Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα
    • 1
    • 2
    • 202
    • 203
    • 204
    • 205
    • 206
    • 285
    • 286
    • 204 / 286
    Αντίλογος
    163
    5710
    38428
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • V
      vmantas last edited by

Ο χρήστης vmantas έγραψε:
      Αμα ψάχνει κανείς βρίσκει απαντήσεις και μάλιστα κατευθείαν από το πλέον αρμόδιο πρόσωπο, τον εν δυνάμει νέο πρωθυπουργό κ. Τσίπρα.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ

Γράφω, όσο αντέχω, τα πρώτα-πρώτα που λέει.

Καταπολέμηση ανεργίας με πρώτο μέτρο αύξηση του επιδόματος ανεργίας!! Beg your pardon!
      Αύξηση της απασχόλησης με δημόσιες επενδύσεις μέσα από το ΕΣΠΑ αλλά όχι για υποδομές αλλά για να φτιάξουμε κοινωνικές υποδομές, βοήθεια στο σπίτι, να στηρίξουμε τον άνεργο, το νοσοκομείο….ε, βέβαια σταμάτησε το ‘πάρτυ’ με τα νοσοκομεία και βούλιαξε η ‘μεσαία τάξη’ και οι ‘νεόπλουτοι’ της μιζοκρατίας, να τους αναστήσουμε κ. Τσίπρα.

Αναδιανομή του πλούτου > θα κάνουμε περιουσιολόγιο ώστε να δούμε τι έχει ο καθένας και να φορολογούμε με πολλά αυτόν που κερδίζει πολύ και με λίγα αυτός που κερδίζει λίγα….
      τώρα τι σχέση έχει η περιουσία μου που κληρονόμησα ή έφτιαξα στο παρελθόν με το τι κερδίζω σήμερα μέσα στην κρίση λίγη σημασία έχει, εκτός αν φοβάται να πει το απλό, θα τα πάρουμε από αυτούς που έχουν να τα δώσουμε σε αυτούς που δεν έχουν…. μιλάμε για ύψιστη κοινωνική δικαιοσύνη, αν είναι έτσι ψηφίζω και εγώ ΣΥΡΙΖΑ, από εκεί που δεν έχω τίποτα όλο και με κάτι θα βρεθώ…. τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει…. σαν του ΠΑΣΟΚ του ’81 ή κάνω λάθος;

Πάταξη της φοροδιαφυγής μέσω…της πολιτικής βούλησης, ΟΚ, μαζί του σε αυτό, και εγώ έχω βούληση.

Ανακεφαλαίωση τραπεζών, μετοχές με δικαίωμα ψήφου από το δημόσιο, δημόσιος και κοινωνικές έλεγχος των τραπεζών όχι κρατικοποίηση γιατί δεν θέλουμε το κράτος να κρατά τα κλειδιά και τον έλεγχο της ροής χρήματος…. αποφάσεις του δημοσίου στις τράπεζες μέσα από δημόσιο, δημοκρατικ, κοινοβουλευτικό έλεγχο και τα σελέχη των τραπεζών να παίρνουν μέρος στις κοινές αποφάσεις…οι μικρομέτοχοι θα κρατήσουν μετοχές τους…εξάλλου οι μικροομολογιούχοι δεν την πάτησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ…αλλά από τον Παπαδήμο και τον Βενιζέλο…βέβαια εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να τους αποκαταστήσουμε…αλλά για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς….θα προσπαθήσω, θα προσπαθήσω να αποκαταστήσω αδικίες. Τα εισοδήματα δεν θα γυρίσουν εκεί που ήταν, δεν μπορούμε να το πούμε αυτό, σας λέω όμως τι θα κάνουμε με το κρίσιμο θέμα της διαπραγμάτευσης του πλαισίου στήριξης, όχι του μνημονίου….ο κ. Μηλιός αναφέρθηκε για έκτακτη εισφορά, μας ρωτήσαν θα καταργήσετε τα χαράτσια, είπαμε ναι, και μας ρώτησαν που θα βρείτε τότε τα λεφτά για να μηδενίσετε το πρωτογενές έλλειμμα, ε, λέμε ότι εμείς θα ψάξουμε να βρούμε φόρους..οοπς λάθος, πόρους, από αυτούς οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν…και εκεί έδωσε ένα παράδειγμα ο κ. Μηλιός που αφορούσε τις 50-60 κερδοφόρες επιχειρήσεις που μέσα στο 2011, οι 100 πρώτες κερδοφόρες επιχειρήσεις είχαν 200 δις τζίρ, δεν αφορούσε τη μικρομεσαία επιχείρηση…δεν θα φορολογήσουμε το μπακάλη.

