-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Ρε παιδιά τι 5η και 4000 στρ λέτε, αφού είπε πως θα κινείται συνήθως Βάρης-Κορωπίου, οπότε αυτά τα νούμερα
είναι απλησίαστα τις περισσότερες φορές.Καλά δεν είναι και κανένα στενάκι η Βάρης-Κορωπίου...
Εγώ αλλά και ο mmarkom νομίζω, μιλάμε για την κίνηση που έχει ώρες ώρες, κατα ταλλα στα σημεία που δεν
έχει πολυ φανάρι τσουλαει καλά η βάρης. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εξαιρείται η Ford που έβαζε στο Focus Mk1 κιβώτιο από Mustang V8...Ήταν πάντως γαμάτη έμπνευση.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μόλις το τσέκαρα. 130 κοντεράτα στις 4.000 στροφές.
Μήπως παίζει ρόλο το ότι έχω 17αρες;Alfa 147 1.6TS
με 205/55/16
3000σαλ ---->99.1km/h
4000σαλ ----> 132.1km/h
100km/h ----> 3028rpmμε 215/45/17
3000σαλ ---->98.1km/h
4000σαλ ----> 130.7km/h
100km/h ----> 3060rpm -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εξαιρείται η Ford που έβαζε στο Focus Mk1 κιβώτιο από Mustang V8...
Ήταν πάντως γαμάτη έμπνευση.
Αμέ! Πριν λίγο καιρό είχα πάει μια ψιλή από στάση με τον καλό μου φίλο και συμφορουμίτη μας, giorgosrallyman ο οποίος έχει το γνωστό κόκκινο Type R FN2. Στα πρώτα 15-20 μέτρα έφυγα μπροστά, καθώς αυτός 'άφησε όλη την 1η του κάτω'. Με το που κούμπωσε 2α, δεν είδα ούτε την σκόνη του αλλά και πάλι του κέντρισα το ενδιαφέρον. Όταν μετά του το έδωσα απόρησε πως με τόση λίγη δύναμη μπόρεσα και ξεκίνησα. Με το που έφτασε την 1η στον κόφτη όμως αναφώνησε: 'Α να πως! Αφού του έχουν βάλει σχέσεις μοτοσυκλέτας... φτάνει σχεδόν τα 100 με 1η'.
-
Είναι επίτηδες έτσι για να του πετάξεις πάνω το V8 από τη Mustang.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@stefan
Μόλις το τσέκαρα. 130 κοντεράτα στις 4.000 στροφές.
Μήπως παίζει ρόλο το ότι έχω 17αρες;Όχι και με 16αρια το ίδιο είναι, απλά εγώ έχω καιρό να οδηγήσω 147 και θυμάμαι λάθος.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
120 με 5τη είναι μια χαρά... θα μπορούσα ίσως να βάλουν πιο κοντές τις 3 πρώτες αλλά κανείς δεν ξέρει με ποια λογική δεν...40χλμ/1000 στροφές για 5αρι σασμαν, σε ατμοσφαιρικο 1600αρι είναι κ γαμώ τις υπερβολές, που ό,τι κ να κάναν, αν δεν κανταιναν την 5η ή προσθέταν μια 6η, νομίζω δεν φτιάχνει
-
Aυτό που μπορώ να πω, είναι ότι εξ απ'ανέκαθεν και απο παλιά οι Ιταλικές 5ες ήταν επιταχυνόμενες και οι υπόλοιπες επηρρεασμένες απο Αγγλία 5ες ήταν overdrive. Αυτό σημαίνει ότι η Ιταλική σχολή (για τα παλιά χρόνια μιλάω) ήθελε την πέμπτη να βοηθάει την τελική ταχύτητα να έρχεται πιο γρήγορα και να μην κολλάει στα στηθώματα...Ακόμα και το Panta το 100άρι που είχα, την τελική με 6η την έβλεπες (η 5η τελείωνε στα 170) ...
