-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Σολιντ λοιπόν!Λένε για 3 μεγάλες μεταγραφές.
Ονόματα;
Κάριου, Φλο...Αυτά τώρα είναι τα μεγάλα ονόματα;
Ρε, τι πάθαμε
Γιατι ;Δεν ειναι μεγαλο ονομα το : Τορε Αντρε Φλο; 12 ολόκληρα γραμματα!!
Περα απο τη πλακα η προσληψη του Σολιντ μπορει να αναγκασει το προεδρο να δωσει χρημματα για μεγαλο ονομα για να κερδισει τις εντυπωσεις. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σολιντ λοιπόν!
Λένε για 3 μεγάλες μεταγραφές.
Ονόματα;
Ρε, τι πάθαμε
Περα απο τη πλακα η προσληψη του Σολιντ μπορει να αναγκασει το προεδρο να δωσει χρημματα για μεγαλο ονομα για να κερδισει τις εντυπωσεις.και τι έγινε βρε Βασίλη? Είμαι της γνώμης ότι, ομάδα που έστω και ένας παίκτης είναι μεγαλύτερη βεντέτα από τον προπονητή, έχει (ή θα αποκτήσει σύντομα) πρόβλημα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σολιντ λοιπόν!
Ονόματα;
Ρε, τι πάθαμε
Περα απο τη πλακα η προσληψη του Σολιντ μπορει να αναγκασει το προεδρο να δωσει χρημματα για μεγαλο ονομα για να κερδισει τις εντυπωσεις.Μια χαρά είναι και ο Φλο και ο Καριου. Πιστευεις οτι αντέχει το πορτοφολι του Σωκράτη για να αγοράσει τον Αντριάνο και τον Βαν Νίστελροϊ; Το θέμα είναι οτι όλοι στον Ολυμπιακό θα πάθουν πολιτισμικό σοκ με τον καινούργιο προπονητή
Αποσπάσματα από άρθρο του Αρναρ Γκρεταρσον (!) στην Sportday
...Παίζει πάντοτε το ίδιο και στηρίζεται σε δυνατούς και ψηλούς ποδοσφαιριστές. Και δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί παίκτες με μεγάλα τεχνικά χαρίσματα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απορία μου. Θέλω να δω πώς θα τα πάει με τους τεχνίτες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Πώς θα καταφέρει να συνεργαστεί μαζί τους και να τους πείσει να τρέξουν περισσότερο και να βάλουν περισσότερη δύναμη και λιγότερη τεχνική στο παιχνίδι τους....
...Έχω ακούσει από ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί του ότι δεν έχει μεγάλη ποικιλία στις προπονήσεις και ότι αυτές καταντούν βαρετές επειδή είναι μονότονες. ... Αυτή η προπόνηση δεν είναι διασκεδαστική, καταντά βαρετή για τους παίκτες και ειδικά γι' αυτούς που αρέσκονται να παίζουν ελεύθερα. Αυτοί ενδέχεται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τον Σόλιντ...
...Είναι πολύ σκληρός με τους ποδοσφαιριστές. Δεν τον νοιάζουν τα ονόματα, παρά μόνο η δημιουργία του ομαδικού πνεύματος. Όποιος δεν παίζει για την ομάδα και επιδίδεται σε ατομικές ενέργειες, βγαίνει από την ομάδα. Όποιος δεν δουλεύει στις προπονήσεις, δεν παίζει. Όποιος δεν τρέχει και παίζει στατικά, μένει στον πάγκο. Πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό έχει ένα μειονέκτημα, ότι δεν έχει συνεργαστεί με μεγάλης κλάσης ποδοσφαιριστές, δηλαδή δεν έχει τέτοια εμπειρία. Είμαι βέβαιος ότι θα απαιτήσει και από αυτούς πολλή δουλειά και σεβασμό στις επιλογές του. Θα είναι σκληρός και με αυτούς. Και δεν ξέρω αν θα καταφέρει να επιβληθεί σε παίκτες σαν τον Ριβάλντο.
Στην Μπριζ είχε καρφώσει για μια περίοδο στον πάγκο τον Φιλίπ Κλεμέντ, τον 31χρονο διεθνή μεσοαμυντικό που τον καιρό εκείνο ήταν βασικός στην εθνική Βελγίου. Οι εφημερίδες έγραφαν ότι ο Σόλιντ είχε πρόβλημα μαζί του. Ο παίκτης δήλωνε ότι δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και ότι δεν καταλάβαινε το λόγο του παραγκωνισμού του. Ο προπονητής δεν εξήγησε ποτέ γιατί τον άφηνε εκτός 11άδας......
Επικοινωνία
Νομίζω ότι θα έχει σημαντικό πρόβλημα στον τομέα αυτόν. Μιλά μόνο φλαμανδικά και κακά αγγλικά. Δεν επικοινωνεί πολύ με τους γύρω του, ούτε εμπιστεύεται πολλούς. Είναι «ειδική περίπτωση». Απρόσιτος θα έλεγα. Και δεν έχει καλές σχέσεις με τον Τύπο. Δεν του αρέσει να δίνει συνεντεύξεις και δεν του αρέσει να εξηγεί στον Τύπο τη λογική των επιλογών του για την 11άδα......
Το παιχνίδι του Ολυμπιακού θα αλλάξει πολύ με τον Σόλιντ. Εχει όμως πιθανότητες επιτυχίας, αν τον εμπιστευθούν και περιμένουν μέχρι να δουν την ομάδα να παίζει όπως θέλει ο Νορβηγός. Θα χρειαστεί πάντως στήριξη και υπομονή. Και επειδή δεν έχει επιδείξει μεγάλες ικανότητες στη διπλωματία, στην Ελλάδα θα πρέπει να του φτιάξουν ένα επιτελείο σαν αυτό που έχει ο Μπάγεβιτς...1,20 οτι το πολύ μετά το τέλος της επόμενης σεζόν θα έχει φύγει.
1,70 ότι δεν θα βγάλει τη χρονιά και
3,20 οτι δεν θα προλάβει την παρέλαση της 28ης ΟκτωβρίουEdit: Για την περίπτωση που δεν έγινα κατανοητός (βου και α, βα) δε λέω οτι δεν είναι αρκετά καλός για τον Ολυμπιακό, αλλά οτι ο Ολυμπιακός δεν είναι (και ούτε θα είναι ποτε) έτοιμος για προπονητή με τέτοιες μεθοδους. Εκτός αν καθήσει να κάνει τον παλιάτσο της αυλής του Σωκράτη όπως έκανε περίπου ο Μπάγιεβιτς
-
Eγώ τον (ψιλο)λυπάμαι το Σόλιντ.
Δεν έχει καταλάβει ακόμα που έρχεται και τι θα ακούει κάθε Κυριακή.
Ελλαδάρα!!
Αφήστε που μπορεί να κάνει και καμια δήλωση 'όλοι εδώ έχουν ψύχωση με το πρωτάθλημα' και να φύγει νύχτα σαν το 'συγχωρεμένο' τον Κάτανετς.[ οφ τοπικ ] Βέβαια, η άλλη άποψη λέει γιατί να τον λυπηθώ, αυτός μια χαρά θα πληρωθεί, εγώ ούτε δραχμή δε θα πάρω.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Σολιντ λοιπόν!
Ονόματα;
Ρε, τι πάθαμε
Περα απο τη πλακα η προσληψη του Σολιντ μπορει να αναγκασει το προεδρο να δωσει χρημματα για μεγαλο ονομα για να κερδισει τις εντυπωσεις.Μια χαρά είναι και ο Φλο και ο Καριου. Πιστευεις οτι αντέχει το πορτοφολι του Σωκράτη για να αγοράσει τον Αντριάνο και τον Βαν Νίστελροϊ; Το θέμα είναι οτι όλοι στον Ολυμπιακό θα πάθουν πολιτισμικό σοκ με τον καινούργιο προπονητή
E, καλά τώρα. Δε ζήτησε κανείς τον Φαν Νιστελροι...
Αλλά παίκτες που ξεκίνησαν με προσδοκίες και κατέληξαν να παίζουν σε μικρομεσαίες ομάδες τύπου Σάντερλαντ ή Μπεσίκτας (και αν παίζουν...);
Τον Αϊλτον θέλω, εδώ και τώρα
-
Παντως ο Μπαγεβιτς εχει περισσοτερες διακρισεις απο τον Σολιντ......
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
γιατί αυτός φτηνός είναι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...To παραπανω ειναι δειγμα κακου χιουμορ,αφου δεν φανηκε σε κανεναν αστειο ειναι αποτυχημενο.Συγνωμη .
Για τον Φλο πιστευω οτι ειναι καλος παικτης (εχει παιξει και στην Μιλαν νομιζω ) τουλαχιστον για το επιπεδο του Ελληνικου πρωταθληματος.Ειναι φορ περιοχης αλλα βρισκεται σε πτωτικη πορεια,τουλαχιστον στην Ιταλια που αγωνιζοταν.Ο Καριου οσες φορες τον ειχα δει στο Ισπανικο πρωταθλημα (Βαλενθια ; ) δεν μου εδινε την εντυπωση του στραϊκερ περιοχης.Πιο πολυ για περιφεριακος εμοιαζε.Και οι δυο ποδοσφαιριστες παντως δεν κανουν γκελ στην φαντασια του κοσμου.Δεν θα σε κανουν να τρεξεις στο αεροδρομιο ή να αγορασεις διαρκειας.Ιδιως μετα την αποκτηση του Σολιντ πιστευω οτι ο προεδρος θα κανει μια μεγαλη μεταγραφη για να ζεστανει τον κοσμο παλι.Τωρα ο Αϊλτον θα ειναι ;Ο Κλαϊφερτ θα ειναι ;Ο Ρικαρντινιο θα ειναι;
Οσο για τον Σολιντ εχω ακουσει τοσες αντικρουομενες αποψεις που εχω μπερδευτει.Η αληθεια ειναι οτι ψαχνωταν απο τον χειμωνα για κατι καλλυτερο απο την Μπριζ.Παντως ολοι κρινονται απο το αποτελεσμα.Εκει θα κριθει και αυτος.Ολοκληρη εκθεση εγραψα !
