-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Τι έγινε πουλάκια μου;
Διασκεδάζουμε.Σταματήστε τα μπλιπ-μπλιπ και όλες αυτές τις αηδιούλες γιατί θα σας αγοράσουμε όλους μαζί...
Όποιος σηκώνει κεφάλι επιθετική εξαγορά και καπούτ το τουτού-factory.
Ιδίως κάτι VW, Skoda, Alfa, Seat και λοιπά κασόνια
έτσι! Όταν δεν μπορούμε να κάνουμε αμάξια που να στρίβουν σαν τα άλλα, αγοράζουμε τα άλλα και ξεμπερδέψαμε!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μόλις εκδόθηκε οδηγία από την Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία λέει ότι σε ιταλικό από την δεκαετία του 80 και πίσω ποτέ μα ποτέ μην ρίξετε αντισκωριακό.... Κίνδυνος εξαφάνισης του αυτοκινητου!!!
Τουλάχιστον ο οδηγός επιζεί, ενώ τα σαξόραλα τον παίρνουν μαζί τους στο γκρεμό.
Για να δεις σαξόραλλο να πέφτει στο γκρεμό, πρέπει να το φτάσεις πρώτα...
Ή να σου σκάσει στο κεφάλι...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι έγινε πουλάκια μου;
Διασκεδάζουμε.Σταματήστε τα μπλιπ-μπλιπ και όλες αυτές τις αηδιούλες γιατί θα σας αγοράσουμε όλους μαζί...
Όποιος σηκώνει κεφάλι επιθετική εξαγορά και καπούτ το τουτού-factory.
Ιδίως κάτι VW, Skoda, Alfa, Seat και λοιπά κασόνια
έτσι! Όταν δεν μπορούμε να κάνουμε αμάξια που να στρίβουν σαν τα άλλα, αγοράζουμε τα άλλα και ξεμπερδέψαμε!
Οι Liquidators της αυτοκινητοβιομηχανίας δηλαδή!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειδα μια Alfa GT στον δρομο...για πολυ λίγο βεβαια...ισα-ισα μεχρι να χρειαστεί να κανει στην άκρη και να φωνάξει τον σκραπατζή
τελικα συμφωνήσανε στα 5 ευρω
προφανώς τα έδωσε ο κάτοχος της GT ε; λίγα έδωσε, καλή τιμή
-
Φιλε Γιωργο το Αθηνα-Αστρος-Αθηνα-Αστρος-Αθηνα-Αστρος-Αθηνα-Αστρος-Αθηνα-Αστρος-Αθηνα-Αστρος-Αθηνα-Αστρος-Αθηνα
με το corolla το κανεις??????
Δεν μπορω να σκεφτω χειροτερη τιμωρια......Μεχρι και ο Σισιφος θα αισθανοταν τυχερος αν το ακουγε αυτο.....
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
βρε παιδι μου.... δεν λεω... ωραια η υπογραφη σου... αλλα απο αυτη την στιγμη εχουμε προχωρησει 27 σελιδες... αληθεια σου λεω... δεν ειναι η τελευταια σου... ξεκολαααα!!!
Άστο Άρη, ο theos έχει Golf, καταλαβαίνεις τώρα και την υπογραφή του
ανατριχιαστικο....
H δικιά σου υπογραφή τι υπονοοεί?? φαντάρος εισαι ????
-
Βλέπω έγινε ... της καλομοίρας
Και μην τολμήσει κανένας να πιάσει στο ... πληκτολόγιο του την Lanciaρα μου γιατί θα κολλήσει ασθένεια ... φοβερή. Θα του τρίζει το αυτοκίνητο πριν καν μπει μέσα
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Βλέπω έγινε ... της καλομοίραςΚαι μην τολμήσει κανένας να πιάσει στο ... πληκτολόγιο του την Lanciaρα μου γιατί θα κολλήσει ασθένεια ... φοβερή.** Θα του τρίζει το αυτοκίνητο πριν καν μπει μέσα **
Οι βρεγμενοι την βροχη δεν την φοβουνται
-
Βλέπω έγινε ... της καλομοίραςΚαι μην τολμήσει κανένας να πιάσει στο ... πληκτολόγιο του την Lanciaρα μου γιατί θα κολλήσει ασθένεια ... φοβερή. Θα του τρίζει το αυτοκίνητο πριν καν μπει μέσα
Πιο πολύ και από την Lancia?
