-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Πάντα συνήθιζα να επενδύω σε πράγματα που ήταν ψηλά, για να τα κάνω ψηλότερα, και να καταποντιστεί η αντιπολίτευση, οπότε θα άρχιζε και το έξτρα κέρδος…….
Α.Το φόρουμ είναι καλό για κέρδος, έχει προοπτικές, στείλε πμ σε αυτόν εδώ τον admin memberlist.php?mode=viewprofile&u=2010 για να σε διαφωτίσει περισσότερο. Αλλά βρε Αντώνη, πως κατάφερνες να κάνεις κάτι μικρό-μικρότερο, θέλει ταλέντο
Και εσύ τέκνο μου βρούτε?!!!!!....
Α -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Πάντα συνήθιζα να επενδύω σε πράγματα που ήταν ψηλά, για να τα κάνω ψηλότερα, και να καταποντιστεί η αντιπολίτευση, οπότε θα άρχιζε και το έξτρα κέρδος…….
Α.Το φόρουμ είναι καλό για κέρδος, έχει προοπτικές, στείλε πμ σε αυτόν εδώ τον admin memberlist.php?mode=viewprofile&u=2010 για να σε διαφωτίσει περισσότερο. Αλλά βρε Αντώνη, πως κατάφερνες να κάνεις κάτι μικρό-μικρότερο, θέλει ταλέντο
ΑΑφου το διόρθωσες ρε Αντώνη γιατί το παίζεις ανήξερος;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΑΑφου το διόρθωσες ρε Αντώνη γιατί το παίζεις ανήξερος;
Είναι Βασίλη μου ένας τρόπος επίθεσης και αυτός!. Ο τρίτος που θα το διαβάσει?. Επίθεση είναι και το να εκθέτεις!!!!!!!!...... διδάσκω!!!!!.
Α. -
-
Τι μου ειπε για να ξερω;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Τι μου ειπε για να ξερω;
Άστο μια μαλακια έγραψα!!!!!!!
Α. -
Τι μου ειπε για να ξερω;
Α.Αυτο θα βαλεις τελικα για υπογραφη κυρ Αντωνη;
-
Τι μου ειπε για να ξερω;
Α.μία;;;
-
Μπορεί κάποιος mod να τσεκάρει γιατί ενώ έχω πάνω από 200 δημοσιεύσεις πριν λίγο που πόσταρα στο προφίλ μου γράφει 1 δημοσίευση? Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Μπορεί κάποιος mod να τσεκάρει γιατί ενώ έχω πάνω από 200 δημοσιεύσεις πριν λίγο που πόσταρα στο προφίλ μου γράφει 1 δημοσίευση? ΕυχαριστώΓια την ακρίβεια φαίνεται να έχεις 265 δημοσιεύσεις και είναι όλες εκεί, δεν έχουν χαθεί.... για κάποιο λόγο όμως δεν τις έχει μετρήσει ο μετρητής κάτω από το εικονίδιό σου....
Μοιάζει να είναι γενικό αυτό το πρόβλημα, ας ελπίσουμε αυτοί που ασχολούνται με την συντήρηση ενημέρωση αναβάθμιση του φόρουμ να το επιλύσουν. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μπορεί κάποιος mod να τσεκάρει γιατί ενώ έχω πάνω από 200 δημοσιεύσεις πριν λίγο που πόσταρα στο προφίλ μου γράφει 1 δημοσίευση? Ευχαριστώ
Για την ακρίβεια φαίνεται να έχεις 265 δημοσιεύσεις και είναι όλες εκεί, δεν έχουν χαθεί.... για κάποιο λόγο όμως δεν τις έχει μετρήσει ο μετρητής κάτω από το εικονίδιό σου....
Μοιάζει να είναι γενικό αυτό το πρόβλημα, ας ελπίσουμε αυτοί που ασχολούνται με την συντήρηση ενημέρωση αναβάθμιση του φόρουμ να το επιλύσουν.
Το θέμα είναι καλέ μου φίλε , ότι δεν παίρνουμε και ενημερώσεις. Όσοι γράφουμε αρκετά αντιμετωπίζουμε πρόβλημα.
Καλό σου απόγευμα.
Α. -
Οι προγραμματιστές στο μαγαζί τι λένε Αντώνη; Καθε βοήθεια χρήσιμη
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οι προγραμματιστές στο μαγαζί τι λένε Αντώνη; Καθε βοήθεια χρήσιμηSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Ταξινόμηση, διαγραφή – αποσυμφόρηση, συντονισμός, αναπροσαρμογή. Συντονισμός εργαζομένων στον server . όλα αυτά προϋποθέτουν διακοπή. Αλλιώς θα συναντάμε προβλήματα – μπαλώματα, απόλυες εγγραφών. Οπωσδήποτε και η εξάντληση μιας αρχικής σχεδίασης.
Δεν είναι δικά μου λόγια!. Εγώ απλά είμαι ένας χειριστής υπολογιστή.
Α. -
Άμα στα πανε έτσι οι ' προγραμματιστες' πες τους πριν έρθουν για δουλειά να φοράνε στολή Ρο Βι Χι.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Άμα στα πανε έτσι οι ' προγραμματιστες' πες τους πριν έρθουν για δουλειά να φοράνε στολή Ρο Βι Χι.
?.
A. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Μπορεί κάποιος mod να τσεκάρει γιατί ενώ έχω πάνω από 200 δημοσιεύσεις πριν λίγο που πόσταρα στο προφίλ μου γράφει 1 δημοσίευση? ΕυχαριστώΤο πρόβλημα διορθώθηκε [Mod]
-
Είναι συμπεριφορά mods/admin να κοροϊδεύουν τους χρήστες; Κανένας έλεγχος όμως, all unleashed
Πρόεδρε έλα πίσω -
Με συμπαθάτε, στο Ταπατολκ 2 πώς βρίσκουμε το 4ΤΦ; Έχω δοκιμάσει 4tforum, 4tforum.gr, κλπ. και όλο 0 search results μου βγάζει, ενώ στο Automotive--->Others δεν είναι.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Με συμπαθάτε, στο Ταπατολκ 2 πώς βρίσκουμε το 4ΤΦ; Έχω δοκιμάσει 4tforum, 4tforum.gr, κλπ. και όλο 0 search results μου βγάζει, ενώ στο Automotive--->Others δεν είναι.Γράψε 4 troxoi
Sent from my iPad using Tapatalk
-
μήπως έχεις android?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]