-
Δυστηχώς ο φόβος για το παιδί υπάρχει (υποσυνείδητα ) πάντα..
είτε ζεις στην βιλλάρα στην Ν. Ερυθραία , είτε στην γκαρσονιέρα στην Κυψέλη..
Τα παιδιά , στις μικρές ηλικίες (έως 5 ετών) , είναι όλο λαχτάρες , καθώς συνέχεια πέφτουν ,χτυπούν , δεν έχουν ακόμα καλή την αισθηση του δρόμου και πως να περάσουν απέναντι προσέχοντας και άλλα πολλά.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Δυστηχώς ο φόβος για το παιδί υπάρχει (υποσυνείδητα ) πάντα..
είτε ζεις στην βιλλάρα στην Ν. Ερυθραία , είτε στην γκαρσονιέρα στην Κυψέλη..
Τα παιδιά , στις μικρές ηλικίες (έως 5 ετών) , είναι όλο λαχτάρες , καθώς συνέχεια πέφτουν ,χτυπούν , δεν έχουν ακόμα καλή την αισθηση του δρόμου και πως να περάσουν απέναντι προσέχοντας και άλλα πολλά..Και πιο μεγαλα δεν τα αφηνεις μονα τους. Βεβαια εχει να κανει με το που μενεις.
Το βαφτιστηρι μου μεγαλωσε στην Ανω Περαια στη Σαλλονικη και επαιρνε το ποδηλατο του στα 9 και πηγαινε με τους φιλους του στο σχολειο να παιξει. Οπως εκανα και εγω πριν 35 χρονια.
Ο γιος μου αυτο δεν θα το κανει ποτε. -
Νικόλα δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι , τουλάχιστον (η γενιά μου) 80's παίζαμε στις αλάνες κ στα πάρκα κ πάνω στα δέντρα μια χαρά , χωρίς φόβο για απαγωγές , για ληστείες και άλλα πολλά..
πως έχει γίνει έτσι η κοινωνία πλέον ρε πούστη μου... -
46 ειμαι και εγω ετσι μεγαλωσα. Επαιρνα το ποδηλατο και χανομουν στα στενα του Βυρωνα και επαιζα μπαλα στον δρομο κατω απο το σπιτι μου. Και μου την εσπαγε θυμαμαι που καθε 3-4 λεπτα επρεπε να σταματαμε, να βγαζουμε την πετρα που εκανε το δοκαρι για να περασει αυτοκινητο......
-
Εγω επαιζα τα λιοκια!
Α φυσικα να συζεις . Γαμο μετα τα 45 50 με 37 38ρα αντε 40ρα καλοστεκουμενη η παιδι πρωτα και μετα γαμο .(προτεινεται)
-
Coupeas μίλησε, το θέμα θεωρείται πλέον λυμμένο.
Να κλειδωθεί παρακαλώ. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Α φυσικα να συζεις . Γαμο μετα τα 45 50 με 37 38ρα αντε 40ρα καλοστεκουμενη η παιδι πρωτα και μετα γαμο .(προτεινεται)Μετά τα 45 με 37άρα ή 38άρα; Ενδιαφέρον ακούγεται αυτό...
-
Ναι.
Ειναι οι ηλικιες που εχεις τις περισσοτερες πιθανοτητες να στεριωσει ο γαμος. Υπο φυσιολογικες συνθηκες παντα παιρνεις τρυπα στρωμενη με δουλεια με εμπειρια σε δυσκολα και ευκολα και λαχταρα για ενα παιδι απο εναν δυνατο καταδικο τους εραστη που θελει σοβαρα πλεον οικογενεια. (ετσι τον εχουν τον αντρα στο μυαλο τους) -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Μενω σε περιοχη που εχει 2 παιδικες χαρες, 2 γηπεδα μπασκετ στα 5 λεπτα μαξιμουμ με τα ποδια και το αλσος Γαλατσιου στα 10 λεπτα. Καθολου επικινδυνα δεν ειναι , αρκει να εχεις το νου σου στο παιδι.
