-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νυκοκοιραίοι έχουμε γνώμη για SEREL σε είδη υγιεινής;Για νεροχύτη κουζίνας ξεκίνησα από Pyramis και μάλλον καταλήγω στο παρακάτω.
Από θέμα λειτουργικότητας καλύτερες οι δύο γούρνες από την μία μεγάλη.
-
Από θέμα λειτουργικότητας καλύτερες οι δύο γούρνες από την μία μεγάλη.
Παρέλειψα να πω ότι με 15 γιούρια παίρνεις ένα πλαστικό εξαρτηματάκι (με δική του βαλβίδα) που χωρίζει τη γούρνα στη μέση...
Νομίζω ότι είναι μεγάλο θέμα να μπαίνει το ταψί και γενικά μεγάλα αντικείμενα ολόκληρα.
-
Υπάρχει κάποια καλή πρόταση για μπιντέ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Υπάρχει κάποια καλή πρόταση για μπιντέ?Προτείνω Μάριο Χάκα
-
^προτείνω να πάρει ακριβή κούρσα. Οι καλοί γλύφτες θα εμφανιστούν αυτόματα.
-
Αν συνεχιστούν τα 'αστεία' θα αναγκαστώ να σας κάνω report, παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που ξέρει
-
-
-
@tridentΝομίζω ναι.
Τι εταιρεία είναι αυτό της φωτογραφίας;
Μου έδειξαν της Grohe και Carron τα οποία μου παρουσίασαν ως άφθαρτα σε σχέση με τα προηγούμενα σπιράλ.Είναι Pyramis λεμε, (πηρα 'μαρκα' ο μαλακας απο τις λιγες φορες στη ζωη μου), αγοραστηκε 80€ απο Leroy Merlin πριν κανα ~3-4 χρονια, ειναι καιρο ετσι. Σε αλλο σπιτι υπηρχε βρυση με σπιραλ απο πριν το 1999 (μαρκα δεν ξερω, φαινοταν ακριβη παντως ηταν απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη) χαλασε το 2008-2009 ισως, πηγα Leroy και πηρα ανταλλακτικο με ελαχιστα ευρω.
Το εξογκωμα που κανει ο νεροχυτης για να μπει η βρυση, πλλες φορες τρωει μερικα χιλιοστα παραπανω απο οτι χρειαζεται για να χωρεσει μεσα ενα ταψι. Αν εχεις μεγαλουτσικα ταψια, μετρα το χωρο που αφηνει.
-
Αυτό που πόσταρα είναι FRANKE με ενιαία γούρνα.Στο συγκεκριμένο νεροχύτη (που είχε σπίτι που μου παραχωρήθηκε για διακοπές) χωρούσε ωραιότατα το πτυσσόμενο μπανάκι της κόρης μου, μεγάλη ευκολία, ούτε σκυψίματα...
Είμαι κι εγώ οπαδός της ενιαίας μεγάλης γούρνας. χωράς πιάτα, κατσαρόλες, ταψιά και μπορείς να τα πλύνεις χωρίς να κάνεις ακροβατικά. Φυσικά αν ο χώρος δεν ήταν πρόβλημα θα έβαζα μια πολύ μεγάλη και μια νορμάλ! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αυτό που πόσταρα είναι FRANKE με ενιαία γούρνα.
Στο συγκεκριμένο νεροχύτη (που είχε σπίτι που μου παραχωρήθηκε για διακοπές) χωρούσε ωραιότατα το πτυσσόμενο μπανάκι της κόρης μου, μεγάλη ευκολία, ούτε σκυψίματα...
Είμαι κι εγώ οπαδός της ενιαίας μεγάλης γούρνας. χωράς πιάτα, κατσαρόλες, ταψιά και μπορείς να τα πλύνεις χωρίς να κάνεις ακροβατικά. Φυσικά αν ο χώρος δεν ήταν πρόβλημα θα έβαζα μια πολύ μεγάλη και μια νορμάλ!το μεγαλο ταψι που δινει η κουζινα, δε χωραει ολο μεσα λεμε
-
Νυκοκοιραίοι έχουμε γνώμη για SEREL σε είδη υγιεινής;Up...
Dbekos ακούει; -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Αν μπορείς βρές χέστρα γιαπωνέζικια με πιτσιλιστήρια.Enjoy your dump.
+1
Αλλά πρόσεξε να έχει manual κιβώτιο επιλογής θέσης/κλίσης πιτσιλιστηριού για Πραγματικούς Χέστες και όχι Χέστες του Σαββατοκύριακου μόνο.
Επίσης να έχει αρκετές επιλογές θερμοκρασίας, και επιλογή αρωματικού νερού και ζεστού αέρα.Εναλλακτικά να αναζητήσεις αραβικούς μπιντέδες. Με σωλήνα&ακροφύσιο νερού από το πλάι, και όχι τις ευρωπαϊκές μαλακίες με βρύση. Έχουν μακρά παράδοση οι Άραβες και τα έχουν σχεδιάσει καλά.
-
Βρύση με κατευθυνόμενο ακροφύσιο και μείκτη rules! Μαλακίες αυτά με γέμιση γούρνας...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
+1
Αλλά πρόσεξε να έχει manual κιβώτιο επιλογής θέσης/κλίσης πιτσιλιστηριού για Πραγματικούς Χέστες και όχι Χέστες του Σαββατοκύριακου μόνο.
Επίσης να έχει αρκετές επιλογές θερμοκρασίας, και επιλογή αρωματικού νερού και ζεστού αέρα.Εναλλακτικά να αναζητήσεις αραβικούς μπιντέδες. Με σωλήνα&ακροφύσιο νερού από το πλάι, και όχι τις ευρωπαϊκές μαλακίες με βρύση. Έχουν μακρά παράδοση οι Άραβες και τα έχουν σχεδιάσει καλά.
