-
Τα προτείνει η Mazda και τα φορούσα για χρόνια. Το ίδιο και φίλος σε Ferrari.
-
Καλα αυτος με τη ferrari να με συγχωρεις αλλα δε πιανεται γενικως και ειδικως...
-
Έχεις λανθασμένη άποψη για το άτομό του, γενικώς και ειδικώς. Η ιστορία που δημιουργήθηκε τότε (που μόνο εμείς οι παλιοί ξέρουμε και οι νέοι στο φόρουμ δεν καταλαβαίνουν καν τι λέμε) ήταν τερατώδης παρεξήγηση! Ο δε μηχανικός του είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα και υποστηρίζει και αγωνιστικές Ferrari, Lambo κλπ στις πίστες μας. Ε κάτι ξέρει όταν λύνει Ferrari V8 και ξαναδένει τον κινητήρα μέσα σε 1 μέρα, πίστεψέ με.
Τέσπα, για τα Shell μιλούσαμε, όχι για συμφορουμίτες. Εμπιστεύομαι πολύ τα προϊόντα τους!
Άντε και μια χθεσινή φωτό από την επίσκεψη στο Oktoberfest για να είμαστε on topic.
-
Νονέ, το ξέρω. Δυστυχώς, τις εμφανίζει για λίγο και μετά χάνονται.
Θα ξαναδοκιμάσω. Τhnxs -
Δοκιμασε στο postimage.org και δημοσιευσε τον τριτο απο το τελος συνδεσμο (hotlink for forums)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η ιστορία που δημιουργήθηκε τότε (που μόνο εμείς οι παλιοί ξέρουμε και οι νέοι στο φόρουμ δεν καταλαβαίνουν καν τι λέμε) ήταν τερατώδης παρεξήγηση!Γμτ έλειπα από το φόρουμ για κανα δυο χρόνια και βλέπω άπειρο κόσμο να λείπει και διαβάζω για μανούρες που είχαν συμβεί αλλά έχω χάσει το context του τι έγινε
-
Που να βρεθεί όμορφη πλευρά για φωτογράφιση σε ένα άσχημο αμάξι... [emoji14]
ΥΓ. Τουλάχιστον κρύβεται η βατραχομουτσουνα!
-
Κώστα όλα σε κάλυψη το έχεις [emoji41]
-
Απόκρυψη για την ακρίβεια.
-
Κάλυψη απόκρυψη δεν το λένε στο στρατό;;
-
Off topic: Κάλυψη είναι η προστασία από το εχθρικό πυρ. Απόκρυψη είναι η αποφυγή παρατήρησης από τον εχθρό. Το Micra εκτελεί απόκρυψη αλλά όχι κάλυψη.
-
Χμμμ! Μάλλον τότε και τα δύο ισχύουν σ' αυτή τη περίπτωση! [emoji38]
Στέφανε έχει μπει στο τοπικό το 'φαντασματακι' μου και ολόκληρο.
-
Κουκλακι είναι! Πολύ ιδιαίτερο και αν δεν ήμουν υποχονδριος ώστε να θαυμάζω μεν τα καμπριο αλλά να αρρωσταινα μάλλον με τη σκόνη της ανοιχτής κουκουλας, θα το ήθελα για αμάξι πόλης!!!
-
Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί cabrio Micra. Μια χαρά αυτοκίνητο. Όμορφο χρώμα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Χμμμ! Μάλλον τότε και τα δύο ισχύουν σ' αυτή τη περίπτωση! [emoji38]Όχι, διότι οι φυλλωσιές δεν σε προστατεύουν από το εχθρικό πυρ.
-
Ξεκάπνισμα...
-
Το Saab είναι Δία??
-
Η 330i.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Μου έμοιαζε για BMW αλλά δεν είδα το οικονομόμετρο και ξεγελάστηκα....
-
Οικονομόμετρο έχουν οι μικρότεροι κινητήρες, οι μεγάλοι έχουν θερμόμετρο λαδιού.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!