Τώρα τελευταία οι περισσότερες εταιρίες έχουν κοντές 5ες (εκτός του focus) ...και για να μην μπερδευόμαστε, άλλο είναι η διάταξη - κλιμάκωση των σχέσεων και άλλο το βήμα του διαφορικού...Έχοντας την τύχη να έχω μία απο τις πρώτες 5άπορτες 120άρες το 2001 για δύο χρόνια, ένα έχω να πω...
Δεν έχει τύχει να έχω νοιώσει καλύτερα με άλλο αυτοκίνητο μέχρι στιγμής. Αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση και δεν θα νοιάζει τον φίλο η κατανάλωση ή η ακριβούτσικη συντήρηση...Μπαίνεις, οδηγείς (δεν σε οδηγεί) και τα ξεχνάς όλα...
-
Μια που το ξεφτυλίσαμε το θέμα 5η ταχύτητα σε 147...
http://www.autodeltashop.com/product_in ... ucts_id=64
Ένα από τα μπιχλιμπίδια που -φαντάζομαι ότι θα- έχουν απόσβεση επένδυσης, ειδικά αν κάνεις ταξίδια.
@Γιωργής
(με αφορμή τη φωτο του tsargy)
Αν δεν φας κανά σκάλωμα με Ti ή κάποιο ειδικό χρώμα, πάρε 5πορτη.
Εξωτερικά φαίνεται απειροελάχιστα ως καθόλου (αν είναι σκούρο χρώμα) και η πρακτικότητα είναι σημαντική. -
Όντως δεν πολυφαίνονται οι πίσω πόρτες αλλά προτιμώ τα 3θ.
Είμαι στο ψάξιμο τώρα, δύσκολο πράγμα.. χεχε!! ειδικά όταν οι κολλητοί σου,σου προτείνουν ο καθείς και άλλο αμάξι !!
Βρήκα και μια ΜΙΤΟ, βέβαια στα πολύ παραπάνω χρήματα γύρω στα 9 και λέω..άμα έδινα 9.. δεν έβρισκα και άλλα 4 να πάρω σιρόκο; και ξαναγύρισα στα 5-6000 για 147 χαχαχα..παλιοκρίση.. -
Ο χρήστης Yiorgis85 έγραψε:
Βρήκα και μια ΜΙΤΟ, βέβαια στα πολύ παραπάνω χρήματα γύρω στα 9 και λέω..άμα έδινα 9.. δεν έβρισκα και άλλα 4 να πάρω σιρόκο; και ξαναγύρισα στα 5-6000 για 147 χαχαχα..παλιοκρίση..
Το κουβαδάκι μί.το δεν είναι AR. Μπορώ να σου βρω 147 Ti (μαύρη, 17αρες ζάντες, δέρματα, ατρακάριστη, με πραγματικά λίγα χιλιόμετρα) του 2004 στην πένα.Σκέτη κόλαση.ARιστούργημα.
Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά...
Ο ιδιοκτήτης έχει οικονομικές δυσκολίες κ δεν μπορεί να την κρατήσει. Νομίζω γράφει κ στο φόρουμ. -
Με το καλο
Αναμεσα σε αυτες θα επαιζα (απο Αθηνα υποθετω εισαι)..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2850272/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2940473/ αν ειναι οπως τα λεει πας καρφωτος...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2871322/ αυτη τη δινει συνεργειο AR
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2830137/Και αυτη υπο προυποθεσεις και κατοπιν σκεψης.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2859158/ -
Την έχει στο car; αν ναι στείλε μου πμ τον σύνδεσμο, αν όχι στείλε πμ μια τιμή !! Ευχαριστώ!!
