-
Επαναφερω το θεμα μιας και ειμαι στην ευχαριστη θεση να μου επιστραφει αυτοκινητο 24 ετων μεγαλης συναισθηματικης αξιας το οποιο πριν μερικα χρονια ειχα χαρισει σε συγγενη.
Εχουν κατατεθει οι πινακιδες εδω και 3 χρονια και φυσικα δεν ειναι σε κατασταση να περασει κτεο,ποσο μαλλον με επιτυχια.Το σπρωξαμε σε κλειστο γκαραζ οπου θα περασει τα επομενα χρονια με σκοπο να το επαναφερουμε στην αρχικη του κατασταση.
Συνοψιζοντας τα παραπανω ποστ συμπεραινουμε οτι 2 τροποι υπαρχουν να μεταβιβαστει αυτο το αυτοκινητο.
1.Πληρωνουμε μεταβιβαση,τελη κυκλοφοριας και πινακιδες για το τρεχον ετος και βγαζουμε αδεια η οποια ομως δεν ειναι καταλληλη για κυκλοφορια.(ισχυει αυτο τελικα?).Οταν το αυτοκινητο τσουλησει ξανα περηφανο με ιδιες δυναμεις τις ροδες του στην ασφαλτο περναμε κτεο και βγζουμε κανονικη αδεια.
2.Πληρωνουμε μεταβιβαση,τελη και πινακιδες για το τρεχον ετος και βρισκουμε εναν διεκπαιρεωτη που κανονιζει το θεμα του κτεο.Παρανομο αλλα σε περιπτωση που δεν ισχυει ο τροπος νουμερο 1 τι αλλο μπορεις να κανεις?
-
ισχυει το νουμερο 1
-
Μια χαρα τοτε,ευχαριστω πολυ!
-
Τι αμαξι JIM?
-
33 του '89,αγορασμενη απο τον πατερα μου καινουρια απο τον Γ.Μοσχου!Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ανοιξω το αναλογο topic!!
Μεταβίβαση παλαιού αυτοκινήτου χωρίς πινακίδες !