-
Σωστός!
-
Δεν νομιζω συνforumιτη οτι φταιαει η renault για τις αστοχιες του QQ, γιατι και μεις που εχουμε dacia (εταιρια
εξ' ολοκληρου εξαγορασμενη απο την renault) δεν αντιμετωπιζουμε τετοια προβληματα. Ουτε και αλλους με renault ή citroen εχω ακουσει να εχουν παραπονα. Για peaugot δεν ξερω. Και νομιζω (χωρις να ειμαι σιγουρος) οτι και η nissan μονο στο QQ εχει καποια προβληματα.. -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
:whatever:Αυτό ακριβώς
-
Πάντως (το δικό μου) ολοκαίνουργιο BMW μπάζει νερά στο πίσω φανάρι. Το πενταετίας Σιτροέν δεν έχει κάνει ούτε τσικ....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μετά από 10000 μηνύματα που λένε ότι το QQ ότι δεν είναι καλό κ άλλα τόσα που λένε πόσο καλή είναι ή toyota κ άλλα τόσα που λένε ότι τα άλφα είναι για πέταμα κ τα γαλλικά το ίδιο όχι απλά εμπεδωσαμε την άποψη...την έχουμε αποστηθίσει κιόλας! Το να επαναλαμβάνονται τα ίδια κ τα ίδια αποτελεί εμπάθεια κ γίνεται κουραστικό. Όσο έχει δικαίωμα κάποιος να το κάνει τόσο έχω κ εγώ δικαίωμα να τον κριτικάρω...
Το αλάθητο δεν το διεκδίκησα ποτέ. Πολλές φορές έχω παραδεχτεί τα λάθη μου κ έχω ισάριθμες φορές ζητήσει κ συγγνώμη. Και τα δικά μου γραπτά υπόκεινται σε κριτική. Όσοι διαφωνούν μπορούν να το καταθέσουν από κάτω...
-
Νίκο σε ευχαριστώ και για τη σωστή στάση και για την ενημέρωση των χαρακτηρισμων που χρησιμοποιήθηκαν για να μπει και η ταμπελίτσα (μετά τα emoticons του αυνανισμού) στον έχοντα διαφορετικη άποψη.
Κλασικά ελληνικά εικονογραφημενα! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Μετά από 10000 μηνύματα που λένε ότι το QQ ότι δεν είναι καλό κ άλλα τόσα που λένε πόσο καλή είναι ή toyota κ άλλα τόσα που λένε ότι τα άλφα είναι για πέταμα κ τα γαλλικά το ίδιο όχι απλά εμπεδωσαμε την άποψη...την έχουμε αποστηθίσει κιόλας! Το να επαναλαμβάνονται τα ίδια κ τα ίδια αποτελεί εμπάθεια κ γίνεται κουραστικό.
.+1
-
Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως.......
-
Δεν αναφερομαι καθολου στα του QQ προσωπικα.
Απο εκει και περα οταν γραφεις σε δημοσιο φορουμ κρινεσαι.- -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν αναφερομαι καθολου στα του QQ προσωπικα.
Απο εκει και περα οταν γραφεις σε δημοσιο φορουμ κρινεσαι.-Δεν αναφερομουν σε σενα
-
Το γνωριζω αλλα ηταν μια αφορμη για διευκρινιση. Αλλωστε συμφωνω οτι ειναι ''μαγκια'' να μπορεις να γραφεις τ αρνητικα του αυτοκινητου σου. Οχι ομως να τα ριχνεις οπου σε βολευει γι αυτα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
λλα για το ξαδερφο του μπατζανακη του θειου του με το 205 πρεπει να χω διαβασει 666 φορες Σε λιγο θα μαθω και τ ονομα του συγγενη του
Είδες που τελικά δεν θες καν να ακούσεις τι λέει ο άλλος; μόνο να κρίνεις;
Το 205 το είχα ο ίδιος απο 1997 έως 1999.
Το saxo το είχε γυναίκα μου 1999 - 2003 και το δώσαμε ανταλλαγή για το rav.
Την 147 τη λούζεται ο αδελφός μου από το 2007.Αλλά όταν σκοπός του post είναι να την πεις λες τα δικά σου και δεν σε νοιάζει τι έχει γράψει ο καθένας. Η αλλη πλάκα είναι ότι μου τη λες για τη νισσαν όταν είμαι ο τελευταίος που θα την υπερασπιζομουν.
-
Δηλαδή έχουμε και λέμε
Αγορα προβληματικού 205 ( δεν ήξερα ότι έβγαινε το 1997). Παρ´ολο που μας βγήκε προβληματικό συνεχίσαμε στον ίδιο όμιλο με ένα εξίσου προβληματικό saxo. Το δώσαμε και αυτό και είπαμε να τριτώσει το κακό οπότε συνεχίσαμε με ένα 108.
Υπάρχει κάποιος εδω και 10 χρόνια με προβληματική 147 και παρόλα αυτα δεν την έχει ξεφορτωθεί. -
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Δηλαδή έχουμε και λέμεΑγορα προβληματικού 205 ( δεν ήξερα ότι έβγαινε το 1997). Παρ´ολο που μας βγήκε προβληματικό συνεχίσαμε στον ίδιο όμιλο με ένα εξίσου προβληματικό saxo. Το δώσαμε και αυτό και είπαμε να τριτώσει το κακό οπότε συνεχίσαμε με ένα 108.
