-
Greo εχει δικιο η funis!Τετοια σχολια δεν οδηγουν πουθενα...Στην τελικη ο ναντο μιλησε με αποτελεσματα βουλωνοντας τα στοματα των επικριτων του(μαζι και το δικο μου)
-
Πολλα μπραβο κ συγχαρητηρια στον μικροτερο πρωταθλητη της F1 Alonso και πολλα μπραβο κ συγχαρητηρια στην Renault για το μονοθεσιο της!
Ειχαν αυτα που δεν ειχαν οι υπολοιποι κ σαν πακετο ηταν ο καλυτερος συνδυασμος για την επιτευξη του στοχου! Δεν ηταν παντα οι ταχυτεροι αλλα συνολικα ηταν οι καλυτεροι!Ευχομαι του χρονου να εχουμε SF, McLaren, Renault κ μακαρι κ αλλες ομαδες σε κοντινη αποσταση για να παρακολουθησουμε πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα!
-
Ενταξει ρε παιδια! Ηλεκτρονικο καφενειο ειμαστε και λεει ο καθενας ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Τι αποδειξεις και κουραφεξαλα; Δηλαδη υπαρχει εστω και μισος ανθρωπος που δεν εχει οπαδικη σκοπια που να μην πιστευει οτι στον Καναδα ή το Βελγιο, ο Μοντόγια ειχε 100% τον ελεγχο του αγωνα και χωρις ανωθεν παρεμβαση θα ειχε και τη νικη; Καθε φορα που το λεω θα πρεπει να το αποδεικνυω; Ματια δεν εχουμε;
Πηρε καποια νικη ο Ναντο με μαγειρεμα και μου διεφυγε;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ενταξει ρε παιδια! Ηλεκτρονικο καφενειο ειμαστε και λεει ο καθενας ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Τι αποδειξεις και κουραφεξαλα; Δηλαδη υπαρχει εστω και μισος ανθρωπος που δεν εχει οπαδικη σκοπια που να μην πιστευει οτι στον Καναδα ή το Βελγιο, ο Μοντόγια ειχε 100% τον ελεγχο του αγωνα και χωρις ανωθεν παρεμβαση θα ειχε και τη νικη; Καθε φορα που το λεω θα πρεπει να το αποδεικνυω; Ματια δεν εχουμε;Πηρε καποια νικη ο Ναντο με μαγειρεμα και μου διεφυγε;
Μην κολλας στη λεξη νικη...Και 2η θεση αντι για 3η ιδια βαθμολογικη αξια εχει το 'μαγειρεμα'!Ποσο μαλλον οταν ο 2ος οδηγος της ομαδας δουλευει και εξελισσει το μονοθεσιο για τον 1ο(Αν εχεις ματια και βλεπεις θα παραδεχτεις κι αυτο...)
-
Ας μην μπερδεύουμε τα πράγματα...
Ο Αλόνσο είναι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ του 2005 και αυτό χρειάζεται κάτι παραπάνω από απλή τύχη!
Ο Ραϊκόνεν είναι ο ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ αυτή τη στιγμή και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει καμία ατυχία. Αν του πάνε όλα καλά το 2006, προβλέπεται μεγάλη μάχη με τον Ισπανό, που δεν θα μπορεί πλέον να κάνει συντήρηση δυνάμεων!
Ο Σουμάχερ είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ οδηγός των τελευταίων χρόνων και αυτό δεν αμφισβητείται, όσο και αν δεν τον συμπαθεί κάποιος - και εγώ δεν είμαι ανάμεσα στους fun του. Έχει κερδίσει τους αντιπάλους του με υποδεέστερα μονοθέσια πολλές φορές. Φέτος, μάλλον για λεωφορείο έμοιαζε η Ferrari!
O κάθε οδηγός έχει την αξία του. Και αν με άριστα το 1000 του δίνουμε 990, μην ξεχνάμε ότι ο καλύτερος απο εμάς δεν θα έπαιρνε πάνω από 100.