Θα βάλουμε φόρο σε αυτούς που βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό…το είπε και ο Μπαφετ, είπε φορολογείστε μας, αυτός καταλαβαίνει ότι μπορεί να τα χάσει όλα από την κοινωνική έκρηξη, οπότε και οι έλληνες πλούσιοι πρέπει να δείξουν πατριωτισμό. Και ποιοι είναι αυτοί οι πλούσιοι; Ε για αυτό θα κάνουμε περιουσιολόγιο…και δεν χρειάζεται χρόνο για να γίνει αυτό, όταν αλλάξει η αντιμετώπιση του κράτους προς τον πολίτη θα αλλάξει και αυτός θα έχει φορολογική συνείδηση…όταν ξέρει ο μικρομεσαίος ότι το κράτος πάει στον μεγάλο και του λέει ή θα πληρώσεις ή μάζεψε τα και φύγε από τη χώρα τότε θα κόψει απόδειξη γιατί θα αισθάνεται ότι ζει σε ένα καθεστώς ισότητα και ισονομίας…αυτές οι αλλάγες ξέρω ότι δεν είναι αλλαγές που μπορεί να γίνουν από τη μια μέρα στην άλλη, ίσως απαιτούν λίγο χρόνο, αλλά θα είναι αλλαγές που θα δημιουργήσουν μια μεγάλη τομή στην Ελληνική πραγματικότητα…

Δεν μεταδίδω άλλο, από το 3:30 και μετά του δεύτερου βίντεο απλά ακούστε τα… α, και ο Γλέζος μπορεί να λέει ότι θέλει!

Τα σχόλια δικά σας.

Youtube Video

Youtube Video

σας ξέφυγε αυτό το ποστ και δεν βλέπω σχόλια ή κάνετε τα στραβά μάτια...ή δεν βλέπετε τίποτα στραβό σε όσα λέει ο αρχηγός;

@dimitris_f

η παραπάνω συνέντευξη είναι με ημερομηνία 20/05. Αν εγώ παίρνω -3 στην πολιτική ανάλυση το παιδί που το παίζει αρχηγός τι παίρνει;

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D
        dbekos last edited by

Youtube Video

• G
          greo last edited by

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
          Δεν χρειαζόταν η ιστορική αναδρομή για να μου πεις ότι δεν θα πήγαιναν στη ΝΔ ή τον Καμμένο. Χαίρω πολύ.

Από εκεί και πέρα επειδή προφανώς καμμία έρευνα δεν μπορεί να δείξει αυτό το οποίο συζητάμε (εκτός αν υπάρχει επιλογή σαν απάντηση 'ήσασταν βολεμένο κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ;') κοιτάζω τα δεδομένα.
          Τι πουλάει ο συριζα και τι πουλάει η ΔΗΜΑΡ;
          Με ποιούς συναναστρέφεται ο συριζα και με ποιούς η ΔΗΜΑΡ;

Όπως είχα πει και στον Ernani το 13% του ΠΑΣΟΚ είναι οι πιστοί στρατιώτες, η αυτοκρατορική φρουρά του Ναπολέωντα.
          Αυτοί όντως δύσκολα θα φύγουν από το μαντρί.
          Αλλά επειδή το μαγαζάκι είχε επεκταθεί τόσα χρόνια σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό πληθυσμού, υπάρχει βολεμένος κόσμος που έχει φάει χοντρή χυλόπιτα από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ψάχνει απάγγειο.
          Οι της ΝΔ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι πήγαν Καμμένο.
          Οι του ΠΑΣΟΚ... βλέπε παραπάνω.

Nομίζω παραλογίζεσαι. 850.000 ψήφους πήρε το ΠΑΣΟΚ. Τι εννοείς βολεμένοι και πως σου φαίνεται αυτό το νουμερο μικρό; Βασει ποιας λογικής; Γιατί εγω θα σου πω ότι οι βολεμένοι είναι αυτοί που τόσα χρόνια φοροδιαφεύγουν και τωρα ψηφίζουν Δηαφιμιση ξανά γιατί υπόσχεται νέο όργιο φοροδιαφυγής (ή φοροαπαλλαγής όπως εύσχημα το λέει) στους 'επιχειρηματίες' (πιστευω ότι όλοι ξερουν ποιοι περιγράφονται στην Ελλάδα με τον όρο αυτό)

• E
            eddie_147 last edited by

Δεν αντιλέγω ότι η πελατεία πηγαίνει εκεί που νομίζει ότι θα εξυπηρετηθεί καλύτερα.
            Και μπορεί κάποιοι γερολαδάδες να ψήφισαν Τζήμερο Ξανά! γιατί μπορεί να παρερμήνευσαν κάποιες από τις θέσεις του.

Για να το θέσω απλά: αν ο Τσίπρας μέχρι τις εκλογές πει ότι θα βάλει δαχτυλάκι σε προνόμια ΔΕΚΟ (που είναι ο πολύς λαός) και δεν πέσει στις δημοσκοπήσεις τότε ο συλλογισμός μου θα είναι λάθος.

Τότε όμως δεν θα έχει σημασία γιατί αν κάνει κάτι τέτοιο θα ψηφίσω κι εγώ συριζα...

• P
              prisma last edited by

Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:

Σαφώς πρέπει να έχει ένα plan b, αλλά πρωτίστως πρέπει να διαθέτει ρεαλιστικά plan a, που δεν θα θέτουν σε κίνδυνο την οικονομία ούτε θα μας οδηγούν σε νομισματική απομόνωση και κυρίως δε δημιουργούν κλίμα ανησυχίας στην αγορά.

Ναι τους αλήτες! Η αγορά ως γνωστό ανθούσε ως τώρα!

Αυτό να μου πεις.... δε της δίνουμε και το τελειωτικό χτύπημα να ψοφίσει εντελώς?

• S
                spiros last edited by

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:

Για να το θέσω απλά: αν ο Τσίπρας μέχρι τις εκλογές πει ότι θα βάλει δαχτυλάκι σε προνόμια ΔΕΚΟ (που είναι ο πολύς λαός) και δεν πέσει στις δημοσκοπήσεις τότε ο συλλογισμός μου θα είναι λάθος.

Τότε όμως δεν θα έχει σημασία γιατί αν κάνει κάτι τέτοιο θα ψηφίσω κι εγώ συριζα...

αν γινει κατι τετοιο ο greo θα ψηφισει ΝΔ

• G
                  greo last edited by

Εγω αυτό που ψηφίζω δεν εχω την παραμικρή αμφιβολία τι θέλει να κάνει και αν το εννοεί (δεν το εννοεί στην πράξη και για όσο διαρκούν οι ζωές μας, για να σας απαλλάξω απο απαντήσεις )

• realzeus
                    realzeus last edited by

Ο χρήστης prisma έγραψε:

Σαφώς πρέπει να έχει ένα plan b, αλλά πρωτίστως πρέπει να διαθέτει ρεαλιστικά plan a, που δεν θα θέτουν σε κίνδυνο την οικονομία ούτε θα μας οδηγούν σε νομισματική απομόνωση και κυρίως δε δημιουργούν κλίμα ανησυχίας στην αγορά.

Ναι τους αλήτες! Η αγορά ως γνωστό ανθούσε ως τώρα!

Αυτό να μου πεις.... δε της δίνουμε και το τελειωτικό χτύπημα να ψοφίσει εντελώς?

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Ίσως οι επιχειρήσεις περάσουν ένα σοκ στην αρχή (όσες έχουν δάνεια και κάνουν εισαγωγές σίγουρα). Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν όμως και επιχειρηματικές ευκαιρίες και επίσης για τον λαό τα πράγματα θα είναι καλύτερα με λιγότερο σκληρό νόμισμα.

Γενικά είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν είναι βιώσιμη η παρούσα κατάσταση και δεν φταίει μόνο ο δημόσιος τομέας για αυτό.

• C
                      christos-dimou last edited by

Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
                      @christos.dimou

Σχετικα με την προταση του Μηλιου δεν θα γραψω κατι (εχω ηδη γραψει) , γιατι εχουμε (δεν πιστευω οτι και οι δυο εχουμε αλλα τεσπα) σπασει ταρχιδια αυτων που διαβαζουν.

Δεν καταλαβες. Καποια κυβερνηση θα διαπραγματευθει καποιους απο τους ορους του μνημονιου (προφανως εχει σημασια ποιους ορους θα διαπραγματευθει η καθε κυβερνηση πχ μετενεργεια, ελαστικοποιηση εργασιακων σχεσεων ,κλπ). Στην περιπτωση που δεν υπαρξει συμφωνια πρεπει να ισοσκελισθει το ελλειμμα του 2012 (η κυβερνηση θα εχει σχηματισθει προς το τελος Ιουνιου).

Περαν των διαφωνιων μου και περαν του οτι αυτα που ανεφερες θα αποδωσουν (αν αποδωσουν , εχεις γραψει και για μειωση φορολογικων συντελεστων, ποιων φορολογικων συντελεστων ? προφανως θα μειωθουν και τα εσοδα και πληζ μη μου τριψεις στη μουρη καμια μελετη που λεει το αντιθετο γιατι θα σου φερω τα πραγματικα στοιχεια απο τη μειωση των φορολογικων συντελεστων των επιχειρησεων επι αλογοσκουφη το 2006 ) γυρω στο 2014 (και το 2015 ληγουν , θεωρητικα, τα μετρα που εχει επιβαλει το μνημονιο) , ολα αυτα αποτελουν μετρα που αναφερονται στο προγραμμα καποιου κομματος (ποιου ? βαλε και λινκ) ή δικες σου προτασεις ? Bαλε και λινκ που να αφορα τους ορους του μνημονιου που θα τεθουν υπο διαπραγματευση.

Διοτι στις εκλογες δεν ψηφιζουμε μετρα που προτεινουν οι πολιτες αλλα κομμα που θα εφαρμοσει συγκεκριμενα μετρα σε καθε θεμα/τομεα. Αν , λοιπον, ειναι μετρα που λεει οτι θα εφαρμοσει καποιο κομμα (για αυτο και εγραψα οτι νομιζω οτι υποστηριζεις τη ΝΔ, ασε που δε σε παιρνει να μιλας για ταμπελες εσυ), να το συζητησουμε. Η ερωτηση ειναι απλη και σαφης (και ιδια με αυτη που τεθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ) : Πoια μετρα θα παρθουν για να ισοσκελισθει το ελλειμμα του 2012 ?

Δεν θα σου τρίψω καμία μελέτη στη μούρη. Απλά θα σου επιστήσω τη προσοχή στην καμπύλη εσόδων από τα τέλη κυκλοφορίας και τα έσοδα από τον ΕΦΚ από το τέλος του 2009 ως σήμερα. Φόροι του κερατά που είχαν ως αποτέλεσμα τα πολυτελή οχήματα να φεύγουν κατά χιλιάδες στο εξωτερικό και να επιστρέφουν με πινακίδες Βουλγαρίας, Αλβανίας.

Βενζίνη φόροι; Για ρώτα να δεις τι γίνεται στα σύνορα; Νόμιμα όλα αυτά. Δεν θα μιλήσω για το πάρτι με το πετρέλαιο θέρμανσης και το μαζούτ... Ούτε ότι τώρα στο ΥΠ.ΟΙΚ. ψάχνουν να βρουν πως θα πιάσουν όλους αυτούς που σε ΑΦΜ νεκρών χρεώναν δεκάδες χιλιάδες λίτρα πετρελαίου θέρμανσης...

Εταιρείες; Γιατί η εταιρεία Α να μείνει στην Ελλάδα με 58% φορολογία (δες το με παράδειγμα παλαιότερα) και να μην πάει στη Σόφια με 25% flat rate;

Η εποχή όπου επέβαλλε το κράτος τους κανόνες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Σήμερα που και ο απλός καταναλωτής μπορεί απλά σκρουτζάροντας να αγοράζει το τηλέφωνο για 2 € λιγότερο από τον Β πωλητή θεωρείς εσύ ότι μία εταιρεία θα καθίσει να κρατήσει την έδρα της στην Ελλάδα όταν θα μπορεί να κάνει τη δουλειά της από τη Βουλγαρία/Ρουμανία;

Οπότε όπως σου είπα... Δεν χρειάζονται μελέτες. Ρεαλισμός λίγο χρειάζεται. Επιπλέον μπορώ να σου πω ότι για κάθε μονάδα αύξησης της φορολογίας η αύξηση της φοροδιαφυγής πια είναι δυσανάλογα μεγαλύτερη. Και με την διαχρονική ανικανότητα του Άγιου Δημοσίου να την πιάσει, άντε να βρεις λεφτά.

