-
Το 'δεν τα κανω με την γυναικα μου' παιζει πολυ οπως και δεν κανω τετοια πραγματα με την κοπελα μου.
Και πολλες φορες δυστυχως φταιει ο αντρας -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το 'δεν τα κανω με την γυναικα μου' παιζει πολυ οπως και δεν κανω τετοια πραγματα με την κοπελα μου.
Και πολλες φορες δυστυχως φταιει ο αντραςδε θα διαφωνησω μαζι σου, κατα μεγαλο ποσοστο, απο τον αντρα ξεκιναει αυτο...
αλλα αυτα θελουν δυο... (τα τριγωνα τετραγωνα ειναι αλλη κατηγορια )
και αν η αλλη δεν ειναι δεκτικη...... δε δινει πρασινο.....
βεβαια αυτο ειναι λογος να πει ο αλλος, ΓΕΙΑ κοπελια, δε μ αρεσει το βασικοτερο στη σχεση μας, το σεξ.....
-
τα προβληματα κατ εμε ειναι δυο. Πως θα διαχειριστει το ζευγαρι το χρονο και πως θα διαχειριστουν την ελευση του παιδιου. Με το παιδι πχ αλλαζει το προγραμμα του σπιτιου, οι μαναδες πολλες φορες απομονωνονται απ ολα και δινουν σημασια μονο στο παιδι και αλλα παρομοια. Εχω ακουσει κιολας το διλημμα 'οταν εισαι διακοπες και το παιδι ειναι περιπου 2 ετων και κοιμαται οι γονεις κανουν σεξ η οχι;;'
γενικοτερα υπαρχουν διαφοροι προβληματισμοι. Εμεις που μαστε απ εξω τωρα μπορει να λεμε 'καλα αυτα ειναι μαλακιες' οταν ομως τα ζεις ειναι λιγο διαφορετικα.
@ blackpug του κανε και πριν του εκανε κ μετα αλλα στην αρχη οταν ειχε γεννηθει το μωρο ηταν λιγο περιεργα τα πραγματα.
-
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ειναι δυσκολο να σου κανει πιπα η μανα του παιδιου σουΠολλά πράγματα είναι ίσως δύσκολο να σου κάνει η μάνα του παιδιού σου αλλά το ευκολότερο όλων, με διαφορά, είναι να σου κάνει πίπα
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ειναι δυσκολο να σου κανει πιπα η μανα του παιδιου σου
Πολλά πράγματα είναι ίσως δύσκολο να σου κάνει η μάνα του παιδιού σου αλλά το ευκολότερο όλων, με διαφορά, είναι να σου κάνει πίπα
Έτσι νόμιζα κι εγώ, αλλά πλέον κάνω και δεύτερες σκέψεις...
Και φαντάσου, δεν έφτασα στο σημείο να γίνω πατέρας!
Γενικώς, οι άνθρωποι συνεχίζουν να με εκπλήσσουν, τις περισσότερες φορές δυσάρεστα...
Και δεν αναφέρομαι μόνον στις πίπες, αλίμονο!(Nexus + Tapatalk)
-
Αλλιως μας τα λεγες
-
Μήπως παίζει ρόλο και πως έγινε η γυναίκα μετά την εγκυμοσύνη??
-
δεν τα λεω απ την αποψη του αντρα...οτι δεν ηθελε πιπα αυτος, η γυναικα το βλεπε καπως... Οι συγκεκριμενοι το ξεπερασαν το θεμα παντως μετα απο λιγο καιρο.
-
δεν υπηρξα ποτε παντρεμενος αλλα νομιζω οτι αν πριν το γαμο δεν κανει διαφορα η γυναικα η ο ανδρας,
δεν θα τα κανουν ουτε μετα. μετα το γαμο καποιοι-ες γινοντε πιο συντηριτικοι, ισχυει σε ενα μικρο ποσοστο
και νομιζω οτι οφειλεται στις παρεες και στους συγγενεις τους. ενα παρατηρησει ενα ποσοστο απο φιλους-γνωστους
με μικρα παιδια (ηλικιες 3-5-7) να μιλανε για το σεξ σα να ειναι ληστεια σε τραπεζα. πχ κλειδωνοντε στο δωματιο
για να μην τους πιασει το παιδι, μιλανε ψιθηριστα και βλακειες. εχουνε ελευθερο χρονο για να παιζει στοιχημα
στα πρακτορια ο ανδρας και να φτιαχνει το μαλλι στο κομωτηριο η γυναικα και δεν μπορουνε να βρουνε
χρονο για να κανουν σεξ σαν ανθρωποι με αποτελεσμα να κλειδωνοντε σαν κλεφτες? 2013 εχουμε. απορω με καποιους-ες.φιλη μου που εχουμε ιδια ηλικια (23+) εκανε σεξ 1η φορα στο 2ο ετος της σχολης.
