα να διαβάζω τις κοτσάνες του γαβριλάκου (από το ότι θεωρεί το Faux News αντικειμενική πηγή καταλαβαίνετε ότι, αν ζούσε στην Ελλάδα, μάλλον Espresso θα διάβαζε και θα τη θεωρούσε πιο αντικειμενική από την Καθημερινή ή την Ελευθεροτυπία...), θα σας κάνω μια σύντομη επανάληψη:
Και μετά μου λέτε ότι υπάρχει περιθώριο λογικής συζήτησης με το γαβριλάκο... Απ'της μυλωνούς τον απαυτό ζητάτε ορθογραφία μου φαίνεται.
Ε εισαι ωραιος τελειωσε.
Φαντασου να κατσεις με τον skullone σε ουζερι σε τραπεζι στο πεζοδρομιο το καλοκαιρι στην πλακα και να τον ακουσεις να μιλαει για οποιον περναει διπλα ή απεναντι. Εαν δεν κανεις τους κυλιακους του Δημα, τοτε σιγουρα εχεις παθει καρδιακη προσβολη απο την πιεση ασκησαν οι κυλιακοι στα πνευμονια σου.
-
Εξακολουθείς να μην απαντάς, καφριλάκο! Επικρίνεις τα ποσά και τα είδη βοήθειας που έδωσαν οι διάφορες χώρες, αλλά κουβέντα για την αγαπημένη ΣΑΣ Τουρκία... Για λέγε λοιπόν... Τι βοήθεια σας έδωσε το χαϊδεμένο σας παιδί;
-
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
Παρ-Α-θεσε, προσοχή στην σύνταξη αγαπητε moderator, προστακτική χρησιμοποιείς, όχι αόριστο 3ου προσώπου!Ευχαριστώ για την εύστοχη παρατήρηση
(Moderator nass)
-
ασχετο...το ε στην κλητικη γιατι το μαυρισες?
-
....skullone πες μου, ποιοι μεζεδες σ'αρεσουν να τις εχω ηδη παραγγηλει απο τον σερβιτορο πριν φτασεις στην πλακα να το πιουμε Τυροκαφτερη τρως?ειπαμε....Οι κοτες δεν πινουν ουζο.....
Τουλαχιστον με ανθρωπους!!!!
Σερνεται και η νοσος των πουλερικων οποτε Γαβριηλ απιθανο το βλεπω να πιεις ουζο με ανθρωπους -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παρ-Α-θεσε, προσοχή στην σύνταξη αγαπητε moderator, προστακτική χρησιμοποιείς, όχι αόριστο 3ου προσώπου!
Ευχαριστώ για την εύστοχη παρατήρηση
(Moderator nass)
Very cute!
Στην συνταξη -->
-
Ωχ ο ΚΟυκ εριξε πολυ ξυλο απο οτι βλεπω
Συνεισφορες χωρων στις ΗΠΑ μετα απο την Κατρινα