-
Ναι κατανοητό το παραπάνω, αλλά μέσα στο civic είναι για να συνδέσεις tablet μόνο ?Και μετά τι? Προβάλει στo infotainment οτι δείχνει στο tablet ας πούμε?
-
Ο χρήστης thesniki έγραψε:
Ναι κατανοητό το παραπάνω, αλλά μέσα στο civic είναι για να συνδέσεις tablet μόνο ?Και μετά τι? Προβάλει στo infotainment οτι δείχνει στο tablet ας πούμε?Έχω παίξει βιντεάκια που τα έχω περασμένα μέσα στο στικάκι . Έχω δοκιμάσει βίντεο μέχρι 720p τα οποία τα παίζει κανονικά και με πολύ καλή ποιότητα εικόνας.
-
Ο χρήστης Rapture έγραψε:
Σκέψου ότι το Android Auto/Apple Car Play μετατρέπει την οθόνη του infotainment σαν εξωτερική οθόνη του κινητού. Θα πρέπει στην οθόνη του αυτοκινήτου να βλέπεις τις εφαρμογές του κινητού που υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία, άρα και το Spotify. Αν δε βλεπεις το Spotify στο infotainment τότε κάτι δε δουλεύει σωστά στο Android Auto. Προσωπικά έχω το Apple όχι Android και δουλεύει άψογα.Το HDMI το χρησιμοποιείς για να προβάλεις video μονο όταν ειναι σταματημένο το αυτοκινητο.
Ναι μια χαρά μου την εμφανίζει απλά όταν θέλω να εκκινήσει το spotify μου βγάζει ένα μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί η κάτι τέτοιο οπότε δεν μπορώ να δω λίστες κτλ. Τέλος πάντων μη σε κουράζω αφού δεν παίζεις με android...
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσωπικά δεν είχα άλλη επαφή με infotainments, αλλά του civic μου φαίνεται ΟΚ. Μια φορά το μαθαίνεις στην αρχή και μετά είσαι ΟΚ.
Έχει καταφέρει να συνδέσει κανένας iphone??
Στο manual λέει ότι πρέπει να συνδεθεί και με USB και με HDMI... γιατί;;;
-
Μια χαρά συνδέεται το iPhone. Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς;
-
Καταρχάς εννοώ σύνδεση ως AppleCar, γιατί ως Bluetooth είναι ΟΚ.
Σύνδεσα το iphone με καλώδιο με τη θύρα USB που είναι κάτω από την κονσόλα, αλλά δεν μου αναγνωρίζει το κινητό.
Πρέπει να το συνδέσω όπως γράφει το manual, δλδ ταυτόχρονα και με το HDMI ;; -
Όχι δε θέλει hdmi, αυθεντικό iPhone καλώδιο, να είναι ξεκλείδωτο το iPhone όταν το συνδέσεις και να αποδεχτεις τη σύνδεση στο μήνυμα που θα βγάλει στην οθόνη του κινητού.
-
Τι στο καλό... το καλώδιο ήταν το αυθεντικό, το κινητό ξεκλείδωτο, αλλά δεν ήρθε κανένα μνμ.
Θα το δοκιμάσω και το απόγευμα που θα πάμε για πλύσιμο...
Ευχαριστώ!Α... και μετά για να δουλεύει το AppleCar θα πρέπει να είναι το κινητό συνδεδεμένο με το καλώδιο ή γίνεται και ασύρματα;;
-
Πάντα ενσύρματα το Apple carplay.
-
Δεν μπορούσα να το συνδέσω γιατί είχα απενεργοποίηση τη Siri από το iPhone μου.
Όταν το ενεργοποίησα όλα, συνδέθηκε!!! -
Για όποιον ενδιαφέρετε πάντως υπάρχει το παρακάτω http://www.autohack.org/. Βγάζει όλους τους περιορισμούς που έχει η HONDA στο infotainment και δίνει αρκετά καλούδια. Όποιος θέλει βοήθεια ή λεπτομέρειες ευχαρίστως να βοηθήσω.
-
Πάω σήμερα στην Καρέντα γιατί έχω ραντεβού με τον πεθερό μου ο οποίος αγόρασε ένα troc το οποίο έχει έρθει και μου ζήτησε να πάμε να το τσεκάρουμε μαζί. Φτάνω λοιπόν πρώτος και φυσικά παρκάρω μπροστά στην είσοδο like a boss .
Όσο περιμένω, βγαίνει ο πωλητής και πιάνουμε την κουβέντα:
Πωλητής: καινούργιο το εργαλείο;
Εγώ: 8 μηνών
Π: πολύ καλό!
Ε: ευχαριστημένος είμαι. Βέβαια έψαξα πολύ ώστε να βρω κάτι που να μου αρέσει. Ήρθα και από εσάς και είδα το γκολφ αλλά με εξυπηρέτησε η Μαρία (μια άλλη πωλήτρια), όχι εσύ.
