-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
ΜΑΤΣΑΡΑ μεχρι τωρα (στο 67-59) για τον ΠαπανικολαουΤρομερο παιχνιδι απο τον Παπ σημερα.
Κλασσικα, τρομπαραμε μολις πηραμε διαφορα, τελικα ομως το σωσαμε.
Η Εφες μαλλον ειναι η πιο ιδανικη αντιπαλος απο τις 4 του αλλου ομιλου και αν σοβαρευτουν λιγο ακομα, το πλεονεκτημα δεν πρεπει να χανεται.Ο Παναθηναϊκος αστοχος τα τελευταια λεπτα δυστυχως, παει με Μπαρτσελονα με μειονεκτημα εδρας και ελπιζουμε.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ο Διαμαντιδης μηπως να το κοψει το μπασκετ?Εεεε ντροπή. Και λίγο σέβας. Όλοι δικαιούνται μια κακή βραδιά και παλι καλά για το βάζελο που το έχασε στις λεπτομέρειες με τέτοιο Μήτσο.
Ιν αδερ νιους...
Ολυμπι-ολυμπι-ολυμπιακεεε!!!!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ο Διαμαντιδης μηπως να το κοψει το μπασκετ?
Εεεε ντροπή. Και λίγο σέβας. Όλοι δικαιούνται μια κακή βραδιά και παλι καλά για το βάζελο που το έχασε στις λεπτομέρειες με τέτοιο Μήτσο.
Μπα για μενα τετοιες βραδιες που ειναι παραπανω απο κακες δειχνουν το δρομο.32 λεπτα και 0 στις 2 σε πολυ σημαντικο σημειο.Δε τραβαει...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Γιαννακόπουλος: 'Χαρά μας να έχουμε τον Ολυμπιακό στους 8'http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBask ... 95925.html
Ας βολευτεί τώρα με Μπάρτσα και μειονέκτημα έδρας και τα ξαναλέμε του χρόνου!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
O Kevin Durant της Ελλάδας.
-
Άντε, και την τετάρτη πάλι μέσα όσοι είμαστε και σήμερα, να ξεκινήσουμε με το δεξί!
Ματσαρα ο Παπ! Χαινς...κλωνοποίηση άμεσα και συμβόλαιο 5ετιας με άδειο το σημείο του ποσού, ας το συμπληρώσει μόνος του!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο Διαμαντιδης μηπως να το κοψει το μπασκετ?
Εεεε ντροπή. Και λίγο σέβας. Όλοι δικαιούνται μια κακή βραδιά και παλι καλά για το βάζελο που το έχασε στις λεπτομέρειες με τέτοιο Μήτσο.
Μπα για μενα τετοιες βραδιες που ειναι παραπανω απο κακες δειχνουν το δρομο.32 λεπτα και 0 στις 2 σε πολυ σημαντικο σημειο.Δε τραβαει...
Πόσες τέτοιες βραδιές είχε φέτος;
-
Δε ξερω,αλλα δε θυμαμαι και πολλες καλες.Γνωμη μου,εγω γενικα εχω βαρεθει το μπασκετ που παιζει ο Διαμαντιδης(ξερω πως για πολλους ειναι ιεροσυλια αυτο) χωρις αυτο να σημαινει πως δε τον παραδεχομαι.Ξεκαθαρα υποκειμενικη αποψη.Παρ ολα αυτα η σημερινη βραδια ειναι απο τις χειροτερες του που μπορω να θυμηθω
-
Δε ξερω,αλλα δε θυμαμαι και πολλες καλες.Γνωμη μου,εγω γενικα εχω βαρεθει το μπασκετ που παιζει ο Διαμαντιδης(ξερω πως για πολλους ειναι ιεροσυλια αυτο) χωρις αυτο να σημαινει πως δε τον παραδεχομαι.Ξεκαθαρα υποκειμενικη αποψη.Παρ ολα αυτα η σημερινη βραδια ειναι απο τις χειροτερες του που μπορω να θυμηθωΑνάλογα τι θυμάσαι. Αν θυμάσαι μόνο σκοράρισμα, λογικά δε θα θυμάσαι και πολλά καλά παιχνίδια στην καριέρα του έτσι κι αλλιώς.
Φέτος έτσι κι αλλιώς είναι μόνος στον άσσο και τον έχει ξεζουμίσει ο Πέδουλας. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στα 33 του.
Και θα τον ξεζούμισε και η δικιά του λογικά αυτές τις μέρες, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
-
Είναι έγκυος ρε η γυναίκα! Απλά τα χει φτύσει ο κακομοίρης, τι να κάνει? Ο χρόνος είναι αμείλικτος. Σήμερα ζήτησε 2 φορές αλλαγή μόνος του. Ούτε ο χοντρός δεν το κάνει αυτό.
-
Βρε θυμαμαι και τις ασσιστ,απλα πια βγαζει πολλη κουραση και παιζει στον ''αυτοματο πιλοτο''.Ε εμενα αυτο με κουραζει.Προσωπικα τοσο χαλια παιχνιδι του σα το σημερινο δεν εχω ξαναδει,αλλα και παλι ειναι καθαρα υποκειμενικη η αποψη μου.
Αλλα ναι ας τον δικιολογησω,τωρα με το γαμο. -
Είναι έγκυος ρε η γυναίκα! Απλά τα χει φτύσει ο κακομοίρης, τι να κάνει? Ο χρόνος είναι αμείλικτος. Σήμερα ζήτησε 2 φορές αλλαγή μόνος του. Ούτε ο χοντρός δεν το κάνει αυτό.Δε ζήτησε αλλαγή λόγω κούρασης. Λόγω νεύρων ζήτησε.
ΥΓ: Ποιος σου είπε ότι οι έγκυες δεν κάνουν σεξ; Ίσα-ίσα...
-
Βρε θυμαμαι και τις ασσιστ,απλα πια βγαζει πολυ κουραση και παιζει στον ''αυτοματο πιλοτο''.Ε εμενα αυτο με κουραζει.Προσωπικα τοσο χαλια παιχνιδι του σα το σημερινο δεν εχω ξαναδει,αλλα και παλι ειναι καθαρα υποκειμενικη η αποψη μου.
Αλλα ναι ας τον δικιολογησω,τωρα με το γαμο.Μην ξεχνάμε, μιλάμε για έναν παίκτη που είχε συνηθίσει να εφαρμόζει Συστήματα και τώρα πάει να εφαρμόσει μπαρμπούτσαλα. Γυρνάει στον πάγκο να πάρει οδηγιές και βλέπει τον κόκκορα του Αρκά.
[spoiler:jwknmmez][/spoiler:jwknmmez]
-
Όχι ρε ούτε καν. Ξεκάθαρα από κούραση ζήτησε αλλαγή. Ειδικά στη φάση που είναι μπροστά απ' τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ και μετά τους λέει αφήστε με να παίξω και τη άμυνα. Και νεύρα να είχε, που είχε, απ' την κούραση που έφερε τα λάθη ήταν.
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Μην ξεχνάμε, μιλάμε για έναν παίκτη που είχε συνηθίσει να εφαρμόζει Συστήματα και τώρα πάει να εφαρμόσει μπαρμπούτσαλα. Γυρνάει στον πάγκο να πάρει οδηγιές και βλέπει τον κόκκορα του Αρκά.
[spoiler:3dxpnwvi][/spoiler:3dxpnwvi]
-
Αυτη η ποζα του αρτζι,ειναι το συστημα ΜΠΟΧΟΥ
-
Όχι ρε ούτε καν. Ξεκάθαρα από κούραση ζήτησε αλλαγή. Ειδικά στη φάση που είναι μπροστά απ' τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ και μετά τους λέει αφήστε με να παίξω και τη άμυνα. Και νεύρα να είχε, που είχε, απ' την κούραση που έφερε τα λάθη ήταν.Μην ξεχνάμε, μιλάμε για έναν παίκτη που είχε συνηθίσει να εφαρμόζει Συστήματα και τώρα πάει να εφαρμόσει μπαρμπούτσαλα. Γυρνάει στον πάγκο να πάρει οδηγιές και βλέπει τον κόκκορα του Αρκά.
Πάντως έπρεπε να το χειριστεί καλύτερα ο ΔΔ. Είναι παίκτης που ξέρει να διαχειρίζεται τον εαυτό του και την κούρασή του. Όταν είσαι τόσο κουρασμένος, πρέπει να το καταλάβεις και μόνος σου ότι θα κάνεις 99.9% λάθος είτε μπροστά είτε πίσω. π.χ πως θα μπορέσεις να τελειώσεις φάση ή να κάνεις καθαρό σουτ πάνω από την άμυνα όταν δεν έχεις ανάσες ?
Από την άλλη όμως, δεν ξέρω αν το καταλάβατε όσοι είσασταν μέσα, αλλά από κάποια στιγμή στο τέλος του β' 10λεπτου, είχε παραδώσει πνεύμα και ο Ukic . Σε εκείνο το σημείο πήραμε μεν διαφορά, αλλά τελικά φάνηκε στο τέλος ότι πάλευε μόνος του ο Μπράμος, καθώς Maciulis εκτός, Gist αεροπορία, Σόφο διπλοτριπλο παγιδευμένος, ΔΔ-Ukic ψόφιοι, Λάσμε έκανε και πράγματα που δεν ξέρει να κάνει -και φυσικά δεν του έβγαιναν- ενώ Banks-Ξανθο μπήκαν για 3-4 λεπτά και δεν ξαναεμφανίστηκαν (α, και 2 παρκαρισμένοι στο πάγκο). Αυτή τη CSKA με αυτό το παιχνίδι χθες δεν την κερδίζαμε (αν έμπαιναν τα 'μπήκε-βγήκε' τρίποντα του Μπράμος στο τέλος μπορεί και να το κλέβαμε...)
-
Εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης κ ο Πεδουλακης.Τον ΔΔ επρεπε να τον βγαλει σιγουρα για 10-12 λεπτα και να τον βαλει κανα 2-3 λεπτα πριν το τελος να εχει καλυτερες πιθανοτητες ξεκουραστος να κανει κατι.Εκει στο τελος με τις βολες μετα δυσκολιας ακουμπησε στεφανι η μπαλα και αυτη η κουραση βγαινει καιρο τωρα.
Ο ukic αυτος ειναι,αν ειναι σε μερα κανει παιχνιδι,αν οχι,απλα εισαι με -1 παιχτη -
επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη ξεχάσαμε για ποιο Παναθηναϊκό μιλάμε...
το Σεπτέμβρη είχαμε μόνο τον Μήτσο και τον Τσαρτσαρή με προπονητή τον Πεδουλάκη! Μιλάγαμε τότε για χρονιά που θα γινόμασταν ο σάκος του Μποξ στην Ευρωλίγκα!
Τα αποτελέσματα μας ξάφνιασαν θετικά:
Φτάσαμε να έχουμε πάρει εύκολα το κύπελλο Ελλάδος, να έχουμε προκριθεί στους 8 της ευρωλίγκα και να χάνουμε το πλεονέκτημα έδρας στα play offs σε λεπτομέρειες!
Δεν συμφωνώ που αρχίσατε κάποιοι να κατηγορείτε τον προπονητή και τους παίκτες! Ακόμα και αν μας σκουπίσει εύκολα η μπάρτσα ο φετινός Παναθηναϊκός υπερέβαλε εαυτό και κόντρα στις Κασσάνδρες έφτασε όπου έφτασε! Εντάξει έχουμε υψηλές απαιτήσεις από τον εξάστερο όμως ξεχνάμε γρήγορα τι έχει γίνει φέτος!
Σας θυμίζω ότι ο γαύρος τέτοιο καιρό πέρυσι θεωρούταν τελειωμένος και τελικά πήρε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό! -
Καλά και η ΤΣΣΚΑ πανηγυρτζίδες ήταν χθες. Αν δεν ξύπναγε ο πουσταράς ο Χριάπα παίζει και να το έχαναν το ματσάκι. Τεόντοσιτς αλλού γι' αλλού (τρελό κόμπλεξ το τυπάκι με το ΟΑΚΑ), Παπαλουκάμπ πρώην παίχτης, Κρτσγτσμχιτς μετριότης, κάτι Καούν και Γούιμς την ψιλοπάλευαν κι αυτοί κατά διαστήματα μόνο.
Πάντως άπειρα λάθη κι απ' τις δύο ομάδες.
-
Καλά και η ΤΣΣΚΑ πανηγυρτζίδες ήταν χθες. Αν δεν ξύπναγε ο πουσταράς ο Χριάπα παίζει και να το έχαναν το ματσάκι. Τεόντοσιτς αλλού γι' αλλού (τρελό κόμπλεξ το τυπάκι με το ΟΑΚΑ), Παπαλουκάμπ πρώην παίχτης, Κρτσγτσμχιτς μετριότης, κάτι Καούν και Γούιμς την ψιλοπάλευαν κι αυτοί κατά διαστήματα μόνο.Πάντως άπειρα λάθη κι απ' τις δύο ομάδες.
Συμφωνώ μόνο για τον Τεόντοσιτς, ο οποίος όμως έτσι όπως σουτάρει θα τα έχανε σίγουρα, και Καούν, που τον έχουν κάνει παίκτη (από ξυλοκόπο)...διαφωνώ όμως για Χριάπα (καλύτερο 4αρι της λίγκας), Κρίστιτς (επίσης πιθανότατα καλύτερο 5αρι), Weems (το πουλέν μου και απίστευτος παικταράς), και τελικά τον Παπαλουκάμπ, καθώς χθες έμπαινε και αμέσως η CSKA έμοιαζε ομάδα (αντί για 5 τύποι που μαζεύτηκαν σε μια παραλία και είπαν να παίξουν μπάσκετ)...
Και κάτι που με/μας παραξένεψε ΠΟΛΥ χθες: κάναμε -ίσως και λόγω screens της CSKA- ΠΑΡΑ πολλά λάθη στις αμυντικές περιστροφές, με αποτέλεσμα τα μισά καλάθια των 4-5αριων της CSKA να είναι εντελώς μόνοι τους κάτω από το καλάθι. Και το περίεργο είναι ότι έκαναν τέτοια λάθη π.χ.ο Μπράμος και ο Maciulis, που είναι πλέον μανούλες σε αυτές τις άμυνες
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)