Υπάρχει κάποιος εδω και 10 χρόνια με προβληματική 147 και παρόλα αυτα δεν την έχει ξεφορτωθεί.Η χώρα που όλα διαστρεβλωνονται!!! Πως να κάνεις διάλογο;
Το 205 το αγόρασα εγώ και ευτυχώς το διελυσε σε στουκα ο αδελφός μου και ησύχασαμε. Εγώ τότε πήρα το τελευταίο starlet. Σιγά μην θυμάμαι τι είχε βγάλει. Το μόνο που θυμάμαι ότι το είχα πληρώσει διπλό.
Η γυναίκα μου και τότε απλά φιλενάδα αγόρασε το saxo καινούργιο χωρίς να έχω λόγο εγώ. Απλά εγώ στη πορεία τα μάθαινα και είχε βγαλει και μηχανικά και ηλεκτρικά. Ο πατέρας της ο ταλαιπωρος πλήρωνε και σιχτιριζε και ήταν συνηθισμένος σε Honda αυτός.
Το 108 το πήρα λόγω προσφοράς της leaseplan και μόνο. Leasing είναι στα φρύδια μου αν και τι θα βγάλει. Αλλωστε είναι πρακτικά ένα aygo οπότε έχω μια ακόμα εγγύηση. Εννοείται ότι αν αγόραζα θα έπαιρνα το aygo απευθείας και για λόγους υποστήριξης της τογιοτα.Για τα νισσαν που λέει ο νονος δεν έχω λόγο να διαφωνήσω. Δεν με απασχόλησε η συγκεκριμένη μάρκα ποτέ μέχρι το κασκαι. Μια γενική εντύπωση είχα και κάποια καλά λόγια από γνωστούς.
Προσωπικά διαπίστωσα ότι δεν είναι στα ποιοτικά μου στάνταρ η εταιρεία.
Το ότι τα τριξιματα οφείλονται στο συνεταιρισμό με τη ρενω δεν ειναι δικό μου συμπέρασμα μιας και δεν είχα ποτέ ρενω αλλά σε λόγια τεχνικού συμβούλου συνεργείου που έχει όλο τον όμιλο. -
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... lia-video/
Το Nissan Qashqai έχει γενέθλια (video)
Το μοντέλο ίδρυσε την κατηγορία των crossovers και κατέγραψε μια σημαντική εμπορική επιτυχία που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Η Nissan γιορτάζει τη συμπλήρωση 10 ετών από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς του Qashqai και μας παρουσιάζει με ένα αρκετά πρωτότυπο βίντεο για το μοντέλο της. Πριν από 10 χρόνια η Nissan παρουσίασε το Qashqai.
Το μοντέλο ίδρυσε την κατηγορία των crossovers και κατέγραψε μια σημαντική εμπορική επιτυχία που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Στο παρακάτω βίντεο, η εταιρεία μας εξηγεί τα σημαντικότερα στοιχεία του μοντέλου της.
-
Παντως ειναι πραγματικα παραξενο που γι αυτα τα 3 αυτοκινητα που καταριεται ποτε δε γραφτηκε τι εβγαλαν..μονο 'δε θυμαμαι' ,'ηταν ζημιαρικο', 'ειχε ακριβο σερβις' Προσωπικα μου φαινεται και πολυ παραξενο να μη θυμαμαι τι μπορει να εχει βγαλει τι αμαξι μου.
-
Με τους περισσότερους από εσάς τα λέω μέσω του φόρουμ μια χαρά και σας εκτιμώ για τις απόψεις σας.
Όλο αυτό που γίνεται σε τόσα ποστς είναι πραγματικά ντροπή σας.
Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει και ο καθένας μπορεί να το σχολιάζει.
Αυτή είναι η πεμπτουσία των φόρουμ.
Αν κάποιος υπερβεί τα όρια, υπάρχουν και οι mods που κακώς δεν έχουν επέμβει μέχρι τώρα.
Μην ξεχνάτε ότι εδώ μπαίνουν και κάποιοι που θέλουν να πληροφορηθουν για κάποια πράγματα και όχι να σας διαβάζουν μα μπινελικωνεσται...
ΉμαρτονΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για να επιστρέψουμε στο QQ, dgrgtc σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία για το παράθυρο του οδηγού. Κράτησα πατημένο το κουμπί για να ανέβει το παράθυρο και πλέον δουλεύει ο αυτόματος μηχανισμός (κλακ δεν άκουσα, αλλά μου αρκεί που δουλεύει ). Να 'σαι καλά!
-
Για να επιστρέψουμε στο QQ
Καταναλωση
Η ιδια διαδρομη με τις ιδιες συνθηκες και τροπο οδηγησης....το μονο που αλλαζει ειναι η θερμοκρασιαΜην ξεχνάτε ότι εδώ μπαίνουν και κάποιοι που θέλουν να πληροφορηθουν
+1
Ps.ας διαγραψει καποιος mod τις ασχημιες και τα off topic των τελευταιων σελιδων...ευχαριστουμε!
-
Δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν φαίνονται πολύ καθαρά.
Εγώ πάντως ξαναγύρισα στην VPower Diesel και ότι γίνει. Μου φαίνεται ότι το αυτοκίνητο πάει καλύτερα και κυρίως ότι είναι πιο οικονομικό σε σχέση με την EKO Avio που είχα βάλει.
Ίσως βέβαια (και σύμφωνα με τις φωτογραφίες του fivou) η ΕΚΟ να ήταν απλά άτυχη, μιας και έπεσε στις ημέρες με τις παγωνιές και τους -10
Νissan Qashqai J11 [2014-__]