-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Η λύση είναι μια αν σας ενοχλούν τα πολυτελέστατα αυτοκίνητα, τα ιδιοτικά πάρκινγ κλπ...
Να πηγαίνετε στον Παρνασσό καλοκαίρι, είναι πολύ πιο όμορφος από ότι το χειμώνα...
Διαφορετικά θα υποστήτε τη μόδα της τελευταιας δεκαετίας, τη βόλτα στα 'χιόνια'...
Βουνό το καλοκαίρι και νησί το χειμώνα!!! Και αν δείτε πουθενά καγιεν και ότι άλλο... εγώ σας κάνω δώρο τις διακοπές σαςΣωστότατος σε ότι αφορά το βουνό,αλλά τα νησιά το χειμώνα πρέπει να παραδεχθείς ότι βγάζουν μιας μορφής μελαγχολία...
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Μην ζηλεύετε αυτό που δεν μπορείτε να αποκτήσετε, γιατί αν μπορούσατε να τα αποκτήσετε θα τα αποκτούσατε και εσείς.Υπάρχουν δύο τρόποι για να υπάρχει ομοιομορφία στο σύνολο. Το κάτω να ανέβει πάνω και το πάνω να κατέβει κάτω. Μήπως είναι λίγο εγωιστικό να ζητάμε οι άλλοι να κατέβουν κάτω ενώ εμείς καθόμαστε ξάπλα κάτω! (Μεταφορικά μιλάω)
Ας γίνουμε ευτυχισμένοι με αυτά που έχουμε κάνοντας το καλύτερο για εμάς και όχι το χειρότερο για τους άλλους!Η γνώμη μου για το θέμα.
Μιλάω ειλικρινά δεν έχω ζηλέψει ποτέ και και τίποτα και πάντα χαίρομαι ο κόσμος να έχει. Όταν δω κάτι ωραίο δε λέω κοίτα τον ... τι έχει αλλά κάνω ανεβάζω την αποδοσή μου για να αποκτήσω κι εγώ κάτι καλύτερο από ότι έχω. Αυτό σίγουρα δεν είναι ζήλεια.
Δε ζητώ να κατέβουν οι πιο πάνω απλά θα ήθελα να ανέβουν σε όλα τα επίπεδα συμπεριφοράς και όχι μόνο στο να πουλάνε μούρη.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Και μία απορία!
Ο τύπος που με προσπέρασε, με επικίνδυνο τρόπο στο πάγο, με Cayenne και αλυσίδες στους δύο δεξιούς τροχούς: ξέρει κάτι που δεν έχω ακούσει ακόμα?
Μηπως ειχε παγο στη δεξια μερια του δρομου και στο κεντρο ηταν καθαρος;
Λες τότε στο κατέβασμα να τις άλλαξε μεριά ?
Οχι, κατεβηκε με την οπισθεν...
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Μην ζηλεύετε αυτό που δεν μπορείτε να αποκτήσετε, γιατί αν μπορούσατε να τα αποκτήσετε θα τα αποκτούσατε και εσείς.Υπάρχουν δύο τρόποι για να υπάρχει ομοιομορφία στο σύνολο. Το κάτω να ανέβει πάνω και το πάνω να κατέβει κάτω. Μήπως είναι λίγο εγωιστικό να ζητάμε οι άλλοι να κατέβουν κάτω ενώ εμείς καθόμαστε ξάπλα κάτω! (Μεταφορικά μιλάω)
Ας γίνουμε ευτυχισμένοι με αυτά που έχουμε κάνοντας το καλύτερο για εμάς και όχι το χειρότερο για τους άλλους!Η γνώμη μου για το θέμα.
Δε παιζει να ζηλεψω αυτα τα αυτοκινητα,και λεφτα να ειχα δε θα τα αγοραζα.
-
Δεν είναι θέμα ζηλειας. Είναι θέμα βλακείας.
Μια φορά είχε τύχει στον Παρνασσό πάλι να δεί ο θείος μου, ένα Grand Cheeroke, να έχει μια αλυσσίδα στον εμπρός δεξι τροχό και μια στον πίσω αριστερά.
Ο τυπάς να έχει σταματήσει και να βρίζει την τύχη του, επειδή είχε μισό εκατοστό χιόνι και έπρεπε να βάλει αλυσίδες.Ενώ όλα τα αλλά αυτοκίνητα πηγαίναν κανονικά.
Δεν νομίζω οτι ζήλεψε κανείς μας το αυτοκίνητο η τον ιδιοκτήτη.
-
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Δεν είναι θέμα ζηλειας. Είναι θέμα βλακείας.Μια φορά είχε τύχει στον Παρνασσό πάλι να δεί ο θείος μου, ένα Grand Cheeroke, να έχει μια αλυσσίδα στον εμπρός δεξι τροχό και μια στον πίσω αριστερά.
Ο τυπάς να έχει σταματήσει και να βρίζει την τύχη του, επειδή είχε μισό εκατοστό χιόνι και έπρεπε να βάλει αλυσίδες.Ενώ όλα τα αλλά αυτοκίνητα πηγαίναν κανονικά.
Μήπως ήταν ο dude;
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Και μία απορία!
Ο τύπος που με προσπέρασε, με επικίνδυνο τρόπο στο πάγο, με Cayenne και αλυσίδες στους δύο δεξιούς τροχούς: ξέρει κάτι που δεν έχω ακούσει ακόμα?