Π: ποιο γκολφ τώρα μπροστά σε αυτό...Το γράφω αυτό, όχι για να δείξω ότι πήρα αμαξάρα (άλλωστε αυτό το έχω ήδη κάνει σε μερικές δεκάδες ποστ ) αλλά για να πω ότι μου έχει κάνει εντύπωση πόση εκτίμηση έχει ο κόσμος γενικά στη Χοντα. Είναι κάτι που δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι να παρω το αμάξι αλλά πραγματικά όλοι -γνώστες και άσχετοι- μου λένε τα καλύτερα. Όλες οι άλλες μάρκες φαίνεται να έχουν οπαδούς, φίλους, αδιάφορους και πολέμιους. Η Χοντα μου δίνει την εντύπωση ότι έχει περα από τους οπαδούς της, μόνο φίλους ή έστω συμπαθούντες.
Είπα να μοιραστώ αυτήν τη διαπίστωση μου καθώς μου φάνηκε ενδιαφέρουσα. -
Ρε αυτοκινηταρα εχεις.... στο λεω εγω
-
Ναι , εννοείται πως η Honda είναι μακράν η συμπαθεστατη μάρκα στην συνείδηση των περισσότερων ,ο αληθινός εκφραστής της Ιαπωνικής φιλοσοφίας στην αυτοκινητοβιομηχανία. Από τα...παπάκια της και τις μηχανές μέχρι τα αγαπημένα Civic όλων των γενεών , ποιός εδώ μεσα δεν θυμάται το απίστευτο 1.6 Civic Vti που άνοιγε σαν δαιμονισμένο και έκανε πλάκα σε όλα τα ατμοσφαιρικά 2λιτρα πριν την άφιξη του 1.8t του VAG και την επελαση του τρίτου Ράιχ με τους TSI.
Το νέο civic είναι ίσως το πιο ολοκληρωμένο Honda των τελευταίων ετών καιψέφερε ξανά συναισθήματα στην επιφάνεια που ήταν κρυμμένα για τους petrol head τύπους.
Ακόμη και αυτοί που ξυνιζουν αρχικά με την εκκεντρική του εμφάνιση δεν παίρνουν εύκολα το βλέμμα από πάνω του , κάτι τους ελκύει που δεν μπορούν να το εξηγήσουν εκείνη την στιγμή , η ζημιά έχει γίνει ήδη , δεν πρόκειται να ξαναδούν ποτέ ένα Golf ή ένα focus με τον ίδιο τρόπο.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ρε αυτοκινηταρα εχεις.... στο λεω εγωΕ άμα το λες κι εσύ... τύφλα να 'χει το Baleno!
-
-
Το civic είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο. Όλοι το θέλουν (και εγώ μαζί) και ο καθένας τελικά δεν το αγόρασε για συγκεκριμένους λόγους. Κάποιοι φοβήθηκαν την extreme εμφάνιση, κάποιοι ότι όταν μπαίνεις μέσα και είσαι ένα με την άσφαλτο. Άλλοι (εγώ) γιατί ξέφευγε κατά 3000 από το budget τους. Και κάποιοι επειδή ακούστηκε αυτό για τη βενζίνη και το λάδι. Μακάρι για εμένα να μην ισχύσει τουλάχιστον στη. ΕΛΛΆΔΑ το τελευταίο γιατί θα απογοητευτω. Τρομερή εταιρία η Honda ελπίζω να μην ισχύσει το άνωθεν. Εγώ πάντως το ζηλεύω σαν αμάξι πολύ. Αλλά δεν έδινα δυστυχώς τόσα για το δρόμο.Πιστεύω του ταιριάζει ένα καλό coilover και ένα πρόγραμμα στα 225 και μετά κλάμα.
-
Ο χρήστης Enzo22 έγραψε:
Ναι κατανοητό το παραπάνω, αλλά μέσα στο civic είναι για να συνδέσεις tablet μόνο ?Και μετά τι? Προβάλει στo infotainment οτι δείχνει στο tablet ας πούμε?
Έχω παίξει βιντεάκια που τα έχω περασμένα μέσα στο στικάκι . Έχω δοκιμάσει βίντεο μέχρι 720p τα οποία τα παίζει κανονικά και με πολύ καλή ποιότητα εικόνας.
Εν κίνησει τα βίντεο ή με σταματημένο αυτοκίνητο?
Εν κινήσει έχω δοκιμάσει, απο στικάκι και δεν επιτρέπει
-
Ο χρήστης thesniki έγραψε:
Έχω παίξει βιντεάκια που τα έχω περασμένα μέσα στο στικάκι . Έχω δοκιμάσει βίντεο μέχρι 720p τα οποία τα παίζει κανονικά και με πολύ καλή ποιότητα εικόνας.
Εν κίνησει τα βίντεο ή με σταματημένο αυτοκίνητο?
Εν κινήσει έχω δοκιμάσει, απο στικάκι και δεν επιτρέπει
Σταματημένο . Αν πας να ξεκινήσεις διακόπτεται το βίντεο.....
-
Αφιερωμένο στους αμετανόητους χοντακηδες.
https://m.youtube.com/watch?v=qQExDNc-8hc
Και εις ανώτερα...!
Νέο Honda Civic 2017