-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Nαι, σιγά μην ξενερώσει. Στην 911 θα έχει πρόβλημα αν δεν είναι Targa.
Στην Cayenne κάνει και κ@λ@τούμπες.Άσε που η Cayenne έχει μεγαλύτερο πίσω κάθισμα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
V10 Touareg. Eκπληκτική δύναμη.Αν όχι V10, τότε Cayenne S.
Επειδή ελάχιστες φορές (υποθέτω) θα βρεθεί ο ιδιοκτήτης -με κάποιο από αυτά- σε ένα ποτάμι (όχι πάνω από τον Κηφισό ),
Cayenne, για το σήμα και για να πουλάς τουλάχιστον περισσότερη μούρη.
Εκεί, κάνει καλύτερη δουλειά από το Touareg.H X5 απορρίπτεται λόγω παλαιότητας και αλλαγής
Μαζί σου!
Εμεις δηλαδη που εχουμε ενα ταπεινο Χοντακι δεν εχουμε ψυχη?
Ταπεινό το S2000;
Αφού είναι τόσο χάλια, δέχομαι να μου το δωρίσεις! -
Ασε με λιγο να το σκεφτω πρωτα...
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Τουλαχιστον στην cayenne εχεις και χωρο για να κανεις τα ακατανομαστα...
Ενω στην 911 θα δυσκολευτεις αρκετα.
Τι ειναι αυτο το κολλημα που εχουν φαει η γκομενες με τις πορσε ρε παιδι μου...
Εμεις δηλαδη που εχουμε ενα ταπεινο Χοντακι δεν εχουμε ψυχη?εσύ να τ'αφήσεις αυτά τώρα, στο S2000 δεν μπαίνει παιδικό κάθισμα, να το πουλήσεις και να πάρεις FRV
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Στην Cayenne κάνει και κ@λ@τούμπες.Άσε που η Cayenne έχει μεγαλύτερο πίσω κάθισμα
Οταν έχεις τόσα λεφτά για πέταμα που αγοράζεις cayenne είναι δυνατόν να μην έχεις ένα σπίτι για να μαμήσεις σαν άνθρωπος;;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Οταν έχεις τόσα λεφτά για πέταμα που αγοράζεις cayenne είναι δυνατόν να μην έχεις ένα σπίτι για να μαμήσεις σαν άνθρωπος;;;
και είναι δυνατόν να μην έχεις περισσότερες υποψήφιες για αυτά τα λεφτά απο τα σπίτια που έχεις? είναι να μην σε βρουν στην ανάγκη
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Δινει περισσοτερη αιγλη μεσα στο καγιεν...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δινει περισσοτερη αιγλη μεσα στο καγιεν...
....καγιενάτο!
-
Συγκεντρωθείτεεεε!!!!
-
Για καθαρά πουλ-μουρ λόγους .... Cayenne....
Ωστόσο, ως πιο ολοκληρωμένο, και ικανό (για Off road που 'υποτίθεται' οτι είναι και τα 3), Touareg....που μου αρέσει και περισσότερο από τα υπόλοιπα.Αλλά άλλο να λες 'έχω ένα VW' και άλλο 'μια BMW , Porshe........'κακά τα ψέματα.....
-
Αν το off road είναι μόνο το χιονοδρομικό Χ5 for me pls έχει σύστημα που εμπλέκται πολύ γρήγορα και βοηθάει στο χιονι..... απλά ένα σετάκι χειμερινά λάστιχα!!!!
-
Ο χρήστης yani έγραψε:
Αλλά άλλο να λες 'έχω ένα VW' και άλλο 'μια BMW , Porshe........'κακά τα ψέματα.....Κακά τα ψέματα, αλλά όταν στην απάντησή σου ότι έχεις Porsche, ο άλλος σε ρωτήσει 'Α, ναι; Ποια; Carrera 2? Carrera 4? GT2? GT3? Turbo?'...εσύ θα του πεις...'Cayenne'?
Με χιουμοριστική διάθεση πάντα....
-
οπτεριε οι γυναικες πλεον πιο ευκολα ξερουνε την καγιεν, παρα την 911..
και ακομα και σε αντρα να πεις οτι εχεις καγιεν τουρμπο, δε νομιζω να ξενερωσει με την καμια..
-
Εξαρτάται από τις παρέες του κατόχου
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
οπτεριε οι γυναικες πλεον πιο ευκολα ξερουνε την καγιεν, παρα την 911..και ακομα και σε αντρα να πεις οτι εχεις καγιεν τουρμπο, δε νομιζω να ξενερωσει με την καμια..
ακριβώς....
-
εννοειται!!!
Cayenne S vs X5 4.4 vs Touareg V8