-

-
το ξεφτυλίσατε ....έλεος δηλ....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το ξεφτυλίσατε ....έλεος δηλ....+1
-
Ωραία άρχισε η χρονιά.
Θα συμφωνήσω πάντως με τον προλαλήσαντα
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Υπενθυμίζω πως αυτές οι 2 ζώνες θα είναι και οι μοναδικές που θα χρησιμοποιηθούν σε ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές (?)Δεν κατάλαβα.
Στις κατατακτήριες το DRS θα χρησιμοποιείται σε όλη την πίστα ή μόνο σε αυτές τις ζώνες του αγώνα; -
Μόνο στις ζώνες του αγώνα από φέτος.
-

-
Μονο εγω κι ο le man πιστευουμε στον Kimi;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μονο εγω κι ο le man πιστευουμε στον Kimi;Κι εγώ πιστεύω στον Κίμι αλλά η κομματική μου γραμμή δεν επιτρέπει να ψηφίσω τίποτα άλλο παρά Ferrari!
-
Μονο εγω κι ο le man πιστευουμε στον Kimi;Πολλοί πιστευουν/-ουμε στον Κίμι. Το θέμα είναι ότι η Λότους δεν έχει δώσει δείγματα ότι μπορεί να ακολουθήσει την εξέλιξη των 'μεγάλων', ακόμη και όταν έχει κορυφαίο μονοθέσιο ( όπως πέρυσι)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κι εγώ πιστεύω στον Κίμι αλλά η κομματική μου γραμμή δεν επιτρέπει να ψηφίσω τίποτα άλλο παρά Ferrari!
Αλλα να υποθεσω δεν ψηφισες Μαθθα
-
Κι εγώ πιστεύω στον Κίμι αλλά η κομματική μου γραμμή δεν επιτρέπει να ψηφίσω τίποτα άλλο παρά Ferrari!
Αν και θα το ήθελα, ψήφισα τον βρωμοισπανό. Είμαι βέβαιος ότι θα μας την φέρει όταν αποστρατευτεί, όπως ξηγήθηκε ο σκατοΣουμάχερ.
Δύσκολα βρίσκεις πιστούς στρατιώτες σήμερα.
-
Αν και θα το ήθελα, ψήφισα τον βρωμοισπανό. Είμαι βέβαιος ότι θα μας την φέρει όταν αποστρατευτεί, όπως ξηγήθηκε ο σκατοΣουμάχερ.

-
Αν και θα το ήθελα, ψήφισα τον** βρωμοισπανό.** Είμαι βέβαιος ότι θα μας την φέρει όταν αποστρατευτεί, όπως ξηγήθηκε ο σκατοΣουμάχερ.

-
Γεια χαρα στην καλη παρεα και καλως σας βρηκα.
Εγω ψηφισα Τζεισον Μπατον.
-
Καλως ηρθες!
-
Ο χρήστης Y2J έγραψε:
Γεια χαρα στην καλη παρεα και καλως σας βρηκα.Εγω ψηφισα Τζεισον Μπατον.
-
Ευχες κάνουμε ή προβλέψεις; Γιατί εγω ψήφισα Φετελ
Αν και θα το ήθελα, ψήφισα τον βρωμοισπανό. Είμαι βέβαιος ότι θα μας την φέρει όταν αποστρατευτεί, όπως ξηγήθηκε ο σκατοΣουμάχερ.Δύσκολα βρίσκεις πιστούς στρατιώτες σήμερα.
Να σου θυμίσω τις περσινες δηλώσεις περί Φερράρι αυτού που πιστευεις;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ευχες κάνουμε ή προβλέψεις; Γιατί εγω ψήφισα ΦετελΑν και θα το ήθελα, ψήφισα τον βρωμοισπανό. Είμαι βέβαιος ότι θα μας την φέρει όταν αποστρατευτεί, όπως ξηγήθηκε ο σκατοΣουμάχερ.
Να σου θυμίσω τις περσινες δηλώσεις περί Φερράρι αυτού που πιστευεις;
Σε ποιον αναφέρεσαι ταβάριτς;
-
Ο χρήστης Y2J έγραψε:
Γεια χαρα στην καλη παρεα και καλως σας βρηκα.Εγω ψηφισα Τζεισον Μπατον.
Καλώς μας ήρθες αλλά καλύτερα ακόμα να μάθαινες το όνομα του αγαπημένου σου πιλότου....
-
Para mí, marcharme fue una liberación. δήλωσε μεταξύ άλλων για τη Φερράρι κάποιο καβαλημένο καλάμι.
2013 - Rolex Australian Grand Prix