-
ευχαριστω... ευχαριστω... οχι τωρα παιδι μου... αυτογραφα υπογραφω αυριο...
και για οσους δεν καταλαβαν... http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=357780#357780
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
ευχαριστω... ευχαριστω... οχι τωρα παιδι μου... αυτογραφα υπογραφω αυριο...και για οσους δεν καταλαβαν... http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=357780#357780
Ψωνάρα.
-
TA ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΣΤ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ....ΧΕΧΕΧΕΧΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ...
Επισης εχω και πολλους οπαδους εδω μεσα που με πανε,,οποτε θα συνεχισω ετσι αλλα λιγο πιο διακριτικος για να μην πειραζω και τους μοντερειτορς.....
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
ευχαριστω... ευχαριστω... οχι τωρα παιδι μου... αυτογραφα υπογραφω αυριο...και για οσους δεν καταλαβαν... http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=357780#357780
χμμμ...
μαλλον της divas ειναι το τοπικ -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...καλυτερα να υπαρχει αυτο το θεμα σαν 'temper container' ωστε να βριζονται ολοι εκει περα (με την καλη εννοια) και να μενουνε τα αλλα θεματα πιο clean..
Σωστή άποψη, αν και τυχαία φιάχτηκε αυτό το θέμα τελικά έκανε πολύ καλό.
Είναι κάτι σαν την Π@@@@ του φόρουμ.
Μπαίνει όποιος είναι κ@@@@ τα γράφει εκεί ξεκ@@@@ και δε χαλάει τα άλλα θέματα.Πολύ μπινελίκι αδερφέ, χαλάρωσε λίγο
Πήγε η π@@@@ στο μπ@@@@@@ και γ@@@@@@ η κ@@@@@ -
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
okie
(κάτι περίεργες μετατοπίσεις βάρους
ένιωσα)εχεις ξεχασει το πτωμα της πεθερας στο πορτ-παγκαζ
κι έλεγα κι εγώ
δεν μπορεί να μυρίζει τόσο πολυ ο καταλύτης...http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 910#360910
-
Για όσους πιάνουν το χιούμορ του (και έχουν διαβάσει αρκετά το φόρουμ), ο kyan έγραψε ένα φοβερό ποστ στο 'θάψιμο του αυτοκινήτου του άλλου' : http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 898#360898
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Α) Jazz
Θα είσαι μονίμως κρυωμένος (το πολύ cool προκαλεί πνευμονία) και αποκομμένος από τους φίλους σου γιατί θα τους έχεις πρήξει τα @@ με τη διαφήμιση του μινιβάν σου. Ούτε οι κοκκινολαίμηδες (σόρι, κοκκινόγραμμοι) θα σου συμπαρασταθούν αφού πρέπει να έχεις τυλάχιστον Type-R για να σε θεωρήσουν δικό τους.
B) Clio
Θα αλλάξεις θρησκεία και θα γίνεις άσος στο browsing διαφόρων εθνικιστικών-παγανιστικών site και στο copy-paste. Επίσης θα μάθεις να απαξιώνεις εκ προοιμίου όποιον διαφωνεί μαζί σου ('θέλω φραπέ σκέτο και όχι γλυκό που πίνουν οι αδερφάρες ή μέτριο που πίνουν οι metrosexual φλώροι') και βέβαια θα ξέρεις πόσο βάθος έχουν όλοι οι γκρεμοί της Κρήτης.
Γ) Polo
Θα μάθεις να κάνεις τριπλά φλικ σε χωμάτινες ευθείες και χρόνο χειρότερο από τη γιαγιά μου με το ένα χέρι και το ένα πόδι δεμένα μεταξύ τους. Ξαφνικά θα σε πιάσει μια έντονη επιθυμία να γίνεις κριτής στο Ακρόπολις, να τη λες στα αρσενικά του φόρουμ και να κόψεις αφέλειες τα μαλιά σου. A, και όταν αποφασίσεις να το αλλάξεις θα μας καραφλιάσεις με τις άσχετες επιλογές σου.
Δ) Rio
Ααααυτό να πάρεις γιατί δεν μπορώ να βρω ιδιοκτήτη-πρότυπο για να συμπεράνω τι θα σου συμβεί. Terra ingognita.

ΥΓ: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική.

ΥΓ2: Συγγνώμη από αυτούς που χρησιμοποίησα ως πρότυπα, nothing personal.
RESPECT!!!

-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για όσους πιάνουν το χιούμορ του (και έχουν διαβάσει αρκετά το φόρουμ), ο kyan έγραψε ένα φοβερό ποστ στο 'θάψιμο του αυτοκινήτου του άλλου' : http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 898#360898Α) Jazz
Θα είσαι μονίμως κρυωμένος (το πολύ cool προκαλεί πνευμονία) και αποκομμένος από τους φίλους σου γιατί θα τους έχεις πρήξει τα @@ με τη διαφήμιση του μινιβάν σου. Ούτε οι κοκκινολαίμηδες (σόρι, κοκκινόγραμμοι) θα σου συμπαρασταθούν αφού πρέπει να έχεις τυλάχιστον Type-R για να σε θεωρήσουν δικό τους.
B) Clio
Θα αλλάξεις θρησκεία και θα γίνεις άσος στο browsing διαφόρων εθνικιστικών-παγανιστικών site και στο copy-paste. Επίσης θα μάθεις να απαξιώνεις εκ προοιμίου όποιον διαφωνεί μαζί σου ('θέλω φραπέ σκέτο και όχι γλυκό που πίνουν οι αδερφάρες ή μέτριο που πίνουν οι metrosexual φλώροι') και βέβαια θα ξέρεις πόσο βάθος έχουν όλοι οι γκρεμοί της Κρήτης.
Γ) Polo
Θα μάθεις να κάνεις τριπλά φλικ σε χωμάτινες ευθείες και χρόνο χειρότερο από τη γιαγιά μου με το ένα χέρι και το ένα πόδι δεμένα μεταξύ τους. Ξαφνικά θα σε πιάσει μια έντονη επιθυμία να γίνεις κριτής στο Ακρόπολις, να τη λες στα αρσενικά του φόρουμ και να κόψεις αφέλειες τα μαλιά σου. A, και όταν αποφασίσεις να το αλλάξεις θα μας καραφλιάσεις με τις άσχετες επιλογές σου.
Δ) Rio
Ααααυτό να πάρεις γιατί δεν μπορώ να βρω ιδιοκτήτη-πρότυπο για να συμπεράνω τι θα σου συμβεί. Terra ingognita.

ΥΓ: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική.

ΥΓ2: Συγγνώμη από αυτούς που χρησιμοποίησα ως πρότυπα, nothing personal.
RESPECT!!!

Φοβερό!Ειδικά το clio είνα όλα τα λεφτά!
Kyan rocks! -
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Υ/Γ: Ενας στο Διονυσο εχει 2 7αρες καινουριες και μια 318 ανανεωμενη καμπριο. Ξερετε τι μπορει να παιζει;
θωρακισμένες? ---> έμπορος ναρκωτικών
ροζ με γούνα στα καθίσματα? ---> μαστρωπός
μια μπλε και μια μαύρη? ---> υπουργός
μια τρακαρισμένη στον προφυλακτήρα χαμηλά και μια με ξεχασμένα τα φώτα? ---> Ελένη Μενεγάκη
και οι δύο τούμπανο με νέον και spinning ζάντες??? ---> Ζοέλ Επαλέ!Δείξε μου τη μπέμπα σου να σου πω ποιος είσαι by krus
-
i am the champion και θα συνεχυσω...
Εχετε αναρωτηθει γιατι η γευση των αβγων δε μοιαζει με κοτοπουλο...
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
i am the champion και θα συνεχυσω...Εχετε αναρωτηθει γιατι η γευση των αβγων δε μοιαζει με κοτοπουλο...
Συνέχυσε συνέχυσε ευτυχώς που φεύγω για ΠΣΚ κ θα γλυτώσω ... τον 'λεκέ' ααχαχαχαχαχα
Ένα υπέροχο ΠΣΚ σε όλους εύχομε
-
Έπεσα στο πάτωμα απ' τα γέλια.Ρεσιτάλ ΙΚΕ στο Peugeot 206 sedan.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις μάλλον δεν είναι συμπτωματική:
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To Albea θα είναι στη κατηγορία της Lamborghini Gallardo 4door,Fiat Albea V8 4,2---> 380ps
Fiat Albea V12 6,7 --->590 psMόνο το Fiat Albea συνδυάζει το απόλυτο στυλ και τις κορυφαίες επιδόσεις, γιατί όπως είπε και ενας πακιστανός σοβατζής:
'der are cars, zport cars and der is de fiat albea, me like so much is da most zpecial and beautifol car in da world'
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως ο πακιστανός σοβατζής έχει πληρώσει 11.000$ για το Albea του, χωρίς να συνυπολογίζουμε το σεμεδάκι στο ταμπλό (το έχει καντίσει η μαμά του).
-
Οικολογικά 'οχήματα' και βελτιώσεις:
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...........
Τι να πεις? τα βλέπαμε από τους Άγγλους τώρα κυκλοφορούν κ αναμεσά μας !Επιτελους!!Γινομαστε Ευρωπη!
χμμμμμ με βάζεις σε σκέψεις φίλε μου! ρε μπας κ είμασταν μία χαρά με τα γαϊδουράκια? οικολογικά ήταν, κόστιζαν λίγο! μασάζ στα μαλακά μόρια (μας) έκαναν κατά την κίνητη τους κ το κυριότερο? δεν υπήρχε το μικρόβιο της μοντίφας που μας ξεφραγκιάζει γενικώς κ... συνεχώς! κ μας μπερδεύει κ τι αυτοκίνητο οδηγούμε κ ποιός έχει διαχασμένη προσωπικότητα, το αυτοκίνητο ή... ο ιδιοκτήτης του?
Μπα, μη το λές κάποιοι από εδώ μέσα θα του έβαζαν νέφτι στον κ... για να πηγαίνει πιο γρήγορα, έτσι για να λένε ότι έριξαν στο μουλάρι του κυρ΄ Μήτρου.
Σωστοι και οι δυο
σαμαρι Sparco bucket, αεροδυναμικο θα ειναι το κουρεμα της χαιτης του γαιδαρου, και το νεφτι θα ψεκαζεται απο μπουκαλα, ενεργοποιουμενη με κουμπακι
-
κοιτάξτε τί παίχτηκε στίς 'ανακοινώσεις'
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ρε δεν τα αφήνετε αυτά λέω εγω!!!
Επιτέλους ένας έμπειρος γνώστης των αυτοκινητικών δρώμενων που έχει πολυετή πείρα σε αγώνες πίστας και βελτιωμένα αυτοκίνητα (καλά πάω Μάνο?!! ) τόλμησε να καταγραψει με την αδάμαστη πένα του την σκληρή (για μερικούς) πραγματικότητα και αμέσως βρέθηκαν οι καλοθελητές!!!!
Ναι ρε!!! Του έριξα 18 καρότσες, 5 κολώνες, 2 διόδια και 48 κολωνάκια!!!

Well done Koukus, you made all us very proud
Nikos, you are invited to test our new Formula 1 car in the winter, your achievement has opened my eyes to new bright talent
This Greek guy will finish my career....
-
-
Ακου ο Johnny Cecotto
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ψαχνω να βρω καμμια 500αρια κιλα για να τα προσθεσω μπας κ στριψω καλυτερα....Any ideas????
Υγ: Σοβαρες προτασεις μονο.
Τύπωσε δύο ποστ του theou και ρίχτα στο πορτμπαγκάζ.
Απο τους μικρους πυραυλους μεχρι 22000€...
-
Ιδού λοιπόν το 3ο sequel των ανθολογιών, με τίτλο 'Οι theoi κατέβηκαν στη Γη', written and directed by Krus.
Με τέτοια ομορφιά, την προίκα την έχω στο τσεπάκι!!!
για τα λεφτάαααα τα κάνεις όλααα, για τα λεφτάααααα, δε μ'αγαπάααααας
θέλω ΓΚάμπριο, για να μη 'μυρίσει'...
ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ Α.Ε.Λ. ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΕΕΕΕ!
ΤΙ??? το αμάξι ΜΟΥ, κουβάς???
όχι άλλα offtopic ρε παιδιά, σβήστε τα! (Look who's talking No3 )
λοιπόν εγώ είμαι ο....
αυτό το γκολφ... θηρίο είναι!!! Όλο λάστιχα μου τρώει!
αλλά τι να κάνεις... σου βγάζει το συναίσθημα ρε παιδί μου...
Λοιπόν κορίτσια! γράφω εδώ, εδώ κι εδώ! LOVE ME!!!
Αλφίστι όλου του κόσμου, σας χτυπάω κάτω σαν τα χταπόδια!!!
...γιατί έχω και πολύ @@άτο αμάξι!!!
Α! ξέχασα να σας πω... το αμάξι μου ΦΥΣΑΕΙ κιόλας!!! (ΦΥΣΑΕΙ ΠΟΛΎΥΥΥ ΑΠ'ΤΟΟΟΟΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΤΖΑΜΙΙΙΙΙ, ΦΥΣΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΝΕΙ ΚΡΥΟΣ Ο ΒΟΡΙΑΑΑΑΑΣ )
βάλτε μια φωτό από το αυτοκίνητο... του φίλου σας (για να σβήσει την ασΚήμια του δικού σας )
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ: ο τύπος σοβαρολογεί, στα ταξίδια μας αποφεύγουμε τα Τέμπη ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ!!! ( )
έτσι... 'αγαπάει' ο theos_larissa
είπαμε, ο τύπος σοβαρολογεί! ( )
και για όσους δεν κατάλαβαν, θα το ξαναπώ για 3η φορά... ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙ!
τελικά οι συμβουλές του θείου Ράντομ έπιασαν τόπο...
τι Γκολφ, τι Ιντεγκράλε!!!
χμ... μάλλον πρέπει να αφήσω μούσι και να φορέσω τα μάυρα τα ριχτά...
εδώ έχουμε πρόβλημα... κοιτάξτε σε ποιον 'την είπε'!
οι γυναίκες δεν ξέρουν από αυτοκίνητα! (πληρωμένη απάντηση του Οπτέριου αμέσως μετά )
χμ... τελικά, ΕΤΣΙ εξηγούνται όλα!!! Τραυματικές παιδικές εμπειρίες...
στο safetrack έλεγαν: ΜΗ ΦΡΕΝΑΡΕΤΕ ΜΕ ΣΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΙΜΟΝΙ... σε ένα Γκολφ φυσικά, αυτό λέγεται τετραδιεύθυνση... (πληρωμένη η απάντηση του Αριστοτέλη 2 ποστ πιο κάτω )
κάπου εδώ, αρχίζει το παραλήρημα... το καλύτερο 1600άρι είναι το Γκολφ!
ΟΧΙ, ΟΧΙ! το Α3 είναι!
ΟΧΙ, ΟΧΙ, ανακαλώ! Το Γκολφ είναι! Διαβάστε τι χώρεσε μέσα και πού με πήγε!!! Offroad animal λέμε!
τι να λέμε τώρα... χωρίς Γκολφάκι, δεν μαμάς!
ηθικά διδάγματα του θείου ράντομ Νο2: το Γκολφ, χωράει όσα και ένα Σάντα Φε...
σε τι διαφέρει ένα Γκολφ από μια Οκτάβια?
μεγάλο αμάξι = μεγάλος ΑΝΤΡΑΣ!
ΑΜΙΜΗΤΟ: όποιος διαφωνεί μαζί μου, θα τον @#$%@ω! (φάε μύδια, μέλι και καρύδια, έχει ΠΟΛΛΑ μέλη το φόρουμ! )
επιμένω: το μεγάλο αυτοκίνητο κάνει τον άντρα! (και όχι το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί του λαϊκού άσματος)
τα δεντράκια αυτά... τιιιιι ακριβώς δεντράκια ήταν??? μήπως έτσι εξηγείται τελικά???
sado... δε σε φοβάμαι!
μιλάμε για ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ το 'ργαλείο μου!
ανοίγω λοιπόν κι ένα τόπικ, γιατί πολλή ησυχία έπεσε εδώ μεσα... (αντίδραση syele όλα τα λεφτά! )
χμ... σχετικά με τον sado... αποφάσισα να κάνω την πάπια τελικά...
παραληρήματος συνέχεια....
κάπου εδώ, η ιστορία περί βάρους και στριψίματος αρχίζει να παίρνει δραματικές διαστάσεις...
Civic CRT... εν αναμονή των νέων εκδόσεων TFT και PLASMA
...ήταν και πειραγμένο... detuned δηλαδή... δείτε την απάντηση του Mirage
Fiesta ST vs. Frog... εεε... Golf V 1,6
τα σαξόραλλα είναι για........
είπαμε: ΤΟ ΒΑΡΥ ΑΜΑΞΙ ΣΤΡΙΒΕΙ! (ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕ!!! )
316i, 318i : Μιλάμε για ΠΟΛΛΗ δύναμη ψηλά!Συνεχίζεται... (ωχ! λες?)
προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το ανωτέρω ποστ είναι καθόλα χιουμοριστικό, όπως και οι προηγούμενες 'ανθολογίες' του παρόντος τόπικ.
Krusenstern 2005, all copyrights rest with the author. -
Ρε αtheoφοβε πόσο σου πήρε να το φτιάξεις...;
4TForum-Funniest Quotes!!