-
Ο χρήστης Giannis Athanasiou έγραψε:
Ας μην μπερδεύουμε τα πράγματα...Ο Αλόνσο είναι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ του 2005 και αυτό χρειάζεται κάτι παραπάνω από απλή τύχη!
Ο Ραϊκόνεν είναι ο ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ αυτή τη στιγμή και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει καμία ατυχία. Αν του πάνε όλα καλά το 2006, προβλέπεται μεγάλη μάχη με τον Ισπανό, που δεν θα μπορεί πλέον να κάνει συντήρηση δυνάμεων!
Ο Σουμάχερ είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ οδηγός των τελευταίων χρόνων και αυτό δεν αμφισβητείται, όσο και αν δεν τον συμπαθεί κάποιος - και εγώ δεν είμαι ανάμεσα στους fun του. Έχει κερδίσει τους αντιπάλους του με υποδεέστερα μονοθέσια πολλές φορές. Φέτος, μάλλον για λεωφορείο έμοιαζε η Ferrari!
O κάθε οδηγός έχει την αξία του. Και αν με άριστα το 1000 του δίνουμε 990, μην ξεχνάμε ότι ο καλύτερος απο εμάς δεν θα έπαιρνε πάνω από 100.
Συμφωνώ απόλυτα !!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Πολλα μπραβο κ συγχαρητηρια στον μικροτερο πρωταθλητη της F1 Alonso και πολλα μπραβο κ συγχαρητηρια στην Renault για το μονοθεσιο της!
Ειχαν αυτα που δεν ειχαν οι υπολοιποι κ σαν πακετο ηταν ο καλυτερος συνδυασμος για την επιτευξη του στοχου! Δεν ηταν παντα οι ταχυτεροι αλλα συνολικα ηταν οι καλυτεροι!Ευχομαι του χρονου να εχουμε SF, McLaren, Renault κ μακαρι κ αλλες ομαδες σε κοντινη αποσταση για να παρακολουθησουμε πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα!
και μπαρ βεβαιως βεβαιως...
-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
και μπαρ βεβαιως βεβαιως...
Βεβαιως!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ο Αλόνσο είναι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ του 2005 και αυτό χρειάζεται κάτι παραπάνω από απλή τύχη!
Συμφωνώ απόλυτα !!
I triple that !!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα !!
I triple that !!!
Λόγια ΣΤΑΡΑΤΑ!
Μπράβο Γιάννη...!
-
Ο χρήστης Giannis Athanasiou έγραψε:
Ας μην μπερδεύουμε τα πράγματα...Ο Αλόνσο είναι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ του 2005 και αυτό χρειάζεται κάτι παραπάνω από απλή τύχη!
Eγω αντιθετως δεν συμφωνω και δε μου αρεσει να συζητω με θεσφατα. Καποιος σχολιαστης ειπε καπου καποτε οτι ο Ράικονεν ειναι ο ταχυτερος και θα πρεπει να το δεχτουμε καλα και ντε; Ακομα περιμενω να δω σε ποιο σημειο και με ποια αποδοση εχει πεισει καποιον αντικειμενικο οτι ειναι ταχυτερος απο το Ναντο. Να μην πω απο τον Μπατον. Οποιος μπορει να μου υποδειξει κατι τετοιο ας μου γραψει (εδω στο φορουμ εννοω )
Ας καταφερει του χρονου να κερδισει τον εσωτερικο ανταγωνισμο (ειδικα αν εχει κλεισει στη Φερραρι) και μετα βλεπει τι θα κανει ο Ναντο, ο Σουμι, ο Μπατον, ο Τρουλι ή ο Χάιντφελντ.Το σιγουρο ειναι οτι μια χρονια που ειχε εξοπλισμο να κερδισει το πρωταθλημα, απετυχε πανηγυρικα. Του χρονου ειναι μια αλλη χρονια. Μια χρονια που θα την ξεκινησει σαν αδιαφιλονικητο φαβορι ομως και αν δεν τα καταφερει θα ειναι 27χρονος βετερανος.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ενταξει ρε παιδια! Ηλεκτρονικο καφενειο ειμαστε και λεει ο καθενας ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Τι αποδειξεις και κουραφεξαλα; Δηλαδη υπαρχει εστω και μισος ανθρωπος που δεν εχει οπαδικη σκοπια που να μην πιστευει οτι στον Καναδα ή το Βελγιο, ο Μοντόγια ειχε 100% τον ελεγχο του αγωνα και χωρις ανωθεν παρεμβαση θα ειχε και τη νικη; Καθε φορα που το λεω θα πρεπει να το αποδεικνυω; Ματια δεν εχουμε;Πηρε καποια νικη ο Ναντο με μαγειρεμα και μου διεφυγε;
Στον Καναδά τερμάτισε ο Μοντογια;
στο Βέλγιο τί ακριβώς έκανε;Όχι ο αλόνσο πήρε τις νίκες του χωρίς μαγειρέματα ...αλλά από την maclaren σε συνθήκες αγώνα πήρε δυο? τρεις? η μόνο μία???
