-
Δε βρήκα να υπάρχει κάποιο γενικό θέμα ( αντίστοιχο του 'περί αυτοκίνησης'), ελπίζω να μην κάνω λάθος.
Ξεκινάω με δύο απορίες για να βοηθήσω φίλο που σκέφτεται να έρθει οδικώς από εξωτερικό με τη μηχανή του:
- Ποιος είναι ο μέγιστος χρόνος που μπορεί να μείνει η μηχανή στην Ελλάδα; ( έχει πινακίδες άλλης χώρας)
- Υπάρχει κάπου κάποια λίστα για το πόσο χρεώνουν οι ασφαλιστικές για 6μηνες ασφαλίσεις σε οδηγούς με
-
Δε βρήκα να υπάρχει κάποιο γενικό θέμα ( αντίστοιχο του 'περί αυτοκίνησης'), ελπίζω να μην κάνω λάθος.
Ξεκινάω με δύο απορίες για να βοηθήσω φίλο που σκέφτεται να έρθει οδικώς από εξωτερικό με τη μηχανή του:
- Ποιος είναι ο μέγιστος χρόνος που μπορεί να μείνει η μηχανή στην Ελλάδα; ( έχει πινακίδες άλλης χώρας)
- Υπάρχει κάπου κάποια λίστα για το πόσο χρεώνουν οι ασφαλιστικές για 6μηνες ασφαλίσεις σε οδηγούς με
-
Πάμε για το 5ο φέτος ...
-
6.090,00 € με ABS
Θέλω....
-
Αδιάφορη αντιγραφή του μονστρο
-
Εμένα πάντως μου μοιάζει σαν συνέχεια του σχεδίου της MT-01.
Εύκολα το προτιμούσα πάντως από το Monster.
Mε το Street Triple θα το σκεφτόμουν αλλά μόνο μεταχειρισμένο σε αυτά τα λεφτά. -
Άλλο αδιάφορο 2τροχο το μτ1...
Φανάρι-πλαίσιο κλπ φέρνουν αρκετα -αποτυχημενα- στο μκ2 μονστρο
Μονστρο-μπρουταλε-τριπλ-τουονο
-
Όπως το βλέπει κανείς.
Αδιάφορο για μένα και, αν κρίνω από αυτά που διάβαζα όταν είχε βγει, πολλούς άλλους δεν ήταν.
Όλη η σειρά ΜΤ είναι από τα αγαπημένα μου.Πέρα από το γυμνό του θέματος συνεχίζω να μη βλέπω ιδιαίτερη ομοιότητα.
Αν βάλουμε και τα 3 έξτρα χιλιάρικα για ένα Monster προσωπικά δεν βλέπω λόγο επιλογής.Τουλάχιστον στο Triple παίρνεις και κάποια άλογα ακόμα.
-
Λόγους επιλογής έχεις δεκάδες όπως αντίστοιχα και απόρριψης ...
Προσωπικά ούτε θα την κοιτουσα... Χίλιες φορές μτχ απο τα αναφερόμενα... Το μπροστινό του δεν φαίνεται άξιο λόγου
-
http://kunouria.blogspot.gr/2014/02/3-1821_26.html
οι συμμετοχές μάλλον δεν έχουν κλείσει ακόμα.
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Πάμε για το 5ο φέτος ...Ωραίος!
Μακάρι να μπορούσα να κανόνιζα κι εγώ να με περίμενε μηχανάκι στην Ελλάδα, να κατέβω για το 36ώρο.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πάμε για το 5ο φέτος ...
Ωραίος!
Μακάρι να μπορούσα να κανόνιζα κι εγώ να με περίμενε μηχανάκι στην Ελλάδα, να κατέβω για το 36ώρο.
Μπορει και να μπορείς ...
-
-
Ωραιο μηχανακι!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πάμε για το 5ο φέτος ...
Ωραίος!
Αυτό ξαναπές το...απωθημένο θα μείνει όπως πάει το άτιμο
-
To ΠΣΚ που έρχεται, αύριο η ενημέρωση
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Έχει κανείς moto guzzi εδωπέρα;
Αν ναι, ήθελα να ρωτήσω δυο πράγματα...
Την trepistoni την είδα ζωντανή στην Ιταλία και έπαθα πλάκα, αν και θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω με τόσο όμορφη μηχανή (με τέτοια μούτρα ). -
Το σκουτερακι ειναι ηδη αρκετα μετα το οριο του μεγαλου service στα 36.000 χλμ του
Τωρα θα μπει σε ακινησια για κανα χρονο απο οτι βλεπω-εχει νοημα να το παω για service Τωρα; κριμα ειναι θα μεινουν τα λαδια μεσα ακινητα κανα χρονο, χαμενα θα πανε
βεβαια μετα αμα ερθω σκαστος πισω Ελλαδα και το θελω για καμια δουλεια που να τρεχω για σερβις...-βγαζω τη μπαταρια, το βαζω στο κεντρικο σταντ, το σκεπαζω, κατι αλλο μπορω να κανω?
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Το σκουτερακι ειναι ηδη αρκετα μετα το οριο του μεγαλου service στα 36.000 χλμ του
Τωρα θα μπει σε ακινησια για κανα χρονο απο οτι βλεπω-εχει νοημα να το παω για service Τωρα; κριμα ειναι θα μεινουν τα λαδια μεσα ακινητα κανα χρονο, χαμενα θα πανε
βεβαια μετα αμα ερθω σκαστος πισω Ελλαδα και το θελω για καμια δουλεια που να τρεχω για σερβις...-βγαζω τη μπαταρια, το βαζω στο κεντρικο σταντ, το σκεπαζω, κατι αλλο μπορω να κανω?
Kαλυτερα τωρα παρα μετα απο 1 χρονο. Αν ερθεις για 2-3 μερες σιγα μην του κανεις σερβις και θα μεινουν τα λαδια χρονια μεσα.
Ενα καλο, πολυ καλο πλυσιμο να του κανεις και να φουσκωσεις πολυ τα λαστιχα. -
295 km/h on the Vasco da Gama Bridge, Lisbon, Portugal
http://www.liveleak.com/view?i=450_1399583844
Γενικό thread