Μηπως ειχε παγο στη δεξια μερια του δρομου και στο κεντρο ηταν καθαρος;
Λες τότε στο κατέβασμα να τις άλλαξε μεριά ?
Μήπως είχε πάγο στην ΕΞΩ μεριά του δρόμου γενικά;
Τότε στο κατέβασμα πάλι δεξιά θα έμεναν...Τόσο φαρδύ αμάξι ίσως να χρειάζεται να παταει σε μέρη που εμείς δεν έχουμε πρόβλημα...
Αλλιώς μήπως δοκίμαζε τα διαφορικά; Μπα, βλακείες λέω!! Έχει σχέση η Καγιέν με μαθηματικά; Σε λίγο θα πούμε πως έχει και ολοκληρώματα! Άκου εκεί τζήπ και διαφορικά!!
-
Να ρωτήσω κάτι μια που το'φερε η κουβέντα;
Εχω ένα τετρακίνητο Leon. Σε πρόσφατη εξόρμηση σε πολύ παγωμένο δρόμο βουνού, διαπίστωσα πως ανεβαίνει άνετα τις ανηφόρες και με λίγη προσοχή κατεβαίνει άνετα τις κατηφόρες. Υποθέτω λοιπόν πως σε δρόμο προς χιονοδρομικό κέντρο, όπου υποτίθεται ο δρόμος είναι πιο καθαρός λόγω των εκχιονιστικών και πιο πλατύς, θα έχω ακόμα μικρότερο πρόβλημα. Αν υπάρχουν αστυνομικοί που σε υποχρεώνουν να βάλεις αλυσίδες για να συνεχίσεις, θα πρέπει υποχρεωτικά να βάλω; Το ότι είναι τετρακίνητο δεν μετράει;
Δεν έχω πρόβλημα με τις αλυσίδες, σε όλα τα προηγούμενα αυτοκίνητά μου είχα πάντα. Αλλά μιας και τώρα απ'ότι είδα μπορώ να γλυτώσω κάτι από οικονομικής άποψης και ταλαιπωρίας, μπορώ να το εκμεταλλευτώ;
-
Συνήθως τα τετρακίνητα με Haldex έχουν πρόλβημα στον πάγο.... σε σχέση πάντα με την κατάσταση των ελαστικών.....
σημαντική παράγοντες επίσης οι ανηφόρες και αν σε κώψουν (Γενικά μην ρισκάρεις)
Τα πιο πολλά Α/S3 και Leon VT4 θα τα δεις στο χιονοδρομικο με αλυσίδες..... τις καλές μέρες ......
S3 με χιονολάστιχα ανεβαίνει εύκολα!!! -
Ρώτησα αν θα έχω πρόβλημα με την αστυνομία και όχι αν θα πρέπει να ρισκάρω. Το αν μπορεί στην πράξη ν'ανέβει ή όχι, το διαπίστωσα πρόσφατα σε χειρότερο δρόμο απ'αυτούς που έχουν στα χιονοδρομικά όπως έγραψα και παραπάνω.
-
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Δεν είναι θέμα ζηλειας. Είναι θέμα βλακείας.Μια φορά είχε τύχει στον Παρνασσό πάλι να δεί ο θείος μου, ένα Grand Cheeroke, να έχει μια αλυσσίδα στον εμπρός δεξι τροχό και μια στον πίσω αριστερά.
Απο ηλιθιους φιλε μου αλλο τιποτα.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι μια που το'φερε η κουβέντα;Εχω ένα τετρακίνητο Leon. Σε πρόσφατη εξόρμηση σε πολύ παγωμένο δρόμο βουνού, διαπίστωσα πως ανεβαίνει άνετα τις ανηφόρες και με λίγη προσοχή κατεβαίνει άνετα τις κατηφόρες. Υποθέτω λοιπόν πως σε δρόμο προς χιονοδρομικό κέντρο, όπου υποτίθεται ο δρόμος είναι πιο καθαρός λόγω των εκχιονιστικών και πιο πλατύς, θα έχω ακόμα μικρότερο πρόβλημα. Αν υπάρχουν αστυνομικοί που σε υποχρεώνουν να βάλεις αλυσίδες για να συνεχίσεις, θα πρέπει υποχρεωτικά να βάλω; Το ότι είναι τετρακίνητο δεν μετράει;
Δεν έχω πρόβλημα με τις αλυσίδες, σε όλα τα προηγούμενα αυτοκίνητά μου είχα πάντα. Αλλά μιας και τώρα απ'ότι είδα μπορώ να γλυτώσω κάτι από οικονομικής άποψης και ταλαιπωρίας, μπορώ να το εκμεταλλευτώ;
Θα σε υποχρεωσουν να τις βαλεις αλλιως δεν προχωρας.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Ρώτησα αν θα έχω πρόβλημα με την αστυνομία και όχι αν θα πρέπει να ρισκάρω. Το αν μπορεί στην πράξη ν'ανέβει ή όχι, το διαπίστωσα πρόσφατα σε χειρότερο δρόμο απ'αυτούς που έχουν στα χιονοδρομικά όπως έγραψα και παραπάνω.Εχεις γνωρισει πολλους διαλλακτικους μπατσους;
Παρνασσός και μία απορία