-
Kαλή η διαδρομή στο Μπράλο αλλά θέλει ΠΟΛΛΑ άλογα και πίεση στο μοτέρ για να ανέβεις σβέλτα.Αρα για άστρωτο αυτοκίνητο δεν είναι οτι καλύτερο
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Kαλή η διαδρομή στο Μπράλο αλλά θέλει ΠΟΛΛΑ άλογα και πίεση στο μοτέρ για να ανέβεις σβέλτα.Αρα για άστρωτο αυτοκίνητο δεν είναι οτι καλύτεροΥποθέτω οτι το Ζ θα το ανέβει στο 'ρελαντί' .
Εξάλλου, εάν παραμείνεις κατω απο τις 3800σαλ, αποφύγεις 'τερμα γκάζια' και απότομα φρεναρίσματα...πρέπει να είναι οκ ?
-
επίσης μπορείτε εναλλακτικά να του... πιείτε το αίμα
(the italian tune-up)Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλά, άμα δεν στρώσει σωστά θα προτείνω να το δώσει στον dog80
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μόλις τό έχω κάνει στό δικό μου,οπότε.....
........ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ!!! -
Γιατί δεν πάτε προς Αγ. Ι. Ρώσσο, στη Βόρεια Εύβοια; Νομίζω ότι πρόκειται με διαφορά για την πιο απολαυστική διαδρομή στην Ελλάδα (ή τουλάχιστον σε λογική απόσταση από την Αθήνα). Ειδικά αν έχεις ένα ήπιο αυτοκίνητο, αφού την περισσότερη ώρα είσαι με 2α-3η και αυτή όχι σκασμένη. Ειδικά για ένα αυτοκίνητο όπως το Ζ σε στρώσιμο, θα μπορεί να κάνει και τα ανάποδά του χωρίς να ξεπερνά τον κόφτη του στρωσίματος.
Πάντως για όποιον με συμβατικό αυτοκίνητο (και όχι 360), δε νομίζω ότι υπάρχει τίποτα καλύτερο -
http://www.aselinoshotels.gr/hotel.html
Το γνωρίζετε?
-
Όχι.αλλά φαίνεται ενδιαφέρον!
..Κάποιος να μας πει εντυπώσεις,please
-
< >
-
Λοιπόν, η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε (μερικοί φίλοι, που μάλλον θα καταφέρουμε να αποδράσουμε απο τις γυναίκες μας - για μερικές ώρες):
Αθήνα- Καμένα Βούρλα - Μπράλος - Παύλιανη - Άμφισσα - Ιτέα - Δελφοί - Αθήνα.
Σύνολο 500χλμ - η αλλιώς, περίπου 50 ευρώ V-Power !
Νομίζω ότι αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα διαδρομή - και δεν νομίζω οτι την έχω κάνει τα τελευταία 20 χρόνια.
-
απο οσο ξερω ειναι παρα πολυ καλη διαδρομη αλλα προσεκτικα γιατι πριν καμια βδομαδα ενας φιλος με 911 Τurbo 475ps εκει που ολα ηταν οκ πηγε να στριψει σε μια ψιλοανοιχτη στροφη με αρκετα χλμ και ξαφνικα ειδε οτι ενα φορτηγο ειχε αδειασει χωμα στην μεση τις στροφης.Γλυστρισε, μαζεψε χωμα και στην ακρη που ειχε χορτα κτλ τα κουρεψε ολα. Ευτυχως μονο γρατζουνιες στο μασπιε και στην ζαντα.
Να σημειωθει κιολας οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος πηγαινει απο εκει σχεδον καθε εβδομαδα οποτε τον ξερει καλα το δρομο.καλα να περασετε αλλα προσεκτικα
-
ΤΕΛΕΙΑ διαδρομη,θα συνιστουσα σταση για κοψιδια στην Αγοριανη!!
Αν πατε Κυριακη ΠΡΟΣΟΧΗ στον Μπραλλο ψιθυριζεται κατι για SCODA OCTAVIA ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ πινακιδες ......... -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Αν πατε Κυριακη ΠΡΟΣΟΧΗ στον Μπραλλο ψιθυριζεται κατι για SCODA OCTAVIA ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ πινακιδεςΗ τροχαία στης Θερμοπύλες έχει συμβατικά Xsara και Octavia με ραντάρ. Τα ξεχωρίζεις από μπροστά γιατί μοιάζουν να έχουν τεράστιους προβολής ομίχλης (όπως τα Impreza), οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι το ραντάρ και η κάμερα!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Αν πατε Κυριακη ΠΡΟΣΟΧΗ στον Μπραλλο ψιθυριζεται κατι για SCODA OCTAVIA ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ πινακιδες
Η τροχαία στης Θερμοπύλες έχει συμβατικά Xsara και Octavia με ραντάρ. Τα ξεχωρίζεις από μπροστά γιατί μοιάζουν να έχουν τεράστιους προβολής ομίχλης (όπως τα Impreza), οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι το ραντάρ και η κάμερα!