Χεχε νταξ ψιλοέχεις δίκιο για τη ΜΙΤΟ..** άσχετο παιδιά.. μόλις με πήρε ένα φιλαράκι να δω στο car κάτι ΤΤ του 99-2000
-
@ Νονός
Πολύ καλοί οι σύνδεσμοι που πόσταρες thanks, στην τελευταία με χαλάνε οι ποδιές και τα μπλε θέσεως..η χαλκιδαία η κόκκινη καλήη και
η άλλη απο τον άλιμο την ζαχαρώνω λόγω εσωτερικού με δέρμα και μάυρο έξω. Μπλε σκούρο, και χρυσαφί νομίζω η άλλη, όντως καλές αλλά δεν μαρέσουν τα χρώματα!! έχω σκανάρει όλο το car και κοιτάω για αυτές τις δυο αρκετά : -
Ο χρήστης Yiorgis85 έγραψε:
@GTI_** άσχετο παιδιά.. μόλις με πήρε ένα φιλαράκι να δω στο car κάτι ΤΤ του 99-2000
να τσεκαρεις οτι στο καντραν δουλευουν ολα τελεια...Μην ανεχτεις την παραμικρη δυσλειτουργια διοτι ειναι θεμα χρονου να το παρεις στο χερι. Ειναι ακριβη επισκευη και τα πιο παληα μοντελλα ειχαν θεμα.
κατα τα αλλα, ευχαριστως θα την οδηγουσα καθημερινα, αλλα την εδωσα ο -
Γιωργο αυτη στο Χολαργο ξεχασα να στη βαλω ! Ειναι πολυ καλη και καιρο απουλητη...υποψιν για παζαρακι.. Η αλλη δε γραφει ατρακαριστη!
Η 'φτιαγμενη' πρεπει να πηγαινει πολυ καλα αλλα εγραψα, υπο προυποθεσεις και κατοπιν σκεψης...
Η κοκκινη ειναι τσαμπα αν ξαναλεω ειναι οντως λογω αναγκης και δε κρυβει καμια αμαρτια.
Η μαυρη μου μοιαζει για τη σιγουρη λυση
Χρυσαφι και μπλε ηλεκτρικ γουσταρω απειρα τα χρωματα.. Ιδιως η χρυσαφι του alfisti team δινει εντυπωση τελειως αβαφου αυτοκινητου και η 17αρα ποιημα
-
Α έτσι η χολαργιώτισα ε; ωραία!! με την ΤΙ δεν χρειάζεσαι να ψάξεις αεροτομές ζάντες κλπ..είναι έτοιμη , ειδικά αυτή που έχει και φιμέ και εξατμισόνι, έχει πατήσει τα 100.000 αλλά λέει πως έχει κάνει το σερβις το μεγάλο(των 90.000 υποθέτω).
Αν στραβώσουν οι ΤΙ σε παζάρι η μαύρη είναι η επόμενη.
Η AR έβγαζε με τη fl ένα χρώμα γαλαζοθαλασσί, σα την εμφάνιση της εθνικής Ιταλίας και είναι ωραίο χρώμα, και στην αρχή νόμιζα είναι αυτό στην μπλε που έστειλες, αλλά μάλλον είναι η μπλε σκούρο (νομίζω), αλλιώς παίζει κ αυτή. Θα έχω στο νου μου τη χρυσαφί μιας και είναι και κοντά μου.
-
Αντε γιατι εναν ερωτα με 147-156-gt τον εχουμε.. αναμενω φωτο!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αντε γιατι εναν ερωτα με 147-156-gt τον εχουμε.. αναμενω φωτο!αχχχχ... αμα δεν μου το φάνε το κορμί..θα ανεβάσω!!
-
Γιωργή στη θέση σου θα πήγαινα για GT 1,8 (αν μπορούσες να τραβήξεις το budget σου λίγο παραπάνω) αλλά εκεί ξεχνάς μια κι έξω το θέμα οικονομία, ενώ οι επιδόσεις είναι στα επίπεδα μιας 147 1,6.
ΑLFA ROMEO FORUM