-
*According to an income disclosure statement published by Lyoness America, nearly no-one makes any money through Lyoness America. As a matter of fact, 46% of all members have made zero income. Yes, that is 0 dollars!! More than 86% of the American members makes on average less than 13 dollars per year with Lyoness. That is 1 dollar per month!!
Altogether, Lyoness members make about 23 dollars per month, yet it should be noted that the extremely low median value of $0.38 (monthly) indicates that the vast, vast majority of all members makes way and way less. The average is so 'high' (23 dollars per month) because of a very select group of riches in the top of the scheme. Only 0.12% of the members makes more than $2000 per month, and note that this is gross - expenses and possible taxes still need to be deducted from this.
Conclusion: given the extremely low average incomes of Lyoness victims, it is safe to say that by far most of the participants will lose money, instead of making any. In fact, it is very very doubtful that more than 1% of the American participants in Lyoness will ever make their initial down-payments back. Indeed, 86% of the victims would require more than 230 years (!) to compensate the 3000 dollar sign-up fee.
And that is a best-case scenario, i.e. in case of zero additional costs, which is highly unrealistic as you pay at least 3 dollars (3 month salaries for 86% of the participants) to sign a free member up, fees for meetings, etc. Or, as Lyoness puts it:
'Note that these figures do not represent an IBR's profit, as they do not consider expenses incurred by an IBR in operation or promotion of his/her business. The figures above refer to gross income (total income before any expenses are deducted). The expenses an IBR incurs vary widely. Expenses for IBRs can be several hundreds or thousands of dollars annually. You should factor in estimated expenses when projecting potential profits. Such operating expenses could include advertising and promotional expenses, training, travel, telephone and Internet costs, business equipment and miscellaneous expenses. Based on a survey conducted by Lyoness in 2012, the average annual expenses an IBR incurs are $1,294.44'
Thus, depending on the definition used, this means an average annual loss ranging from $769.79 to $1,281.44. And that is without considering the costs of the purchase of business-packages or down-payments.
Lyoness adherents have often told us that we do not grasp their amazing system because we have never visited one of their amazing meetings. There, everything is perfectly explained and much easier to understand, because everything is visually presented through videos or presentation slides. To make sure they understand what has just been discussed here - and to do them a favour in these tough days - we have drawn-up a visual representation of everything we have just discussed.*
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κάποιοι μιλάνε με ποστάκια και φωτογραφιούλες, εμείς μιλάμε με ΠΟΡΣΕΉδη έχουν γραφτεί:
g8777
g47
mirage
BILL33και η επιτυχία στο forum συνεχίζεται.
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FORUM:
Στο πρώτο εκατομμύριο δώρο η Φιλιππινέζα (με χαρτιά κομπλέ).Η προσφορά ισχύει μόνο για όσα μέλη του forum γραφτούν στην ομάδα του g8777 (η δική μου είναι full).
Εχω ηδη αναμοχλευση χρηματοροων. Σε ενα μηνα περιπου θα ερθουν σπιτι να γυρισουμε το πρωτο youtube videακι για την εμπειρια μου.
-
οπως τα γραφουν ειναι, μακρια απο τη lyoness, ξου 666, θα σας παρουν μεχρι και τα ακινητα στο Ε9.
stay away !!
btw θελω κάποιος να μου πουλησει κρεμες LR για τα κοριτσια.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
οπως τα γραφουν ειναι, μακρια απο τη lyoness, ξου 666, θα σας παρουν μεχρι και τα ακινητα στο Ε9.stay away !!
Για κρέμες είναι υπεύθυνος ο mirage.
Σαμπουάν ο BILL33.
Αντηλιακά ο g47.
Παραγγελία με pm. -
18/12/13 2:09
Ο χρήστης nickstam έγραψε:
Ένα ωραίο παραδειγματάκι για το πώς δουλεύει η Lyoness:Η κυρά-Ελένη ξοδεύει κάθε μήνα για super market 200 ευρώ. Από αυτά τα 180 ευρώ τα ξοδεύει στον ΑΒ Βασιλόπουλο και τα υπόλοιπα 20 ευρώ στον μπακάλη της γειτονιάς για κάτι που μπορεί να χρειαστεί εκείνη τη στιγμή. Από τα 20 ευρώ που δίνει στον μπακάλη η κυρά-Ελένη τα 2 ευρώ είναι το κέρδος του.
Ο μπακάλης πήρε μια μέρα μια δωρεάν κάρτα της Lyoness από έναν φίλο του και αυτός με τη σειρά του έδωσε μια δωρεάν κάρτα της Lyoness στην κυρά-Ελένη λέγοντας της πως αν ψωνίζει από τον ΑΒ Βασιλόπουλο θα έχει 1% επιστροφή από τις αγορές της.
