-
εχω στουντιακια εδω κοντα και σμπρωχνω οποτε θελησω
-
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Άμα είναι άσχημη η άλλη μια χαρά υπάρχουνελα ομως που μ αρεσουν οι ομορφες...αυτες ειναι που δεν υπαρχουν...τις αλλες τι να της κανω?
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Aν ειχα τετοια φιλη θα ειχα φροντισει να μην ηταν φιλη
Δεν μπορω ποτέ να δω γυναικα σαν φιλη...δεν υπαρχουν φιλιες μεταξυ ανδρων-γυναικωνδεν ξερω τα οικονομικα σου , αλλα μπορεις να νοικιασεις καμμια φοιτητρια για καμμια ωρα την μερα , κανουν κρα για λεφτα τωρα το καλοκαιρι βαλε καμμια αγγελια .
δεν ειναι κακο, και συ θα παρεις τα πανω σουαν τα μαθει η πεθερα σου αυτα, θα σου κοψει και την μπιζελοσουπα, και δε θα σου παρει μπαταριες δωρο για το ρολοι...
οταν ηταν εδω , θα κατεβαινα στο μεγαλο χωριο για δουλεια , και ειχα κλεισει
ραντεβου μεσω ιντερνετ. αλλα ο ηλιθιος δεν μπηκα ιδιωτικη περιηγηση , ουτε εσβησα το ιστορικο. οποτε μπηκαν νετ με την κορη της μπηκαν ιστορικο και ειδαν
δεν με αφησαν να ολοκληρωσω απ τα τηλ.
απο τοτε την μισω.
γυμνασιο πηγα αθηνα και ειχα την τιμη να γνωρισω τον φιλο του κηδεμονα μου που ηταν νταβαντζης .
οποτε εκλειναν το βραδυ τα ντελλα ειχαν εντολη να παιρνουν το βραδυ καινα δινουν φιλακι και να λενε καληνυχτα , εμενα πλατεια αττικης.οποτε
και οταν ημουν 16αρης και φουλ ερωτευμενος παντα επρεπε να δοκιμασουμε
οτι καινουργιο ξεκιναγε καριερα.
απο μικρο με παιρναν μαζι να παρω μυρωδια οπως ελεγαν . απιστευτα χρονια.
οποτε ερχοταν η μανα μου απ το χωριο παθαινε πλακα απ τα κοριτσια που περναγαν απ το σπιτι απ το σχολειο μου , και απ το αλλο σχολειο. -
Ο χρήστης heras έγραψε:
εγω ρωτησα τον κοινο μας φιλο καποια πραγματα γι αυτη και αυτος πηγε και της τα μετεφερε χαρτι και καλαμαριωραίος ο 'φίλος' , καλά σου ξηγήθηκε
-
Ότσο έχεις συγγένεια με τον Μαστρ-Αντώνη μήπως;
-
Νατος και ο otso, the next big thing of the forum
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
δεν υπαρχουν φιλιες μεταξυ ανδρων-γυναικωνΔεν ισχύει αυτό.
-
-
-
Φιλιες μεταξυ ανδρων-γυναικων σαφως και δεν υπαρχουν
Υπαρχουν μονο σχεσεις που δεν υλοποιηθηκαν και εμεινε η φιλια ως καταλοιπο -
Εκτος αν ο αντρας δεν ειναι και τοσο αντρας
-
Ή η φίλη μπαζόλα.
Παντώς εγώ έχω μια και μοναδική φίλη αλλά έχουμε περάσει στο στάδιο αδέρφια. Πολύ εμφανίσιμη αλλά δεν προκάλεσε ποτέ και πάντα έβαζε όρια, δε νομίζω να υπάρξει άλλη, ούτε και θέλω δηλαδή.
-
Πάνο το μαστιγώνεις το δελφίνι?
την καις την βάτα ? -
Αμέσως εσύ.
Είπαμε μόνο μια είναι. -
Ολοι οι Κομφούκιοι εδω μαζεμενοι...
-
διαφωνώ μια χαρά υπάρχουν φιλίες αντρών γυναικών παρά τις όποιες 'παρενέργειες'
-
Πως σκατά έρχεται μια γυναίκα κοντά σου, όταν είναι ηλίου φαεινότερο, τι ηλίου δηλαδή ντάλα καλοκαίρι, μία το μεσημέρι, , ότι ταιριάζεται, υπάρχει χημεία, μιλούν τα μάτια και η γλώσσα του σώματος ... Αλλά υπάρχει μακροχρόνια σχέση???
Τι σκάτα κάνει μια γυναίκα μαζί σου στις 2.00 το βράδυ, που αύριο το πρωί πρωί ξέρεις ότι φεύγει για 'τριήμερο'?
Και πως ρε διάολε, μπορεί να βγει κάτι από αυτό?? Δηλαδή, εμ να ταιριάζουμε, εμ να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας?Παρεμπιπτώντος, συντηρητικός δεν είμαι, αλλά στις σχέσεις μου είμαι heras, όπου heras = σεβασμός... Παλιά κοπή και όχι χυμαδιό!
Τροφή για σκέψη... (μου αρέσει η ατάκα του ΙΚΕ). -
εμένα η καλύτερη μου φίλη δε μου αρέσει καθόλου σαν γυναίκα.
την αγαπώ την εκτιμώ , θα πηδήξω από το γκρεμό αν χρειαστεί , αλλά να κάνουμε κάτι δεν παίζειδε λέω ότι δε μπορεί να γίνει κάτι με μια φίλη σου (ή οτί κι εγώ δεν έχω κανεί στο παρελθόν κάτι με φίλη) , όμως επιμένω μέχρι τέλους ότι μπορεί ένα άτομο του άλλου φύλου να σε ενδιαφέρει απλά σαν φίλη
δε καταλαβαίνω γιατί να μην γίνεται, απλά δεν κάνεις κινήσεις για κουτουπώματα και όλα θα πάνε καλά
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμένα η καλύτερη μου φίλη δε μου αρέσει καθόλου σαν γυναίκα.
την αγαπώ την εκτιμώ , θα πηδήξω από το γκρεμό αν χρειαστεί , αλλά να κάνουμε κάτι δεν παίζειδε λέω ότι δε μπορεί να γίνει κάτι με μια φίλη σου (ή οτί κι εγώ δεν έχω κανεί στο παρελθόν κάτι με φίλη) , όμως επιμένω μέχρι τέλους ότι μπορεί ένα άτομο του άλλου φύλου να σε ενδιαφέρει απλά σαν φίλη
δε καταλαβαίνω γιατί να μην γίνεται, απλά δεν κάνεις κινήσεις για κουτουπώματα και όλα θα πάνε καλά
Η απλή ερώτηση είναι αν κι αυτή μοιράζεται τις ίδιες σκέψεις με σένα...
(Nexus + Tapatalk)
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες