-
Αυτό εδώ έμεινε στα σκαριά?
-
Αυτό μην σου πώ έμεινε απλά στην πλατφόρμα!!
-
Μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω σαλονι για 3θυρο Grande Punto του 2008-2009 με πλευρικους αεροσακους...μεταχειρισμενο εννοειται...σε χρωμα κατα προτιμηση μαυρο-γκρι-καφε....και σε αλλο χρωμα το συζηταω...!!!
'Η και μαγαζι με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα που μπορω να απευθυνθω εαν γνωριζεται ...
Ευχαριστω...
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
ΌμορφοΈξυπνη ιδέα για την αγορά των ΗΠΑ
-
αποκλειεται να πουλανε αυτο το πραμα με την περγκολα στην οροφη και τις ζαντες ........ρε διαολε δεν βρησκω την καταλληλη λεξη
φωτοσουπα ειναι δεν γινεται......ουτε κινεζοι δεν θα το εβγαζαν αυτο
το ματ χρωμα το κανει ακομη χειροτερο..... -
Εδώ εσύ αγόρασες Atos αυτό δεν θα πουλήσει
BTW είναι concept car για after market σειρά αξεσουάρ της Moppar -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εδώ εσύ αγόρασες Atos αυτό δεν θα πουλήσειΑυτό ακριβώς.
Όταν πουλάει το αυτοκινούμενο φέρετρο τι άλλο να πούμε... -
το ατος κοστιζε τα μισα χρηματα απο τουτη τη μ@λ@κι@ και στα χρονια του ηταν πρωτοποριακο σχημα.....
α....στο φερετρο μου δεν μπετωνει το τιμονι στα καλα καθουμενα,εν αντιθεση με το ασφαλεστατο panta -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το ατος κοστιζε τα μισα χρηματα απο τουτη τη μ@λ@κι@ και στα χρονια του ηταν πρωτοποριακο σχημα.....
α....στο φερετρο μου δεν μπετωνει το τιμονι στα καλα καθουμενα,εν αντιθεση με το ασφαλεστατο pantaεισαι σιγουρος οτι εχεις σχέση με την αυτοκινηση ετσι? Σίγουρα επίσης δεν εχεις ατζέντα ετσι?
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το** ατος** κοστιζε τα μισα χρηματα απο τουτη τη μ@λ@κι@ και στα χρονια του ηταν πρωτοποριακο σχημα.....
α....στο φερετρο μου δεν μπετωνει το τιμονι στα καλα καθουμενα,εν αντιθεση με το ασφαλεστατο panta -
την ιδια αντιδραση εχω και εγω οταν οι κατοχοι των εν λογω μπουρ%$#@ αναρωτιουνται γιατι δεν στριβει το τιμονι......ξαφνικα!!!
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
τον realzeus τι τον ανακατεβεις τωρα στην κουβεντα μας?
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το ατος κοστιζε τα μισα χρηματα απο τουτη τη μ@λ@κι@ και στα χρονια του ηταν πρωτοποριακο σχημα..... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
α....στο φερετρο μου δεν μπετωνει το τιμονι στα καλα καθουμενα,εν αντιθεση με το ασφαλεστατο pantaΑυτές τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ να της πεις σε κάποιον που δεν είχε Atos.
Εγώ το έχω ζήσει το αυτοκινούμενο φέρετρο. -
ΠΑΠΑΡΙΕΣ ειναι αυτα που θες να πιστευεις καθως φερετρο ειναι αυτο που δεν εχει τιμονι .........
τοσο πολυ σας ποναει η αληθεια;;;
θα αγοραζατε αυτη τη μ@λ@κια με τις κοκκινες ζαντες;;;;;
εμενα μου πεφτει πολυ ''αντρικο'' παντως -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
α....στο φερετρο μου δεν μπετωνει το τιμονι στα καλα καθουμενα,εν αντιθεση με το ασφαλεστατο pantaγαβ είσαι για τον γαιδαρο καβάλα...
-
Εγώ δεν πιστεύω.
Εγώ τα έχω ζήσει τα αυτοκίνητα που αναφέρεις. Το φέρετρο το είχα 2 χρόνια.
Θα προτιμούσα ακόμα και αμάξι χωρίς τη μία ρόδα από το φέρετρο. Μόνο αν δεν έχεις λεφτά για τίποτα άλλο κάνει.
Ακόμα και τότε βέβαια προσωπικά θα προτιμούσα το λεωφορείο.
Καταλαβαίνω πως δεν έχεις λεφτά για κάτι καλύτερο αλλά το φέρετρο θα παραμείνει φέρετρο.Μερικοί δε χρειαζόμαστε το αμάξι για να δείξουμε τον αντρισμό μας πάντως. Πηδάμε ούτως ή άλλως.
Βέβαια εσύ έχεις παραδεχθεί πως σου τρώνε τις γκόμενες άτομα με Fiat οπότε καταλαβαίνω την πικρία σου.ΥΓ: Όπως είπα ήδη βέβαια αλλά μάλλον δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις. Χωρίς τιμόνι δε μένει ποτέ. Το πολύ πολύ να βαρύνει.
Αν δεν έχεις τη δύναμη 8χρονου κοριτσιού μια χαρά στρίβει. Μόνο στο παρκάρισμα δυσκολεύει τις γυναίκες.
Τελευταία περίπτωση που είχα ακούσει στο forum να μείνει χωρίς τιμόνι ήταν γιαπωνέζικο.ΥΓ2: Ρίξε μια ματιά έξω. Δε βρέχει....
-
συνεχιζεις να μπερδευεις την βουρτσα με την --------------και δεν χτενιζεσαι
να σε δω αντρα μου με κοκκινες ζαντες και τι στο κοσμο........
το τιμονι δεν βαρενει λιγο,ξερεις εσυ.......βαρενει πολυυυυυ και κοστιζει ακομη πιο πολυυυυυυ -
Για να με δεις πρέπει και να με προλάβεις.
Είπαμε.
Αν έχεις δύναμη 8χρονου κοριτσιού τότε βαραίνει πολύ.
Αν κρίνω από φίλη μου που λόγω τρακαρίσματος της είχε χαλάσει μια ώρα αρχύτερα και όμως το οδηγούσε κανονικά μάλλον κάτι μας λέει αυτό...
Πόσο κοστίζει δεν ξέρω. Αν και ενημέρωσα το δικό μου πως πρέπει να χαλάσει και να εκραγεί λειτουργεί ακόμα.
Και όταν μου κολλάνε και μερικά παιδάκια με αυτοκινούμενα φέρετρα σπάει και πλάκα...
FIAT FORUM