-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα απαντήσω ως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ:'Ναι αλλά οι προηγούμενοι τι έκαναν;
Η Siemens; H διαπλοκή;
Τα βοθροκάναλα;
Ο σκατοβόθρις;
Ο Κούλης; Η Μαρέβα;
Ο Βορίδης; Ο πιτσαδόρος; Οι ακροδεξιοί της ΝΔ;
Ο Μπένυ;
Αυτοί δεν κατέστρεψαν τη χώρα;
Άρα εμείς σε τι φταίμε; Καμμένη γη παραλάβαμε...
Φταίνε οι άλλοι. Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους.
Αυτά. Τέλος. Πάμε παρακάτω παρακαλώ. Επόμενη ερώτηση. 'Ο Koσκωτάς, τα πρώτα F16 που αγοράσαμε; Ο Καραμανλής που έσβησε τα αγροτικά δάνεια, τα φόρτωσε στην Αγροτική και τα πληρώσαμε εμείς; Τα αυθαίρετα που φυτρώνουν μέσα στα δάση; Η φοροδιαφυγή από τα λαθραία καύσιμα; Η πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της Αγροτικής Τράπεζας; Τα θαλασσοδάνεια στα τηλεοπτικά κανάλια; Το φαγοπότι στην τοπική αυτοδιοίκηση;
Όμως, η ελπίδα.....πεθαίνει....τελευταία.... -
Αν ξεκινήσουμε από την εποχή του 1980 μπορούμε να γράψουμε βιβλίο...
-
Είπαμε... Να προσπαθείς να βρεις καθαρό πολιτικό μέσα σε αυτό το σάπιο σύστημα είναι σα να ψάχνεις να βρεις παρθένα σε μπουρδέλο. Βέβαια όπως έγραψα πιο πάνω στους κυβερνώντες επικρατεί ένα σχετικά πρωτόγνωρο ποιοτικό χαρακτηριστικό. Δεν παραιτούνται, δεν απολύονται, δεν παραδέχονται και φυσικά δεν βλέπουν το λόγο να δείξουν μεταμέλεια για οτιδήποτε.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ως άτομο χαμηλού ήθους έχω να πω το εξής:Το mentalite αυτών που δεν έχουν τσίπα, κοροϊδεύουν όντας βιδωμένοι στην καρέκλα και δεν παραιτούνται με τίποτα, είναι ευθέως συγκρίσιμο με αυτό των αμετανόητων υποστηρικτών τους.
...να φανταστω οτι αντιστοιχως συγκρισιμη είναι και η υποκρισια αυτων που αφου διέλυσαν μια χωρα τωρα κανουν τους αδεκαστους με τους δικους τους υποστηρικτες.
Εχουν πολύ γελιο μερικοί-μερικοί. Το μονο που εχουν να κανουν είναι να δουν ποσα προνομια εχουν απεμπολησει οι δικοι τους έντιμοι και ανιδιοτελείς μεσα στην κριση. Κατά τα αλλα ας προσεχε η τυπισσα αλλα...εσυ συνεχισε. Η περιοδος (και ηταν αρκετοι μηνες) που σε αφηνα να λες τις εξυπναδουλες σου και απαντουσα μετα απο 3-4 ποστ σου για να φαινεται ποιος εχει τελικα το πρόβλημα, τελειωσε._Θα παραιτηθει κανενας πρασινομπλες 'πεντακαθαριδης' μεχρι να ξεκαθαρισει η υποθεση του και αν ειναι αθωος μετα να συνουσιασει και να ραπισει;
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Είπαμε... Να προσπαθείς να βρεις καθαρό πολιτικό μέσα σε αυτό το σάπιο σύστημα είναι σα να ψάχνεις να βρεις παρθένα σε μπουρδέλο. Βέβαια όπως έγραψα πιο πάνω στους κυβερνώντες επικρατεί ένα σχετικά πρωτόγνωρο ποιοτικό χαρακτηριστικό. Δεν παραιτούνται, δεν απολύονται, δεν παραδέχονται και φυσικά δεν βλέπουν το λόγο να δείξουν μεταμέλεια για οτιδήποτε.+1
Απλά να σημειώσουμε ότι στην ουσία οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι και αυτά παιδιά του ίδιου πολιτικού σωλήνα.
