-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Προτείνω να πάμε σαν φόρουμ να ανατινάξουμε όλη την ιταλική βιομηχανία...
Έτσι κι αλλιώς ανατινάζονται τα προϊόντα της...
Τι είπες ρε, που να σου ανατιναχθεί το καρτ, και να σκορπίσουν τα κομμάτια στις 5 θάλασσες!!!!
Έχει γίνει ήδη!
Όταν πήγα να του βάλω χέρι
Υ.Γ. Η πλάκα είναι ότι το καρτ είναι ιταλικό όσο δεν παίρνει...
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Θελετε κ ενα Renault στη παρεα σας?????
Ωχ!!! Ένα Renault με σοβαρό κώλ..... Τα ξέχασα αυτά!
αλλά πάντα με οριζόντιο τιμόνι φορτηγού!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Πείνασα!.....Για να σε ταϊσουμε εσένα θα χρειαστούμε αυτό:
...σε αντιστοιχία με το 'τρώει με χρυσά κουτάλια'.
-
Επιιιιιθεεεεεεεεσηηηηηηηηηηηηηηηη
-
Βάζουν και 'τσαμπουκά' στα τιμόνια; Σαν τα λεωφορεία για να στρίβουν με το ένα χέρι;
-
Θελετε κ ενα Renault στη παρεα σας?????
Ωχ!!! Ένα Renault με σοβαρό κώλ..... Τα ξέχασα αυτά!
αλλά πάντα με οριζόντιο τιμόνι φορτηγού!
Εχμμμμμ εχω αλλαξει το τιμονι εγω ρε Σπυρο.....
Δεν με αγγιζουν οι μπηχτες σας..... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τελικά μάλλον δικαιόνομαι για τις επιλογές μου.
Το Corolla το περάσατε και δεν αγγίξατε το δε Punto ούτε που τολμήσατε να το αναφέρετε...Μιλας για το Corolla που ειναι ενας κινητηρας περιστοιχισμένος απο ελλατωματικά μέρη,και μια αντιπροσωπεια που σου ακυρωνει την εγγύηση εάν δεν βαζεις βενζίνη από αυτους;
Μιλας για το Punto, που μαζι με φίλτρο βενζίνης αλλάζεις και δίσκο-πλατώ και ιμάντα μηχανής;
-
Βάζουν και 'τσαμπουκά' στα τιμόνια; Σαν τα λεωφορεία για να στρίβουν με το ένα χέρι;Τουλαχιστον στριβουν.....Δεν πανε ευθεια σαν τα corolla...
-
Για τα citroen οτι και να πω ειναι λιγο, ενας φίλος που πουλάει ανταλλακτικά γαλλικών σηκωσε πολυκατοικία μόνο από τα BX,οταν ακούει citroen βαράει προσοχές και ριχνει σφαλιάρες στα παιδιά του αν δεν κανουν το ίδιο :lol Πρεπει να εισαι πολυ καμμένος για να αγοράσεις αυτα τα ελλατωματικά lego που πουλάνε για αυτοκίνητα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μιλας για το Punto, που μαζι με φίλτρο βενζίνης αλλάζεις και δίσκο-πλατώ και ιμάντα μηχανής;
...λάστιχα, ζάντες, τακάκια και εξάτμιση.....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τελικά μάλλον δικαιόνομαι για τις επιλογές μου.
Το Corolla το περάσατε και δεν αγγίξατε το δε Punto ούτε που τολμήσατε να το αναφέρετε...Μιλας για το Corolla που ειναι ενας κινητηρας περιστοιχισμένος απο ελλατωματικά μέρη,και μια αντιπροσωπεια που σου ακυρωνει την εγγύηση εάν δεν βαζεις βενζίνη από αυτους;
Μάλλον τα μπέρδεψες Τίγρη!!! Giorgos τα έγραψε αυτά!
Μήπως σε προσπέρασε κανένα Punto με πατημένο το city, με 165άρια λάστιχα και την αντλία να σφυρίζει;
Ή κανά ελλατωματικό πλην εργοστασιακό Corolla στο δρόμο για το συνεργείο;
Τι έχεις κι εσύ είπαμε για να μην περνάς στο απυρόβλητο;;; -
Σπυροοοοοοο(Krus)
Εχω να σου κανω μια επαγγελματικη προταση......
Με τις χιλιαδες θηκες που εχει το yaris,μπορουμε να το γεμισουμε με ψιλικα και να το κανουμε κινουμενο περιπτερο......
Θα εφοδιαστεις κ με ενα ταψι το οποιο θα το δεσουμε σε ενα σκουποξυλο για να περνεις κ να δινεις τα λεφτα σαν το περιπτερο στην Βουλιαγμενης ενα πραγμα....
Τι λες?Θα βγαλουμε τρελα €......
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
... και αναβάθμιση software version στην... τιμονιέρα!
-
α να χαθειτε πρωινιατικα χρειαστηκα να διαβασω 10 σελιδες... αλλα βεβαια... οταν τα βραδια τα σοβαρα αυτοκινητα γυρνανε στα βουνα με το πλαι, εσεις γραφετε στα φορουμ... ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!
Υ.Γ. ξερω μερικους ωραιους γκρεμους οτι πρεπει... αν βεβαια καταφερουν να φτασουν μεχρι εκει... -
[quote='CLIO-V6']Σπυροοοοοοο(Krus)
Εχω να σου κανω μια επαγγελματικη προταση......
Με τις χιλιαδες θηκες που εχει το yaris,μπορουμε να το γεμισουμε με ψιλικα και να το κανουμε κινουμενο περιπτερο......
Θα εφοδιαστεις κ με ενα ταψι το οποιο θα το δεσουμε σε ενα σκουποξυλο για να περνεις κ να δινεις τα λεφτα σαν το περιπτερο στην Βουλιαγμενης ενα πραγμα....
Τι λες?Θα βγαλουμε τρελα
-
Βέβαια, αναφέρεται καθαρά στο user manual!
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Σπυροοοοοοο(Krus)Εχω να σου κανω μια επαγγελματικη προταση......
Χωράει άραγε το ταψί από το παράθυρο του Clio ή το ενοχλεί ο τσαμπουκάς...
-
Μήπως σε προσπέρασε κανένα Punto με πατημένο το city, με 165άρια λάστιχα και την αντλία να σφυρίζει;
Ή κανά ελλατωματικό πλην εργοστασιακό Corolla στο δρόμο για το συνεργείο;
Τι έχεις κι εσύ είπαμε για να μην περνάς στο απυρόβλητο;;;Εκει που είχα αράξει μετά απο πεζοπορία για καφέ,με προσπέρασε ένα Punto φορτωμένο σε όχημα της ΕΛΠΑ,
Seat εχω εγω be my guest
-
Τουλαχιστον το κοντερ μπορει να γραφει και πανω απο 200
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Σπυροοοοοοο(Krus)Εχω να σου κανω μια επαγγελματικη προταση......
καλα αστο το yaris... δεν κοιτας το δικο σου που ακομη δεν εχουν αποφασισει που να βαλουνε τον κινητηρα? μια μπροστα μια πισω... διχασμενη προσωπικοτητα!
Παντως μ'αρεσει η ρενω...σταθερη στις αξιες της... και σε δυο τουρμπο που ειχα παλι μπερδευοντουσαν ποσα καλωδια και σωληνακια να βαλουν μεσα στο διαμερισμα του κινητηρα... βαζανε μερικα παραπανω για ασφαλεια...αλλα τελικα.... σπαγανε ολα!
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)