Λέμε για την εθνική? Η για την 'ανάβαση' προς Μπράλο?
-
Τελικά? Κανένα νεότερο ? Για να μην γυρίσουμε απο Αμφισσα, με ΚΤΕΛ - δεν λέει!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Λέμε για την εθνική? Η για την 'ανάβαση' προς Μπράλο?Στην ίδια τροχαία (Θερμοπυλών) δεν υπάγονται; Η πληροφορία πάντως μου ήρθε από συνεργίο της Λαμίας.
-
Επίσης πλέον έχουν μπει ταμπέλες για radar στην πολύ γρήγορη κατάβαση (ή λιγότερο γρήγορη ανάβαση!) Αράχωβας-Δελφών... δεν ξέρω αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
-
SORRY που αργησα να απαντησω ελειπα εκτος ΑΘΗΝΩΝ το OCTAVIA ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΄γυριζει΄' στην αναβαση απο ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ μεχρι ΓΡΑΒΙΑ.
Ετσι παει αλλο ενα μερος για ''ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ'' τυπους (σαν εμενα)που επιμενουν να ΟΔΗΓΟΥΝ ''σβελτα''
Ευτυχως που ακομα υπαρχει ο ΔΟΜΟΚΟΣ(ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ και απαιτητικος
αλλα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ) !!!!!!! -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
SORRY που αργησα να απαντησω ελειπα εκτος ΑΘΗΝΩΝ το OCTAVIA ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΄γυριζει΄' στην αναβαση απο ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ μεχρι ΓΡΑΒΙΑ.Η τροχαία Λαμίας, ή καλύτερα η περιοχή της Φθιώτιδας, έχει δυο Xcara λευκά με gatzo και αριθμό ΜΙΑΧΧΧΧ που κάνουν όλη μέρα τη διαδρομή Καραβόμυλος-Αρκίτσα και το αντίστροφο. Αναγνωρίζοντε εύκολα από την χαμηλή τους ταχύτητα και το φλας του gatzo τις νυχτερινές ώρες!
Μάλλον πολιτικό θα ήταν το Octavia που είδες, ή ασφαλίτικο που πήγαινε Άμφισσα στο άσχετο. Δεν κυκλοφορεί τίποτα στο δρόμο Θερμοπύλες-Άμφισσα και ούτε φορητό ραντάρ δεν έχει στηθεί εκεί εδώ και 20 χρόνια που υπάρχει ο δρόμος. Μόνο στην είσοδο της Γραβιάς και στον Αγ. Κων/νο πριν την Άμφισσα τη στήνουν καμιά φορά. -
Το συγκεκριμενο OCTAVIA ειναι μπλε χρωματος, και εδωσε κληση σε μηχανακι που τοπιασε με 200κμ-ωρα.φυσικα δεν το κυνηγησε αλλα πηγε και τον βρηκε σε καφετερια που αραζουν οι τυποι με τα μοτο......
διαβαστε εδω απο το http://WWW.MOTO.GR
Τη Κυριακή κατάφερα επιτέλους, από το Μάιο που είχα το ατύχημα, να πάω Μπράλο και να συναντηθώ με τα 4 παιδιά που με βοήθησαν.Καθίσαμε στο γνωστό καφέ να μιλήσουμε και να κάνουμε και τις βόλτες μας πάνω κάτω.
Σε μιά φάση, σκάει μύτη ένα Scoda μπλέ, με πολιτικές πινακίδες, δύο μπατσουλίνους και ένα 'κανόνι' μπροστά το τιμόνι...
Ήρθαν να γράψουν ένα παιδί που τον φωτογράφησε το ραντάρ με 200+... Φυσικά εκεί ήταν 20+ μοτοσυκλέτες και κανένας δεν πήγαινε κάτω από το όριο, οπότε αυτός ήταν ο αποδιοπομπέος τράγος...
Τελικά μετά από 30 λεπτά ψηστήρι, τον έγραψαν για κράνος (φορούσε ολόσωμη, αλλά όχι κράνος... ) και το καλύτερο απ'όλα είναι ότι βάλεμε όλοι ρεφενέ από 3-5 ευρώ ο καθένας γιατί πολύ απλά αυτός την πλήρωσε για όλους.Όπως μάθαμε μετά τη στήνουν συχνά εκεί
γιατί έρχεται καρφωτή από μια γιαγιά που πουλάει κάτι φρούτα λίγο πριν στη διαδρομή και τρομάζει έτσι όπως περνάμε...
Προσοχή λοιπόν, αν θέλετε να πάτε κομάτια, ή μη σταματήσετε στην καφετέρια, ή κάντε μια αναγνωριστική πρώτα και λιώστε το μετά...
Υ.Γ. 2 φωτό με το κινητό που έβγαλα, θα τις βάλω το απόγευμα από το σπίτι...
Μπράλος