Οπότε δεν μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο.
Μόνο κάτι χειρότερο, γιατί είχαν άλλωστε τους 'καλύτερους' δασκάλους. -
εισαστε αδικοι κυριοι με την ρανια...
μην ξεχνατε οτι δια μολις τρία εκατομμύρια ευρώ έχασε το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Επιχειρηματικά δεν σε παίρνει να έχεις 1-2 υπαλλήλουςΌχι.
Εγώ από την άλλη βλέπω ότι είσαι σε μία πολύ καλή κατάσταση από όλες τις πλευρές στο συγκεκριμένο πολιτικό σύστημα που ζούμε. Φυσικά κρίνω από αυτά που διαβάζω. Έχεις μία ατομική επιχείρηση, έχεις πολύ δουλειά, κουράζεσαι βεβαίως αλλά έχεις την δυνατότητα να διαθέτεις και να συντηρείς 5 premium αυτοκίνητα. Τα οποία θεωρώ ότι δεν τα παρατάς και μέσα στο δρόμο. Εγώ πάντως σε βλέπω σαν εύπορο πολίτη.
Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με αυτά. Είσαι ωραίος και καλά κάνεις αφού μπορείς.Αναρωτιέμαι όμως.
Σε ένα κομουνιστικό μοντέλο θα έχω την δυνατότητα να ξεκινήσω μία (όπως την θέλω εγώ και όχι κάποιος άλλος) ατομική επιχείρηση και να έχω στη διάθεσή μου κάποια καλά αυτοκίνητα;;Θα μου το επιτρέψει αυτό μία κομουνιστική κυβέρνηση ή θα τους βάλει όλους στο ίδιο σακί και θα πει το παρακάτω;
Το τι σταυρό κουβαλάει ο καθένας το ξέρει μόνο ο ίδιος.
Πίστεψέ με πάντως στο ότι θα ήμουν πολύ καλύτερα αν δεν είχα να τρέχω για τα πάντα και ήμουν απλά εργαζόμενος σε μια επιχείρηση του Κράτους (μιας και ρώτησες για το κομμουνιστικό μοντέλο) αντί να πληρώνω φόρους για ανύπαρκτα εισοδήματα.Αν ξεκινήσουμε από την εποχή του 1980 μπορούμε να γράψουμε βιβλίο...
Από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους θα έλεγα... Την ιστορία με τα αγγλικά δάνεια για να αγοράσουμε πλοία (από τα δικά τους ναυπηγεία φυσικά) για τον πόλεμο με τους Οθωμανούς την ξέρετε φαντάζομαι...
-
Eγώ διαφωνώ με την επίθεση στον Δία.
Αν ο Δίας είναι κομμουνιστής και πχ εκμεταλλευόταν εργαζομένους, τους κακοπλήρωνε, τους έτρωγε τα δώρα κτλπ, να τον κράζαμε για ασυνέπεια.
Αν ο Δίας είναι κομμουνιστής και ανακατεύεται σε κρατικές προμήθειες με μίζες κτλπ, να τον κράξουμε.Αν ο Δίας είναι κομμουνιστής και καίει το δάσος για να χτίσει εξοχικό, να τον σκίσουμε.
Αλλά αν δουλεύει και είναι άξιος, ας έχει ferrari. Δεν με νοιάζει. Ακόμα και αν έχει την οικογενειακή επιχείρηση.