Τίς άλλες τις πήρε τρέχοντας μόνος με μονο ανταγωνιστή τον Φισικέλα..... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το σιγουρο ειναι οτι μια χρονια που ειχε εξοπλισμο να κερδισει το πρωταθλημα, απετυχε πανηγυρικα.Στις πλείστες περιπτώσεις μήπως η McLaren-Mercedes απέτυχε πανηγυρικά?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Το σιγουρο ειναι οτι μια χρονια που ειχε εξοπλισμο να κερδισει το πρωταθλημα, απετυχε πανηγυρικα.
Στις πλείστες περιπτώσεις μήπως η McLaren-Mercedes απέτυχε πανηγυρικά?
EΠΙΛΟΓΗ του ήταν η McLaren!
Δεν θα 'απολογηθεί' και για αυτό ο F.A. ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το σιγουρο ειναι οτι μια χρονια που ειχε εξοπλισμο να κερδισει το πρωταθλημα, απετυχε πανηγυρικα.
Στις πλείστες περιπτώσεις μήπως η McLaren-Mercedes απέτυχε πανηγυρικά?
EΠΙΛΟΓΗ του ήταν η McLaren!
Δεν θα 'απολογηθεί' και για αυτό ο F.A. ...
Ανάφερα τίποτα για Αλόνσο?????????????????
-
οχι αλλα παει αυτο στη γενικη αντιληψη οτι ο αλονσο θα πρεπει να δικαστει επειδη στερησε το πρωταθλημα απο τον δευτερο οδηγο!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οχι αλλα παει αυτο στη γενικη αντιληψη οτι ο αλονσο θα πρεπει να δικαστει επειδη στερησε το πρωταθλημα απο τον δευτερο οδηγο!Σε καμία περίπτωση, ούτε θέλω, ούτε προσπαθώ να περάσω μια τέτοια αντίληψη. Έλεος...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οχι αλλα παει αυτο στη γενικη αντιληψη οτι ο αλονσο θα πρεπει να δικαστει επειδη στερησε το πρωταθλημα απο τον δευτερο οδηγο!Βρε σεις, θα μας τρελλάνετε! Που είδατε να δικάζετε ο ΦΑ; Είναι 'δίκη' η υπεράσπιση της άποψης ότι ο Κίμι φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις και ο Νάντο το τσαμπ;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
οχι αλλα παει αυτο στη γενικη αντιληψη οτι ο αλονσο θα πρεπει να δικαστει επειδη στερησε το πρωταθλημα απο τον δευτερο οδηγο!
Βρε σεις, θα μας τρελλάνετε! Που είδατε να δικάζετε ο ΦΑ; Είναι 'δίκη' η υπεράσπιση της άποψης ότι ο Κίμι φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις και ο Νάντο το τσαμπ;
Έτσι.
-
Ο χρήστης jpm2 έγραψε:
RACE ONBOARD HIGHLIGHTS without commentary
04:35
43,5 MBpodium celebration without commentary
04:32
45,3 MBPRESS CONFERENCE without commentary
05:23
53,8 MBafter race interviews
without translatorspanish swim fan in oviedo
01:35QF ONBOARD laps without commentary