-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μεχρι να αλλαξεις εσυ ελαστικα, θα εχει τελειωσει η αναπτυξη, θα εχουμε μισθους 4 φορες πανω, ο j.marr θα εχει γινει κομμουνιστης, ο Sinanai νεοδημοκρατης, η ΧΑ θα εχει αρχηγο τον Τσιπρα, πρωταθλητης στην Formula 1 θα ειναι για 4η φορα ο Charles Pic και στο WRC ο Al Attiyah με Lada Niva mk3.
Να μην προσθεσω οτι θα συζηταμε για τα Continental Sport Contact 7+2i και τα Ventus Prime 42.Οπως ειχα προαναφερει δεν βιαζομαι, το αμαξι δεν τελειωσε απο τον βαφεα, Τελοσ του μηνα ειπε θα το βγαλει...
-
Κριμα γιατι σε μισο μηνα το μονο που μπορουμε να καταφερουμε ειναι να κανουμε τον Sinananananai να ψηφιζει ΝΔ.
-
-
Ο χρήστης Tragos13 έγραψε:
Μεχρι να αλλαξεις εσυ ελαστικα, θα εχει τελειωσει η αναπτυξη, θα εχουμε μισθους 4 φορες πανω, ο j.marr θα εχει γινει κομμουνιστης, ο Sinanai νεοδημοκρατης, η ΧΑ θα εχει αρχηγο τον Τσιπρα, πρωταθλητης στην Formula 1 θα ειναι για 4η φορα ο Charles Pic και στο WRC ο Al Attiyah με Lada Niva mk3.
Να μην προσθεσω οτι θα συζηταμε για τα Continental Sport Contact 7+2i και τα Ventus Prime 42.Οπως ειχα προαναφερει δεν βιαζομαι, το αμαξι δεν τελειωσε απο τον βαφεα, Τελοσ του μηνα ειπε θα το βγαλει...
Φεεεέτα!!!!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Να μην προσθεσω οτι θα συζηταμε για τα Continental Sport Contact 7+2i και τα Ventus Prime 42. -
Πρώτες εντυπώσεις από Dunlop sport maxx RT, 205/55/16 σε Golf V Tsi.
Είναι με διαφορά το καλύτερο λάστιχο που έχω οδηγήσει σε γρηγορη οδήγηση, μηδενικό μαγούλιασμα, προοδευτικό και με υψηλότατα περιθώρια πλευρικής και ελκτικής πρόσφυσης. Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάποιο μειονέκτημα, αλλά δεν έτυχε ακόμα να το δοκιμάσω σε βρεγμένο.
Επίσης έρχεται σε θερμοκρασία λειτουργίας ταχύτατα, ήταν το μόνο για το οποίο είχα αμφιβολία λόγω υψηλού δείκτη ταχύτητας. Oι προηγούμενες σελίδες του νήματος ήταν διαφωτιστικές ως προς αυτό
-
Μπορεί να μην βιάζεσαι όμως δεν ξέρεις τί ακριβώς ζητάς και κάθε φορά ρωτάς για διαφορετικού είδους λάστιχα. Οι τελευταίες 20 σελίδες αυτό δείχνουν
-
Οπως ειχα προαναφερει δεν βιαζομαι, το αμαξι δεν τελειωσε απο τον βαφεα, Τελοσ του μηνα ειπε θα το βγαλει...[/quote]
Μπορεί να μην βιάζεσαι όμως δεν ξέρεις τί ακριβώς ζητάς και κάθε φορά ρωτάς για διαφορετικού είδους λάστιχα. Οι τελευταίες 20 σελίδες αυτό δείχνουν[/quote]Με το δικιο σας...
Ειχα καταλιξει στο Κ107 κ μου ειπαν δε Βγαινει πλεον κ με παρεπεμψε ενας λαστοιχας στο Κ115, το οποιο ειναι τουρισμου κ καθολου σπορ, οποτε εψαξα κ τα τουρισμου σαν κατηγορια, αλλα με προβληματιζουν στο να τα ζορισω... Αλλος λαστοιχας με προτεινε P1 verde,Toyo cf2 κ Unoroyal Rain Aixpert τα οποια ειναι πολυ κατω απο αυτα που ψαχνω.
Ψαχνω κατι σαν το Κ107, κ διαβαζω παλιοτερα ποστ, βρηκα τα Dunlop sp sport fast response(λιγα σχολια) k to Fulda SportControl (καθολου σχολια). -
Ο χρήστης sainof έγραψε:
Πρώτες εντυπώσεις από Dunlop sport maxx RT, 205/55/16 σε Golf V Tsi.Είναι με διαφορά το καλύτερο λάστιχο που έχω οδηγήσει σε γρηγορη οδήγηση, μηδενικό μαγούλιασμα, προοδευτικό και με υψηλότατα περιθώρια πλευρικής και ελκτικής πρόσφυσης. Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάποιο μειονέκτημα, αλλά δεν έτυχε ακόμα να το δοκιμάσω σε βρεγμένο.
Επίσης έρχεται σε θερμοκρασία λειτουργίας ταχύτατα, ήταν το μόνο για το οποίο είχα αμφιβολία λόγω υψηλού δείκτη ταχύτητας. Oι προηγούμενες σελίδες του νήματος ήταν διαφωτιστικές ως προς αυτό
Κρατα μας ενημερους για συνολικη συμπεριφορα, υπαρχει ενδιαφερον..........
Σε 205/55/16 ειναι λιγα πλεον τα ελαστικα για πιο σπορτιφ οδηγηση........ -
Οπως ειχα προαναφερει δεν βιαζομαι, το αμαξι δεν τελειωσε απο τον βαφεα, Τελοσ του μηνα ειπε θα το βγαλει...Μπορεί να μην βιάζεσαι όμως δεν ξέρεις τί ακριβώς ζητάς και κάθε φορά ρωτάς για διαφορετικού είδους λάστιχα. Οι τελευταίες 20 σελίδες αυτό δείχνουν[/quote]
Με το δικιο σας...
Ειχα καταλιξει στο Κ107 κ μου ειπαν δε Βγαινει πλεον κ με παρεπεμψε ενας λαστοιχας στο Κ115, το οποιο ειναι τουρισμου κ καθολου σπορ, οποτε εψαξα κ τα τουρισμου σαν κατηγορια, αλλα με προβληματιζουν στο να τα ζορισω... Αλλος λαστοιχας με προτεινε P1 verde,Toyo cf2 κ Unoroyal Rain Aixpert τα οποια ειναι πολυ κατω απο αυτα που ψαχνω.
Ψαχνω κατι σαν το Κ107, κ διαβαζω παλιοτερα ποστ, βρηκα τα Dunlop sp sport fast response(λιγα σχολια) k to Fulda SportControl (καθολου σχολια). [/quote]...τα τουρισμου ειναι για τους τουριστες, τα σπορ
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Για Audi A3 sportback 160hp τι λάστιχα προτείνετε; Διάσταση 225/45/17.
Κάνω λίγα χλμ και σχεδόν αποκλειστικά εθνική. Οπότε τα αλλάζω πάντα λόγω πολυκαιρίας και όχι χιλιομέτρων.
(Δεν κάνω σπιναρίσματα, χειρόφρενα κλπ αλλά με υψηλή μέση ταχύτητα κινούμαι συχνά) Εχω F1 asymmetric 225/45-17 94Υ XL (made in Germany) αλλά νομίζω ότι τα continental premium contact 2 που είχα σε άλλο αμάξι κράτησαν περισσότερο την ίδια καλή απόδοση που είχαν στην αρχή ενώ τα F1 'έπεσαν' σε απόδοση γρηγορότερα. Δυστυχώς τα continental premium contact 2 δεν βγαίνουν σε 225/45. Τα sport contact είναι εξίσου καλά;Νεότερα από το μέτωπο Όλα ίδια τιμή έχουν:
- DUNLOP SPORT MAXX RT (MADE IN GERMANY, 21η εβδομάδα του 2013, δείκτης 91Y, προστασία ζάντας), ετοιμοπαράδοτα. Χαρακτηρισμένα (από την ίδια την dunlop... ) για 67 db μόνο θόρυβο .
- Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 (εντελώς φρέσκα, νέα παραλαβή σε 4-5 μέρες) 91Υ, προστασία ζάνατς. 69 db
- Continental Sport Contact 5 (βρήκα και τα 5 τελικά, παρότι το site γράφει disconitnued. Aν και κάπου διάβασα ότι έχουν μαλακότερα πλαϊνά από τα SC3). 26η εβδομάδα του 2013. 91Υ και προστασία ζάντας. 71 db
Ερωτήματα:
- Με τις δικές μου οδηγικές ανάγκες (εθνική, ευθείες) ποια ταιριάζουν καλύτερα;
- 21η εβδομάδα του 2013 να τα αποφύγω; Τα έχουν στοκ στο κατάστημα. Αν είναι μπορώ να τα παραγγείλω κάπου να έρθουν φρέσκα...
- Να βάλω καλύτερα 94 extra load ώστε να έχω καλύτερο τιμόνι και να μην πλέουν στις στροφές; Ή θα γίνουν ταυτόχρονα και σκληρότερα στην απόσβεση των κραδασμών από το οδόστρωμα;
-
-
-
http://www.vredestein.com/car-tyres/sum ... orti/info/ αυτά μήπως εννοείς;
-
Μιας και πιάσατε κουβέντα για τα VREDESTEIN πείτε όποιος ξέρει και για τα SPORTRAC 5...
http://www.vredestein.com/car-tyres/sum ... ac-5/info/
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Για Audi A3 sportback 160hp τι λάστιχα προτείνετε; Διάσταση 225/45/17.
Κάνω λίγα χλμ και σχεδόν αποκλειστικά εθνική. Οπότε τα αλλάζω πάντα λόγω πολυκαιρίας και όχι χιλιομέτρων.
(Δεν κάνω σπιναρίσματα, χειρόφρενα κλπ αλλά με υψηλή μέση ταχύτητα κινούμαι συχνά) Εχω F1 asymmetric 225/45-17 94Υ XL (made in Germany) αλλά νομίζω ότι τα continental premium contact 2 που είχα σε άλλο αμάξι κράτησαν περισσότερο την ίδια καλή απόδοση που είχαν στην αρχή ενώ τα F1 'έπεσαν' σε απόδοση γρηγορότερα. Δυστυχώς τα continental premium contact 2 δεν βγαίνουν σε 225/45. Τα sport contact είναι εξίσου καλά;Νεότερα από το μέτωπο Όλα ίδια τιμή έχουν:
- DUNLOP SPORT MAXX RT (MADE IN GERMANY, 21η εβδομάδα του 2013, δείκτης 91Y, προστασία ζάντας), ετοιμοπαράδοτα. Χαρακτηρισμένα (από την ίδια την dunlop... ) για 67 db μόνο θόρυβο .
- Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 (εντελώς φρέσκα, νέα παραλαβή σε 4-5 μέρες) 91Υ, προστασία ζάνατς. 69 db
- Continental Sport Contact 5 (βρήκα και τα 5 τελικά, παρότι το site γράφει disconitnued. Aν και κάπου διάβασα ότι έχουν μαλακότερα πλαϊνά από τα SC3). 26η εβδομάδα του 2013. 91Υ και προστασία ζάντας. 71 db
Ερωτήματα:
- Με τις δικές μου οδηγικές ανάγκες (εθνική, ευθείες) ποια ταιριάζουν καλύτερα;
- 21η εβδομάδα του 2013 να τα αποφύγω; Τα έχουν στοκ στο κατάστημα. Αν είναι μπορώ να τα παραγγείλω κάπου να έρθουν φρέσκα...
- Να βάλω καλύτερα 94 extra load ώστε να έχω καλύτερο τιμόνι και να μην πλέουν στις στροφές; Ή θα γίνουν ταυτόχρονα και σκληρότερα στην απόσβεση των κραδασμών από το οδόστρωμα;
Τα 67db του dunlop θα με δελεαζαν για εθνικη, μαζι με τις θετικοτατες κριτικες των φιλων που γραφουν τις εντυπωσεις τους στο θεμα. Απο κει κ περα τα F1 τα ξερεις ενω τα κοντι θα ειναι πιθανως πιο ανετα αλλα οχι πιο ησυχα (αντικειμενικος δεικτης) αρα χανεις ενα πλεονεκτημα στο cruising. Η σκληροτητα δεν εξαρταται τοσο απο το δεικτη φορτιου οσο απο το μοντελου του ελαστικου, αρα ελαχιστη διαφορα θα δεις, αν χρειαζεσαι το XL βαλ'το αλλιως μη μπαινεις στον κοπο. Για την ημ/νια παραγωγης ειναι μικροτερη του εξαμηνου αρα μια χαρα, αν δεν τα εχουν στον ηλιο φυσικα. Εγω εφοσον ειναι σωστα αποθηκευμενα δε θα τα φοβομουν και θα ζητουσα μια εκπτωσουλα λογω του οτι ειναι στοκ.
-
Βρίσκω καλές τιμές σε λαστιχάδικο που είναι επι της εθνικής Αθηνών-Λαμίας κοντά στις Αφίδνες. Μείον 60-70 ευρώ από τις τιμές που έχουν εδώ στην επαρχία.
Αυτό που με φοβίζει είναι ότι πιθανόν μετά από 500 χλμ να θέλω πάλι ζυγοστάθμιση και ενώ στην πόλη μου θα την είχα δωρεάν και όσες φορές θέλω, αν τα πάρω από αυτό της εθνικής θα πρέπει να τραβιέμαι να βρω μόνος την άκρη αν/όταν μετά θέλουν ζυγοστάθμιση ή αν παρουσιάσουν κάποιο ελάττωμα. -
αν χρειαστεις ζυγοσταθμιση αντε να δωσεις 20 ευρω......
-
Έχει έρθει η ώρα για λάστιχα και για μένα. Το αμάξι είναι mx5 nc 1.8, σε διάσταση 205/50/16(V κατά προτίμηση). Προτιμώ μαλακό λάστιχο με σκληρό πλαινό. Επιθυμητά χαρακτηριστικά:
*καλή έως άριστη συμπεριφορά στο βρεγμένο
*ικανοποιητική συμπεριφορά στο στεγνό
*χαμηλά επίπεδα θορύβου (μιας και όλο μαζί έχει πολύ θόρυβο)
*διάρκεια ζωήςΜέχρι τώρα έχω σαν υποψήφια:
*Dunlop Blue Response V (Fuel Efficiency: B, Wet Grip: A, Noise: 68db)
*Michelin PS3 V (Fuel Efficiency: F, Wet Grip: A, Noise: 71db)
*Bridgestone RE002 W (Fuel Efficiency: E, Wet Grip: C, Noise: 71db)Για πείτε καμιά γνώμη...
-
Προσωπικα θα επελεγα τα Bridgestone RE002
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]