Συνχέστη mjacobε βλέπουμε και εδω το ίδιο πρόβλημα με τα manual κιβώτια στ' αμάξα. Αντί να προσθέτουν κάτι αποσπούν τον χρήστη απο αυτό που πρέπει να κάνει. Είμαι της αποψης οτι απο λειτουργικής πλευράς τα πάντα πρέπει να είναι αυτόματα. Και ο Ιορδάνης πιστεύω έχει την ίδια άποψη. Να μην αποσπάται ο χρήστης απο αυτό που έχει να κάνει.
Ελπίζω να μην ακολουθήσει συμμετοχικό επιχείρημα και εκφράσεις τύπου 'Οτι έχω χέσει εγω θα χρειαστείτε 5 ζωές για να το χέσετε' γιατί θα χεστούμε.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Συνχέστη mjacobε βλέπουμε και εδω το ίδιο πρόβλημα με τα manual κιβώτια στ' αμάξα. Αντί να προσθέτουν κάτι αποσπούν τον χρήστη απο αυτό που πρέπει να κάνει. Είμαι της αποψης οτι απο λειτουργικής πλευράς τα πάντα πρέπει να είναι αυτόματα. Και ο Ιορδάνης πιστεύω έχει την ίδια άποψη. Να μην αποσπάται ο χρήστης απο αυτό που έχει να κάνει.Ελπίζω να μην ακολουθήσει συμμετοχικό επιχείρημα και εκφράσεις τύπου 'Οτι έχω χέσει εγω θα χρειαστείτε 5 ζωές για να το χέσετε' γιατί θα χεστούμε.
Αν το όσχεο και η κωλοτρυπίδα δεν είναι ISOFIX, τότε ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο χρήστης σημαντική δυσφορία κατά τη χρήση του πιτσιλιστηριού
Κάτι που ξέχεσα προηγουμένως, είναι να κοιτάξει κανείς να βάλει extra τη rev matching λειτουργία ήχου τρεχούμενου νερού και κατουρήματος, σε περίπτωση που διακατέχεται από αστικές ανησυχίες και δεν θέλει να τον ακούει η γκόμενά του να κατουράει κλπ.
-
-
Διακόπτω το θέμα για να ρωτήσω και εγώ τα δικά μου. Λέω να πάρω θερμοπομπό για θέρμανση. Κανουν τίποτε αυτοι; ζεσταίνουν γρήγορα; μηπως ειναι επικίνδυνοι;
Το σκέφτομαι για να μην κάθομαι να αλλάζω κλιματιστικό, αφού για τη ζέστη κάνει καλή δουλεια. Στη θέρμανση είναι ψοφίμι -
Καλοι ειναι οι θερμοπομποι,εφοσον τους σηκωνει η ηλεκτρολογικη εγκαστασταση σου
-
Νυκοκοιραίοι έχουμε γνώμη για SEREL σε είδη υγιεινής;
Up...
Dbekos ακούει;Αν και απέχω αλλά παρακολουθώ το φόρουμ, αφού ειμαι στο φόρτε της δικής μου ανακαίνισης, ας πώ τη γνώμη μου επειδή τη ζήτησες και μόνο, αλλά, βρε αδερφέ, βόηθησέ μας και πές : Λεκάνες και καζανάκια νορμάλ, ή κρεμαστές με εντοιχισμένα καζανάκια? Νιπτήρες υποκαθήμενους ή επικαθήμενους, παραδοσιακές κολώνες, νεροχύτες μόνο ΙΝΟΧ η και οτιδήποτε άλλο???
Ολα ειναι συναφή της πολυτέλειας την οποία γουστάρεις ή αντέχεις οικονομικά. Αν θές απλά πράματα, βάλε και Τούρκικα, δεν νομίζω να σπάσει η λεκάνη εκτός και αν είσαι βόιδι, ούτε ο νιπτήρας να ξεθωριάσει απ΄ τις χλωρίνες.
Αν όμως είναι κρεμαστή, μάλλον πάς σε Ιταλική - Ευρωπαική γενικότερα. Βρήκα και πήρα κρεμαστές λεκάνες της Εγγλέζικης Lecico (μοντ Madison) με τιμή 120€/τεμ, με καζανάκια της Geberit με 135€/τεμ, κομπλέ. Νιπτήρες μπάνιου επικαθήμενους, διαφόρων διαστάσεων-σχήματος, με 140-170€/τεμ Ιταλικούς (της Scarabeo). Πέραν του design που ήταν αξιόλογο, οι υπόψη μάρκες αν και ευρωπαικές, ήταν οικονομικές. Υπήρχαν και άλλες επιλογές, αλλά λόγω πολλών μπάνιων-WC, ακόμα και 40-50€/τεμ. επιπλέον κόστος, έπιανε το χιλιάρικο στο σύνολο της οικοδομής, οπότε ... παραιτήθηκα περαιτέρω απαιτήσεων.
Στους νεροχύτες δές για οικονομικούς στη Sanitec και στην TEKA, αλλιώς μείνε σε FRANKE.Comment: Επειδή το δικό σου σπίτι φτιάχνεις και κυρίως επειδή λεφτά δεν ξαναβρίσκονται εύκολα για «αλλαγές» στο κοντινό μέλλον, διέθεσε λίγο περισσότερο χρόνο για την οικοδομή. Γιατί μου φαίνεται πως …. «βαριέσαι».
Και στο λέω, με πολύ καλή διάθεση και κυριολεκτικά, ... συμπάσχοντας !
ΥΓ : BTW, οι συγκεκριμένες ερωτήσεις σου αφορούν στο «Οικοδομές-Κατοικίες».
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....