στο λυκειο ειχε μεινει στα φιλια. τη ρωτησα τι εκανε οταν ειχε καυλες και μου ειπε
απλα περιμενε να περασει
1-2-3 φορες ενταξει να το δεχτω, αλλα τοσα χρονια?
αλλοι συζητανε για γαμους και βλακειες στα 23-24 με αγανακτηση, λεγοντας ποια σωστη θα βρουμε εμεις
να παντρευτουμε? ολες ειναι στον κοσμο τους. λες και αυτοι ειναι προσγειωμενοι. το μυαλο δουλευει ρελαντι!!! -
20 και παρθενα εε; παραξενο
καλα φανταζομαι οτι το πρωτο καιρο θα εκανε σα λυσσαρα
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πολλά πράγματα είναι ίσως δύσκολο να σου κάνει η μάνα του παιδιού σου αλλά το ευκολότερο όλων, με διαφορά, είναι να σου κάνει πίπα
Γενικώς, οι άνθρωποι συνεχίζουν να με εκπλήσσουν, τις περισσότερες φορές δυσάρεστα...
σκεψου ομως το παιδι σου να τρωει απο κει ο πατερας του εκανε διαφορα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
20 και παρθενα εε; παραξενοκαλα φανταζομαι οτι το πρωτο καιρο θα εκανε σα λυσσαρα
Εγω ξερω μερικες τετοιες και εμφανισημες μαλιστα που απλα δε τους εκανε καποιος εντυπωση,αλλα δε διναν την αισθηση ''να τον φαω απ οποιον να ναι να τελειωνουμε ''
-
σκεψου ομως το παιδι σου να τρωει απο κει ο πατερας του εκανε διαφορα
Πουλί είναι η μάνα του και θα το ταΐζει από το στόμα;
Επιπλέον, από το καλό σεξ, κανείς δεν έπαθε τίποτε, και συμπεριλαμβάνω και τα παιδιά μου (όταν κι αν κάνω...).(Nexus + Tapatalk)
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
γενικοτερα υπαρχουν διαφοροι προβληματισμοι. Εμεις που μαστε απ εξω τωρα μπορει να λεμε 'καλα αυτα ειναι μαλακιες' οταν ομως τα ζεις ειναι λιγο διαφορετικα.Επιβεβαιωνω οτι αυτα ειναι μαλακιες..
-
μιλαω για το στηθος βρε hifi
-
20 και παρθενα εε; παραξενοκαλα φανταζομαι οτι το πρωτο καιρο θα εκανε σα λυσσαρα
δε ξερω πως εκανε γιατι δεν ημουν αυτος που της χαρισε την εμπειρια
εμενα δε μου φενεται παραξενο οτι ηταν παρθενα στα 20 γιατι νιωθω 2-3 πραγματακια.
αν η αλλη κανει σεξ στα 20, η αλλη στα 22 και η αλλη στα 23, που ειναι ρε παιδια,
τα πιτσιρικια που κανουν σεξ απο τα 14 και εχουν ξεσαλωσει. συνεχεια αυτη την καραμελα ακουω.
αν 2-3/20 κοπελες κανουν σεξ στα 14-15 δε σημενει οτι κανουν ολες. 5 χρονια μεγαλυτερος ειναι ο αλλος
και μου λεει, 'α στην ηλικια μας ηταν δυσκολα ουτε φιλι δε διναμε, τωρα ειναι ολα ανετα
και θα ειχα 5 γκομενες'. μαλακιες ολκης. οταν δε μπορεις να κανεις σεξ πιστευεις οτι ολα ειναι δυσκολα
και περιεργα. αυτη ειναι η γνωμη μου. -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Εγω ξερω μερικες τετοιες και εμφανισημες μαλιστα που απλα δε τους εκανε καποιος εντυπωση,αλλα δε διναν την αισθηση ''να τον φαω απ οποιον να ναι να τελειωνουμε ''
οι περισσοτερες σε αυτη την κατασταση ειναι εμφανισημες. ψαχνουνε τον πριγκιπα με την ασπρη porche
που θα τις εχει πριγκιπισσες γιαυτο φτανουν σε αυτα τα χαλια. -
μιλαω για το στηθος βρε hifiE εντάξει, και για κατούρημα αν πάει χωρίς να πλύνει χέρια μετά θα υπάρχει θέμα. Γιαυτό υπάρχει το ντους.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
ναι βρε κι εγω ξερω μερικες τετοιες, αλλα ημουν δεσμευμενος αλλιως θα σου λεγα
που ειναι ρε παιδια,
τα πιτσιρικια που κανουν σεξ απο τα 14 και εχουν ξεσαλωσει.εγω τη δικια μου την εχω απο τα 16 παντως και πιο πριν ειχα κι αλλη 16αρα (οταν την ειχα γνωρισει ηταν ακομα 15)
και μιλαω για πολλα χρονια πισω
gigidi
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες