-
μαι χαρα παιχτακι ειναι ρε ο ανθρωπος, μην ειστε υπερβολικοι, ο αλλος ο δικος μας ο αθληταρας πηγε να φτιαξει την αλυσιδα στο ποδηλατο ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ
-
Ε καλά έβαλες ιδιάζουσα περίπτωση τώρα κι εσύ! Ο Χρηστάρας ο Πάζης θα κάρφωνε 360 με κάτω απ' τα πόδια ακόμα και κελεμπία να φορούσε!
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
μαι χαρα παιχτακι ειναι ρε ο ανθρωπος, μην ειστε υπερβολικοι, ο αλλος ο δικος μας ο αθληταρας πηγε να φτιαξει την αλυσιδα στο ποδηλατο ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙΝόμιζε ότι είναι ο Terry Grant και πήγε να το κάνει εν κινήσει
-
Troll Bosch
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231242122#ref=newsroomboxΠαλιότερα που τον έχω δει να παίζει πάντως, μια χαρά τον είχα δει να παίζει.
μαι χαρα παιχτακι ειναι ρε ο ανθρωπος, μην ειστε υπερβολικοι, ο αλλος ο δικος μας ο αθληταρας πηγε να φτιαξει την αλυσιδα στο ποδηλατο ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ
LOL, αυτό έλεγα.
-
Ο Ομπαμα επαιζε μπασκετ και με εναν δικο μας,Alexi Giannoulias που νομιζω εχει θητευσει στον Πανιωνιο ενα φεγγαρι!
-
Μόλις έκλεισα διαδικτυακό εισιτηριάκι για το ζέλα μεθαύριο. Πολύ απλό και γρήγορο σύστημα έχουν φτιάξει. Συνιστώ ανεπιφύλακτα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μόλις έκλεισα διαδικτυακό εισιτηριάκι για το ζέλα μεθαύριο. Πολύ απλό και γρήγορο σύστημα έχουν φτιάξει. Συνιστώ ανεπιφύλακτα.Διαρκείας εδώ και πολλά χρόνια...έχω να περάσω από γκισέ (πραγματικό ή virtual) -για το μπασκετάκι τουλάχιστον- εδώ και μια δεκαετία
Δυστυχώς το ίδιο περίπου ισχύει και για τη μπάλα....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Δυστυχώς το ίδιο περίπου ισχύει και για τη μπάλα....
Συλλυπητηρια
Να υπενθυμησω σημερα 5.30 εχει το Dallas-Lakers..Pop corn και 10 η ωρα μαθημα κατευθειαν με γερη δοση εσπρεσσο.
Για την ωρα φρονιμος ο cuban,καμια δηλωση.Μαλλον φοβαται μη τελειωσει αποψε η σαιζον και βγει εκτεθημενος -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Διαρκείας εδώ και πολλά χρόνια...έχω να περάσω από γκισέ (πραγματικό ή virtual) -για το μπασκετάκι τουλάχιστον- εδώ και μια δεκαετία
Δεν είμαι Παναθηναϊκός, οπότε το διαρκείας θα ήταν κάπως υπερβολή. Απλά είμαι μπασκετόφιλος και πάω σε ευρωπαϊκά και μεγάλα ελληνικά ματς.
-
Διαρκείας εδώ και πολλά χρόνια...έχω να περάσω από γκισέ (πραγματικό ή virtual) -για το μπασκετάκι τουλάχιστον- εδώ και μια δεκαετία
Δεν είμαι Παναθηναϊκός, οπότε το διαρκείας θα ήταν κάπως υπερβολή. Απλά είμαι μπασκετόφιλος και πάω σε ευρωπαϊκά και μεγάλα ελληνικά ματς.
Στο ΣΕΦ δε σε εχω δει να γράφεις ότι πηγαίνεις. Όλο ΟΑΚΑ μου είσαι.
-
Μένω κοντά στο ΟΑΚΑ γι' αυτό.
Πήγα πριν κάνα μήνα ΣΕΦ.
-
Βουλωσαν στόματα οι Λακερς. Θα με αναγκάσουν να το κατεβάσω να το δω όλο με την ησυχία μου
-
Αναλυση για την 8η θέση της Δύσης. Με την οποία διαφωνώ εν πολλοίς, το Σαν Αντόνιο μετά χαράς θα πάει να καθαρίσει τους Λέικερς στο ΛΑ και μετά να κάνει σκούπα τη Γιουτα, από το να ξεκουράσει ο Ποπ την ομάδα εν όψει play-offs και μετά να του κάνει κανενα σπάσιμο ο βιαστής όταν κολλήσουν τα λιμά ρολίστες που έχει. Υστερα η Γιουτα έχει φοβερή έδρα θα κάνει άνετα 4 νίκες εντός, ενώ σε 6 παιχνίδια στο Staples οι Λέικερς δύσκολα θα κανουν 6/6 μετά από τόσα εντός κλαρίνα όλη τη χρονια
Και η άποψη της κουράδας. Έλπιζα ότι μετά τη φετινή χρονιά κανενας δε θα μιλάει γιαυτόν σοβαρά, αλλά από ότι βλέπω κρατάει το πρεστίζ του. Και η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με την αρχή της σεζόν είναι κάπως καλύτερος, όσο και αν εξακολουθεί να είναι αστείος στο Χακ-α-σακ (δεν ξεγελιέμαι με το χθεσινό)
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Βουλωσαν στόματα οι Λακερς. Θα με αναγκάσουν να το κατεβάσω να το δω όλο με την ησυχία μουΔε πολυαξιζει θεωρω,απο τα 4 λεπτα πριν το τελος,12 ποντους πισω οι mavs,πηγαιναν σε μηδενικο χρονο σε βολες τον howard και λοιπα καραγκιοζιλικια.
Χρονια τελος λοιπον για το dallas.Με το κρεας τον kaman,με μαριον να μη μπορει να βαλει ενα καλαθι σαν ανθρωπος παρα μονο σα μογγολος και με nowitzki στους 11,δεν ειχαν καμια τυχη.
Οι lakers στη σημαντικη στιγμη καναν ολοι παιχνιδαρα και απεδειξαν κ αυτο που σου ελεγα,οτι δεν ειναι τοσο καταδικασμενοι απο τον πρωτο γυρο των pf(εμμεσα βεβαια,μια γνωμη παρομοια με τη δικη σου εξεφρασε κ ο chris webber σε καποιο σημειο,δηλαδη οτι πρεπει να κοιταζουν πως και να μπουν εχουν δυσκολο εργο).
Πραγματικα θεωρω πως δεν υπαρχει αμυνα να δυσκολεψει πολυ τον Kobe αν ειναι στις καλες του.Αν βρεθει κ ενας ακομη σε μερα,αυτοματως ξεφευγουν απο τη μετριοτητα. -
Το ξέρεις ότι το ποσοστό νικών των ΛΑΛ με τον Κόμπε στους 30+ είναι τραγικό; Αυτό κατι δείχνει. Ότι υποτίθεται πως η ομάδα με τον Νας χτίστηκε για να έχει καλή απειλή μέσα στη ρακέτα και να παίζει πιο χαλαρός ο Κομπε. Όποτε δε γίνεται αυτό και το παιχνίδι το παίρνει απάνω του ο Κόμπε, όσο καλά και να παίξει οι Λέικερς χάνουν.
Πλέον όμως σιχαίνομαι τις ομάδες που παίζουν Χακ-α-Σακ όλο το παιχνίδι στον Χαουαρντ. Είναι απαράδεκτος και ο ίδιος που δεν έχει κάνει εντατικό personal training να πάει έστω στο 65%, αλλα και αυτό που γίνεται είναι ντροπή
-
Παίξε ρε μλκ μπάσκετ και άσε τις κουβέντες. Βγάζει γλωσσα και ο πουθενάς ο Ντόρσεϊ.
-
Μόλις έκλεισα διαδικτυακό εισιτηριάκι για το ζέλα μεθαύριο. Πολύ απλό και γρήγορο σύστημα έχουν φτιάξει. Συνιστώ ανεπιφύλακτα.Κανόνισε να πας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 λεπτά πιο νωρίς (εάν έχεις πάρει από τα φτηνά), γιατί τους βάζουν όλους από 1-2 πόρτες, όπου είνια και οι οργανωμένοι, και γίνεται κόλαση....
Παρόλο που όλα τα μηχανάκια σε όλες τις πόρτες μπορούν να χτυπήσουν όλα τα εισητήρια..
-
Παίξε ρε μλκ μπάσκετ και άσε τις κουβέντες. Βγάζει γλωσσα και ο πουθενάς ο Ντόρσεϊ.Ε καλά, δε λέει και κάτι που δεν ξέραμε.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Κανόνισε να πας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 λεπτά πιο νωρίς (εάν έχεις πάρει από τα φτηνά), γιατί τους βάζουν όλους από 1-2 πόρτες, όπου είνια και οι οργανωμένοι, και γίνεται κόλαση....
Παρόλο που όλα τα μηχανάκια σε όλες τις πόρτες μπορούν να χτυπήσουν όλα τα εισητήρια..
Ναι κάτι έχω καταλάβει από τις προηγούμενες 532 φορές που έχω πάει στο ΟΑΚΑ.
Ε καλά, δε λέει και κάτι που δεν ξέραμε.
Και αλήθεια να λέει, που πιθανότατα λέει, καλώς κάνει και είναι έτσι. Ομοίως και στο βάζελο. Κατ' εμέ το τι θα πει ο Διαμαντίδης ή ο Σπανούλης έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από το τι θα πει ο Αρτζι και ο Μπάρτζι. Και στην τελική ο Λάσμες γιατί δεν βγαίνει να πει τα ίδια? Γιατί τον έχει κάνει μάγκα ο Μήτσος. Ομοίως έπρεπε να το βουλώσει και ο Ντόρσεϊ και να προσαρμοστεί στο παιχνίδι του Σπανούλη και όχι το αντίστροφο.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)