-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Και σιγά μην ήσουν έξυπνος εσύ το pstrollΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥ...
-
Εκτός από κλαψιάρης είσαι και clopyrigher, pstroll ε;
-
Ρε παιδια για το spa θα πουμε τπτ;;;Το παρατραβηξατε πιστευω...Εις βαρος του forum μιλατε!Ρε συ Σοκο σταματα το εσυ καλυτερα μιας και εισαι μεγαλυτερος σε ηλικια..Ειναι κριμα να γινεται αυτο!
-
Γιατί οι δυό που μαλώνουν δεν ανοίγουν ένα άλλο topic να τα πουν με την ησυχία τους και να ησυχάσουμε κι εμείς;
Δεν θα εξετάσω το ποιός άρχισε και πότε..
Αν άρχισε πρώτος όμως κάποιος που είναι και mod το βρίσκω απαράδεκτο.
Το να γράφει κάποιος για κάποιον που συνδιαλέγεται μαζί του[γραπτά] τα όσα γράφτηκαν και από τους δυο παραπάνω είναι τουλάχιστον δείγμα ανωριμότητας και συμπεριφοράς συμπλεγματικής.Προτείνω να κάμετε και οι δυο [ και πολύ περισσότερο ο mod[an ισχύει αυτό περί mod] Μια επεξεργασία [edit]των γραπτών σας ή καλύτερα να τα διαγράψετε τελείως και για να αποφορτιστεί η κατάσταση αλλά και να μπορούμε οι υπόλοιποι να γράψουμε ακι να διαβάσουμε αυτά που θέλουμε χωρίς να πατάμε τα περιττώματά σας..
Κάποιος με είπε εμπαθή όσον αφορά τον Κιμι...
Εξηγούμαι....Αυτό που έγραψα ήταν μεταξύ σοβαρού και αστείου. -
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
Αν άρχισε πρώτος όμως κάποιος που είναι και mod το βρίσκω απαράδεκτο.Τι είναι? Άχαχαχαχαχαχαχα!

-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν άρχισε πρώτος όμως κάποιος που είναι και mod το βρίσκω απαράδεκτο.
Τι είναι? Άχαχαχαχαχαχαχα![img]]
Παρακάτω έγραφα το
και πολύ περισσότερο ο mod[an ισχύει αυτό περί mod]
δεν ξέρω ούτε θέλω να ξέρω τι είναι ο καθενας...
-
τι βλεπω??????????
τελειωσαν οι φαπες????????? -
Theofaman, γιατί το έσβησες;
-

Σταματήστε τα off topic!
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Theofaman, γιατί το έσβησες;Γιατί δεν είχα διαβάσει αυτά που είχαν γραφτεί στο thread για τα σχόλια των προβλέψεων.
-
Go_for_pole
Προτεινω το παρον thread να κλειδωθει και να ανοιξει νεο thread για το Spa. Παρατραβηξε το πραγμα... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:

Σταματήστε τα off topic!
Εσύ (ή όποιος άλλος μοντερέιτορ με δικαιοδοσία στην Φ1) γιατί δεν σκίζεις το θέμα στα δύο και να πάνε οι μπούρδες στον Καιάδα;
-
Ποια ζήτηση θα συνεχιστεί σε αυτό το topic? Καλύτερα λουκετάκι...
-
symfono, 'h balte allo topic opws 'edw plakwthite eleu8era'
-
Ο χρήστης Forza_MS έγραψε:
symfono, 'h balte allo topic opws 'edw plakwthite eleu8era'Σωστός!
Ασχετα σχόλια SPA [διάσπαση]