Οπότε αν πραγματικά, κατά τη γνώμη μου, θέλεις να χρεοκοπήσεις την Ελλάδα, θα πρέπει να ακολουθήσεις τη σίγουρη συνταγή των φόρων. Εξαθλιώνοντας όλους αυτούς που δεν θέλουν να κλέβουν και τιμωρώντας αυτούς που δεν μπορούν και δημιουργώντας περιουσίες για τους επιτήδειους. Όπως αν θέλεις να δώσεις λεφτά με πλάγιο τρόπο σε κάποια ομάδα Δ.Υ. τους ορίζεις ελεγκτές. Παραδείγματα; Εφορίες, Πολεοδομίες, Αστυνομία, Εκδόσεις Αδειών Κυκλοφορίας κ.λπ. Αυτό για να πάψει η καραμέλα του κάθε πολιτικού περί ελέγχων. Έλεγχοι που; Στο δοβλέτι...;

Δεν είναι οι φόροι που θα σώσουν την Ελλάδα ούτε και ο κρατισμός που στην τελική την έφερε σε αυτό το χάλι. Η Ελλάδα χρειάζεται ένα σύστημα που να είναι αντι-οικονομικό για τον φοροφυγά να φοροδιαφεύγει... Χρειάζεται ένα σύστημα που να δίνει όφελος στον πολίτη το να ζητά απόδειξη. Προσωπικά πάντα θεωρούσα το σωστότερο ως το έσοδα-έξοδα. Για το οτιδήποτε.. Από εφημερίδα μέχρι και μονόπετρο.

• I
                        ililias last edited by

...όσες έχουν δάνεια και κάνουν εισαγωγές.....

Με μια κουβέντα, δλδ, όλες.

• P
                          prisma last edited by

Γενικά είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν είναι βιώσιμη η παρούσα κατάσταση και δεν φταίει μόνο ο δημόσιος τομέας για αυτό.

Σ'αυτό συμφωνώ. Γι'αυτό που δεν είμαι σίγουρος είναι η 'θεραπεία' που προτείνουν κάποιοι!

• realzeus
                            realzeus last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:

Ξέρω πάντως αρκετές μικρομεσαίες (και η δικιά μου μέσα σε αυτές) που δεν έχουν δάνεια.

• E
                              ernani last edited by

Δυο εξαιρετικά άρθρα του πιτσιρίκου για τους χρεοκοπημένους πολιτικούς της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, τα καθεστωτικά ελληνικά ΜΜΕ, τον Σύριζα, το μνημόνιο και την ευρωζώνη.

http://pitsirikos.net/2012/05/τ� ... %B9%CE%B6/

http://pitsirikos.net/2012/05/π� ... %B5%CE%AF/

• Z
                                zorz last edited by

Ο χρήστης Ernani έγραψε:
                                Πού είναι το παράξενο στην είδηση; Αν η τρόικα διακόψει τη χρηματοδότηση, χρειάζεται ένα plan b.

The Aρχίδια Team.

There is no Plan B!

Βαριέμαι να φωτοσοπάρω τις φάτσες των εθνοσωτήρων μας στην εικόνα, το μήνυμα περνάει κι έτσι.

• P
                                  prisma last edited by

Ο χρήστης Ernani έγραψε:
                                  Δυο εξαιρετικά άρθρα του πιτσιρίκου για τους χρεοκοπημένους πολιτικούς της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, τα καθεστωτικά ελληνικά ΜΜΕ, τον Σύριζα, το μνημόνιο και την ευρωζώνη.

http://pitsirikos.net/2012/05/τ� ... %B9%CE%B6/

http://pitsirikos.net/2012/05/π� ... %B5%CE%AF/

Εξαιρετικά άρθρα....αν είσαι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ!!!