Οι αθλητικες δραστηριοτητες ειναι απαραιτητες για τα παιδια και επειδη τον χειμωνα δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα εξω γιατι νυχτωνει νωρις η ο καιρος ειναι κακος.Μπορεί για σένα να μην τα θεωρείς επικίνδυνα τα πράγματα στην περιοχή που μένεις. Εγώ όμως βλέπω στην περιοχή μου άλλες συμπεριφορές από τους γονιούς. Το οποίο όμως δεν είναι τυχαίο αν κρίνω από τα απανωτά θλιβερά περιστατικά. Είτε αυτά αφορούν βία, είτε κλοπές παντός τύπου, είτε τρακαρίσματα από ασυνείδητους οδηγούς ή αλητάμπουρες με μηχανάκια που έχουν πάρει σβάρνα όλες τις πλατείες και τους δρόμους.
Και ένα παράδειγμα για το ένα και μοναδικό γήπεδο μπάσκετ της περιοχής:Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η καταγγελία δημοτών από την Κοκκινιά.
Οι περίοικοι της Πλατείας Αλωνίων, ταλαιπωρούνται από το γεγονός ότι οι προβολείς του γηπέδου μπάσκετ της περιοχής, ανάβουν στη… μία το πρωί και κλείνουν λίγο πριν την ανατολή του ηλίου, με αποτέλεσμα να «εισβάλλουν» στο γήπεδο άγνωστα άτομα και να διαταράσσεται η κοινή ησυχία, ή να δημιουργούνται ζητήματα ασφαλείας.
Οι κάτοικοι, επανειλημμένα έχουν έλθει σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και το ιδιαίτερο γραφείο του Δημάρχου, αλλά ουδεμία απάντηση έχουν λάβει, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε απόγνωση και να μη γνωρίζουν πού πρέπει να απευθυνθούν για το πρόβλημά τους.
http://www.amarysia.gr/marousi/politiki ... 47-15.html
Τα φώτα τα ανοίγουν μετά τις μία το βράδυ...
-
....παιρνεις τρυπα στρωμενη με δουλεια με εμπειρια σε δυσκολα και ευκολα και λαχταρα για ενα παιδι απο εναν δυνατο καταδικο τους εραστη?
WTF did i just read...
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τα φώτα τα ανοίγουν μετά τις μία το βράδυ...
Φντασου αν ηταν σκοταδι τι θα γινοταν εκει, γεματο συριγγες και σκατα θα ηταν την αλλη μερα.
-
Ανοίγουν ή ανάβουν;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ανοίγουν ή ανάβουν;Οι τρύπες ή τα φώτα;
-
Ανοίγουν ή ανάβουν;Ανοιγουν οι διακοπτες (ευφημισμος), αναβουν τα φωτα
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
46 ειμαι και εγω ετσι μεγαλωσα. Επαιρνα το ποδηλατο και χανομουν στα στενα του Βυρωνα και επαιζα μπαλα στον δρομο κατω απο το σπιτι μου. Και μου την εσπαγε θυμαμαι που καθε 3-4 λεπτα επρεπε να σταματαμε, να βγαζουμε την πετρα που εκανε το δοκαρι για να περασει αυτοκινητο......Ε καλά μην το λες, και στην εποχή μας υπήρχαν κίνδυνοι. Δεν σου έλεγαν εσένα την θρυλική ατάκα: 'Πρόσεχε μη σε πάρει ο γύφτος;' Στα σοβαρά πάντως, είχε και απαγωγείς και παιδόφιλους και πρεζάκια και τότε... Δεν θα ξεχάσω κάποτε που είδα έναν γέρο να έχει πάρει ένα 5χρονο αγκαλιά και να έχει κατεβάσει το παντελόνι του και να τρίβεται! Τον πήραμε με τις πέτρες φυσικά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
46 ειμαι και εγω ετσι μεγαλωσα. Επαιρνα το ποδηλατο και χανομουν στα στενα του Βυρωνα και επαιζα μπαλα στον δρομο κατω απο το σπιτι μου. Και μου την εσπαγε θυμαμαι που καθε 3-4 λεπτα επρεπε να σταματαμε, να βγαζουμε την πετρα που εκανε το δοκαρι για να περασει αυτοκινητο......
