-
Οργώνει καλά.. -
-
Ο χρήστης MAGNITIS έγραψε:
Στην προσπάθεια να εντυπωσιάσουν έφτιαξαν κάτι τόσο κακόγουστο, χωρίς αρχή και τέλος. Εάν ήθελαν εκκεντρικότητα θα έπρεπε να προσλάβουν κάποιον διάσημο Ελβετό στο σχεδιαστήριο
-
Πάλι καλά που δεν ξέρασα πάνω στο πληκτρολόγιο...
-
το αμαξι το βρισκω απιστευτα κακο...το βρισκω απιστευτα αγριο...
και πιστευω σαν σωμα ειναι καλυτερο απο αλλα σημερινα...
εξαλλου οτι και να λεμε εχουν ηδη πουληθει και οι 3 στα 3,5εκΕυρω...
-
Καλά τώρα καταλάβατε πως οι Lamborghini είναι κατ εξοχήν το αμάξι του λεφτά Αυστραλού? Σχεδόν όλα τα μετα-Miura μοντέλα είναι φτιαγμένα για καφρίλες... Ο σοβαρός και ΙΣΩΣ γνώστης παίρνει 599, ο κάφρος παίρνει lp640... Και δεν μιλάω για επιδόσεις, αλλά για λόγο ύπαρξης και φιλοσοφία κάθε μοντέλου. Υπάρχει σοβαρός λόγος να ανοίγουν οι πόρτες λεπίδες στο Murcielago?
-
Τι χαζή απορία είναι αυτή για τις πόρτες?
-
Diabolo & murcielago ειναι εντυπωσιακα αγρια στο μετρο του να μην παραπεμπει σε batman car....
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τι χαζή απορία είναι αυτή για τις πόρτες?Και δεν πέφτεις στο επίπεδό της για να την λύσεις?
-
Ο χρήστης georgepb έγραψε:
Καλά τώρα καταλάβατε πως οι Lamborghini είναι κατ εξοχήν το αμάξι του λεφτά Αυστραλού? Σχεδόν όλα τα μετα-Miura μοντέλα είναι φτιαγμένα για καφρίλες... Ο σοβαρός και ΙΣΩΣ γνώστης παίρνει 599, ο κάφρος παίρνει lp640... Και δεν μιλάω για επιδόσεις, αλλά για λόγο ύπαρξης και φιλοσοφία κάθε μοντέλου. Υπάρχει σοβαρός λόγος να ανοίγουν οι πόρτες λεπίδες στο Murcielago?Diabolo & murcielago ειναι εντυπωσιακα αγρια στο μετρο του να μην παραπεμπει σε batman car....
Η aventador βεβαια παραπεμπει αλλα το κανει εξαιρετικα κατα την αποψη μου.
-
Καλά τώρα καταλάβατε πως οι Lamborghini είναι κατ εξοχήν το αμάξι του λεφτά Αυστραλού? Σχεδόν όλα τα μετα-Miura μοντέλα είναι φτιαγμένα για καφρίλες... Ο σοβαρός και ΙΣΩΣ γνώστης παίρνει 599, ο κάφρος παίρνει lp640... Και δεν μιλάω για επιδόσεις, αλλά για λόγο ύπαρξης και φιλοσοφία κάθε μοντέλου. Υπάρχει σοβαρός λόγος να ανοίγουν οι πόρτες λεπίδες στο Murcielago?Οποιος έχει την οικονομική δυνατότητα να πάρει ένα super car αλλά γενικά δεν έχει ιδέα από αυτοκίνητα πάντα θα αγοράσει Ferrari...
Τη Lambo ξέρεις ότι ο κάτοχός της τη γουστάρει έστω και λιγάκι αληθινά...
-
Mια χαρά αυτοκίνητα είναι οι Lambo αλλά σε σχέση με τις Ferrari είναι ένα κλικ πιο κάτω στην ποιότητα. Τουλάχιστον μέχρι την Gallardo, για την Aventador δεν ξέρω.
Όλοι όσοι μπορούν να τα αγοράσουν δεν κάθονται να ξεψυρίζουν τεχνικά χαρακτηριστικά, τα ερωτεύονται και τα πέρνουν, είτε είναι σχετικοί είτε άσχετοι. -
http://cnettv.cnet.com/lamborghini-vene ... 42279.html
-
μοιάζει σαν να είναι βγαλμένο από anime, μου φαίνεται ότι μου αρέσει
-
Τι χαζή απορία είναι αυτή για τις πόρτες?
Και δεν πέφτεις στο επίπεδό της για να την λύσεις?
Έτσι ώστε να βγαίνει εύκολα κάποιος που παρκάρει κοντά σε άλλους .
ΥΓ: Παραμένει χαζή η απορία σου, τι θες να σου πω δηλαδή? Πρέπει να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που είναι έτσι οι πόρτες?
-
ισως η παραδωση των μοντελων της, περαν της πρακτικης για την εισοδο - εξοδο. Το γιατι αλλοι δεν το κανουν δεν σημαινει οτι δεν ειναο πρακτικο να μην θελεις χωρο γυρο σου για να μπεις βγεις... αλλοι τις κανουν συρταρωτες.... σε απλα μοντελλα, αλλοι σαν φτερουγες.... δες και Keonigsegg...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
ισως η παραδωση των μοντελων της, περαν της πρακτικης για την εισοδο - εξοδο. Το γιατι αλλοι δεν το κανουν δεν σημαινει οτι δεν ειναο πρακτικο να μην θελεις χωρο γυρο σου για να μπεις βγεις... αλλοι τις κανουν συρταρωτες.... σε απλα μοντελλα, αλλοι σαν φτερουγες.... δες και Keonigsegg...Αν δεις στο τοπικό της Koenigsegg εγώ έχω ανεβάσει πρώτος φωτογραφίες με τις πόρτες της ανοιχτές. Τώρα συρταρωτές, μόνο η Z1 μου έρχεται... Ναι δεν λέω, τις κάνουν έτσι, γούστο τους, καπέλο τους. Αν εγώ βάλω LSD πόρτες σε μια Celica για παράδειγμα, είναι καγκουριά ή όχι?
-
Ναι ειναι... εκτος αν εχεις λογο ειδικο για τον τροπο που θελεις να μπαινεις.. οταν ειναι κλειστες δυσκολα ξεχωριζουν αλλα αν πας να τις ανοιξεις θα γινεις θεαμα ξαφνικα ενω αν ανοιξεις μια ντιαμπολο π.χ. ολοι θα το περιμενουν και δεν θα σχολιασουν...
-
http://www.millerwelds.com/resources/ar ... n-basement
http://www.carsite.co.uk/news/article/m ... -out/12573
Φαουλ για μενα που δεν εχει κανει και το μοτερ (ας ειχε βρει να το κανει rebuild original) απο την αρχη. Δινεις που δινεις τοσο κοπο, χρονο και χρημα κανε το σωστα...
-
Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση (και 2-3 ανταλλακτικά, πχ φώτα) δεν έχει τίποτα σχετικό με Lamborghini. Δεν είναι αντίγραφο, το έχει σχεδιάσει ο ίδιος κατά πως νόμιζε, απλά κράτησε ακριβώς τις εξωτερικές διαστάσεις και το σχήμα, τίποτα άλλο.
Lamborghini Forum