-
Βλέπω έγινε ... της καλομοίραςΚαι μην τολμήσει κανένας να πιάσει στο ... πληκτολόγιο του την Lanciaρα μου γιατί θα κολλήσει ασθένεια ... φοβερή. Θα του τρίζει το αυτοκίνητο πριν καν μπει μέσα
LANCIA έχεις?????χμμμμμ......
άσε δεν μιλάω καλύτερα για την εταιρεία!!!
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Και μην τολμήσει κανένας να πιάσει στο ... πληκτολόγιο του την Lanciaρα μου γιατί θα κολλήσει ασθένεια ... φοβερή. Θα του τρίζει το αυτοκίνητο πριν καν μπει μέσα
Σε περίπτωση που σου διαφεύγει, να σου θυμίσω ότι έχεις GOLF V!!!
-
ειχα lancia prisma και μετα delta... δεν μπορω να πω οτι με ενοχλουσαν οι τριγμοι της... και καλα πηγαιναν... και αξιοπιστες ηταν...
βεβαια το να αλλαζω μιζα καθε 25000χλμ ηταν λιγο πολυεξοδο, αλλα και παλι δεν με πειραζει ιδιαιτερα...
...
...
βεβαια...απο την αλλη... ιμαντες καθε 20000χλμ ηταν τραγικο... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
καλα το έγραψες! ΕΧΩ GOLF V 1.6(με κεφαλαία) που φυσάει!!!!
Εσυ αν θυμάμαι καλα τι έχεις???? -
Εσυ αν θυμάμαι καλα τι έχεις????Ευτυχως.....Εμεις εχουμε αυτοκινητο ομως......
-
καλα το έγραψες! ΕΧΩ GOLF V 1.6(με κεφαλαία) που φυσάει!!!!βυσινιιι θυελααα....
-
Βασίλη εδώ ειναι το φόρουμ των ΤΕΣΣΑΡΩΝ τροχών, οπότε το δικό σου μένει έξω.
-
Ναι, έχει πρόβλημα με τους πλευρικούς ανέμους!
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Μόλις εκδόθηκε οδηγία από την Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία λέει ότι σε ιταλικό από την δεκαετία του 80 και πίσω ποτέ μα ποτέ μην ρίξετε αντισκωριακό.... Κίνδυνος εξαφάνισης του αυτοκινητου!!!
Τουλάχιστον ο οδηγός επιζεί, ενώ τα σαξόραλα τον παίρνουν μαζί τους στο γκρεμό.
Για να δεις σαξόραλλο να πέφτει στο γκρεμό, πρέπει να το φτάσεις πρώτα...
Ή να σου σκάσει στο κεφάλι...
Πάντως ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου... Σε ένα ταξίδι, αυτοί που προσπερνώ στον αυτοκινητόδρομο πάνε κανονικά, ενώ αυτοί που προσπερνώ σε στροφιλίκι πάνε με την όπισθεν... Και το πιο περίεργο είναι ότι και άλλοι κάτοχοι σάξο και ραλί μου έχουν πει για αυτό το περίεργο φαινόμενο...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Βασίλη εδώ ειναι το φόρουμ των ΤΕΣΣΑΡΩΝ τροχών, οπότε το δικό σου μένει έξω.1...2...3...[...]...9... καιιιιιι 10... ΝΟΚ ΑΟΥΤ!!!!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Βασίλη εδώ ειναι το φόρουμ των ΤΕΣΣΑΡΩΝ τροχών, οπότε το δικό σου μένει έξω.Να παει στο φορουμ των μηχανων παρακαλω ο κυριος......
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)