-
γιατί αυτός φτηνός είναι;
Αν αληθευει το ποσο των 10.000.000
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τωρα ο Αϊλτον θα ειναι ;Ο Κλαϊφερτ θα ειναι ;Ο Ρικαρντινιο θα ειναι;O Κλάιφερτ κάπου είδα οτι έφαγε χυλόπιτα από την Βαλένθια (νομίζω) λόγω τραυματισμένου γονατου.
Καλή περίπτωση για τον Ολυμπιακό και σε τιμή ευκαιρίας (τρακαρισμένο)
-
Τωρα ο Αϊλτον θα ειναι ;Ο Κλαϊφερτ θα ειναι ;Ο Ρικαρντινιο θα ειναι;
O Κλάιφερτ κάπου είδα οτι έφαγε χυλόπιτα από την Βαλένθια (νομίζω) λόγω τραυματισμένου γονατου.
Καλή περίπτωση για τον Ολυμπιακό και σε τιμή ευκαιρίας (τρακαρισμένο)
Πουλια στον αερα πιανεις .
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Παντως ο Μπαγεβιτς εχει περισσοτερες διακρισεις απο τον Σολιντ......Αυτό ξαναπέστο Βαγγέλη!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παντως ο Μπαγεβιτς εχει περισσοτερες διακρισεις απο τον Σολιντ......
Αυτό ξαναπέστο Βαγγέλη!!!
Το λενε δυο ΑΕΚτζηδες χωρις να αναφερουν την λεξη
Ο Σολιντ ειναι 10 χρονια μικροτερος του Ντουσαν.Και νομιζω οτι ερχεται στην Ελλαδα με καλυτερες παραστασεις και πιο πολλες εμπειριες απο οταν ηρθε ο Ντουσαν στην χωρα μας.Μονο το μελλον θα δειξει .
-
Σωστοτατη η επισημανση του φιλου Bill
Ο Κουαξ ηθελα να πω......
Παντως περα απο την πλακα,ο Σολιντ δεν εκανε τιποτα....
Παιζει λεει με 4-3-3 και οι ομαδες που κοουτσαρει βαζουν πολλα γκολ και δεχονται λιγα....Ε αν ηταν ετσι θα ηταν κοουτσος στην Μπαρτσελονα και οχι στην Μπριζ.
-
παιδια λενε πως πηρε η παναθα(is life)εναν φοβερο βραζιλιανο ξερει κανεισ ποιον?
-
Ο χρήστης mad magitis mega έγραψε:
παιδια λενε πως πηρε η παναθα(is life)εναν φοβερο βραζιλιανο ξερει κανεισ ποιον?Toν πήραν αλλά καθυστερούν να τον εκτελωνίσουν...
-
ελα κοψε ξερει κανεις
-
παιδια λενε πως πηρε η παναθα(is life)εναν φοβερο βραζιλιανο ξερει κανεισ ποιον?
Toν πήραν αλλά καθυστερούν να τον εκτελωνίσουν...
-
Στα κόκκινα ο Γιαννακόπουλος...
Οριστικά τη φανέλα της Λίβερπουλ θα φορά από τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο μάνατζερ, που χειρίζεται την υπόθεση, η Μπόλτον αποδέχτηκε την πρόταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης, που προσέφερε 1.8 εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματα του Ελληνα διεθνή άσου, και η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος έχει συμφωνήσει σε όλα με την διάσημη αγγλική ομάδα και πρόκειται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν (καθαρά χωρίς τις φορολογικές επιβαρύνσεις) το ένα εκατομμύριο ευρώ. (27/6 20:35)
http://www.supersport.gr/default.asp?aid=101794
Χιλια μπραβο στον Στελιο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στα κόκκινα ο Γιαννακόπουλος...Οριστικά τη φανέλα της Λίβερπουλ θα φορά από τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο μάνατζερ, που χειρίζεται την υπόθεση, η Μπόλτον αποδέχτηκε την πρόταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης, που προσέφερε 1.8 εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματα του Ελληνα διεθνή άσου, και η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος έχει συμφωνήσει σε όλα με την διάσημη αγγλική ομάδα και πρόκειται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν (καθαρά χωρίς τις φορολογικές επιβαρύνσεις) το ένα εκατομμύριο ευρώ. (27/6 20:35)
http://www.supersport.gr/default.asp?aid=101794
Χιλια μπραβο στον Στελιο.
μπράβο στο παλικάρι. Παίκτης που τίμησε τις φανέλες που φόρεσε, ψυχάρα, μαχητής. Δηλωμένος Παναθηναϊκός και όμως λατρεύτηκε στο λιμάνι. Ας ελπίσουμε να λατρευτεί εξίσου στο άλλο μεγάλο κόκκινο λιμάνι
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#1]