-
Νίκο πολύ καλή!
Μόνο αυτό που είπες ξενίζει κάπως, οι κύκνοι απο το πολύ άνοιγμα μοιάζουν με ξένο σώμα (άσε που τόσο λευκό θα είχε και αντανάκλαση στο νερό)...JimClark ωραία μέρη.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
το έχω και με ΠΑΠΙΕΣ
Fixed
-
JimClark εκπληκτικές και πεντακάθαρες! Όντως ωραία μέρη!
-
Kάποιες από indoor climbing

-
Πολύ μαυρίλα στην πάνω... γιατί;
-
-
Πολύ ωραίες φωτογραφίες, συνεχίστε!
Μερικές δικες μου.
Ηλιοβασίλεμα με φόντο την Κοπεγχάγη

Turning Torso στο Μάλμο.

Ξημέρωμα

-
-
Ο καλλιτεγνης εχει τις μαυρες του
Νορμαλ μου φανηκε εμενα, αλλα μαλλον δεν ειναι
Το ξανθο ειναι οντως τιμιο
-
χαχα με προλαβατε για το ξανθουλι...τιμιο φαινεται και το σκοτεινιασες
-
Τοσο σκοτεινη ειναι ρε παιδια
-
έχουν χαμηλό brightness μην μασάς
μ'αρέσει η 2η σου και fpan πολύ ωραίες όλες η τελευταία γέρνει ελάχιστα όμως -
Δεν ειναι τοσο σκοτεινη η αληθεια ειναι...
-
Drifter εμένα μ' αρέσει η μαυρίλα! Δεν την βρήκα πολύ έντονη! Πολύ καλές!
Σταύρο πολύ ωραίες φίλε! Χθες έπαιζε η αδερφή μου πιάνο στη Θεσ/νίκη και για μια στιγμή σκάλωσα και λέω έχει πλάκα να είναι αυτή!
fpan υπέροχες!! Αυτή με το κτήριο νομίζω σε α/μ θα δείξε πολύ καλύτερα!
-
Πείτε το κάτι σαν συνάντηση κορυφής (ναι και ο κυρ Γιάννης ήταν δρομογυριστής κάποτε), πείτε το σαν ταξίδι πίσω στο χρόνο, πείτε το σαν κάτι που αντικειμενικά ήτανε, ένα ταξίδι από Χαλκιδική Γιάννενα, στάση στο Κηπουριό για τσιγάρο. Υπέροχα χρώματα, Μάλαμας, Μητροπάνος και όλα τα τραγούδια

Ένα τσιγάρο δρόμος by Xenofon Levadiotis, on FlickrΚαι κάπου πριν το Βρυσοχώρι Ηπείρου, κάτω από την επιβλητική Τύμφη ένας βλάχος διηγείται (ασταμάτητα όμως) ιστορίες να κάθεσαι να ακούς. Ο επίλογος στη βόλτα του προηγούμενου σ/κ. Φέεεεταααα

-
αυτή τη στιγμή πρέπει να παρέμβει ο Θύμιος με ιστορία μπάρμπα με γκλίτσα να μας φύγουν τα νεφρά απ τα γέλια
Στην προηγούμεν φωτό με τον ουρανοξύστη στην ομίχλη, θα δοκίμαζα και ασπρόμαυρο, νομίζω θα του πήγαινε.
Συνεχίζω με κάποιες ακόμα από ορειβασία

για να ενισχύσω τις απόψεις περί τιμιότητας

-
Μπράβο μπράβο
Ξεχωρίζω την πρώτη λόγω χρωμάτων. Κρεμασμένος τραβούσες?
-
τρελός είσαι
-
Drifter η 2η απο μένα. Bokeh και τα χρώματα
-
Ωραία πράγματα παίδες
Ντρίφτη ξεχωρίζω τις πρώτες του κάθε πόστ (μου αρέσει η σκοτεινή προσέγγιση) και την τίμια 3η, αν και έχεις νετάρει σε λάθος σημείο πάλι...
fpan το Turning Torso μεσα στα σύννεφα τα σπάει!
JimClark ωραία χρώματα... ένα τσίκ ακόμα άνοιγμα το αυτοκίνητο νομίζω το σήκωνε...
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...