Δία μην το λάβεις ως τριβή, εγώ προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός στην υποκειμενικότητά μου.
edit mod
-
Απεντόμωση την άνοιξη που αρχίζουν σιγά σιγά οι ζέστες. Αλλά αν κρίνουμε από τον κόσμο που εγκατέλειψε το φόρουμ λόγω αυτών που γράφονται (και αυτών που σβήνονται) θα είναι γνωστά τα αποτελέσματα... Αλλά έτσι είναι στη δημοκρατία του moderation [emoji3][emoji3]
-
Αν ο Δίας είναι κομμουνιστής....αν δουλεύει και είναι άξιος, ας έχει ferrari...Βάσει ορισμού, does not compute. Εγώ αν δηλώσω μονογαμικός, αλλά έχω περάσει σουβλάκι όλες τις πουτ@νες και όλα τα θηλυκά αυτού του ντουνιά, στέκει ?
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Αν ο Δίας είναι κομμουνιστής....αν δουλεύει και είναι άξιος, ας έχει ferrari...
Βάσει ορισμού, does not compute. Εγώ αν δηλώσω μονογαμικός, αλλά έχω περάσει σουβλάκι όλες τις πουτ@νες και όλα τα θηλυκά αυτού του ντουνιά, στέκει ?
Κομμουνιστής είναι, όχι μ@λ@κ@ς.
Προφανώς πιστεύει ότι μέχρι να γίνει η επανάσταση του προλεταριάτου, έχει το δικαίωμα να παλεύει με ηθική για το καλύτερο της οικογένειάς του, αφού δεν μπορεί το κράτος να του προσφέρει αυτά που ιδανικά θεωρεί ότι θα έπρεπε.
-
(ironic mode on) Στέκει, πως δεν στέκει! Ειδικά στην Ελλάδα είσαι και ο πρώτος μάγκας!! (ironic mode off)
-
Αν ο Δίας είναι κομμουνιστής....αν δουλεύει και είναι άξιος, ας έχει ferrari...
Βάσει ορισμού, does not compute. Εγώ αν δηλώσω μονογαμικός, αλλά έχω περάσει σουβλάκι όλες τις πουτ@νες και όλα τα θηλυκά αυτού του ντουνιά, στέκει ?
Κομμουνιστής είναι, όχι μ@λ@κ@ς.
Προφανώς πιστεύει ότι μέχρι να γίνει η επανάσταση του προλεταριάτου, έχει το δικαίωμα να παλεύει με ηθική για το καλύτερο της οικογένειάς του, αφού δεν μπορεί το κράτος να του προσφέρει αυτά που ιδανικά θεωρεί ότι θα έπρεπε.
Όπου συμφέρει κομμουνιστής δλδ και όπου συμφέρει φιλελεύθερος. Αν το πάμε έτσι, οκ. Όλα δεκτά παιδιά! Γιούργια στα παλιούργια....
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Όπου συμφέρει κομμουνιστής δλδ και όπου συμφέρει φιλελεύθερος. Αν το πάμε έτσι, οκ. Όλα δεκτά παιδιά! Γιούργια στα παλιούργια....Μην μπερδεύεστε, ο Κομμουνισμός πουθενά δεν λέει ότι δεν μπορεί το άτομο να έχει αγαθά. Ακριβώς το αντίθετο λέει βασικά καθώς εξασφαλίζει σε όλους κάποια αγαθά. Ο Κομμουνισμός λέει ότι δεν μπορεί το άτομο να κατέχει μέσα παραγωγής και να εκμεταλλεύεται την υπεραξία της εργασίας των άλλων.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όπου συμφέρει κομμουνιστής δλδ και όπου συμφέρει φιλελεύθερος. Αν το πάμε έτσι, οκ. Όλα δεκτά παιδιά! Γιούργια στα παλιούργια....
Μην μπερδεύεστε, ο Κομμουνισμός πουθενά δεν λέει ότι δεν μπορεί το άτομο να έχει αγαθά. Ακριβώς το αντίθετο λέει βασικά καθώς εξασφαλίζει σε όλους κάποια αγαθά. Ο Κομμουνισμός λέει ότι δεν μπορεί το άτομο να κατέχει μέσα παραγωγής και να εκμεταλλεύεται την υπεραξία της εργασίας των άλλων.
Κοίτα να δεις που τόσα χρόνια έχω καταλάβει λάθος τον κομμουνισμό! Εγώ νόμιζα ότι βασική αρχή του είναι πως 'όλοι κατέχουν ίσα αγαθά' δλδ 1 αμάξι ο καθένας, 1 διαμέρισμα κλπ κλπ. Αν είναι να επιτρέπεται να έχει ο καθένας από 4 αμάξια, δικιά του επιχείρηση που να κάνει ότι θέλει και άλλα τέτοια, τότε count me in! Κομμουνιστής μέχρι το μεδούλι!
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Κοίτα να δεις που τόσα χρόνια έχω καταλάβει λάθος τον κομμουνισμό! Εγώ νόμιζα ότι βασική αρχή του είναι πως 'όλοι κατέχουν ίσα αγαθά' δλδ 1 αμάξι ο καθένας, 1 διαμέρισμα κλπ κλπ.Όχι δεν είναι αυτό. Βασικά το Κράτος (στον Σοσιαλισμό, στον Κομμουνισμό δεν υπάρχει καν) καθορίζει ανάλογα με τις ανάγκες και τα διαθέσιμα αγαθά πως θα γίνει ο διαμοιρασμός.
Αν είναι να επιτρέπεται να έχει ο καθένας από 4 αμάξια, δικιά του επιχείρηση που να κάνει ότι θέλει και άλλα τέτοια, τότε count me in! Κομμουνιστής μέχρι το μεδούλι!
Γιατί τώρα έχουμε Κομμουνισμό και δεν το έχω καταλάβει; Να κάνω μόνος μου δικό μου Σοσιαλιστικό Κράτος;
-
Μην τυχόν και τα μπερδέψετε
-
Την πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση έδειξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αναπληρωτή υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, μετά το σάλο που προκλήθηκε για την επιδότηση ενοικίου της.
Ο πρωθυπουργός μετά την επιστολή της κ. Αντωνοπούλου, με την οποία ουσιαστικά του «πετούσε το μπαλάκι», θέτοντας την παραίτησή της στη διάθεσή του, αποφάσισε την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα, η επιστολή του Μαξίμου αναφέρει: «Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ρ. Αντωνοπούλου και την ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της».
in.gr -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κοίτα να δεις που τόσα χρόνια έχω καταλάβει λάθος τον κομμουνισμό! Εγώ νόμιζα ότι βασική αρχή του είναι πως 'όλοι κατέχουν ίσα αγαθά' δλδ 1 αμάξι ο καθένας, 1 διαμέρισμα κλπ κλπ.
Όχι δεν είναι αυτό. Βασικά το Κράτος (στον Σοσιαλισμό, στον Κομμουνισμό δεν υπάρχει καν) καθορίζει ανάλογα με τις ανάγκες και τα διαθέσιμα αγαθά πως θα γίνει ο διαμοιρασμός.
Αν είναι να επιτρέπεται να έχει ο καθένας από 4 αμάξια, δικιά του επιχείρηση που να κάνει ότι θέλει και άλλα τέτοια, τότε count me in! Κομμουνιστής μέχρι το μεδούλι!
Γιατί τώρα έχουμε Κομμουνισμό και δεν το έχω καταλάβει; Να κάνω μόνος μου δικό μου Σοσιαλιστικό Κράτος;
Η ιδεολογία σου υφίσταται μόνο θεωρητικά και στο τι ρίχνεις στην κάλπη; δεν θέλεις να υποστηρίζεις έμπρακτα αυτήν την ιδεολογία; δεν θέλεις πχ αυτό το excess που παράγεις να το κάνεις δωρεά στο ΚΚΕ για την προσπάθεια να δυναμώσει το κόμμα και να αποκτήσει νέους ακόλουθους;
-
Υπάρχει ειδικό thread για συζήτηση περί κομμουνισμού, μπορείτε να συνεχίσετε εκεί τις -άσκοπες και ανούσιες- συζητήσεις αυτές
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