Η κυρά-Ελένη εξακολουθεί να καταναλώνει όπως πριν. Με τη μόνη διαφορά πως τώρα ψωνίζοντας από τον ΑΒ Βασιλόπουλο έχει 1% επιστροφή μετρητών στον τραπεζικό λογαριασμό της. Ο μπακάλης όμως με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσει 0,5% (0,90 λεπτά) προμήθεια μόνο και μόνο επειδή αυτός της έδωσε την κάρτα και ας ψωνίζει η κυρά-Ελένη από τον ανταγωνιστή του.
…και για να το πάμε και λίγο παρακάτω…
Η κυρά-Ελένη βάζει και 100 ευρώ καύσιμα τον μήνα από συμβεβλημένο με τη Lyoness βενζινάδικο λαμβάνοντας και από αυτό 1% επιστροφή στον τραπεζικό λογαριασμό της. Ο μπακάλης όμως κερδίζει και από εκεί άλλο ένα 0,5% (0,50 λεπτά).
Η κυρά-Ελένη δεν άλλαξε καμία καταναλωτική της συνήθεια και με την δωρεάν κάρτα της Lyoness που πήρε από τον μπακάλη λαμβάνει και επιστροφή στον τραπεζικό της λογαριασμό με κάθε αγορά από συμβεβλημένη επιχείρηση, αλλά και ο μπακάλης κέρδιζε 2 ευρώ κάθε μήνα από την κυρά-Ελένη ενώ τώρα κερδίζει 2 + 0,90 + 0,50 = 3,40 ευρώ (δηλαδή αύξηση 70% στα κέρδη του από την κυρά-Ελένη) και όλα αυτά από μια κάρτα της Lyoness που του έδωσε κάποτε ένας φίλος του… και το σημαντικότερο… χωρίς να δώσει ο ίδιος ούτε ένα ευρώ.28/08/14 6:01
Η Lyoness κάρτα επιβράβευσης - αφοσίωσης πελατών (loyalty card) είναι ένα δωρεάν πολυεργαλείο για όλους χωρίς συνδρομές και δεν υποχρεώνει κανέναν για το 'αν' ή 'πως' θα τη χρησιμοποιήσει.
Ας δούμε μερικά παραδείγματα...
O Παναγιώτης άκουσε μια ωρίτσα γι’αυτή τη δωρεάν κάρτα, δεν τον ενδιέφερε, δεν τη πήρε, δεν έχασε κάτι. Αν την έπαιρνε θα την έβαζε στο συρτάρι του και δε θα τη χρησιμοποιούσε ποτέ (πάλι δε θα έχανε κάτι).
Η Ελένη πήρε τη δωρεάν κάρτα και πάει supermarket, βάζει καύσιμα, καμιά φορά ψωνίζει μέσω internet και στο τέλος του μήνα από τις άμεσες επιστροφές έχει μαζέψει 20, 30 ή και 50 euro από μια κάρτα που πήρε εντελώς δωρεάν (άρα είναι κερδισμένη).
Η Μαρία πήρε και αυτή μια δωρεάν κάρτα, κάνει καταναλώσεις, λαμβάνει επιστροφές αλλά έδωσε δωρεάν κάρτες και σε 10 φίλες της ώστε να λαμβάνουν και εκείνες επιστροφές από τις αγορές τους. Η Μαρία όμως λόγο της διαφήμισης (σύστασης) που έκανε θα αμείβεται για πάντα με το bonus φιλίας (0,5%) από κάθε αγορά που κάνουν οι φίλες της. Με αυτό τον τρόπο η Μαρία έχει ένα επιπλέων μηνιαίο εισόδημα 100-200 euro και με αυτά τα χρήματα μπορεί και καλύπτει τα καύσιμα ή το μισό της supermarket.
Ο Δημήτρης επειδή δεν έχει πολύ χρόνο να ασχοληθεί έδωσε μόνο 4-5 δωρεάν κάρτες σε φίλους του επιχειρηματίες ώστε να περνάνε τα χιλιάδες ευρώ μηνιαία έξοδα των επιχειρήσεων τους (Β2Β). Το αποτέλεσμα είναι πως οι φίλοι του από τις πολλαπλασιασμένες επιστροφές που λαμβάνουν έχουν μειώσει τα λειτουργικά έξοδα των επιχειρήσεων τους και είναι χαρούμενοι γι’ αυτό. Ο Δημήτρης όμως θα λαμβάνει για πάντα το bonus φιλίας (0,5%) το οποίο στη δική του περίπτωση λόγο των αυξημένων τζίρων από τους επιχειρηματίες φίλους του μπορεί να είναι 500, 1000 ή και 2000 euro κάθε μήνα.