Ε καλά μην το λες, και στην εποχή μας υπήρχαν κίνδυνοι. Δεν σου έλεγαν εσένα την θρυλική ατάκα: 'Πρόσεχε μη σε πάρει ο γύφτος;' Στα σοβαρά πάντως, είχε και απαγωγείς και παιδόφιλους και πρεζάκια και τότε... Δεν θα ξεχάσω κάποτε που είδα έναν γέρο να έχει πάρει ένα 5χρονο αγκαλιά και να έχει κατεβάσει το παντελόνι του και να τρίβεται! Τον πήραμε με τις πέτρες φυσικά!
Ω ναι φυσικα, ομως τοτε ο κοσμος καθοταν εξω στην αυλη η στο πεζοδρομιο και εβλεπαν ποιος κυκλοφορουσε, τωρα απο το μπαλκονι τι να δεις και τι να προλαβεις.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε καλά μην το λες, και στην εποχή μας υπήρχαν κίνδυνοι. Δεν σου έλεγαν εσένα την θρυλική ατάκα: 'Πρόσεχε μη σε πάρει ο γύφτος;' Στα σοβαρά πάντως, είχε και απαγωγείς και παιδόφιλους και πρεζάκια και τότε... Δεν θα ξεχάσω κάποτε που είδα έναν γέρο να έχει πάρει ένα 5χρονο αγκαλιά και να έχει κατεβάσει το παντελόνι του και να τρίβεται! Τον πήραμε με τις πέτρες φυσικά!
Στα 10 μας, καθόμασταν στο πεζοδρόμιο στην γειτονιά το βράδυ, μετά από ολοήμερο ποδόσφαιρο στον δρόμο, με ένα τούβλο δίπλα μας σε περίπτωση που σταματήσει μαύρο αυτοκίνητο να μας κλέψει
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Όσοι είναι χωρίς γκόμενα για καιρό και ψάχνονται, δεν καταλαβαίνουν ότι ο σημαντικότερος γυναικοδιώχτης είναι το strobo της αγαμίας που είναι εγκατεστημένο πάνω απ το κεφάλι τουςstrobe στο κεφαλι καλο! κατι για φωτακι στο κεφαλι μου ειχε πει
μια πρωην. δεν το ειχα προσεξει πριν μου το εξηγησει αυτη (ηταν αρκετα εξυπνη κοπελα) οτι κανει μπαμ
στους ανδρες και λιγοτερο στις γυναικες.οσο για την ασφαλεια των παιδιων, συμφωνω οτι εχει ανεβει πολυ η εγκληματικοτητα και δεν εχει
καμια σχεση με τις προηγουμενες 10ετιες. το 00 εμεις καναμε βολτες με τα ποδηλατα για ωρες
πηγενοντας αρκετα μακρια απο το σπιτι μας και πολλα αλλα. -
Ανοίγουν ή ανάβουν;Ενα ερωτημα αυτο κι ενα δευτερο: η μια το βραδυ ειναι πολλες;
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ανοίγουν ή ανάβουν;
Ανοιγουν οι διακοπτες (ευφημισμος), αναβουν τα φωτα
Για να αναψουν τα φωτα, πρεπει να κλεισουν οι διακοπτες
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ανοίγουν ή ανάβουν;
Ανοιγουν οι διακοπτες (ευφημισμος), αναβουν τα φωτα
Για να αναψουν τα φωτα, πρεπει να κλεισουν οι διακοπτες
Ειπαμε, ευφημισμος. Στο σπιτι τι λες 'κλεισε το διακοπτη να αναψει το φως'??
Ενα ερωτημα αυτο κι ενα δευτερο: η μια το βραδυ ειναι πολλες;
Η μια ειναι η ωρα, οι πολλες ειναι οι λαμπες...
Βοηθαω καθολου?
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?