-
...έτσι, για να μην περάσει κι εντελώς... ντούκου!..
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 013_521981
-
Δύο αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Kimi εδώ
Normally it doesn’t make too much difference to me where we race - as long as we have a good result then I’ll enjoy it
και το καλύτερο
For me coming to Suzuka was never that enjoyable because of the long journey, but driving a Formula One car on the track has felt great every time.
Αυτές είναι δηλώσεις Kimi
-
Ο χρήστης nestorlp έγραψε:
For me coming to Suzuka was never that enjoyable because of the long journey, but driving a Formula One car on the track has felt great every time.
πόσο long journey είναι αεροπορικώς το Κορέα-Ιαπωνία?
-
Ε τις παλιότερες εποχές εννοεί, τώρα είναι εύκολο (για όσους του τσίρκου που δεν έχουν πακετάρισμα - ξεπακετάρισμα)
-
καινούρια αυτή?
-
Του Αλόνσο δεν είναι;
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Του Αλόνσο δεν είναι;Έτσι νομίζω. Απλά έβαλε γυαλιά.
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Του Αλόνσο δεν είναι;
Έτσι νομίζω. Απλά έβαλε γυαλιά.
Της έβαλε τα γυαλιά η Μιτσιμπάτα;
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Του Αλόνσο δεν είναι;
Έτσι νομίζω. Απλά έβαλε γυαλιά.
Κυαλια επρεπε να βαλει
(για να βλεπει τον Φετελ) -
Αμα στην Ινδια ο Φετελ τερματισει τουλαχιστον 5ος και η Ρεντ Μπουλ μαζεψει το πολυ 19 βαθμους λιγοτερους απο τη φεραρι εξασφαλιζουμε αντιστοιχα τον 88ο και 89ο τιτλο!!!
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Αμα στην Ινδια ο Φετελ τερματισει τουλαχιστον 5ος και η Ρεντ Μπουλ μαζεψει το πολυ 19 βαθμους λιγοτερους απο τη φεραρι εξασφαλιζουμε αντιστοιχα τον 88ο και 89ο τιτλο!!!Και ολα αυτα μεσα σε 8 χρόνια!
-
Το να συγκρίνεις τα πρωταθλήματα της Ferrari με όλων των υπόλοιπων πρωταθλητών, είναι τουλάχιστον αστείο και δεν τιμά και όποια ομάδα υποστηρίζεις.. Είναι σαφέστατο ότι η Scuderia είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα διαχρονικά και την ακολουθεί μόνο η Mclaren. Όλα τ' άλλα είναι ευπρόσδεκτα μόνο ως χαβαλές και πικάρισμα..
-
Ο χρήστης alfa-milan έγραψε:
Το να συγκρίνεις τα πρωταθλήματα της Ferrari με όλων των υπόλοιπων πρωταθλητών, είναι τουλάχιστον αστείο και δεν τιμά και όποια ομάδα υποστηρίζεις.. Είναι σαφέστατο ότι η Scuderia είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα διαχρονικά και την ακολουθεί μόνο η Mclaren. Όλα τ' άλλα είναι ευπρόσδεκτα μόνο ως χαβαλές και πικάρισμα..Δεν υποστηριζω καποια συγκεκριμενη ομαδα αλλα ολες πλην της φεραρι. Κι επειδη φετος η Ρεντ Μπουλ ειναι αυτη που σας στερει τους τιτλους χαιρομαι με αυτην.
-
Δεν είμαι φεραρικός όμως! Ούτε υποστηρίζω και κάποια άλλη ομάδα βέβαια, τουλάχιστον διαχρονικά. Αναμένω την επιστροφή της Ηonda σε συνδυασμό με την Mclaren πάντως πως και πως..
Στο θέμα μας πάντως τώρα, ακόμα και το 89 vs 31 δείχνει την επιτυχία της Ferrari και τίποτα περισσότερο.. -
Κρίμα με τέτοιο nick να μην είσαι Ferrari-κος πάντως...
-
Κάπου είχε γράψει ο(η?) Alba για τις σχέσεις μεταξύ Αλφα και Φερραρι παλαιότερα οπότε νομίζω δικαιολογείται
-
@Realzeus
Θα ήμουν αν αντί για Fiat στο ρύγχος έγραφε Alfa Romeo, ή αν ήταν powered by Alfa Romeo ή αν γενικότερα υπήρχε η σχέση 'μάνας και κόρης' που υπήρχε κάποτε και όχι ο δερβέναγας της Fiat να κάνει κουμάντο. Προς το παρόν μόνο μια μικρή συμπάθεια τρέφω, όπως και στην Mclaren και την Lotus. Κι αφού δεν έχω κάποια αγαπημένη ομάδα, υποστηρίζω κάποιον/ους οδηγούς που στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ο Κίμι κι ο Λούις. Αντίθετα αντιπαθώ καταφανέστατα τον Ιθπανό και τον Γερμανό που σαρώνει τα τελευταία 4 χρόνια.. -
Η Ferrari μπορεί να θεωρηθεί ως ο φυσικός συνεχιστής της παράδοσης της Alfa στις πίστες. Η σχέση μάνας-κόρης έχει τελειώσει εδώ και 60 χρόνια εξάλλου. Τις τελευταίες δεκαετίες είναι η Ferrari στην κορυφή του Gruppo μακράν και ακολουθεί η Maserati.
Εντύπωση μου προκαλεί πάντως για τον απλούστατο λόγο πως οι ιταλόφιλοι αλληλοστηρίζουν τις διάφορες μάρκες του Gruppo. Σαν Φερραρικός, όταν έτρεχε η Lancia στα Rallies φυσικά και την υποστήριζα, όπως υποστήριζα την Alfa στο DTM. Μου φαίνεται αδιανόητο να μην στηρίζεις τα αυτοκινητιστικά αδελφάκια σου...
-
-
Πολυ κλαμα απο τους φεραρικους στα ξενα φορα. Ειναι πεπεισμενοι οτι παρα τις αλλαγες στους κανονισμους παλι ξυλο θα φανε του χρονου. Χαχα!
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"