Ο Γιάννης από την άλλη, επειδή έχει χρόνο και όρεξη έκανε ότι η Ελένη, η Μαρία και ο Δημήτρης μαζί. Δημιούργησε ένα δίκτυο επιχειρήσεων και καταναλωτών ώστε να έχει το μέγιστο οικονομικό όφελος.
Με τη Lyoness δεν υπάρχουν όρια στα κέρδη μας. Όπως και να τη χρησιμοποιήσουμε η κατάσταση είναι πάντα Win Win Win.
μην αντιγραφετε τα παραδειγματακια (ανα 8αμηνο) απο τα Friendship Flyers. Βεβαια να μου πεις τα εχετε πληρωσει (2 ευρω εκαστος) οποτε...
-
οπως τα γραφουν ειναι, μακρια απο τη lyoness, ξου 666, θα σας παρουν μεχρι και τα ακινητα στο Ε9.
stay away !!
Σαμπουάν ο BILL33.
Αντηλιακά ο g47.
Παραγγελία με pm.Έχω και για αγοράκια. Μην μείνει παραπονεμενος ο nikstambrakerlycoμπαμης
Sent from Corsair's brick
-
Τις αντιρυτιδικές της γιατρέσσας μην ξεχάσουμε.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
οπως τα γραφουν ειναι, μακρια απο τη lyoness, ξου 666, θα σας παρουν μεχρι και τα ακινητα στο Ε9.stay away !!
Αυτοι που τα γραφουν ας μεινουν μακρια, εσυ που και παλι γραφεις μεινε κοντα. Κρεμες δε χρειαζεται να παει να σου πουλησει κανεις (αυτο θα ητανε ''παρανομο'') γι αυτο πας και τις παιρνεις μονος σου για να θεωρηθεις νομιμος μπακλαβας.
Βtw Lyco (πηρες και το ονοματακι της μασκωτ- http://www.lyoness-cff.org/incontent/me ... 282%29.jpg) εχεις ριξει προκαταβολα για το φθινοπωρινο success Pack ή θεωρεισαι ηδη πετυχημενος?
-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
Μια ερωτηση λογω ολικης αγνοιας του θεματος.........
Πες οτι μπαινω στο συστημα,ακολουθω σωστα ολα τα βηματα και μετα καθομαι και αρχιζει να ρεει το χρημα.....Η απορια μου ειναι τα χρηματα που εγω κερδιζω απο ποιανου το πορτοφολι βγαινουν; Αμα ολοι κερδιζουν ΠΟΙΟΣ χανει;χανει μερος του κερδουσ του ο εμπορας...αποζημιωνεται βεβαια με την ηυξημενη καταναλωση που ελπιζει οτι θα εχει.
ετσι το καταλαβαινω εγωΌταν Μέλος ψωνίσει από ένα συμβεβλημένο κατάστημα που δέχεται «cashback» π.χ 100 ευρώ τότε το κατάστημα δίνει στην Lyoness ένα ποσοστό της τάξη του 4%, 6%, 8% … ανάλογα με την συμφωνία που έχει κάνει.
Έστω ότι είναι 6% τότε πληρώνει στην Lyoness 6 ευρώ.
Από αυτά τα 6 ευρώ η Lyoness επιστρέφει στο Mέλος/Aγοραστή το μισό ευρώ δηλαδή το 0,5%.
Εάν το Μέλος προήλθε από σύσταση άλλου Μέλους τότε και αυτός παίρνει μισό ευρώ δηλαδή το 0,5% επιστροφή, την ίδια επιστροφή παίρνει και το Μέλος που σύστησε τον τελευταίο.
Άρα από τα 6 ευρώ που αποκόμισε η Lyoness επιστρέφει «άμεσα» 0.5 έως 1,5 ευρώ.
Το «άμεσα» δεν συμβαίνει στην κυριολεξία αλλά όταν σε κάποιο Μέλος μαζευτούν επιστροφές 20 ευρώ τότε (μάλλον) τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό του.
Για να μαζευτούν 20 ευρώ από επιστροφές πρέπει να γίνουν αγορές ύψους 4.000 ευρώ (20/0,005=4.000).