• E
                                    eddie_147 last edited by

Ο χρήστης τσιπιρικος έγραψε:
                                    (Το αν θα συνεχίσει να υπάρχει το ευρώ είναι μια άλλη συζήτηση, ένα άλλο θέμα. Ήδη, κορυφαίοι ξένοι οικονομολόγοι και μεγάλα έντυπα του εξωτερικού υποστηρίζουν πως το ευρώ έχει τελειώσει και η ευρωζώνη θα διαλυθεί πολύ σύντομα.)

Αν πάρουμε αντίστοιχα την παραδοχή ότι θα γίνει 3ος παγκόσμιος πόλεμος τον οποίο θα κερδίσουν Ρωσία και Κίνα, τότε η μόνη σωτηρία για τη χώρα είναι το ΚΚΕ.

• D
                                      dimitris_f last edited by

@christos.dimou

Δεν ξερω σε ποιο παραδειγμα αναφερεσαι με φορολογηση με συντελεστη 58% αλλα δεν με ενδιαφερει η περιπτωσιολογια.

Εχω βαλει αρκετες φορες και προσφατα μαλιστα λινκ στα στοιχεια της Eurostat τα οποια αναφερουν τον πραγματικο φορολογικο συντελεστη (ο φορολογικος συντελεστης που προκυπτει οταν ληφθουν υπ΄οψη οι φοροαπαλλαγες , οι αυτοτελεις φορολογησεις, κινητρα συγχωνευσεων ,κλπ. Το μεγεθος του ονομαστικου φορολογικου συντελεστη απο μονο του δεν λει και πολλα πραγματα ) του κεφαλαιου (εχω εξηγησει τι θεωρειται κεφαλαιο απο φορολογικη αποψη) και της εργασιας στην ελλαδα και την ΕΕ. Ο π.φ.σ της εργασιας στην ελλαδα ειναι περιπου ισος με τον αντιστοιχο μ.ο σε ΕΕ-16 και ΕΕ-27 ενω ο π.φ.σ του κεφαλαιου στην ελλαδα ειναι κατα πολυ μικροτερος του αντιστοιχου μ.ο σε ΕΕ-16 και ΕΕ-27.

Οσον αφορα στη μονιμη απειλη οτι αν αυξηθει η φορολογηση των επιχειρησεων θα φυγουν απο την Ελλαδα , η Ελλαδα παραγει κυριως υπηρεσιες. Και οι υπηρεσιες στη συντριπτικη τους πλειοψηφια καταναλωνονται εκει που παραγονται. Δεν ειναι αυτοκινητα που τα φτιαχνεις στη γερμανια και τα πουλας στην ελλαδα ουτε κινητα που τα φτιαχνεις στη κινα και τα πουλας στην ελλαδα. Αλλωστε με την ιδια λογικη , μπορουν οι επιχειρησεις να σε εκβιαζουν συνεχως.

• E
                                        ernani last edited by

Ο χρήστης zorz έγραψε:

Πού είναι το παράξενο στην είδηση; Αν η τρόικα διακόψει τη χρηματοδότηση, χρειάζεται ένα plan b.

The Aρχίδια Team.

There is no Plan B!

Βαριέμαι να φωτοσοπάρω τις φάτσες των εθνοσωτήρων μας στην εικόνα, το μήνυμα περνάει κι έτσι.

Κι εγώ αυτό νομίζω (στον Κούλογλου τα μάσησε ο Τσίπρας). Βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην θέλουν να πουν αυτή τη στιγμή ποιό είναι το plan b (-> επιστροφή στη δραχμή???) για ευνόητους λόγους.

• I
                                          ililias last edited by

Ξέρω πάντως αρκετές μικρομεσαίες (και η δικιά μου μέσα σε αυτές) που δεν έχουν δάνεια.

Για πες κανα παράδειγμα μπας κ καταλάβω τι θες να πεις, γιατί εταιρεία που να μην δανείζεται κ να μην κάνει κ εισαγωγές ακούγεται σαν ανέκδοτο του Στάθη της Αρβύλας.

• C
                                            cabala10 last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:

Για πες κανα παράδειγμα μπας κ καταλάβω τι θες να πεις, γιατί εταιρεία που να μην δανείζεται κ να μην κάνει κ εισαγωγές ακούγεται σαν ανέκδοτο του Στάθη της Αρβύλας.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 202
                                            • 203
                                            • 204
                                            • 205
                                            • 206
                                            • 285
                                            • 286