-
-
-
πωλητακο της ΤΟΥΟΤΑ σε χτυπησε η ραδιενεργεια, το αυτοκινητακι θα ειναι ενα κορεατικο με ραδιενεργεια
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
2λιτρος turbo boxer για το Subaru BRZ , 'υπο κατασκευήν' :http://www.autoblog.com/2012/10/22/suba ... brz-turbo/
Έπεσα απο τα σύννεφα, δεν το περίμενα ...
επιτέλους
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
2λιτρος turbo boxer για το Subaru BRZ , 'υπο κατασκευήν' :http://www.autoblog.com/2012/10/22/suba ... brz-turbo/
Έπεσα απο τα σύννεφα, δεν το περίμενα ...
Ισως εδω βρισκεται η απαντηση στο ερωτημα γιατι το Forester εχει το turbo τοσο χαμηλα...
-
Το καλό προϊόν στη σωστή τιμή δε χρειάζεται super-duper διαφημίσεις για να πουλήσει. Όταν οι άλλοι σε αυτή την κατηγορία δίνουν 250-265 άλογα .... σημαίνει οτι πρέπει να κάνεις διαφημιστική υπέρβαση για να πουλήσεις.
-
Δε νομίζω πως έχουν πρόβλημα πωλήσεων. Το αντίθετο
-
kon | 16/11/2012 10:00
Γερμανοτσολιαδες υπαρμαχοι των αχρηστων VW κουβαλατε παντα μαζι σας και ενα μπιτονακι με λαδι καλου κακου γιατι με τα κωλαμαξα σας ποτε δεν ξερεις....
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Το καλό προϊόν στη σωστή τιμή δε χρειάζεται super-duper διαφημίσεις για να πουλήσει. Όταν οι άλλοι σε αυτή την κατηγορία δίνουν 250-265 άλογα .... σημαίνει οτι πρέπει να κάνεις διαφημιστική υπέρβαση για να πουλήσεις.Ποια είναι τα υπόλοιπα πισωκίνητα κουπέ που δίνουν 250-265 άλογα σε αυτή την τιμή;
-
πολυ κομπλεξ εχει πεσει μ αυτο το αυτοκινητο . Ισως τα αλογα να μην ειναι αρκετα στην ατμοσφαιρικη εκδοση , αλλα ειναι πανεμορφο και παρα πολυ ικανο . Απλα στην ελλαδα δεν υπαρχει φραγκο οποτε μπορουμε απλα να το θαυμαζουμε ...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
πολυ κομπλεξ εχει πεσει μ αυτο το αυτοκινητο . Ισως τα αλογα να μην ειναι αρκετα στην ατμοσφαιρικη εκδοση , αλλα ειναι πανεμορφο και παρα πολυ ικανο . Απλα στην ελλαδα δεν υπαρχει φραγκο οποτε μπορουμε απλα να το θαυμαζουμε ...+1
Και να το παρουμε παλι θα το θαυμάζουμε διοτι δεν υπαρχουν τα λεφτα για τετραδες λαστιχα (btw μαθαίνω πως τα σεμισλικια εχουν ακριβήνει κατα ενα σεβαστοοοοτατο ποσοστό κ οτι δεν εισαγουν πλεον... η πληροφορία ελέγχεται...)
-
ειναι πολυ ομορφο το ατιμο αλλα η συντηρηση του θα ναι ασυμφορη συν τις βενζινες ...Για τα λαστιχα υπαρχουν κ αυτοι ..camskill.co.uk , αλλα γενικα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα το δουμε στους ελληνκους δρομους.
Φτασαμε στο σημειο να ακουμε 1800 κυβικα και να τρομαζουμε. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ποια είναι τα υπόλοιπα πισωκίνητα κουπέ που δίνουν 250-265 άλογα σε αυτή την τιμή;
Who cares ?? Μήπως δε στρίβουν οι Alfa;
-
Βασικά όχι δεν στρίβουν όπως το Toyotobaru. Αλλά επιλογές υπάρχουν και γι αυτούς που θέλουν κάτι άλλο. Δεν είναι δα και το υπεραυτοκίνητο που τα κάνει όλα τέλεια.
-
Ποια είναι τα υπόλοιπα πισωκίνητα κουπέ που δίνουν 250-265 άλογα σε αυτή την τιμή;
Βρες μου κουπέ τότε.
Γιατί αν δεν είναι πισωκίνητα δεν είναι και κουπέ τότε πως είναι στην ίδια κατηγορία.
Εκτός αν εννοείς τι άλλο αγοράζεις με τα ίδια λεφτά.Πάντως drift δεν κάνουν.
-
το δριφτ είναι για τα καγκούρια που δεν μπορούν να πάνε με λαινς...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
ειναι πολυ ομορφο το ατιμο αλλα η συντηρηση του θα ναι ασυμφορη συν τις βενζινες ...Για τα λαστιχα υπαρχουν κ αυτοι ..camskill.co.uk , αλλα γενικα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα το δουμε στους ελληνκους δρομους.
Φτασαμε στο σημειο να ακουμε 1800 κυβικα και να τρομαζουμε.Υπήρχαν θες να πεις μάλλον, γιατι από πέρισυ τέτοιο καιρό δεν στέλνουν πια Ελλάδα (επίσημη δικαιολογία ότι δεν συμφέρει η εταιρεία που είχαν συμφωνία, ούτε κατάφεραν να βρουν άλλη συμφέρουσα). Έχω αλλάξει πάρα πολλά email, τους έχω πει ότι αγόραζα ανελλιπώς από αυτούς στα 6 χρονια που ήμουν Αγγλία, αγόραζα όταν γύρισα εδώ...τίποτα. Μακάρι κάποτε να αρχίσουν να ξαναστελνουν, υποτίθεται θα με ειδοποιήσουν πότε θα γίνει αυτό γιατι μου έλεγαν από δίμηνο σε δίμηνο.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Και τα Ssangyong στρίβουν
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
ειναι πολυ ομορφο το ατιμο αλλα η συντηρηση του θα ναι ασυμφορη ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα το δουμε στους ελληνκους δρομους.Η συντηρηση ενος toyota δεν ηταν ποτε ασυμφορη...θα λεγα οτι ειναι και φτηνη
Για το αλλο συμφωνω οτι θα παει ακλαφτο -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Βρες μου κουπέ τότε.
Scirocco , megane αν και θα προτιμουσα 5Θford.
Toyota GT-86 / Subaru BRZ