Εάν είσαι απλό Μέλος (δεν έχεις συστήσει κανέναν) τότε με αγορές 333,33 ευρώ τον Μήνα (4.000/12=333,33) σε συμβεβλημένα καταστήματα η Lyoness θα σου επιστρέψει 20 ευρώ στο τέλος του χρόνου (εάν το όριο είναι 20 ευρώ αλλιώς ανάλογα).
Εάν έχεις συστήσει Μέλη όποτε και αν μαζευτεί το (αντίστοιχο) ποσό των 4.000 ευρώ.
Άρα όσο πιο πολλά Μέλη συστήσεις αυξάνεις την πιθανότητα να μειωθεί ο χρόνος που χρειάζεται να μαζευτούν μέσω κατανάλωσης/αγορών τα απαιτούμενα 4.000 ευρώ για να εισπράξεις τα 20 ευρώ εσύ και τα 180 ευρώ κατ ελάχιστο η Lyoness έως 220 [4.000*(6-1,5)%=180 ευρώ, 4.000*(6-0,5)%=220 ευρώ ].
Αυτό είναι το πρώτο στάδιο επιχειρηματικότητας !!
Άρα τα χρήματα που μοιράζει Lyoness προέρχονται από τις αγορές που κάνουν τα Μέλη της.
-
Άρα για να βγάλει ο έμπορος τα λ7 που του παίρνει η λιονές, χρεώνει τον πελάτη λίγο ακριβότερα. Ο πελάτης, λοιπόν, δίνει 4 - 6 - 8% παραπάνω, αλλά παίρνει επιστροφή 0,5 μέχρι 1,5%. Μια χαρά.
Σαμπουάν ο BILL33.
Αντηλιακά ο g47.
Παραγγελία με pm.Κύριε, εγώ μπορώ να αναλάβω υπεύθυνος του ΚΥ, παρακαλώ;
-
barbie1+barbie2+[barbieν=barbie1+(ν-1)ω]==
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πες οτι μπαινω στο συστημα,ακολουθω σωστα ολα τα βηματα και μετα καθομαι και αρχιζει να ρεει το χρημα.....Η απορια μου ειναι τα χρηματα που εγω κερδιζω απο ποιανου το πορτοφολι βγαινουν; Αμα ολοι κερδιζουν ΠΟΙΟΣ χανει;Πατέρα περίεργες ανησυχίες έχεις...
-
Δηλαδή αποτι κατάλαβα χάνει μόνο αυτός που αγοράζει...
και κερδίζει αυτός που δεν αγοράζει αλλά έχει μοιράσει πολλές κάρτες....Γιαυτό έχει γίνει ο κακός χαμός τον τελευταίο μήνα;
-
Νομίζω ότι όλοι δουλεύετε στο ρελαντί - ιδίως αυτός ο αντί-MBE Εddie.
Παραβαινω τον πρώτο κανόνα του Lyo club και εξηγώ με απλά λογάκια τον μηχανισμό εμμηνοροης :G8777 - - - - >
Enter Geo - - - - >
-
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
μην αντιγραφετε τα παραδειγματακια (ανα 8αμηνο) απο τα Friendship Flyers. Βεβαια να μου πεις τα εχετε πληρωσει (2 ευρω εκαστος) οποτε...Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, μάλλον πρόκειται περί ταυτοπροσωπίας.
-
-
ο μπακάλης κέρδιζε 2 ευρώ κάθε μήνα από την κυρά-Ελένη ενώ τώρα κερδίζει 2 + 0,90 + 0,50 = 3,40 ευρώ (δηλαδή αύξηση 70% στα κέρδη του από την κυρά-Ελένη)
brilliant
-
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
Πες οτι μπαινω στο συστημα,ακολουθω σωστα ολα τα βηματα και μετα καθομαι και αρχιζει να ρεει το χρημα.....Η απορια μου ειναι τα χρηματα που εγω κερδιζω απο ποιανου το πορτοφολι βγαινουν; Αμα ολοι κερδιζουν ΠΟΙΟΣ χανει;Πατέρα περίεργες ανησυχίες έχεις...
Μα Γιαννη μου επηξα απο δημοσιευσεις των 'ειδικων' περι αυτα που αναφερουν οτι ο ταδε και ο δεινα και ο παραταδε και ο παραδεινα, ολοι κερδιζουν και εισπρατουν.... Για το ποιος ( χανει και ) πληρωνει κανεις τους δεν εκανε κουβεντα.....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Απάντηση για το μοντέλο της Porsche δεν πήραμε πάντως...boxster του 1999 ειναι 2.5L με 205 ψοφια αλογα, ουτε 5.000 δε πιανει στην αγορα.
ασε που ειναι και 1/18
που λεφτα για κανονικη.
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)